NL כתב:
מילפורד כתב:
NL כתב:
מילפורד כתב:
כתבת הרבה דברים טובים ויפים על מה צריך לעשות.
אבל כולנו פה צריכים לזכור (כלפי פנים) שדבר ראשון שצריך לעשות זה להמשיך ולמגר תופעות פסולות מהיציע שלנו.
אני האחרון שמצדיק את העליהום התקשורתי על הקהל של הפועל ביומיים האחרונים, אני גם לא מצדיק את סופו שהגיב למה שהיה שם ואני גם הראשון שהגיע למשטרה להגיש נגדו תלונה.
אבל כשאתה שואל מה צריך לעשות עכשיו, הדבר הראשון שעולה לי בראש זה איך אנחנו מפסיקים את התנפלויות השינאה שמפגין אותו אוהד, מישהו יכול להסביר לי למה זה היה טוב? איזה אינטרס זה משרת? איך בן אדם בכלל מגיע למצב שמהיציע הוא מנהל "טרש טולק" עם שחקן יריב ולמה זה טוב לנו?
קודם כל בואו נדאג לבעיות שיש לנו מבית, אחרי זה נוכל בראש צלול לנהל מאבקים נגד שאר העולם.
הדבר הראשון שצריך זה שאוהדים כמוך יפסיקו לקחת עליהם את תפקיד האישה
המוכה. זה כבר באמת מעורר רחמים.
ה״אשה המוכה״ היא זאת שמתעלמת מהבעיה שלה וממשיכה לספוג. זה בדיוק המקום שאני לא רוצה להיות בו! ההבדל זה שאני גם לא מוכן לספוג את המכות מצד אוהדי הפועל ולא רק את המכות מבחוץ.
להבהיר את עמדתי , כל הדברים שיש לעשות (וגם נעשים) כלפי חוץ זה טוב ויפה, אבל בואו לא נטפל בכל העולם לפני שטיפלנו בבעיות שיש לנו בבית.
בלי שום קשר לזה שאתה ממשיך להיות אישה מוכה, עכשיו יש לך גם רעיונות מגוחכים.
מה שאתה מציע זה לחנך 10,000 אוהדים כדי לוודא שאף לא אחד מהם מוציא קללה מהפה
שחס וחלילה תביא אותנו למצב שאנחנו צריכים לעמוד מול תקשורת מסלפת.
Good luck with that.
כמובן שצריך לקחת את זה לקיצוניות של לחנך 10,000 אוהדים...
לדוגמא שתי הודעות מעליי יש יופי של הצעות אופרטביות איך עובדים על שיפור המצב.
חוץ מזה שלא מדובר על 10,000 אוהדים שצריך לחנך, מדובר בקבוצה מאוד מצומצמת שמובילה את השאר ואני אסביר.
אני מנהל הרבה ויכוחים ביומיים האחרונים אם האנשים שבאים ואומרים לי "איך אתה אוהד את הקבוצה עם האוהדים האלה" וכמעט כולם חוזרים לתמונות של השלטים מהדרבי או מאשדוד והרציניים אפילו שלפו תמונות יותר ישנות עם כיתובים דומים, אז כשבא אלי אוהד מכבי בטענות האלו אני מראה לו בחזרה תמונות דומות של חבריו ליציע ושולח אותו לטפל קודם בהם לפני שהוא מטיף לי מוסר. אבל פנימית מול האוהדים שלנו, אני חייב לשאול מה זה נותן הדברים האלה ולמה אנחנו לא יכולים לוותר על זה.
במקרה הנידון אני בעיקר שואל למה אוהד צריך לנצל את המבנה האומלל של האולם ואת העובדה שהסדרנים עסוקים בפיזור הקהל כדי להגיע ליציע לא לו ולדחוף את הראש למנהרה, מה זה נותן? בוא תשכנע אותי שיש לזה טועלת.
עדיין יש דברים בקהל של הפועל שאפשר בקלות לוותר בלי שיגרם נזק לעוצמת ואיכות העידוד שלנו, בלי שיפגע זכותו של אדם לחופש הדיבור לקלל שחקן של קבוצה יריבה.