תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שכר
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 11:19 
http://telaviv.israelnow.co.il/a43936-% ... 7%99%D7%92

אין לי מושג מאיפה האתר העילג הזה הביא את הנתונים האלו על 2012, ולמה מכולם פורסמו דווקא הפועל סל ומכבי רגל, אבל מי אלו שני השחקנים? מדובר בשני זרים (סטיט וקלי? רנדל שיחק רק חצי שנה) או זר אחד ומתן? וסליחה מראש על הרכלנות.
אלו אמנם לא כאלו סכומים מפוצצים, אבל באופן כללי מעבר לידיעה הזאת, דעתי היא שצריך להיות לנו שמץ של מושג (בתור חברי עמותה) לגבי מה הכסף שלנו עשה היום (תוך איזון נכון עם צנעת הפרט). או שיש כבר פרוטוקול כזה שחברי העמותה יכולים למצוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שכר
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
זה בטח לקוח מרשם העמותות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 11:29 
חברי העמותה יודעים כמה הרוויחו באופן כללי כל השחקנים והצוות המקצועי ביחד אבל בשל צנעת הפרט לא מפרסמים את המשכורת של כל אחד ואחד מהם בנפרד.
היום באספה יוצג התקציב לעונה הקרובה ומי שיגיע יוכל לראות היום בדיוק איך מתחלקת העוגה וגם מאיפה מגיעות ההכנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 11:31 
יש היום בערב אסיפת חברים בדיוק על הנושא הזה, אם זה כל כך מעניין אותך אתה מוזמן...

אגב, אני לא חושב שחברי העמותה צריכים להחשף למשכורות ברמה האישית של כל מקבל שכר בעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 11:32 
מסכים עם הפועל.

די ברור מי הם מקבלי השכר האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 17:18 
צריך גם לזכור שמדובר כאן על שנה קלנדרית שכוללת חלק מעונת 11-12 וחלק מ-12-13. כך שזה לא אומר יותר מידי בכל מקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
צריך גם לזכור שמדובר כאן על שנה קלנדרית שכוללת חלק מעונת 11-12 וחלק מ-12-13. כך שזה לא אומר יותר מידי בכל מקרה

מה זאת אומרת? הם מקבלים משכורת חודשית, אם כבר אז זה יכול להגיד שהיו שחקנים שקיבלו את המשכורת הזאת עבור חצי עונת משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 19:36 
ציטוט:
ובמקום הרביעי מבין מקבלי השכר הגבוה בעמותה, דורג מאמן קבוצת הנוער שהרוויח בשנת 2012 192,096 שקלים.

ב55 אלף דולר האלה היה אפשר להביא זרים שיהפכו את הפועל לקבוצת פיינל פור.
לא ייאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 19:39 
עלות שכר שנתית של 192k זה סביר לגמרי. משהו כמו 15 ברוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 19:44 
אוגוסטוס היל כתב:
עלות שכר שנתית של 192k זה סביר לגמרי. משהו כמו 15 ברוטו

סביר למי?
אתה חושב שמאמן הנוער של נס ציונה מרוויח ככה? אתה חושב שמאמן הנוער של בני השרון מרוויח ככה?
סביר להוציא 55 אלף דולר על מאמן נוער, כשהזר שלך זה וינסנט קאונסיל?
לא יותר סביר לשים את ה-55 אלף דולר האלה בקבוצת הבוגרים ולהביא במקום קאונסיל את אנתוני גודס? את מייקל אומה? מישהו שיודע לשחק כדורסל?
סביר להוציא את הסכום הזה בקבוצה כמו הפועל ירושלים, מכבי תל אביב.
בהפועל תל אביב אם יש 55 אלף דולר פנויים שישקיעו אותם בקבוצה הבוגרת.
וזה לא משנה שאיש המקצוע הזה הוא באמת איש מקצוע מעולה. אולי אפילו הטוב בארץ בתחום הנוער. השאלה היא סדרי עדיפויות של קבוצה כמו הפועל תל אביב. להשקיע סכום כזה במאמן נוער מלמד על סדרי עדיפויות לקויים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 19:47 
זאת שאלה של חזון ואסטרטגיה. בכלל, תקציב הוא יישום של חזון, בעיני. זאת שאלה ששווה לדון בה ואין תשובה נכונה או לא. השאלה היא שאלה של דרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 19:47 
אוגוסטוס היל כתב:
זאת שאלה של חזון ואסטרטגיה. בכלל, תקציב הוא יישום של חזון, בעיני. זאת שאלה ששווה לדון בה ואין תשובה נכונה או לא. השאלה היא שאלה של דרך.

החזון שלי היא שהפועל תל אביב היא מועדון כדורסל שיש לו מחלקת נוער. לפי ההוצאות האלה נדמה שהחזון של הפועל תל אביב זה מחלקת נוער שעל הדרך יש לה גם קבוצת בוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 19:52 
אני לא מצוי בפרטים ברמה כזאת שאני יכול לנהל על זה דיון אינטליגנטי.
בכל מקרה, החישוב לתוספת תקציב צריך להיות הדלתא מהשכר הראוי לדעתך ולא כל עלות השכר
מה לדעתך שכר ראוי למאמן נוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 19:53 
purvis short כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

החזון שלי היא שהפועל תל אביב היא מועדון כדורסל שיש לו מחלקת נוער. לפי ההוצאות האלה נדמה שהחזון של הפועל תל אביב זה מחלקת נוער שעל הדרך יש לה גם קבוצת בוגרים.

החזון שלך הוא בעיקר לתקוף את ההנהלה ככל האפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 19:54 
אוגוסטוס היל כתב:
אני לא מצוי בפרטים ברמה כזאת שאני יכול לנהל על זה דיון אינטליגנטי.
בכל מקרה, החישוב לתוספת תקציב צריך להיות הדלתא מהשכר הראוי לדעתך ולא כל עלות השכר
מה לדעתך שכר ראוי למאמן נוער?

חצי מזה, ושבמקביל הוא מאמן לפחות עוד קבוצה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 19:54 
צור ש. כתב:
purvis short כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני לא תוקף, אני מבקר. ולא את ההנהלה, אלא את ההתנהלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שכר
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 19:56 
אז ארז לא מרוויח כזה הרבה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 19:59 
ברגר כתב:
אז ארז לא מרוויח כזה הרבה...

לפי הנתונים האלה - נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 20:00 
purvis short כתב:
צור ש. כתב:
purvis short כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני לא תוקף, אני מבקר. ולא את ההנהלה, אלא את ההתנהלות.

לבקר אתה קורא לזה?
תסתכל בעצמך על ההודעות שלך, אתה מתעסק רק בזה.
מבחינתך הכל שחור משחור- הפועל קבוצה מביכה, השחקנים נוראיים, המאמן בדיחה וכולנו בדרך לאבדון.
ביקורת חשובה מאוד ואסור שתהיה סתימת פיות אבל כשאתה כותב רק את זה, זאת כבר לא ביקורת, זאת תוקפנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 20:11 
לא טענתי שהפועל קבוצה מביכה. טענתי שהיא, כרגע, קבוצה רכה. אתה חושב אחרת? אני חושב שלהפועל יש בסיס מעולה, שההחתמה של לימונד נפלאה, ושאפשר עם שינוי קטן להיות אחלה קבוצה.
בנוסף טענתי שאילו היו מביאים שחקן כדורסל במקום קאונסיל הפועל הייתה היום עם 0:4. אתה חושב שאני חושב ששחקן אחד יהפוך קבוצה מהקצה אל הקצה? לא. אבל הוא יכול לעשות את השיפור הדרוש שהיה חוסך שני הפסדים.
טענתי שהשחקנים נוראיים? שלימונד נוראי? מתן? יונתן? בראון? הארפר? תראה לי איפה טענתי את זה.
המאמן בדיחה? גם כשהיו לי ביקורות קשות עליו ציינתי שהוא מאמן מעולה. ותאמין לי שראיתי מספיק אימונים של ארז בחיי מול אימונים של מאמנים אחרים שאני יודע כמה אדלשטיין מאמן איכותי. אז אל תכתוב סתם.
מה שטענתי ואני טוען שיש התנהלות לא טובה. והנתונים האלה מחזקים את דעתי. אני חושב שאם יש 55 אלף דולר צריך להשקיע אותם בזרים לקבוצה הבוגרת. זה מה שקבוצת ליגת על ממוצעת הייתה עושה. אתה חושב שזה נכון להשקיע את הכסף הזה במאמן נוער? מכבד את דעתך. אבל לטעמי אתה טועה בגדול.

נערך לאחרונה על ידי purvis short בתאריך 07 נובמבר 2013, 20:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 20:13 
אוגוסטוס היל כתב:

אתה בהחלט צודק.

אני לא עד כדי כך מצוי בפרטים, אבל לדעתי ההשקעה בנוער היא מיותרת לחלוטין עבור מועדון בסדר הגודל שלנו. אין לזה שום תועלת עבור הבוגרים, ואני לא קונה את הטענה שיוצאים מזה אוהדים (אולי רק בגילאים הרכים מאוד, גם שם לא בכמויות משמעותיות והמטרה בכלל צריכה להפוך את המחלקות האלה לרווחיות).
אם זה נכון שמאמן הנוער הוא מקבל השכר הרביעי במועדון, לדעתי זו הוצאה מיותרת.

מעבר לזה, בניגוד לפיקציות העירוניות ברחבי הליגה שזכות הקיום שלהן היא בהשקעה בקהילה (שכן הן חיות מכספי ציבור), הפועל תל אביב היא קבוצת אוהדים המחויבת לאוהדיה ולא פרויקט קהילתי. אני הייתי שמח לראות את המשאבים האלה הולכים לקבוצה הבוגרת. זו דעתי האישית.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 07 נובמבר 2013, 20:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 20:13 
ורק אחדד. כמו שהליגה הזאת נראית, אם היית שם 55 אלף דולר בגארד זר היית מועמד רציני ל1-4 והיית יופי של קבוצה.
ובגלל זה ההתנהלות הזו עוד יותר מרגיזה. כי בעונה שעברה הייתה תחושה שזרים יביאו אותך לחוף מבטחים, העונה, עם ההבאה של רביב, התחושה היא שאלמלא ההתנהלות הזו עם הזרים אפשר היה להיות קבוצת צמרת אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 20:26 
כאן הבעיה, אתה לא כותב אתה מה שלא רע.
אתה עסוק רק בלבקר את ההנהלה והמאמן בכמות מאוד לא מידתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 21:05 
צור ש. כתב:
כאן הבעיה, אתה לא כותב אתה מה שלא רע.
אתה עסוק רק בלבקר את ההנהלה והמאמן בכמות מאוד לא מידתית.

גם לא נכון. תראה מה כתבתי אחרי ההחתמה של לימונד, אחרי המאבקים של ההנהלה במינהלת ובאיגוד. תראה מה כתבתי על ההתנהלות מרגע שהקבוצה הוקמה. רוב מוחלט של מחמאות.
אבל אני חושב שההתנהלות בשנתיים בליגת העל היא לא טובה. ומה שאני כותב הוא מנומק (אם כי אתה רשאי כמובן לחשוב שאני טועה. וייתכן גם שאני טועה. הלוואי שאני טועה).
אני חושב ש55 אלף דולר צריך להשקיע בזרים. אני חושב שזה היה עושה שינוי דרמטי. אני חושב שקודם כל צריך להשקיע בקבוצה הבוגרת. אני חושב שהפרויקט בכפר הירוק הוא מקסים. השאלה האם הוא מתאים למידותיה של הפועל תל אביב. אני חושב שבנקודת הזמן הזו את מירב המאמצים יש להפנות לקבוצה הבוגרת.
ואני חושב שזה לא מתקבל על הדעת שביום שני עדיין בסגל של הפועל יהיה וינסנט קאונסיל ולא זר אחר ברמה גבוהה. נתניה מביאה שחקן, ראשון לציון מביאה, גליל מביאה. אין סיבה שהפועל לא תביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
זה קצת לא רציני לאמר שאם היו שמים את השכר של חרוש על זה אז מצבנו היה שונה, כי מחלקת הנוער מייצרת הכנסות בצורה עצמאית, ואם היא לא הייתה ההכנסות האלו לא היו. הכנסות מתשלומים של ילדים, הכנסות מתרומות, חסויות ייעודיות ועוד.
אם לא היה חרוש ולא הייתה מחלקה רצינית ומושקעת חלק גדול מההכנסות האלו לא היו.
השאלה התחתונה היא כמה מחלקת הנוער רווחית וכמה לא, והאם אנחנו כמועדון מוכנים לספוג את ההפסד הזה.
יש מקום לביקורת על החזון של עצם קיום מחלקת הנוער בנקודת הזמן הנוכחית, יש מקום לביקורת על החלטות אלו ואחרות שאולי ניתן היה לקבל טובות מהן (אם כי אני אישית מאד זהיר בלמתוח ביקורת מהסוג הזה, כי מי שלא עושה לא טועה וקל מאד להפוך למבקרי כורסה כשנכנסים לזה).

לאמר שהשכר של חרוש היה הולך לזר זה לא רציני, כי מקורות הכסף פשוט שונים מאלו של מחלקת הבוגרים. ובכל מקרה הדיון הוא מעט תיאורטי.
הנתונים ברורים, והונחו ומונחים מדי אסיפה בצורה מפורשת בפני חברי העמותה. חזון ההנהלה לגבי מחלקת הנוער ברור כבר ממזמן.
וחברי העמותה מביעים את דעתם בנושא והם לא חולקים על ההנהלה והתנהלותה בנושא הזה. זאת השורה התחתונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 21:28 
זה מבט ארוך או קצר טווח.
יש פה כאלו שרואים את הזבנג וגמרנו (הפועל ר"ג, אליצור נתניה, הפועל ת"א, הפועל ירושליים ועוד...) ויש כאלו
שרואים בבסיס את עוצמתו של מועדון.
יש השנה בחירות להנהלת העמותה, יש פה אנשים שחושבים שהם יכולים לעשות מעשים טוב יותר העמותה,
יתכבדו ויציעו את עצמם, את חזונם ואת המקורות הפיננסים שהם מביאים להצבעת חברים ובהצלחה.
לבקר צריך רק מקלדת. (אבל מצד שני אי אפשר להגיד שטעויות לא נעשות. במקרה הזה? לא!!)
שבת שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
איך השקעה בנוער עוזרת לטווח הארוך? בכמה כסף אפשר להעריך את התוצר שנותנת מחלקת הנוער (בערך אפס), והאם זה שווה או גדול מהעלות שלה (לא, כל עוד מחלקת הנוער גרעונית, והיא בהחלט גרעונית)?

פופוליזם בשקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 21:38 
יובל כתב:
איך השקעה בנוער עוזרת לטווח הארוך? בכמה כסף אפשר להעריך את התוצר שנותנת מחלקת הנוער (בערך אפס), והאם זה שווה או גדול מהעלות שלה (לא, כל עוד מחלקת הנוער גרעונית, והיא בהחלט גרעונית)?

פופוליזם בשקל.

אתה יודע כמה הורים לילדים שמשחקים להפועל הצטרפו לעמותה בגלל הילד? אני יודע על אחד כזה בסקר לא אמין שלא ערכתי.
מחלקת הנוער היא גרעונית אבל מספיק שחקן אחד ברמה כל כמה שנים מחזיר את כל ההשקעה. כלומר שוב השאלה היא זמן.
שחקן זר ב55K $ זה כסף שהיום יצא מהכיס ולא יחזור, מאמן בשכר הזה יש סיכוי שיחזיר (אפילו קלוש)
השאלה היא שוב טווח ארוך או קשר.
לקנות קילו תפוחים או לשתול עץ? אני חושב שהתשובה של ההנהלה ברורה וכי שציינתי קודם יש השנה בחירות.
בינתיים הפופוליזם הזה הוא בכמה מליוני שקלים שהעמותה מוציאה כל שנה, כל שקל נחוץ...גם של הפופוליזם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 21:46 
הפועל כתב:
זה קצת לא רציני לאמר שאם היו שמים את השכר של חרוש על זה אז מצבנו היה שונה, כי מחלקת הנוער מייצרת הכנסות בצורה עצמאית, ואם היא לא הייתה ההכנסות האלו לא היו. הכנסות מתשלומים של ילדים, הכנסות מתרומות, חסויות ייעודיות ועוד.
אם לא היה חרוש ולא הייתה מחלקה רצינית ומושקעת חלק גדול מההכנסות האלו לא היו.
השאלה התחתונה היא כמה מחלקת הנוער רווחית וכמה לא, והאם אנחנו כמועדון מוכנים לספוג את ההפסד הזה.
יש מקום לביקורת על החזון של עצם קיום מחלקת הנוער בנקודת הזמן הנוכחית, יש מקום לביקורת על החלטות אלו ואחרות שאולי ניתן היה לקבל טובות מהן (אם כי אני אישית מאד זהיר בלמתוח ביקורת מהסוג הזה, כי מי שלא עושה לא טועה וקל מאד להפוך למבקרי כורסה כשנכנסים לזה).

לאמר שהשכר של חרוש היה הולך לזר זה לא רציני, כי מקורות הכסף פשוט שונים מאלו של מחלקת הבוגרים. ובכל מקרה הדיון הוא מעט תיאורטי.
הנתונים ברורים, והונחו ומונחים מדי אסיפה בצורה מפורשת בפני חברי העמותה. חזון ההנהלה לגבי מחלקת הנוער ברור כבר ממזמן.
וחברי העמותה מביעים את דעתם בנושא והם לא חולקים על ההנהלה והתנהלותה בנושא הזה. זאת השורה התחתונה.

מסכים עם רוב הדברים שלך. אי אפשר להתייחס לנתונים בצורה מבודדת.

הדיון הוא דיון של חזון ואסטרטגיה. זה שהדברים ידועים ונאמרים באסיפות לא אומר שחייבים להסכים איתם. אני אישית לא מסכים עם האסטרטגיה הזו. אני לא מאמין גדול במחלקות נוער אלא ככלי רווחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 21:46 
indiferent כתב:
יובל כתב:

פופוליזם בשקל.

אתה יודע כמה הורים לילדים שמשחקים להפועל הצטרפו לעמותה בגלל הילד? אני יודע על אחד כזה בסקר לא אמין שלא ערכתי.
מחלקת הנוער היא גרעונית אבל מספיק שחקן אחד ברמה כל כמה שנים מחזיר את כל ההשקעה. כלומר שוב השאלה היא זמן.
שחקן זר ב55K $ זה כסף שהיום יצא מהכיס ולא יחזור, מאמן בשכר הזה יש סיכוי שיחזיר (אפילו קלוש)
השאלה היא שוב טווח ארוך או קשר.
לקנות קילו תפוחים או לשתול עץ? אני חושב שהתשובה של ההנהלה ברורה וכי שציינתי קודם יש השנה בחירות.
בינתיים הפופוליזם הזה הוא בכמה מליוני שקלים שהעמותה מוציאה כל שנה, כל שקל נחוץ...גם של הפופוליזם

1. אני חלילה לא נגד מחלקת נוער. אני בעד מחלקת נוער. אבל לא גרעונית.
2. הורה אחד שהצטרף זה יפה. אבל לא על זה אתה יכול לבסס טיעון.
3. גם אם יהיה לך שחקן ברמה, ותשקיע בו, סיכוי סביר שכשהוא יהיה מספיק ברמה הוא יקבל הצעה ממכבי/ירושלים/אירופה וילך. אז אולי תהנה ממנו שנה, שנתיים בבוגרים. כמו בר טימור. את בר טימור הפכת לשחקן בוגרים טוב (הוא לא גדל בהפועל, אבל אני מרשה לעצמי לכתוב שבלי ארז, עופר רון והפועל הוא לא היה מגיע לרבע מהמעמד שלו בסיום העונה האחרונה), וברגע שבר הפך לשחקן טוב הוא נופף לשלום והלך לאלבה ברלין. אז נטע עץ, אבל את התפוחים מישהו אחר אוכל.
4. ושוב - אני מאוד בעד מחלקת נוער. שתהיה רווחית. שתסייע לקבוצה הבוגרת. בוודאי לא גרעונית, ובוודאי לא עם משכורות כאלה גבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: