תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 00:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 120 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז אדלשטיין
הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
כתבת חתיכת ערימה ענקית של שטויות לא רלוונטיות, בשורה התחתונה סיימנו מקום שמיני ועברנו קבוצות עם אותו סדר גודל של תקציב ועם הרבה פחות קהל. ממש לא מעניין אותי שחסרי המושג שמדברים על הצלחה חשבו לפני העונה או במהלכה שיש בינינו לבין ירידת ליגה אפילו קשר מקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
כתבת חתיכת ערימה ענקית של שטויות לא רלוונטיות, בשורה התחתונה סיימנו מקום שמיני ועברנו קבוצות עם אותו סדר גודל של תקציב ועם הרבה פחות קהל. ממש לא מעניין אותי שחסרי המושג שמדברים על הצלחה חשבו לפני העונה או במהלכה שיש בינינו לבין ירידת ליגה אפילו קשר מקרי.

אז זהו, שאנחנו הקבוצה עם תקציב השחקנים הכי קטן בליגה.
אותו סדר גודל זה יפה, אבל לכולם היה יותר כסף מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
יובל כתב:

להרצליה, אשדוד ואשקלון היה תקציב יותר גבוה משמעותית? ואלה שלוש קבוצות שמביאות ביחד בערך חצי מכמות האוהדים שלנו. גם חולון שסיימו את העונה עם חמישה שחקנים וחצי. אפשר לחשוב אילו אימפריות עברנו בטבלה. עברנו את מי שהיינו צריכים לעבור ולא עברנו אף אחת שזה בונוס והישג לסיים מעליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
red in blood כתב:
יובל כתב:

להרצליה, אשדוד ואשקלון היה תקציב יותר גבוה משמעותית? ואלה שלוש קבוצות שמביאות ביחד בערך חצי מכמות האוהדים שלנו. גם חולון שסיימו את העונה עם חמישה שחקנים וחצי. אפשר לחשוב אילו אימפריות עברנו בטבלה. עברנו את מי שהיינו צריכים לעבור ולא עברנו אף אחת שזה בונוס והישג לסיים מעליה.

תקציב שחקנים? כן.
היה להם יותר גבוה משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
יובל כתב:
red in blood כתב:
יובל כתב:

תקציב שחקנים? כן.
היה להם יותר גבוה משלנו.

בכמה? באופן משמעותי? יותר משמעותי מה-1500 הפרש בכמות הקהל שמגיעה למשחקי בית וה-300 שמגיעים למשחקי חוץ? לא. עברנו את מי שהיינו צריכים לעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
red in blood כתב:
יובל כתב:
red in blood כתב:
יובל כתב:

תקציב שחקנים? כן.
היה להם יותר גבוה משלנו.

בכמה? באופן משמעותי? יותר משמעותי מה-1500 הפרש בכמות הקהל שמגיעה למשחקי בית וה-300 שמגיעים למשחקי חוץ? לא. עברנו את מי שהיינו צריכים לעבור.

בסדר גודל הזה הכל משמעותי.
ומכיוון שלא ניתן לכמת את התרומה של הקהל, זה לא רלוונטי להתייחס לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:

מה זה המשפט "בסדר הגודל הזה הכל משמעותי"? הבדל של 5% בתקציב שכר זה משמעותי?
ואם אתה חושב שאפשר להתעלם מכל מה שאי אפשר לכמת אז יש לך בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
red in blood כתב:

מה זה המשפט "בסדר הגודל הזה הכל משמעותי"? הבדל של 5% בתקציב שכר זה משמעותי?
ואם אתה חושב שאפשר להתעלם מכל מה שאי אפשר לכמת אז יש לך בעיה.

דיברתי על תקציב שחקנים, לא רק על שכר. וכן, זה הבדל משמעותי. אם התקציב שחקנים זה 3 מיליון (אני מעגל, לא זוכר את המספרים שהוצגו), אז 5% זה 150,000.
בהחלט הבדל משמעותי.

ואי אפשר לכמת את זה, כלומר שזה יכול להיות גם שלילי. אף אחד לא יודע.
מאזן ביתי לא טוב לדוגמא. בקלות אפשר לזקוף את זה לחובת האוהדים והלחץ שנוצר במשחקים ביתיים.
מצד שני, אפשר גם להגיד שהעובדה שהמשחקים הצמודים שניצחנו בבית היו בזכות הדחיפה מהקהל.

זה יכול להיות לטובה ויכול להיות לרעה. אי אפשר לכמת את זה, ולכן אי אפשר להתייחס אל זה.
מספיק ברור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
ברור לי למה אתה חושב שאי אפשר לכמת את זה.
אז קודם כל, זה שאי אפשר לכמת את ההשפעה לא אומר שאפשר לבטל אותה. במקסימום אני לא יכול להוכיח את הטענה שלי ואתה לא יכול להפריך אותה.
דבר שני, גם לכמת הבדלי תקציב (בטח קטנים כאלה) לסיכויי ניצחון או עליונות בטבלה אי אפשר.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 14 מאי 2013, 17:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 17:43 
הרצליה עם זר כמו ג'ומיין ג'ונס שאני רק מניח שאם הוא היה אצלנו היה חונק את התקציב שחקנים
באשדוד יש שחקנים כמו גוני, חג'ג' סימפסון סקין שהם גם ברמת שכר גבוהה בהרבה מהממוצע שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 17:47 
גם אם התקציב שלנו דומה לקבוצות שהוזכרו פה (שלפי מה שהבנתי שלנו נמוך יותר ) אל תשכחו שהם מקבלות אולם מהערייה שלהם והכסף שהולך עליו הוא אפסי לעומתננו שחלק גדול מאוד מהתקציב מתבזבז על האולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
el che כתב:
הרצליה עם זר כמו ג'ומיין ג'ונס שאני רק מניח שאם הוא היה אצלנו היה חונק את התקציב שחקנים
באשדוד יש שחקנים כמו גוני, חג'ג' סימפסון סקין שהם גם ברמת שכר גבוהה בהרבה מהממוצע שלנו

ולנו יש חמישה ישראלים וחצי שהם שחקנים לגיטימיים לליגת העל, לשאר קבוצות התחתית בקושי שלושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
המלך אגג כתב:
גם אם התקציב שלנו דומה לקבוצות שהוזכרו פה (שלפי מה שהבנתי שלנו נמוך יותר ) אל תשכחו שהם מקבלות אולם מהערייה שלהם והכסף שהולך עליו הוא אפסי לעומתננו שחלק גדול מאוד מהתקציב מתבזבז על האולם.

ההתייחסות הייתה לתקציב השחקנים שלנו שהוא הנמוך בליגה, התקציב הכולל שלנו לא הכי נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 17:54 
יובל כתב:
el che כתב:

ולנו יש חמישה ישראלים וחצי שהם שחקנים לגיטימיים לליגת העל, לשאר קבוצות התחתית בקושי שלושה.

אם כל הכבוד לישראלים הלגיטימיים לפחות לארבעה מהם זו עונה ראשונה בכלל בליגת העל וכאן חוסר הניסיון מדבר בטח בסדרות מול מכבי או מאבקי הישרדות בליגה לכן זה שוב רק מוכיח את גודל ההישג של הפועל העונה שאתה ממעיט מערכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
el che כתב:
יובל כתב:
el che כתב:

אם כל הכבוד לישראלים הלגיטימיים לפחות לארבעה מהם זו עונה ראשונה בכלל בליגת העל וכאן חוסר הניסיון מדבר בטח בסדרות מול מכבי או מאבקי הישרדות בליגה לכן זה שוב רק מוכיח את גודל ההישג של הפועל העונה שאתה ממעיט מערכו

הכישרון שלך לקפוץ מנושא לנושא הוא הזוי. דיברנו על תקציב השחקנים וציינת זרים שיש לקבוצות האחרות, למה כשאומרים לך שזה בא אצלם על חשבון סגל רחב של ישראלים בניגוד לבנייה אצלנו אתה פתאום קופץ לנושא אחר של חוסר ניסיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
el che כתב:

סבבה. בתקציב יותר קטן, הצליח להביא למצב ש-5 וחצי שחקנים ישראלים הוכיחו את עצמם כראויים לליגת העל. זה גם חלק מהנושא של הצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
יובל כתב:
el che כתב:

סבבה. בתקציב יותר קטן, הצליח להביא למצב ש-5 וחצי שחקנים ישראלים הוכיחו את עצמם כראויים לליגת העל. זה גם חלק מהנושא של הצלחה.

קודם כל, אני שמח שוויתרת על הטענה המוטעית לפיה מקום שמיני והדחה ברבע הגמר זה הישג. עכשיו, לטיעון החדש שאליו קפצת - המדד להצלחה הוא ההישגים שאליהם מגיעה הקבוצה, לא כמה אנחנו מרחיבים את המבחר של מכבי לקיץ הקרוב. וכנראה שכל הישראלים האלה לא עזרו לנו יותר מדי להגיע להישגים יוצאי דופן. פיתוח שחקנים זה אמצעי, לא מטרה. חוץ מזה שגם בתחום הזה לא הייתה הצלחה יוצאת דופן, אמנם שחקנים לגיטימיים אבל לא עלו על הציפיות מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
אז כנראה המדד שלנו קצת שונה.
פיתוח שחקנים לעתיד זה חלק מההצלחה של העונה, כמו גם העליה לפלייאוף העליון והעברת מסר שבמשחק ספציפי אנחנו פקטור מול כל קבוצה בליגה.
בטח כשכל זה נעשה עם תקציב השחקנים הכי קטן בליגה, זה הופך את זה להצלחה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 02:24 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אז כנראה המדד שלנו קצת שונה.
פיתוח שחקנים לעתיד זה חלק מההצלחה של העונה, כמו גם העליה לפלייאוף העליון והעברת מסר שבמשחק ספציפי אנחנו פקטור מול כל קבוצה בליגה.
בטח כשכל זה נעשה עם תקציב השחקנים הכי קטן בליגה, זה הופך את זה להצלחה גדולה.

אילו שחקנים פיתחנו? מתן נאור בן ה-32? יונתן שולדבראנד בן ה-29? גל איתן שנתן עונה מאכזבת? יותם "השחקן הכי מוכשר שאימנתי" שירן ששיחק 10 דקות למשחק העונה, בקושי הראה משהו ובמאני טיים הוא לא ראה פרקט?

אה כן, נזכרתי, בר טימור. הכוכב העולה של הכדורסל הישראלי. שמסיים חוזה בדיוק בעוד שנה. ואז, או שהוא ילך לאירופה, או שהוא ילך ליריבה יותר עשירה כמו מגדל או חיפה, או שהוא ילך לנופף מגבות אצל מכבי. באמת כל הכבוד לנו, שיחקנו אותה.

ובאשר לשאר ההצלחות העונה, אז כבר אמרתי לך למה לסיים במקום השמיני זה לא הישג להתפאר בו אבל אתה מתעלם מהטיעונים שלי וממשיך לחזור על זה. ואם לא שמת לב, אז בליגה הזאת כל קבוצה היא פקטור נגד כמעט כל קבוצה, וכמעט כל קבוצה היא פקטור נגד כל קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 03:40 
סמל אישי של המשתמש
א- כן, יותם שירן, בר טימור ואפילו יונתן שולדבראנד. ומעבר לזה, יש לפיתוח שחקנים ישראלים משמעות גם אם הם יעזבו מהר: אני טוען כבר הרבה זמן שהסיכוי של הפועל להיות פקטור רציני על אליפות זה אם היא תסווג כהבית הטבעי של שחקנים ישראלים כשרוניים. אז בר טימור יעזוב בסוף שנה הבאה. עוד 2-3 בר טימורים וכל שחקן כשרוני צעיר ירצה להגיע אלינו כי הוא ידע שאצלנו אפשר להתפתח לשחקן מעולה.
ב- אתה חוזר על טיעון מבלי לבסס אותו. לסיים במקום השמיני כשאתה בתקציב שחקנים הכי קטן בליגה זה בהחלט הישג. להגיד שאי אפשר היה יותר? ברור שהיה אפשר, תמיד אפשר, אבל לא כל עונה שלא תסתיים באליפות היא כשלון. וכן, ההבדלים בין השאר משמעותיים. כמו שנכשלת כשניסית להראות, גם הפרש 5% בתקציב (וההפרשים יותר גדולים מזה) יכול להיות עוד שחקן שיהוה פקטור במקום שחקן ספסל.
ג- תתחבר קצת למציאות של הכדורסל הישראלי. כשכל קבוצה אחרת מנצחת את מכבי, התחושה היא שמכבי הפסידה. זה היה תלוי רק במכבי, לא בקבוצה השניה.
כשאנחנו ניצחנו, הדיבור היה על זה שהפועל ניצחה. אנחנו עשינו את ההבדל.
כשניצחנו את ירושלים בתחילת העונה, הכותרת הייתה שהפועל חזרה.
אנחנו נעלמנו למספר שנים, וחלק מהמורשת נשכחה. הקבוצה השתנתה והיא לא אותה אחת עם אותה זהות.
אחת מהמטרות שלנו צריכה להיות לבנות מחדש את התודעה שלנו בראש של היריבות. שידעו שלא סתם עוד קבוצה, חלשה או חזקה מקצועית, עומדת מולה, אלא הפועל. ושהיא תפחד מזה.
והצלחנו בזה. אמנם יש עוד מה לעשות בתחום, אבל במה שאפשר היה לעשות השנה, אי אפשר להגיד שנכשלנו. גם בסדרה עכשיו, מכבי - האמפריה של הליגה והאלופה הנצחית, שמגיעה ממרומי המקום הראשון ושאם רוצים לעשות משהו צריך לקחת את זה ממנה - הייתה צריכה להקיז דם כדי לנצח אותנו, וזה אחרי שניצחנו אותם העונה.
וכן, זה אחת מהמטרות שלנו. להכניס לראש של היריבות שגם אם אנחנו קטנים חלשים מקצועית, כדי לנצח אותנו יצטרכו להקיז דם, כי אנחנו נילחם עד הסוף.
אז נכון, זה לא קרה מול כל הקבוצות, אבל זה בהחלט קרה מול הקבוצות שזה משנה מולן בליגה הזאת. זה הכוונה בפקטור מול כל קבוצה.
ואם זה ימשך ככה עוד כמה שנים, זה יחלחל ליריבות שלנו ככה שאם אם זה לא תהיה המציאות, הן עדיין יאמינו בזה. די.אן.איי של מועדון.

ד- לא הצבתי את זה כמטרה בתחילת העונה, אבל אני שמח שהראנו את אותו אופי גם בצד הניהולי. להחדיר לראש של כולם שאנחנו לא עוד קבוצה בליגה, ולא נלך כצאן אחרי כל החלטה שתקרה. גם אם לא נצליח לשנות הרבה ושברוב הדברים ההם ינצחו, להחדיר לכולם לראש שאם הם רוצים לנהוג בצורה פסולה, הם צריכים להתמודד קודם כל איתנו.

זו לא עוד עונה, זו עונת החזרה שלנו לקדמת הבמה.
יותר מההישגיות המקצועית, שגם בה אני חושב שהצלחנו העונה באופן יחסי, חשוב מה נקלט אצל אנשים לגבי מי אנחנו. שאם נסיים מקום שמיני, שיפחדו מאיתנו יותר מאשר כל קבוצה אחרת שמסיימת במקום השמיני.
אז כן, תמיד אפשר יותר. אבל אי אפשר להגיד שזה לא הצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 11:03 
הפועל ת"א כדורסל הציבה לה השנה מטרה אחת עיקרית והיא הישארות בליגה.
בתהליך היו הרבה שגיאות וטעויות ,
בעיות תקציב,זרים ועוד.
וניתן לכתוב עוד הרבה,
בסופו של דבר ניתן לכתוב עד מחרתיים
הפועל ת"א למדה דרך הטעויות
הצגנו משחקים מדהימים של יכולת והקרבה
מבחינת קהל היה מרגש השנה להיות במשחקים
מי היה מאמין גם לקחנו דרבי
נשארנו ליגה ,הגענו לפליאוף העליון
יכול להיות שיכולנו להשיג יותר,
אני לא חזיר
נראה לי שהייתה להנהלה שנה דיי קשה מכל המיסביב
ולהנהלה שלנו מגיע כל הכבוד וההערכה :ROSE:
ולמרות הכל מבחינתי זו הצלחה כבירה
מאמין ומקווה שיהיה טוב יותר
:hapoel: :COMMY:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 11:30 
גל איתן נתן עונה מאכזבת??? ניצח במו קליעותיו שלושה משחקים (אשקלון, ירושלים וגלבוע) והיה מעולה בניצחון החוץ על חיפה.
העונה הזו, בשורה התחתונה, היא הצלחה. המטרה מבחינתי הייתה מקום 11 והפועל סיימה במקום השמיני. עם ניצחונות במלחה, חיפה, גלבוע ובדרבי. אם ההתנהלות הייתה טובה אז הפועל גם הייתה מגיעה לבית העליון.
אבל בשורה התחתונה זו הצלחה, וקרדיט גדול לארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
גל איתן נתן עונה מאכזבת??? ניצח במו קליעותיו שלושה משחקים (אשקלון, ירושלים וגלבוע) והיה מעולה בניצחון החוץ על חיפה.
העונה הזו, בשורה התחתונה, היא הצלחה. המטרה מבחינתי הייתה מקום 11 והפועל סיימה במקום השמיני. עם ניצחונות במלחה, חיפה, גלבוע ובדרבי. אם ההתנהלות הייתה טובה אז הפועל גם הייתה מגיעה לבית העליון.
אבל בשורה התחתונה זו הצלחה, וקרדיט גדול לארז.

*הפעם הוא יורה סוכריות מתוך הנגמ"ש

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 15:47 
יובל כתב:
el che כתב:
יובל כתב:
el che כתב:

הכישרון שלך לקפוץ מנושא לנושא הוא הזוי. דיברנו על תקציב השחקנים וציינת זרים שיש לקבוצות האחרות, למה כשאומרים לך שזה בא אצלם על חשבון סגל רחב של ישראלים בניגוד לבנייה אצלנו אתה פתאום קופץ לנושא אחר של חוסר ניסיון?

יש לך מזל שאתה לא לידי אחרת הייתה יודע שיש לי כישרון בלתת לאנשים כמוך כאפה עם הזין
תקשיב טוב
אתה ילד מסכן, אני מרחם עליך
לך לנוקיהו, יש שם קבוצה מושלמת יש שם ניהול מושלם ישראלים הכי טובים וכסף הכי טוב
יאללה תן גז אי אפשר לשמוע אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 22:09 
el che כתב:
יובל כתב:
el che כתב:
יובל כתב:
el che כתב:

יש לך מזל שאתה לא לידי אחרת הייתה יודע שיש לי כישרון בלתת לאנשים כמוך כאפה עם הזין
תקשיב טוב
אתה ילד מסכן, אני מרחם עליך
לך לנוקיהו, יש שם קבוצה מושלמת יש שם ניהול מושלם ישראלים הכי טובים וכסף הכי טוב
יאללה תן גז אי אפשר לשמוע אותך

הזכרת כל מיני שחקנים וכל מיני תקציבים, אז סליחה אם אני נכנס ככה באמצע ויכוח שהפך לאיומים, אבל כמו שאומרים "אני רק שאלה".

הזכרת זרים שמקבלים סכומים לכאורה נכבדים, שכחת, שחלק ניכר מהכסף שלך הולך על המאמן שמקבל את השכר הרביעי בגובהו בליגה, לפי פותח האשכול (אדם אמין בעיני), ואחרים.
שכחת שחלק ניכר מהכסף שלך הולך על המאמן הזה, במקום על שחקנים.
אולי הוא חוסך בטיים אאוטים כי הוא חושב שככה הוא חוסך לנו חלק מהשכר שאנחנו משלמים לו.
מאמן זול בהרבה כמו עופר ברקוביץ או דני פרנקו, סביר שהיה מגיע לתוצאות טובות לא פחות, ומקבל החלטות, כולל על הבאות שחקנים, קצת יותר בקלות.

אבל לא, לנו יש את גאון הכדורסל, הג'ינג'י האולטימטיבי, זה שמתרכז בעיקר וצועק על אוהד שלא קילל, אלא רק הביע דיעה מקצועית במהלך משחק דרבי וצעק "קח טיים אאוט כבר".
הוא עסוק בהכל חוץ מבלאמן כדורסל.

אבל לא. ארז יודע הכל, האוהדים, שמשלמים ממיטב כספם כדי שתהיה לנו קבוצה, לא יודעים כלום.

צאו מהסרט שלכם לגביו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 12:49 
ושוב: רבע שלישי, הפועל מובילה ב-8, מכבי לוחצת על כל המגרש, הקהל העלוב שלה עומד על הרגליים בפעם הראשונה במשחק ועושה רעש. כל אדם ביקום בטוח שצריך לקיים טיים אאוט. אבל אדלשטיין יחכה ויחכה ויחכה, עד שההפרש יירד לנקודה.
וגם: גודס יורד לספסל ארבע דקות לסיום המשחק וחוזר דקה לסיום.

כבר אין לי מילים לניהול המשחק של האיש הזה. חולה נפש עם תעודות. גידי דודי צדק.

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2642886

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 13:00 
bergkamp כתב:
ושוב: רבע שלישי, הפועל מובילה ב-8, מכבי לוחצת על כל המגרש, הקהל העלוב שלה עומד על הרגליים בפעם הראשונה במשחק ועושה רעש. כל אדם ביקום בטוח שצריך לקיים טיים אאוט. אבל אדלשטיין יחכה ויחכה ויחכה, עד שההפרש יירד לנקודה.
וגם: גודס יורד לספסל ארבע דקות לסיום המשחק וחוזר דקה לסיום.

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2642886

לפני שגודס ירד לספסל הוא שיחק רע מאוד. ואחרי שהוא חזר מהספסל הוא איבד את הכדור של המשחק. אני לא הייתי מוריד אותו, אבל זו הייתה החלטה סבירה. לגבי הטיימאאוט - מסכים.
ועדיין, להיתפס לזה, בסדרה שארז עשה פשוט בית ספר לדייויד בלאט בכל פרמטר זה קטנוני. היו לי המון ביקורות על ארז העונה, והבעתי אותן בחריפות, אבל בסדרה הזו הוא היה מצוין, ובשורה התחתונה - הוא השיג בעונה הזו יותר מהמצופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 13:02 
זה מדכא במיוחד כי כל טיים אאוט שהוא כן לקח הפועל חזרה עם תרגיל טוב והגיעה למצב קליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
אני לפחות לא ממש התרשמתי מליובין כמאמן. בעונה הראשונה שלו הוא הסתמך על הבסיס מעונת האליפות שלפני כן ועוד הצליח, אבל עונה לאחר מכן עף בצורה די מבישה ברבע גמר הפלייאוף מול אשדוד, והעונה למרות תקציב גדול הביא תוצאות גרועות למדי.
וקשה לי לאמר שאפשר היה להתרשם מהכדורסל של הקבוצות שלו בדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
אגב המחמאה הכי גדולה מבחינתי שאני יכול לתת לארז השנה זה שהוא בנה קבוצה שהיא פשוט יחידה לוחמת שלא נשברת ולא משפילה מבט מול אף אחד אף פעם. אולי לא הכדורסל הכי מהנה, ואולי לא היו כוכבים סטייל דייסון, ואת הבלגן בבניית הסגל כבר טחנו פה הרבה.
אבל מה שהיה הכי כיף השנה זה שידעת שכל משחק, לא משנה כמה שחקנים חסרים מסיבה זו או אחרת, ומי הרגע הצטרף ומי פה כבר שנתיים, ומול מי ובאיזה מגרש - הפועל תעלה ותיתן את המקסימום ותילחם ותנשך ותשרוט ציפורניים. לא תמיד זה מספיק, אבל לי אישית זה דבר מאד חשוב, ואני חושב שגם לרוב הקהל, והיה אחד הגורמים החשובים לחיבור לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 120 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: