מים לדוד המלך- רביב לימונד עולה או רביב לימונד עולה רביב לימונד עולה או רביב לימונד דרך המלך- וינסנט קאונסיל תתן תלב והנשמה וינסנט קאונסיל להלחםם ועוד בית ...
_________________ ג'ינג'י מאת מרים ילן שטקליס: "... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."
אם כן אז ג'וש אוונס מתלבש טוב על המנגינה של בן סהר.
לפי מה שהבנתי רוב השירים די ממוחזרים לא?
מתוך השירים של השחקנים שהצטרפו בעונה שעברה, רק של גודס וגפן היו ממוחזרים. של אלן, יוני ניר ורנדל לא. לא יודע אם לזרים שהיו פה דקה וחצי היו שירים ואם כן אילו.
אם כן אז ג'וש אוונס מתלבש טוב על המנגינה של בן סהר.
לפי מה שהבנתי רוב השירים די ממוחזרים לא?
מתוך השירים של השחקנים שהצטרפו בעונה שעברה, רק של גודס וגפן היו ממוחזרים. של אלן, יוני ניר ורנדל לא. לא יודע אם לזרים שהיו פה דקה וחצי היו שירים ואם כן אילו.
גם קרטיס?
_________________ עמותת הכדורסל זקוקה לכם יותר מתמיד,הצטרפתם כבר? http://www.youtube.com/watch?v=tf-9FaappDk העם דורש רכז יגוסלבי
יובל התייחס לאלה שהצטרפו שנה שעברה. לגבי השאר לקרטיס היה שיר ממוחזר, גם לדמונטז. של מתן מן הסתם. לשולדבראנד, שירן(נראה לי), בר טימור וגל איתן לא היו שירים ממוחזרים
_________________ "זאת לא קבוצה עם קהל, זה קהל עם קבוצה" גלעד שמחוני
יובל התייחס לאלה שהצטרפו שנה שעברה. לגבי השאר לקרטיס היה שיר ממוחזר, גם לדמונטז. של מתן מן הסתם. לשולדבראנד, שירן(נראה לי), בר טימור וגל איתן לא היו שירים ממוחזרים
לגל איתן כן היה שיר ממוחזר מהכדורגל (יניב בן ניסן).
אבא שלי עובד באוטו זבל אמא שלי במיזבלה סבא שלי היה מטאטא רחובות וסבתא לא משנה מה גם אני יצאתי לא משו סתם בחור וואחש אין לי אף אחת ..אין לי אף אחד אבל אני ..... רביב לימונד , שחקן די נחמד אמרו לי הפועל , חתמתי מיד רביב לימונד, רביב לימונד יאללה יאללה ..רביב לימונד http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 7ZsUo0#t=0
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה