indiferent כתב:
יובל כתב:
איך השקעה בנוער עוזרת לטווח הארוך? בכמה כסף אפשר להעריך את התוצר שנותנת מחלקת הנוער (בערך אפס), והאם זה שווה או גדול מהעלות שלה (לא, כל עוד מחלקת הנוער גרעונית, והיא בהחלט גרעונית)?
פופוליזם בשקל.
אתה יודע כמה הורים לילדים שמשחקים להפועל הצטרפו לעמותה בגלל הילד? אני יודע על אחד כזה בסקר לא אמין שלא ערכתי.
מחלקת הנוער היא גרעונית אבל מספיק שחקן אחד ברמה כל כמה שנים מחזיר את כל ההשקעה. כלומר שוב השאלה היא זמן.
שחקן זר ב55K $ זה כסף שהיום יצא מהכיס ולא יחזור, מאמן בשכר הזה יש סיכוי שיחזיר (אפילו קלוש)
השאלה היא שוב טווח ארוך או קשר.
לקנות קילו תפוחים או לשתול עץ? אני חושב שהתשובה של ההנהלה ברורה וכי שציינתי קודם יש השנה בחירות.
בינתיים הפופוליזם הזה הוא בכמה מליוני שקלים שהעמותה מוציאה כל שנה, כל שקל נחוץ...גם של הפופוליזם
1. אני חלילה לא נגד מחלקת נוער. אני בעד מחלקת נוער. אבל לא גרעונית.
2. הורה אחד שהצטרף זה יפה. אבל לא על זה אתה יכול לבסס טיעון.
3. גם אם יהיה לך שחקן ברמה, ותשקיע בו, סיכוי סביר שכשהוא יהיה מספיק ברמה הוא יקבל הצעה ממכבי/ירושלים/אירופה וילך. אז אולי תהנה ממנו שנה, שנתיים בבוגרים. כמו בר טימור. את בר טימור הפכת לשחקן בוגרים טוב (הוא לא גדל בהפועל, אבל אני מרשה לעצמי לכתוב שבלי ארז, עופר רון והפועל הוא לא היה מגיע לרבע מהמעמד שלו בסיום העונה האחרונה), וברגע שבר הפך לשחקן טוב הוא נופף לשלום והלך לאלבה ברלין. אז נטע עץ, אבל את התפוחים מישהו אחר אוכל.
4. ושוב - אני מאוד בעד מחלקת נוער. שתהיה רווחית. שתסייע לקבוצה הבוגרת. בוודאי לא גרעונית, ובוודאי לא עם משכורות כאלה גבוהות.