תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אולי הפעם?
הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 07:34 
שוב חוזר הניגון. מכבי מרביצים, מכבי משקרים, מכבי עושים מניפולציות תקשורתיות מרהיבות, שמעון מלהג, פדרמן מחבק.
אנחנו בתגובה שומרים על איפוק. מנסים להציג את העובדות, מעלים סרטונים בפייס, נלחמים בפרופוגנדה בגבורה ובאמונה יוקדת. רמי כהן בעוד תצוגה תקשורתית מרהיבה, ואנחנו שוב מתמוגגים שיש לנו יו"ר נדיר ומרגש, חכם, חד מדוייק, צודק.
אנחנו יודעים שאנחנו צודקים, אנחנו קולטים את המניפולציות הגאוניות של מכבי, ואנחנו שוב לא מצליחים לקלוט איך זה עובד להם, איך התקשורת כולה יורדת על ארבע ומלהגת על האלימות של אוהדי הפועל, בטקסטים עלובים, וטיעונים שטחיים ולא ברי-הגנה בדו-שיח רציני ומעמיק.
והנה שוב חוזר הניגון. אחרי שפניני קיבל בחזרה את סרט הקפטן ושיחק בנבחרת ישראל, סופו צפוי להיות מושעה עד לסוף סדרת חצי-הגמר - היינו, יחסכו לו את המפגש איתנו בחצי, והוא יחזור כמו גדול לגמר. בנתיים, אנחנו נקבל עונש רדיוס, ויסגרו לנו את השורות הראשונות בהדר-יוסף. בעיני, דרך אגב, העונש הכי כואב ומשפיל שיכול להיות.

ובכן, חברים, מועדון הפאר שהקמנו הוא ללא שום ספק הצלחה מסחררת, אבל המבנה המעוות נותר כשהיה - ואף התעוות עוד יותר, כאשר שמעון מזרחי הוא - שוב! - הפלא ופלא, יו"ר האיגוד.
ואנחנו שוב הקורבן, ואנחנו שוב מתפלאים, ואנחנו שוב מתבכיינים.
אבל למי אנחנו מתבכיינים, בעצם? מה פשר ה"מלחמה התקשורתית" שאנחנו מנהלים? רק לעצמנו אנחנו מתבכיינים, כיוון שאף אחד לא מקשיב, ולאף אחד לא איכפת.

הקריאות לשבור את הכלים נשמעו מספר פעמים בשנים האחרונות, ונדחו שוב ושוב בטיעונים שונים ומשונים. אולי בצדק, ואולי לא, אין לדעת. האיפוק הפך להיות נר לרגלנו.
אבל, חברים, פרשייה מתווספת לפרשייה, הפיצה של צ'ורה מצטרפת לבנק ההשקעות של מוני, והפניני מצטרף לסופו, והנה אני אוטוטו בן 33, והכל נשאר בדיוק, אבל בדיוק אותו הדבר, ואף גרוע יותר.
השאלה שצריך לשאול היא האם יש גבול לכל תעלול, והאם נמשך לשחק במסגרת כללים מעוותים של שיטה מעוותת במדינה מעוותת.
במידה ולא - אין גבול - נמשיך במלחמה הדון-קישוטית שלנו, ונחכה למשיח, שכנראה לעולם לא יגיע. ונהיה צודקים.
לעומת זאת, במידה ואנחנו מחליטים שצריך להיות גבול כלשהו לביזוי ולהשפלה, אין לנו אלא להודיע כעת - חד משמעית - א-פריורית - כי במידה וניענש במקרה דנן, נעלה למשחק הרדיוס - או לכל משחק בו ייסגרו שורות באצטדיון - עם שחקני נוער, ונספוג את העונש שיוטל עלינו בגאווה.

הפועל כדורסל היא הקבוצה המופלאה והמרגשת ביקום ובכל תולדות היקום, והעניקה - ומעניקה - גאווה אדירה ואינסופית לכולנו.
עם זאת, בימים האחרונים אני - אישית - מרגיש מושפל ומבוזה כמו שלא הרגשתי מעולם.
אני מרגיש מושפל, כיוון שאני מרגיש מגוחך, כיוון שאני חוזר על עצמי, אנחנו חוזרים על עצמנו, אנחנו כמו אוגר בתוך גלגל שרק מנסה לרוץ מהר יותר, מהר יותר, מהר יותר, במקום לקפוץ החוצה מהגלגל, ולתת לו להסתובב עם עצמו.
רמי, עשה מעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אולי הפעם?
הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 07:58 
המים חוצבים בסלע לא בכוח עוצמתם, אלא בכח התמדתם.

הייתי שמח אם חלק מאוהדינו יתחילו להפנים שזה הקו שנבחר ע"י המועדון ורוב אוהדיו.

כמו כן הייתי שמח אם חלק מאוהדינו יפנימו שיש אמירות מסויימות, שירים מסויימים והתנהגויות מסויימות שמקשות מאוד על המועדון ליישם את הקו הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 08:03 
vangroder כתב:
המים חוצבים בסלע לא בכוח עוצמתם, אלא בכח התמדתם.

הייתי שמח אם חלק מאוהדינו יתחילו להפנים שזה הקו שנבחר ע"י המועדון ורוב אוהדיו.

כמו כן הייתי שמח אם חלק מאוהדינו יפנימו שיש אמירות מסויימות, שירים מסויימים והתנהגויות מסויימות שמקשות מאוד על המועדון ליישם את הקו הזה.

כל מילה. למרות שזה לא קל, אני חושב שאנחנו בכיוון הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 08:05 
גם אני סברתי כך, ידידי.
אבל בוא נודה על האמת. זה קשקוש. המים לא חוצבים בשום דבר שקשור למכבי והכדורסל הישראלי. הבדיחה היא עלינו.

מעבר לכך, אני לא יודע על שום קו שנבחר על ידי "המועדון" ו"רוב אוהדיו". מתי ואיך נבחר הקו הזה? רענן את זכרוני, או אולי פספסתי משהו.
מי שנבחרו להוביל קו הם חברי ההנהלה, ואני מבקש מהם לשקול אופציה חדשה, רדיקלית אמנם, אבל מתבקשת ומחוייבת המציאות, לעניות דעתי.
ואולי, אולי, אולי? אם המדובר בצעד דרמטי ושנוי במחלוקת עד כדי כך, אפשר להעמיד את ההחלטה להצבעה?
לא יקרה שום אסון אם ארגון פצפון של 2000 אנשים ייתן להמון - לעם - לקבל את ההכרעה ברגע מכריע וגורלי שכזה, במקום להיצמד לפרשנות אחת - שמרנית - של הרעיון הדמוקרטי.

ואולי אני במיעוט זניח, ואולי אני טועה.
כל שאני יכול לומר הוא שבהסתכלות אחורה על עשרים פלוס שנות אהדה ומעקב צמוד ואובססיבי אחרי הכדורסל הישראלי ומכבי תל-אביב, לדבר על התקדמות נשמע לי כמו בדיחה עצובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 08:16 
עצם קיומה של הקבוצה היא לא רק להחזיר את הפועל תל אביב לצמרת הכדורסל הישראלי , אלא גם מלחמה חסרת פשרות במכבי וההתנהלות הדורסנית שלה .
אסור להוריד את העניין מסדר היום - אנחנו חייבים להתייעל בהתנהלות התקשורתית שלנו שהייתה אתמול נהדרת אבל יכולה להיות הרבה יותר טובה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 08:20 
סדר היום לא בשליטתנו, וגם אם תביא את המייקל ג'ורדן של יחסי-הציבור לא תנצח את מכבי. העם עם מכבי, התקשורת עם מכבי, האיגוד ה-ו-א מכבי. זה קרב אבוד.
עוד שבוע כולם ישכחו מזה, כמו ששכחו מפניני, ואתה תישאר עם הרדיוס והסרטים האדומים על השורות הראשונות. זה לא ברור לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 08:34 
השריף כתב:
סדר היום לא בשליטתנו, וגם אם תביא את המייקל ג'ורדן של יחסי-הציבור לא תנצח את מכבי. העם עם מכבי, התקשורת עם מכבי, האיגוד ה-ו-א מכבי. זה קרב אבוד.
עוד שבוע כולם ישכחו מזה, כמו ששכחו מפניני, ואתה תישאר עם הרדיוס והסרטים האדומים על השורות הראשונות. זה לא ברור לך?

מסכים איתך, אבל סדר היום לא בשליטתנו בעיקר כי את המשחק הזה בקונסטלציה מסויימת היינו יכולים לנצח ואז כל ההתעסקות הזאת היתה בטלה ב-60, במקום להוות אלטרנטיבה מקצועית ולנצל את העובדה שמכבי בשנים האחרונות מאבדת מההגמוניה שלהם בכדורסל הישראלי התחרותי, או נק' זכות עקב התנהלות הלקויה מצד ההנהלה הן בקרב כלל הציבור והן בקרב חלק מהקהל שלה.

ולגבי הרדיוס והסרטים האדומים, הדבר הגרוע ביותר שאנחנו יכולים לעשות זה לקבל את העונש כמו שהוא ובסטייט אוף מיינד שלנו לקבע את העובדה שזה מה שהולך להיות תרם חרצו את דיננו, פה ניצחו אותך ידידי (בין אם זה מה שיקרה או לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 08:42 
שני דברים יש לי לומר לך בנושא.

1. מכבי לא מאבדת שום הגמוניה, זו אשלייה. מכבי לא סופרת את הליגה, ועסוקה במאבקי היורוליג. כשתתפנה מהיורוליג, היא תחזור לעשות מכולנו קרקס. זה שמכבי איבדה כמה אליפויות פח זו אשלייה שנובעת משיטה מגוחכת, מטופשת ומסוכנת, שכן היא זו שיוצרת את האשלייה. חובה לחזור לסדרות גמר כדי שאנשים כמוך - ורבים אחרים - לא יפלו בפח ויחשבו שמשהו משתנה, כי כלום לא משנה. מכבי עשרים דרגות מעל הליגה, בדיוק כמו לפני עשר ועשרים ושלושים שנה. אולי כשקרלון בראון יעבור לשחק שם בשנה יחד עם לימונד זה יחלחל עמוק יותר?

2. עם הטענה השנייה אני מסכים לחלוטין. ניצחו אותי. מנצחים אותי כבר שלושים שנה, משפילים אותי, מבזים אותי, שולטים בי, ולחשוב שמשהו משתנה, או ישתנה, נדמה לי כמו אשליית נעורים חמימה שמעוררת ערגה. זה מזכיר לי את הדיונים בימי שישי עם אבא והדודים בשנות ה-90, כשחשבנו שרק צריך לחכות בסבלנות שג'מצ'י יפרוש, ואז דברים יתחילו להשתנות. כמה זמן עוד כדאי לחכות, לדעתך? עד המוות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
מה הבעיה להקים ליגה בלי מכבי, איזה כח יש למנהלת על קבוצות שפורשות ממנה. בסה"כ צריך לארגן את כל השאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 08:54 
עוד לא הגיע הרגע הזה. כל מקרה כמו זה של לפני יומיים מחליש את הכוח שלהם, ולא סתם זה קורה יותר ויותר. מי מתנהג באלימות? מי שמרגיש שהוא מאבד שליטה. כל אירוע כזה מקרב את ההגמוניה שלהם אל סופה הורוד. אסור לנו להתייאש דווקא עכשיו, כשאנחנו כל כך קרובים למטרה (רק תראו מה הפועל עשתה פה בשנתיים - הורדת מספר הזרים והפיכת הליגה לתחרותית יותר - מישהו באמת מאמין שזה היה קורה בלי התמיכה של ההנהלה שלנו במאבק השחקנים שאותו מתן הוביל?).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
חד משמעית. אם יש רדיוס לא להופיע ולערוך משחק אלטרנטיבי בהדר יוסף. אם נקבל קנס, לא לשלם לאיגוד אלא להעביר כסף לעמותה לשיקום נשים שיצאו ממעגל הזנות (עמותת סלעית).
לא משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 09:00 
השריף כתב:
שני דברים יש לי לומר לך בנושא.

1. מכבי לא מאבדת שום הגמוניה, זו אשלייה. מכבי לא סופרת את הליגה, ועסוקה במאבקי היורוליג. כשתתפנה מהיורוליג, היא תחזור לעשות מכולנו קרקס. זה שמכבי איבדה כמה אליפויות פח זו אשלייה שנובעת משיטה מגוחכת, מטופשת ומסוכנת, שכן היא זו שיוצרת את האשלייה. חובה לחזור לסדרות גמר כדי שאנשים כמוך - ורבים אחרים - לא יפלו בפח ויחשבו שמשהו משתנה, כי כלום לא משנה. מכבי עשרים דרגות מעל הליגה, בדיוק כמו לפני עשר ועשרים ושלושים שנה. אולי כשקרלון בראון יעבור לשחק שם בשנה יחד עם לימונד זה יחלחל עמוק יותר?

2. עם הטענה השנייה אני מסכים לחלוטין. ניצחו אותי. מנצחים אותי כבר שלושים שנה, משפילים אותי, מבזים אותי, שולטים בי, ולחשוב שמשהו משתנה, או ישתנה, נדמה לי כמו אשליית נעורים חמימה שמעוררת ערגה. זה מזכיר לי את הדיונים בימי שישי עם אבא והדודים בשנות ה-90, כשחשבנו שרק צריך לחכות בסבלנות שג'מצ'י יפרוש, ואז דברים יתחילו להשתנות. כמה זמן עוד כדאי לחכות, לדעתך? עד המוות?

1. מסכים איתך שהשיטה היא מגוחכת ומטופשת ומסוכנת, אבל כך גם הרעיון שמכבי מחתימים שחקנים ישראלים שנים על גבי שנים ומושיבים אותם על הספסל, וכך גם לגבי הרעיון שאין תקרת שכר והליגה פה היא לא שיוויונית וחסרת סיכוי, וכך גם בשל הסיבה שמכבי זה מאין שלוחה של הרבנות ומשרד הפנים על הדרך שבה בקלות מאזרחים פה שחקנים זרים, לא חסר סיבות למה מכבי היא קרקס, אבל אנחנו קרקס יותר גדול, כי אם הרווחת השנה שני שחקנים בינגו כמו קרלון ורביב והדאגה שלך (והיא אמיתית, כי כולנו חשים אותה) ששנה הבאה הם לא איתנו - פה הבעיה !

2. אח יקר, פה אתה מדבר על תחושה אישית, אנחנו בני אותו הגיל ואני כן מרגיש שינוי, אבל הייתי שמח יותר אם השינוי גם היה חל עלינו כאוהדים לא בגלל מכבי, אלא בגלל שאנחנו הפועל, בשביל להוות אלטרנטיבה צריך לדאוג לייצר אותה, ואנחנו גם יורים לעצמנו ברגל, ברגע שנפנים את זה אז יכול להיות שנעשה התקדמות מאוד משמעותית להפועל שאנחנו מייחלים לראות מבחינה מקצועית.

תהיה חזק, או כמו שנאמר "הוא השריף ! הוא השריף ! הוא השריף !"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 10:25 
סטיב ביקובי הדדי כתב:
חד משמעית. אם יש רדיוס לא להופיע ולערוך משחק אלטרנטיבי בהדר יוסף. אם נקבל קנס, לא לשלם לאיגוד אלא להעביר כסף לעמותה לשיקום נשים שיצאו ממעגל הזנות (עמותת סלעית).
לא משחקים.

:ROSE:

כל דבר חוץ מזיכוי מלא לא מקובל. בעצם גם לא מקובל שאנו עומדים לדין.
וכל מילה של ההודעה הפותחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
סטיב ביקובי הדדי כתב:
לא משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2014, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
zink כתב:
סטיב ביקובי הדדי כתב:
לא משחקים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: