דימיטאר ברבא-טוב כתב:
מישהו יכול להביא את הכתבה במלואה?
בעיני המתבונן || בלעדי, ממילאנו, רק ל"הארץ"בלאט, פניני, וויצ'יץ', גודס, שמעון מזרחי ואפילו בן אלטיט. כל הראיונות בעקבות ההפסד של מכבי תל אביב לצסק"א בחצי גמר הפיינל-פור
הארץ - אלון עידן - 16.05.2014
ובכן, דייויד, משחק חלש מאוד שלכם ודווקא ברגע האמת."אתה חוצפן, אתה יודע את זאת?".
חוצפן?"אין לך טיפת כבוד למשחק, טיפת כבוד. הבחורים נתנו את כל מה שהיה להם, כל מה שהיה להם! יש גם ימים כאלו, זה חלק מספורט. צריך לכבד את המאמץ שלהם".
מי אמר שאני לא מכבד. בסך הכל אמרתי שהיה לכם משחק חלש מאוד היום. בכל זאת, 27 הפרש בחצי הגמר..."לא הכל זה מספרים, לא הכל זה תוצאה, לא הכל זה לחתוך בסכין. אני גאה בחבורה הזאת שהגיעה עד לכאן, ואני גאה באלפי האוהדים שבאו מישראל עד למילאנו, יותר אוהדים מכל קבוצה אחר באירופה, ואני גאה במועדון הזה שנקראת מכבי תל אביב, גאה להיות חלק ממנו וחלק ממדינת ישראל".
אני מבין דייויד, אבל בכל זאת, תוכל להסביר למה שיחקתם חלש מאוד?"אין לך טיפת תרבות, אתה יודע זאת? אם שתי דקות אחרי משחק כזה, שתי דקות אחרי שאנשים שבורים, רוצים לבכות, אתה מעז להשתמש במלים כאלו, אז אין לך טיפת תרבות, טיפת!".
אבל שיחקתם חלש מאוד..."פאק יו, אידיוט!"
גיא פניני, כמה מלים ל"הארץ"?"בשמחה".
גיא, מה קרה?"לא קרה שום דבר. קורה שמפסידים".
בכל זאת, משחק חלש מאוד שלכם."לא הייתי אומר חלש מאוד, אבל בהחלט לא מהמשחקים הגדולים שלנו".
צסק"א שלטה בריבאונד, קלעה באחוזים טובים יותר, ניצחה בכל רבע והפער בסיום יכול גם היה להיות 30 הפרש. מה זה אם לא חלש מאוד?"זה קל לדבר מהצד, אבל תאמין לי שהחבר'ה נתנו הכל, השאירו את הגוף שלהם על הפארקט".
אני מאמין לך, אבל יש לך הסבר למה שיחקתם חלש מאוד?"שוב, אני לא חושב ששיחקנו חלש מאוד. היה לנו יום קליעה לא כל כך טוב, זה קורה גם ברמות האלו. אבל לא צריך להתאבל, זה בסך הכל ספורט".
אני מסכים, זה בסך הכל ספורט ובטח שלא צריך להתאבל. אבל יש לך הסבר למה שיחקתם חלש מאוד?"טוב, יש לך שאלה אחרת חוץ מלמה שיחקנו חלש מאוד?".
לא, אני בסך הכל רוצה לדעת למה שיחקתם חלש מאוד."טוב, נראה לי שאין טעם להמשיך".
ניקולה... פיו וורדס פור "הארץ"?"אוקיי, נו פרובלם".
איט ווז משחק חלש מאוד שלכם, חלש מאוד. וואט האפנד?"חלש מאוד? איי דונט טינק סו, דונט טינק סו".
יס, חלש מאוד. ריבאונד, שוטינג, דיפנס, חלש מאוד."ליסטן בחור, איטס באסקטבול, יו דונט אולווייז ווין, יו סי? באט טו סיי חלש מאוד? איי דונט טינק סו, איי דונט ריספקט דאט".
אט איט ווז חלש מאוד. מאוד מאוד."טוב, יו האב שאלה אחרת או שאנחנו פיניש?".
נו, נו שאלה אחרת. ג'אסט וואנט טו נואו וואיי יו פלייד חלש מאוד."יו סטופיד ג'ורנליסט, סטופיד. פאק יו".
גיא גודס, אלון עידן מעיתון "הארץ"."נעים מאוד".
גם לי. אפשר כמה מלים?"בוודאי, בשמחה".
ובכן, שיחקתם חלש מאוד."חלש מאוד? לא הייתי משתמש בביטוי הזה... זה בהחלט לא היה משחק גדול שלנו".
אבל שיחקתם חלש מאוד, אז למה לא לקרוא לזה חלש מאוד?"כי זה לא נותן כבוד, לא לשחקנים, לא למאמנים, לא לאוהדים, ואם יורשה לי, גם לא לך, כעיתונאי".
אבל שיחקתם חלש מאוד."השחקנים נתנו הכל, והצוות המקצועי עשה לילות כימים כדי להתכונן למשחק, והקהל הנפלא שלנו טס עד לפה... אז בסוף לבוא ולסכם את הכל ב'שיחקתם חלש מאוד'....? זה לא רציני".
אבל שיחקתם חלש מאוד."טוב, יש לך שאלה נוספת, או שסיימנו?".
רק רציתי לדעת למה שיחקתם חלש מאוד."טוב... הבנתי... אז נראה לי שאין לי יותר מה לומר. ביי".
שמעון מזרחי, שלום."שלום".
שיחקתם חלש מאוד היום."סליחה?".
שיחקתם חלש מאוד היום."מאיפה אתה בדיוק?".
"הארץ", עיתון "הארץ"."'הארץ' אתה אומר... משום מה אף פעם לא ראיתי אותך".
כי בדרך כלל אני לא מסקר את מכבי."וטוב שכך".
בכל מקרה, שיחקתם חלש מאוד."אני לא מוכן לענות לשאלות בסגנון כזה".
באיזה סגנון?"בסגנון משתלח כזה, סגנון חסר תרבות".
בסך הכל שאלתי למה שיחקתם חלש מאוד."בסך הכל שאלת... בסך הכל אתה חוצפן".
אבל שיחקתם חלש מאוד, אתה לא חושב?"אני חושב שככתב ספורט אתה צריך לתת כבוד לספורטאים שנותנים כל מה שיש להם בשביל המדינה. אתה יודע שהצוות המקצועי לא ישן כבר יותר משבוע? אתה יודע שאוהדים שברו חסכונות רק כדי לבוא לפה ולהיות אתנו? אתה מכיר קבוצה אחרת באירופה, או בעולם, שמביאה כזה קהל לחוץ לארץ? אז לבוא ולומר ששיחקנו חלש מאוד? זאת באמת חוצפה".
אבל שיחקתם חלש מאוד."אתה חצוף והראיון הזה הסתיים".
בן אלטיט?"כן".
נעים מאוד, אלון מ"הארץ". אפשר שאלה?"אה... לא ממש שיחקתי היום... אז...".
בכל זאת, שאלה אחת, לא יותר."זה לא כל כך לעניין... אבל... טוב... קדימה".
שיחקתם חלש מאוד היום."נכון".
אה... כנראה לא הבנת. אמרתי ששיחקתם חלש מאוד."כן, שמעתי. אמרתי נכון, אתה צודק, שיחקנו חלש מאוד".
וואללה... טוב... אבל לפחות השחקנים נתנו כל מה שהיה להם, לא?