el che כתב:
יובל כתב:
el che כתב:
יובל כתב:
el che כתב:
הרצליה עם זר כמו ג'ומיין ג'ונס שאני רק מניח שאם הוא היה אצלנו היה חונק את התקציב שחקנים
באשדוד יש שחקנים כמו גוני, חג'ג' סימפסון סקין שהם גם ברמת שכר גבוהה בהרבה מהממוצע שלנו
ולנו יש חמישה ישראלים וחצי שהם שחקנים לגיטימיים לליגת העל, לשאר קבוצות התחתית בקושי שלושה.
אם כל הכבוד לישראלים הלגיטימיים לפחות לארבעה מהם זו עונה ראשונה בכלל בליגת העל וכאן חוסר הניסיון מדבר בטח בסדרות מול מכבי או מאבקי הישרדות בליגה לכן זה שוב רק מוכיח את גודל ההישג של הפועל העונה שאתה ממעיט מערכו
הכישרון שלך לקפוץ מנושא לנושא הוא הזוי. דיברנו על תקציב השחקנים וציינת זרים שיש לקבוצות האחרות, למה כשאומרים לך שזה בא אצלם על חשבון סגל רחב של ישראלים בניגוד לבנייה אצלנו אתה פתאום קופץ לנושא אחר של חוסר ניסיון?
יש לך מזל שאתה לא לידי אחרת הייתה יודע שיש לי כישרון בלתת לאנשים כמוך כאפה עם הזין
תקשיב טוב
אתה ילד מסכן, אני מרחם עליך
לך לנוקיהו, יש שם קבוצה מושלמת יש שם ניהול מושלם ישראלים הכי טובים וכסף הכי טוב
יאללה תן גז אי אפשר לשמוע אותך
הזכרת כל מיני שחקנים וכל מיני תקציבים, אז סליחה אם אני נכנס ככה באמצע ויכוח שהפך לאיומים, אבל כמו שאומרים "אני רק שאלה".
הזכרת זרים שמקבלים סכומים לכאורה נכבדים, שכחת, שחלק ניכר מהכסף שלך הולך על המאמן שמקבל את השכר הרביעי בגובהו בליגה, לפי פותח האשכול (אדם אמין בעיני), ואחרים.
שכחת שחלק ניכר מהכסף שלך הולך על המאמן הזה, במקום על שחקנים.
אולי הוא חוסך בטיים אאוטים כי הוא חושב שככה הוא חוסך לנו חלק מהשכר שאנחנו משלמים לו.
מאמן זול בהרבה כמו עופר ברקוביץ או דני פרנקו, סביר שהיה מגיע לתוצאות טובות לא פחות, ומקבל החלטות, כולל על הבאות שחקנים, קצת יותר בקלות.
אבל לא, לנו יש את גאון הכדורסל, הג'ינג'י האולטימטיבי, זה שמתרכז בעיקר וצועק על אוהד שלא קילל, אלא רק הביע דיעה מקצועית במהלך משחק דרבי וצעק "קח טיים אאוט כבר".
הוא עסוק בהכל חוץ מבלאמן כדורסל.
אבל לא. ארז יודע הכל, האוהדים, שמשלמים ממיטב כספם כדי שתהיה לנו קבוצה, לא יודעים כלום.
צאו מהסרט שלכם לגביו כבר.