וולטון היה שם את זה כתב:
KingAlpaca כתב:
וולטון היה שם את זה כתב:
רודמן היה אתלט ענק. אצל מתן זה יותר בראש. הוא קורא שלושה מהלכים קדימה. פשוט גאון הגנה. למרות ההפסד, אני לא זוכר שנהניתי ככה מכדורסל.
הלוואי והוא היה אפילו מעט מרודמן בריבאונד.
כמו שאמרתי רודמן היה אתלט מטורף. זה מה שעשה אותו ריבאונדר גדול וזה מה שעשה אותו שחקן הגנה גדול. מתן מבחינה אתלטית די בינוני, אבל מבחינת אינטיליגנציית משחק, ברמה עולמית.
רודמן היה אחד השחקנים עם אינטליגנציית המשחק הגבוהה ביותר שיצא לי לראות בחיי.
מה שהוא עשה בתקופה כשהוא היה בפיסטונס אי אפשר אפילו ללמד, כי אין דרך להבין חלק מהדברים שהוא הצליח לעשות.
אחד הנמוכים ביותר לתפקיד שלו, ויחד עם זאת תמיד חשב כמה צעדים קדימה.
הוא ידע בדיוק אבל בדיוק להיכן הכדור יגיע ברגע שהוא יצא מיד שחקן ההגנה\התקפה לעבר הסל, והוא ידע איך למקם את הגוף הקטן שלו יחסית תוך כדי שהוא מחכה לו שם.
הוא היה חזק בצורה פיזית אדירה ביחס לגוף הצנום שלו יחסית לשחקנים עליהם שמר, כמו שאקיל וכרים עבדור ג'באר בזמנו. אני לא אשכח שהוא דפק לכרים 2 גגות ברציפות, כשהפרשי הגובה אדירים, וכרים ניסה להטעות בקליעה השניה אבל רודמן ידע מראש מה הוא יעשה, את זה אי אפשר ללמד, זה אינסטינקטים ואינטילגנציית משחק.
היתה לו יכולת פסיכית להשתלט על כדורים קשים ובלתי אפשריים. גם אם דיקמבה מוטמבו היה בקבוצה שלו הוא היה יכול לזרוק ל3 בשקט כי הוא ידע שריבאונד יחזור אליו.
אם היה שומר על שחקני פנים בצבע, היה יודע בדיוק איך למקם את הגוף והרגליים כדי להוציא עבירה או כדי למנוע תנועה של היריב. אם זה לא עזר הידיים הזריזות שלו היו מחפות ומשנות את תנועת השחקן, או גורמות לחטיפה.
אם אלה שחקני פנים עם יכול קליעה מבחוץ כמו אלנזו מורנינג, אי אפשר היה לכדרר מולו מחצי מרחק, הוא פשוט היה חוטף את הכדור. גם לקלוע מעליו היה קשה כי למרות החסרון בגובה הוא היה מדביק חסימה עוצמתית.
לבנאדם לא היתה בעיה לשמור על 5 אימתני, או על 1 זריז.
היה פסיכי מחוץ למגרש, ומחוייב 10000% כשהוא במגרש, אחד האנדרייטד הגדולים בכל הזמנים, למרות היכל התהילה.
בתור אוהד הבולס אני זוכר איך תמיד רציתי שהוא יקבל טכנית או ישלח לספסל כשהוא שיחק מולם, ואיך התמוגגתי לראות אותו מול קבוצות אחרות. אם אבא שלי לא היה מביא לי פוסטר של הבולס כשהייתי בן 5 כנראה הייתי אוהד של הבאד בויס דאז.
אם הייתי יכול לבנות קבוצה פסיכית מכל השחקנים בעולם להפועל, רודמן של הפיסטונס היה הבחירה השניה שלי מכולם לכל התפקידים (מצד שני, רק לחשוב על חילופי הדברים בינו לבין הג'ינג'י...שמייח)