תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: א. אדלשטיין
הודעהפורסם: 24 אפריל 2014, 23:19 
מי מינה אותו למחנך הדור?? זה בא ביחד עם הנבחרת?
איזה עניין יש לו להשתיק את הקהל כשהקהל מייצר לחץ על השופטים (או לכל הפחות, מקלל את השופטים על טעויות שיפוט ברורות)?
מוטב שיתעסק בניהול המשחק, ולא בניהול הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: א. אדלשטיין
הודעהפורסם: 25 אפריל 2014, 11:26 
זה לא עניין של חינוך, זה עניין של תועלת וארז צודק במאה אחוז.
מי שחושב שלשיר לעומר אסתרון "בן זונה" זה מפעיל עליו לחץ הוא מטומטם.
עומר אסתרון זה השופט עם הכי הרבה אגו בעולם (וארז יודע את זה) וכשמקללים אותו הוא ידפוק אותנו בלי חשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2014, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
שנים שהשופטים דופקים אותנו בגלל הקללות האלה..
שופטים של מכבי, ביזיון ביזיון..ובוז צורם אחרי כל שריקה נגד הפועל לא חשוב מוצדק או לא..הרבה יותר תורם מאסתרון שהילד שלך ימות מסרטן וכו' וכו'..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2014, 12:09 
ממש לא משנה איך זה משפיע על השופטים או לא , ואם זה מעלה להם את האגו או מוריד אותו .

גועל נפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2014, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
במיוחד שאסתרון הוא אחד השופטים היותר חביבים ויותר הוגנים (מבחינתנו לפחות) בליגה.
לקחו שם יותר מפורסם מתוך השלישיה והתלבשו עליו למרות שכולם יודעים שהשופטים הבעייתיים הם אלה שיש להם שיער.

למזלנו הקריאות האלה לא ממש משפיעות עליו, אחרת הוא באמת היה מזיין אותנו טוב טוב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2014, 19:08 
א. אני לא חושב שארז צריך להתעסק בקהל.

ב. למרות זאת, אני חושב שארז מרשה לעצמו להתעסק בקהל בגלל החיבור החזק שלו למועדון ולקהל. לפעמים זה נחמד כי ארז מפרגן ולפעמים הוא גם מבקש לא לקלל את השופטים. ארז גם ביקש לא לקלל את אנשי ערוץ הספורט, אז ביקש. מי שרוצה שישמע לעצתו ומי שלא - לא. אין סיבה לעשות מזה סיפור.

ארז :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2014, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
א. אני לא חושב שארז צריך להתעסק בקהל.

ב. למרות זאת, אני חושב שארז מרשה לעצמו להתעסק בקהל בגלל החיבור החזק שלו למועדון ולקהל. לפעמים זה נחמד כי ארז מפרגן ולפעמים הוא גם מבקש לא לקלל את השופטים. ארז גם ביקש לא לקלל את אנשי ערוץ הספורט, אז ביקש. מי שרוצה שישמע לעצתו ומי שלא - לא. אין סיבה לעשות מזה סיפור.

כל מילה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 13:40 
אסתרון היה בסדר סה"כ אתמול (כמו בד"כ, אגב). השופט הבעייתי היה ההוא עם 16 (אם אני לא טועה) על הגב. איך קוראים לנבלה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
וואלה לא יודע, אבל מתערב שאתה מתכוון לכפיר מועלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 14:08 
דן ילון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
ראיון עם ארז :HEART2: :HEART2: שנבחר בוואלה למאמן העונה (רביב וקרלון בחמישיית העונה)
שימו לב לפסקה האחרונה

http://sports.walla.co.il/?w=//2741240

ארז אדלשטיין: "לא נתנו לנו סיכוי, עשינו דברים שונה"
מאת: אור שקדי, מערכת וואלה! ספורט
יום שלישי, 29 באפריל 2014, 6:31
פייסבוק טוויטר
מאמן העונה של וואלה! ספורט בראיון מיוחד לרגל הבחירה ("זאת הוקרה על השלמה של חזון"), על הבנייה הקשה ("תקציב הזרים הנמוך ביותר"), הפרגון מהקולגות ("יש הרבה מקום לשיפור"), קרלון בראון ("נקודת פתיחה לקריירה אירופאית") והעתיד ("לא לקפוץ מעל הפופיק")
תגיות: ארז אדלשטיין,הפועל תל אביב בכדורסל

קיץ 2013 נפתח בצורה הרעה ביותר עבור הפועל תל אביב. בר טימור, שהיה אחד המצטיינים שלה בעונה לפני כן ונבחר לתגלית העונה בליגת העל, בחר לצאת מהחוזה שלו במדים האדומים ועזב לאלבה ברלין. הקבוצה של ארז אדלשטיין, שסיימה את העונה הראשונה שלה בקאמבק בליגת העל במקום השמיני, כללה אז את מתן נאור, יותם שירן ויונתן שולדברנד, שלד שרץ כבר שלוש עונות, אבל עדיין לא מספיק כדי לעשות את קפיצת המדרגה. עד לפתיחת האימונים הוחתמו רביב לימונד, אחרי עונה טובה בהפועל ירושלים, קרלון בראון וטמיר אריאלי, ועדיין היה נראה כי הפועל תל אביב לא תהיה גורם משמעותי בליגה.

ערב פתיחת הפלייאוף נראית הפועל תל אביב כמו הקבוצה שאיש לא רוצה לפגוש בסדרה. למרות קשיי הפתיחה, למרות העובדה שלאורך כל העונה הביקורות על אי ההחלפה של הגארד וינסנט קאונסיל היו נחרצות ולמרות מכת פציעות קשה שהכריחה אותם לשחק לזמן מסוים עם אריאלי ושולדברנד כשחקני חמישייה ולתת לגולן גוט הצעיר מעל 20 דקות למשחק. נתוני הפתיחה והתוצאה בסיום רק מסבירים את הבחירה של מערכת וואלה! ספורט בארז אדלשטיין כמאמן העונה לעונת 2013/14.

"אני מאוד שמח על הבחירה, זאת איזושהי הוקרה על עבודה קשה, על דרך, על השלמה של חזון", אומר אדלשטיין בראיון מיוחד לרגל הבחירה, "זאת השנה השלישית שלי בהפועל תל אביב, בשנה הראשונה עלינו ליגה, בשנייה תקענו יתד בליגה הראשונה בלי מגרש ביתי ועשינו סדרת פלייאוף אדירה נגד מכבי תל אביב. היינו שווים יותר מ-3:0 וקידמנו כמה שחקנים צעירים. היה לנו קיץ קשה, העזיבה של בר טימור הייתה מכה קשה שהיה קשה להתאושש ממנה. עשינו דברים שונים. צורת המשחק שלנו הייתה שונה מכולם, משחק של תנועה, של חמישה שחקנים שנוגעים בכדור. שמרנו 100 אחוז מהזמן אישית בלי חילופים, אגרסיבית. יצרנו זהות להפועל תל אביב. אני לא לבד, הבחירה היא גם בצוות שלי - עופר רון וגיא קפלן עוזרי המאמן, מאמן הכושר שרון לייב, אורי שלף שמתפקד כמנהל מקצועי ומנהל קבוצה. זאת עבודה של כל הצוות אבל בעיקר של רמי כהן, הבן אדם עם החזון, השיטה והדרך בלי קיצורי הדרכים. אני מאוד שמח על כך".

הובלת בעבר את רמת גן, הפועל תל אביב והפועל ירושלים לגמר פלייאוף. עד כמה העונה הזאת מיוחדת בשבילך?

"זאת עונה מאוד מיוחדת מבחינתי, כי הפועל תל אביב היא קבוצה עם קהל מדהים וזאת עונה אחרונה שאנחנו לא משחקים במגרש ביתי. אנחנו עוברים למגרש גדול שיהיה תחליף לאוסישקין, למרות שאין לו תחליף. אני כל הזמן אומר שאין קיצורי דרכים והכול נעשה בשלבים, אז שנה אחת עולים ליגה, שנה אחת משיגים מקום בפלייאוף, שנה שלישית אני לא יודע מה היו המטרות כי לא הגדירו לי. אני רציתי לשחק טוב, אבל היו כאלה שלא נתנו לנו סיכוי. תקציב הזרים שלנו היה הנמוך ביותר (כ-260 אלף דולרים, א.ש), ועם כל הכבוד, אני לא מכיר הרבה מאמנים שנתנו לרביב לימונד, שהיה רכז אצלי בנבחרת הנוער יחד עם יותם הלפרין, את עמדת הרכז בשנים שהוא שיחק בליגה הראשונה. שמח שעשינו את זה ושמח שהוא עשה את בצורה מעוררת כבוד. לא קפצו על השחקנים שלנו. מתן נאור לא נהיה צעיר מיום ליום, וגם יונתן שולדברנד שמדברים עליו היה על המדף, לא לקחו אותו והוא הגיע אלינו לליגה השנייה. כולם נהיו שחקנים מובילים אצלנו".

מסיבות העיתונאים במשחקי הפועל תל אביב, והתגובות שלפני המשחקים מצד היריבה כוללות בעיקר דבר אחד: המאמנים נותנים הרבה כבוד לאדלשטיין, מאמן נבחרת ישראל למי שהספיק לשכוח, ולשיטה האגרסיבית של הקבוצה שלו. "היו קבוצות בעבר שאימנתי ששמרו יותר טוב מהפועל תל אביב של העונה", מפתיע הג'ינג'י, "אנחנו מאוד רכים, אני לא מקבל את זה שאנחנו אגרסיביים ואינטנסיביים. אני מקבל את המחמאות, אבל יש הרבה מקום לשיפור. אנחנו לא שומרים כמו שאנחנו רוצים. יש לזה סיבות. מה-1 בדצמבר, היום שיוני ניר עבר לאשדוד, אין לנו ארבעה גבוהים באימון. תגיד לכל מאמן אחר מה זה להריץ אימון בלי ארבעה גבוהים באימון? קשה לקדם את הקבוצה. אני מסיר את הכובע בפני השחקנים, שלמרות הקשיים מגיעים למשחקים. יכול להיות שקל יותר כי אנחנו משחקים רק פעם אחת בשבוע, למרות שאני חושב שצריך לשחק פעמיים".

האדומים יתמודדו החל מיום חמישי בסדרת רבע גמר פלייאוף עם הפועל אילת, אותה הקבוצה שניצחה אותם בחצי גמר גביע המדינה. "יש לנו הרבה חסרונות, ניסינו רוב העונה ללכת ליתרונות שלנו, יש קבוצות שלמדו את זה. אנחנו נפגוש את אילת שהיא קבוצה איכותית ואולי גם עדיפה, ואנחנו צריכים להחביא את החסרונות שלנו. יש לנו לא מעט חסרונות", אומר אדלשטיין ומוסיף על היריבה שלו בפלייאוף: "אילת החתימה בתחילת הקיץ את שני השחקנים הכי מבוקשים בשוק, את ניב ברקוביץ' וניצן חנוכי, ואחר כך הוסיפו שני שחקני נבחרת, אלישי כדיר ויובל נעימי. זה מדבר בעד עצמו. עם באנקר כמו אפיק ניסים, אז תראה איזה עומק יש להם. קבוצה מאוד מיוחדת, משחקת בדרך של עודד קטש. המשימה תהיה קשה מאוד".

קיבלתם את הקבוצה הכי קשה כדי להגיע לחצי הגמר?

"מה שבא ברוך הבא. אנחנו שמחים בחלקנו, עשינו עוד קפיצת מדרגה העונה, עם האוכל בא התיאבון. אני עם הרגליים על הקרקע וצריכים לקחת את הדברים בפרופורציה. יתרון ביתיות זה יתרון, אבל לא תמיד הוא נותן משהו. רואים את זה ב-NBA וביורוליג ומכירים את העבר בליגה הישראלית. אני הייתי בהרבה סדרות בקריירה שלי כמאמן, יש שחקנים שזאת סדרה ראשונה שלהם, נצטרך לדעת איך להתכונן לכל משחק לגופו".

מלבד לימונד, לו דואג אדלשטיין להחמיא בלא מעט הזדמנויות, ההצלחה הגדולה שלו ושל האדומים הייתה בהבאה של קרלון בראון. 72 אלף דולרים מרוויח הגארד, שבשנה הבאה ישלש לפחות את שכרו. על הדרך הוא הפך לאחד המצטיינים של הליגה. "הוא נבחר ל-MVP של טורניר ה-PAC12, ברור שהוא שחקן גדול. כל מי שדיברתי אתו עליו אמר לי שהוא חונך לשחקן ויש לו הבנת משחק. הוא מסתגל בקלות, למד את הכדורסל האירופאי, מוכשר בהרבה תחומים. זאת רק נקודה פתיחת בשבילו לקריירה אירופאית, למרות שיש לו חלום להגיע ל-NBA. יש שם הרבה שחקנים שאנחנו יודעים את המסלול שלהם והם פחות טובים ממנו, אבל לפעמים ב-NBA מחפשים סוג מסוים של דברים לעשות ואם אתה מתאים לסיטואציה אתה יכול להיות שם. באירופה מחפשים שחקנים שיכולים לעשות יותר מדבר אחד, וקרלון יכול לעשות הרבה יותר מדבר אחד".

כשהובלת את הפועל תל אביב להצלחה ב-2003/4, זאת הייתה עונת שיא בכדורסל הישראלי. גם העונה יש עלייה במידת העניין.

"לא יכול להגיד שהרמה הייתה גבוהה כל כך, אבל הייתה עונה מעניינת, היו משחקים צמודים. הניהול החדש בהפועל ירושלים דחף, ההמשכיות במכבי חיפה והפועל תל אביב שבה הביתה והתנופה שהכדורסל קיבל מנס ציונה ובאילת יחד עם החזרה של צביקה ומולי לליגה, הפריצה של החבר'ה הצעירים. הייתה עונה מעניינת, נקווה שגם הפלייאוף יהיה מעניין".

כאמור, אדלשטיין מונה לפני מספר חודשים לתפקיד מאמן נבחרת ישראל. במקביל לעבודה היומיומית בהפועל תל אביב הוא בונה את הסגל של הנבחרת, את משחקי ההכנה ומתלבט בלא מעט סוגיות. "אני עובד יומיום על הנבחרת, אבל כשנסיים את הליגה ויהיו מסיבת עיתונאים וכינוס שחקנים אגיד מה עשיתי, זה לא הזמן. אני עובד קשה, ומכין את הדברים שצריך להכין. זה אתגר גדול וזכות גדולה, זו נבחרת ישראל. מחכים בכיליון עיניים לקיץ".

בקיץ הוא מסיים חוזה בן שלוש שנים בהפועל תל אביב, וכל הסימנים מראים על כך שהצדדים יאריכו את ההתקשרות. כשאדלשטיין מתבקש לדבר על הפועל תל אביב בעוד חמש שנים, הוא מבקש להיזהר ולדבר רק על העונה הבאה: "אין קיצורי דרכים, כל דבר בשלבים, אי אפשר לקפוץ ביום אחד והדברים נעשים פה בשיקול ובאמות מידה נכונות. השלב הבא הוא מעבר לאולם החדש בדרייב אין. הפועל תל אביב צריכה להשתלב מהעונה הבאה במפעלים האירופאיים, לבוא לשחק פעמיים בשבוע ולהגדיל את האינטנסיביות, שלקהל יהיו עוד משחקים לראות. נתקדם לאט-לאט, עם בסיס מוצק ולא נקפוץ מעל לפופיק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
המשתמש bergkamp בוא לפה :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 11:17 
הלוואי ויישאר איתנו לעוד הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שיש לו יחס מיוחד, שחורג הרבה מעבר ליחס המקצועי של מאמן שמאמן קבוצה של מועדון, למועדון ששמו הפועל תל אביב, לעמותה שבראשותה ולקהל שלה. יחס שנדמה לי ששונה במהותו מהיחס שלו לקבוצות שאימן בעבר כמו גליל עליון, רמת גן או הפועל ירושלים.

כשהוא נשאל לגבי עתידה של הפועל תל אביב, אין לי ספק שהדאגה לעתיד המועדון נמצאת באמת עמוק בליבו. גם העתיד הרחוק יותר, זה שבעוד חמש או עשר שנים, גם אם שנה הבאה הוא כבר לא מאמן הפועל תל אביב יותר.

ארז :HEART2: אדום אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
בוואלה ארז מאמן העונה אבל גם בחמישיית העונה יש לנו 2 נציגים: לימונד ובראון. כבוד
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2741253

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2014, 14:50 
ראיון חלש מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 00:00 
תקציב הזרים הנמוך ביותר? לא לפי מה שנאמר לנו על ידי ההנהלה ובטח שלא לפי מה שידוע על המחירים שלהם.

אולי התקציב הכי נמוך שנוצל על ידי המאמן. לא הכי נמוך שעמד לרשות מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:08 
אפשר להעניק לו גם את תואר גונב הדעת של מאמן העונה. משקר לגבי תקציב הזרים שלו, משלם הרבה יותר מדי לזר מגוחך כמו ג'סטין הארפר ומסרב לחתוך 4 שלא מסוגל לקחת ריבאונד, לשמור, לתקוף את הסל אפילו אם הוא מקבל בפוסט אפ את ניב ברקוביץ'. מגוחך לא פחות זה מה שנהיה בחודשים האחרונים מיונתן שולדברנד, שחקן הגנה מביש שאלישי כדיר נראה עליו כמו לברון ג'יימס. מגוחך שמאמן שרואה שיש לו את קבוצת הריבאונד הכי גרועה בליגה, לא מנסה במהלך העונה לעשות שינוי בסגל ולהביא מישהו שיפתור את הבעיה. הוא הרי כבר ילמד את הארפר ושולדברנד לסגור לריבאונד. או שלא.
מי שמאריך לו את החוזה, שידאג להשאיר לו תקציב נמוך כדי שלא יהיו ציפיות אבל שכן יהיו הרבה תירוצים. מאמן שלא מסוגל לקבל החלטות במהלך העונה לעולם לא ייקח תארים, גם אם יהיה לו תקציב יותר גדול. מאמן, שברגע האמת שולח לפרקט את יותם "השחקן הכי מוכשר שאימנתי" שירן, שוב מוכיח שברגע האמת הוא נחנק. כמו שפז אמר, כנראה שזה לא נורא - לא מתאים להתבזות בחצי נגד מכבי ואילת יוכלו לתת להם יותר פייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:12 
רק אציין בנוגע לתקציב הזרים.
הפועל נכון להיום משלמת למעלה מ40 אלף דולר לזרים לחודש. למעשה, מארשל פלוס קאונסיל (שזה הגארד הזר מהספסל עאלק) מקבלים ביחד משהו כמו 15-16 אלף דולר לחודש. וזה התפוקה שהם מביאים.
הבעיה של הזרים בהפועל היא לא התקציב, אלא הבחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
אם ארז ממשיך בעונה הבאה זה חייב להיות תחת מנהל מקצועי. שום מבנה אחר לא מתקבל על הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
מנהל מקצועי רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:31 
ארז לא יעבוד תחת מנהל מקצועי, ובצדק.
וכשאומרים לזרוק, סבבה, אבל להביא לי מישהו יותר טוב.
ארז עם התקציב של קטש כנראה שהיה מציב קבוצה לא פחות טובה מאילת. די בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
בצדק? למה בצדק? כי הוא הראה יכולות ניהול סגל כלשהן שהן למעלה ממחפירות?

וזה בושה לדבר על תקציב, כשבמשך כל העונה הוא אפילו לא השתמש בכל התקציב שהיה לו לשפר את מצבת הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:38 
תן לי בן אדם אחד שראוי מבחינה מקצועית להיות מנהל מקצועי מעליו.
(וזה עוד בלי קשר שהפורמט הזה לא הצליח בארץ, ואת זה שאין כסף לזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:38 
ארז הוציא השנה מים מהסלע עם סגל בינוני +.
אין מה לעשות שאנחנו בתקציב ובעומק הסגל מקום 5 ועדיין למרות הכל והרבה לזכות ארז הגענו בסוף העונה הסדירה למקום 4
עם נגיעה ב3 (בלי הפציעות היינו שם).

אני מסכים שחייבים להביא מנהל מקצועי רציני , במיוחד בקיץ הקרוב שארז יהיה בנבחרת ולא יהיה פנוי לבנות קבוצה. (חייבים להביא עוד ישראלי בכיר
ו4 זרים נורמלים).
מצער להגיד אבל ארז מאז שמונה למאמן נבחרת קצת נראה שאיבד את הקבוצה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
ארז עם התקציב של קטש כנראה שהיה מציב קבוצה לא פחות טובה מאילת. די בטוח.

וכנראה שהיה לוקח את היורוליג. די בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:

עופר ברקוביץ', שעונה אחרי עונה מביא לפה תותחים באחוזי הצלחה שארז יכול רק לחלום עליהם (ועדיין לו למשל אין בושה גם להחתים זרים שכבר שיחקו בארץ). וזה בקבוצות עם תקציב לא יותר גבוה ממה שהיה להפועל בשתי העונות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: א. אדלשטיין
הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
ארז הוציא השנה מים מהסלע עם סגל בינוני +.
אין מה לעשות שאנחנו בתקציב ובעומק הסגל מקום 5 ועדיין למרות הכל והרבה לזכות ארז הגענו בסוף העונה הסדירה למקום 4
עם נגיעה ב3 (בלי הפציעות היינו שם).

אני מסכים שחייבים להביא מנהל מקצועי רציני , במיוחד בקיץ הקרוב שארז יהיה בנבחרת ולא יהיה פנוי לבנות קבוצה. (חייבים להביא עוד ישראלי בכיר
ו4 זרים נורמלים).
מצער להגיד אבל ארז מאז שמונה למאמן נבחרת קצת נראה שאיבד את הקבוצה !

מסכים.
עם כל האהבה לארז,המינוי לנבחרת קצת הוציא ממנו את הטירוף.

נערך לאחרונה על ידי עומרי קנדה בתאריך 01 מאי 2014, 22:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:44 
עם כמעט חצי תקציב מאילת, סיימנו מעליהם בטבלה. זה לא נותן כלום מלבד יתרון ביתיות, אבל עדיין.
מבחינת תקציב וסגל אנחנו בחצי התחתון של הליגה. אז יש בראון, אבל אף קבוצה לא תלויה ככה בשחקן אחד.
ביום שארז לא יהיה פה, נרגיש את זה יופי. בדיוק כמו הקריאות שיותר גרוע מקאונסיל לא יהיה, וראיתי מה בא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:46 
יובל כתב:
ranjef כתב:

עופר ברקוביץ', שעונה אחרי עונה מביא לפה תותחים באחוזי הצלחה שארז יכול רק לחלום עליהם (ועדיין לו למשל אין בושה גם להחתים זרים שכבר שיחקו בארץ). וזה בקבוצות עם תקציב לא יותר גבוה ממה שהיה להפועל בשתי העונות האחרונות.

נס ציונה אחלה קבוצה, אבל:
א. העונה של הפועל יותר מוצלחת משלה. בבירור.
ב. ההשוואה בידע, בהישגים, בתחרותיות ובמקצועיות בין ארז לעופר ברקוביץ׳ היא הזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: