תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 388 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זה פשוט שערוריה מה שהולך עם המנויים...
הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 12:02 
מכיון שבשנתיים האחרונות לא היה משחק שאליו ניסית להגיע, אז אני לא מודאג :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
אני בטוח שכבר יש החלטת עמותה האוסרת עליך להכנס למשחקים ללא נזם וחליפת משוגעים...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 13:54 
עומרי בונדר כתב:
קופיפו כתב:

היום אנחנו אוכלים את הדייסה שבישלנו לעצמנו: כמות רצינית של אוהדים שלא יזכו לרכוש מנוי, פגיעה כלכלית מכמות נמוכה יחסית של מכירת מנויים

אולי די עם השקר הזה??
זה שמשחקים בהדר יוסף רק הגדיל את מכירת המנויים.
אם היית משחק באולם של 3,000 מקומות או יותר אנשים לא היו לחוצים על להבטיח מקום ולא היו קונים מנוי, ובמקום 900 מנויים שמוכרים עכשיו היית מוכר 600. להרבה משחקי ליגה רגילים היו מגיעים 600-700 איש באולם הפחים, ובעצם רק בדרבי/מגדל היית ממלא, לדעתי אפילו נגד חולון יהיה לך קשה להביא 3,000.

שלא לדבר על המצב הבלתי אפשרי של לשחק באולם שאתה לא יכול להתאמן בו.

בסופו של דבר אותם אנשים שרכשו מנוי להדר יוסף היו רוכשים אותו גם אם היינו מארחים ברמת השרון, חולון או בית דני.
ההפסד פה הוא מאנשים שכן היו רוכשים אילו היה להם מקום.
יכול להיות שאנשים היו לחוצים להספיק לרכוש מנוי כי הכמות מוגבלת אבל עם אולם של 3000 מקומות הם היו רוכשים עוד שבוע או עוד שבועיים אבל בסופו של דבר היו עם מנוי ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 13:58 
לא צריך להתייחס לעניין תקצוב העירייה ברצינות.
עיריית תל אביב ידועה בכך שהיא לא תומכת בקבוצות ספורט.
אז השנה קבעו חוק שאמור להוסיף לנו קצת כסף (מתקצבים קבוצות ספורט שלא בבעלת הון) אבל גם מיזה אני לא כל כך מחזיק.

לעבור לאולם אחר זה המתבקש ואין טענה לגיטימית למה להשאר בהדר יוסף.
מה שקורמן הציע יכול לעבוד אבל הכי עדיף זה כבר להשיג מראש אולם גדול ו ובמיוחד אחרי שהדר יוסף כבר סולד אאוט.
אולם הפחים מכיל 2800 מקומות. הוא אידאלי בשבילנו.

אפשר לפתור כל בעיה שתקום מיזה שנעבור לאולם אחר. אין סיכוי שמשחקים בהדר יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 14:01 
דרך אגב כמה מנויים נמכרו כבר וכמה נשארו אם בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לחולון גם יציג את העירייה במערומיה, 6 שנים אחרי שראש העירייה הבטיח אולם להפועל תל אביב
ושנתיים אחרי שהבטיחו הרחבה להדר יוסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 14:08 
לפני שכולנו עוברים לחולון מישהו יודע מה עלות שכירת האולם למשחקים ולאימונים לעומת הדר יוסף ?
האם הוא פנוי לאימונים בכלל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 14:09 
ניסיתי להתאפק ולא יכול יותר. כולם מדברים על הפחים בחולון כאילו מדובר במדיסון סקוור גארדן וכאילו מחכים רק לנו עם שטיח אדום.
הפחים כל כך עמוס בפעילות של הבוגרים ומחלקת הנוער של הפועל חולון כך שאני לא רואה איפה אנחנו יכולים להכנס לשם אפילו למשחק (שלא לדבר על כך שהקבוצה לא תתאמן שם כי מן הסתם אין מתי).

אותו כנ"ל לגבי שאר האולמות שהוזכרו בעבר. אף אחד שם לא ממש מחכה לנו.

אז יאללה יש שני פתרונות בלבד לדעתי:
1. הדר יוסף
2. עם כל הצער שבדבר וחוסר הפופולריות אני אומר את מה שרבים פה בפורום פוחדים להגיד - נוקיה

יום טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 14:10 
בני12 כתב:
לפני שכולנו עוברים לחולון מישהו יודע מה עלות שכירת האולם למשחקים ולאימונים לעומת הדר יוסף ?
האם הוא פנוי לאימונים בכלל ?

אני לא יכול להגיד לך ב100 אחוז כי אני הולך לפי ההגיון נטו.
אבל נראה לי שהקבוצה העיקרית היא הפועל חולון. אני לא בטוח שיש חולון בכדוריד ואין איזה מכבי או ביתר חולון...
כל הקבוצות של חולון בליגות הנמוכות יותר לא משחקות בפחים אלה במתנסים שהם יכולים להרשות לעצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 14:11 
הפועל כתב:
מעבר לחולון גם יציג את העירייה במערומיה, 6 שנים אחרי שראש העירייה הבטיח אולם להפועל תל אביב

זה לא יציג אותה במערומיה, יאמרו לך שכבר מזמן הציעו לך לעבור לנוקיהו ואתה זה שמסרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 14:14 
איזה שטויות...
אם שנים אנחנו משחקים בהדר יוסף שזה אולם של מכבי בכדוריד. קבוצת הנוער שלנו ושל מכבי + מכבי תל אביב מתאמנת שם מדי פעם ואנחנו מסתדרים מצויין אז הפחים יהיה לנו גם יופי טופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
הפועל כתב:

זה לא יציג אותה במערומיה, יאמרו לך שכבר מזמן הציעו לך לעבור לנוקיהו ואתה זה שמסרב.

ואנחנו נאמר להם שיש לנו את ראש העיר מתחייב מול המצלמה להקים אולם להפועל
ואת ס. ראש העיר מתחייב לעמותה להרחיב את הדר יוסף ושכלום לא יצא.

ואז אפשר להתחיל להסביר בפעם האלף למה לא יד אליהו. אין לי שום בעיה עם זה, כל עוד אפשר להזכיר שוב ושוב שהעירייה התחייבה לאולם והרחבה ובינתיים קדחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 14:52 
yos כתב:
זה קצת מסובך, אבל לא נורא. זה דורש שני דברים:
שידרוג של אתר האינטרנט, והצבת קוראי ברקוד בכניסה לאולם.
בגזרת הברקוד:
יהיה ברקוד על כל כרטיס מנוי, שיישא מס' ייחודי.
בכניסה לאולם יוצבו קוראי ברקוד. ברקוד תקין יאפשר כניסה, כרטיס שבוטל לאותו משחק לא יאפשר כניסה.

בגזרת האתר:
לאתר של העמותה מוסיפים מערכת של כניסת משתמש ('איזור אישי').
לכל מנוי יינתן שם משתמש וסיסמא.
ב'איזור האישי' של כל מנוי תהיה רשימת כל המשחקים.
מנוי שיודע כי לא יוכל/ירצה להגיע למשחק, יסמן את המשחק אליו לא יגיע.
ניתן יהיה לשנות את הסימון עד 24 שעות לפני משחק. מנוי שיצהיר כי לא יגיע למשחק, יימכר כרטיס אחר במקומו בקופות.
אם יימכר כרטיס חלופי, יזוכה המנוי בסכום 'נקודות' שייקבעו מראש. סכום הנקודות שיצטבר במהלך העונה יוכל לשמש את המנוי לרכישת חברות בעמותה או לרכישת מנוי בעונה הבאה.

אגב, גם אם לא ניתן לעשות זאת העונה, אני ממליץ להוסיף ברקוד לכרטיס המנוי, כהיערכות להמשך הדרך.

ניסו דבר כזה בברצלונה, מאחר שפעם היציעים היו מלאי קרחות ויותר מדי מנויים אז הם ביקשו מכל מי שלא מגיע שיודיע ואז ימכרו את הכרטיס שלו, אבל זה נפל.
ויש משהו דומה בקריית אליעזר, אין להם מנוי ניקובים, המנוי שלהם הוא כמו הכרטיס של הרכבת, אתה מעביר את זה במכונה ונכנס..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
bob marley כתב:
yos כתב:
זה קצת מסובך, אבל לא נורא. זה דורש שני דברים:
שידרוג של אתר האינטרנט, והצבת קוראי ברקוד בכניסה לאולם.
בגזרת הברקוד:
יהיה ברקוד על כל כרטיס מנוי, שיישא מס' ייחודי.
בכניסה לאולם יוצבו קוראי ברקוד. ברקוד תקין יאפשר כניסה, כרטיס שבוטל לאותו משחק לא יאפשר כניסה.

בגזרת האתר:
לאתר של העמותה מוסיפים מערכת של כניסת משתמש ('איזור אישי').
לכל מנוי יינתן שם משתמש וסיסמא.
ב'איזור האישי' של כל מנוי תהיה רשימת כל המשחקים.
מנוי שיודע כי לא יוכל/ירצה להגיע למשחק, יסמן את המשחק אליו לא יגיע.
ניתן יהיה לשנות את הסימון עד 24 שעות לפני משחק. מנוי שיצהיר כי לא יגיע למשחק, יימכר כרטיס אחר במקומו בקופות.
אם יימכר כרטיס חלופי, יזוכה המנוי בסכום 'נקודות' שייקבעו מראש. סכום הנקודות שיצטבר במהלך העונה יוכל לשמש את המנוי לרכישת חברות בעמותה או לרכישת מנוי בעונה הבאה.

אגב, גם אם לא ניתן לעשות זאת העונה, אני ממליץ להוסיף ברקוד לכרטיס המנוי, כהיערכות להמשך הדרך.

ניסו דבר כזה בברצלונה, מאחר שפעם היציעים היו מלאי קרחות ויותר מדי מנויים אז הם ביקשו מכל מי שלא מגיע שיודיע ואז ימכרו את הכרטיס שלו, אבל זה נפל.
ויש משהו דומה בקריית אליעזר, אין להם מנוי ניקובים, המנוי שלהם הוא כמו הכרטיס של הרכבת, אתה מעביר את זה במכונה ונכנס..

זה מאוד פשוט. בהרבה קבוצות באנגליה קיים דבר כזה.

בנושא אחר- איזה אולם הפחים בראש שלכם? עד עכשיו היה טוב הדר יוסף ואין סיבה שלא יהיה ככה בליגת העל. ברור שהפועל ת"א צריכה אולם יותר גדול אבל לא במחיר של לשחק במגרש של קבוצה יריבה. הדר יוסף נהיה בית בשנים האחרונות והוא צריך להיות מבצר בליגת העל. מה יקרה אם בפלייאוף נקבל את הפועל חולון? נארח גם בפחים או שפתאום תרצו לעבור?
די עם השטויות. נכון, יש יותר ביקוש מאשר היצע של מנויים אבל האשמה היחידה נופלת על עיריית ת"א ועכשיו צריך לבוא לעייריה עם נתונים ומספרים שהפועל ת"א יכולה למכור הרבה יותר מנויים מ1000 שאפשר למכור בהדר יוסף ושמגיע לנו אולם חדש כמו שהובטח לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 15:17 
זה עובד מצויין בארה"ב. קצת שונה - שם מנויים מוכרים את הכרטיסים שלהם דרך אתר הקבוצה. ברגע שיש מכירה הברקוד של המנוי מתבטל אוטומטית והקונה מקבל כרטיס מהקבוצה (ליתר דיוק מticketmaster). בכל מקרה כל ההצעות האלו קצת גדולות עלינו בשלב זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 15:32 
בנושא אחר- איזה אולם הפחים בראש שלכם? עד עכשיו היה טוב הדר יוסף ואין סיבה שלא יהיה ככה בליגת העל. ברור שהפועל ת"א צריכה אולם יותר גדול אבל לא במחיר של לשחק במגרש של קבוצה יריבה. הדר יוסף נהיה בית בשנים האחרונות והוא צריך להיות מבצר בליגת העל. מה יקרה אם בפלייאוף נקבל את הפועל חולון? נארח גם בפחים או שפתאום תרצו לעבור?
די עם השטויות. נכון, יש יותר ביקוש מאשר היצע של מנויים אבל האשמה היחידה נופלת על עיריית ת"א ועכשיו צריך לבוא לעייריה עם נתונים ומספרים שהפועל ת"א יכולה למכור הרבה יותר מנויים מ1000 שאפשר למכור בהדר יוסף ושמגיע לנו אולם חדש כמו שהובטח לנו.[/quote]

פחחח ועוד פעם פחחח
לא הבאת טענה אחת לגיטימית.
״הדר יוסף זה הבית שלנו״. זה אולם זבל שגורם לנו לכל כך הרבה צרות ומגביל אותנו אז רק בגלל ששיחקנו שם בליגות הנמוכות כי לא היה לזה ברירה אחרת לקרוא לזה בית?? אין שום קשר ביו הדר יוסף להפועל. הוא לא פחות מכביסטי.
להגיד שצריכים לשחק שם רק מתוך ״הרגל״ זה לא סיבה.
ואתה מביא טענה שלא צריך לשחק באולם של היריבה. כי מה שאתה רוצה זה אולם רק להפועל? בחיים לא יקרה. וזה שהטענה הזאת באה להגן על זה שאנחנו צריכים להישאר באולם של 20 קבוצות מכבי זה כבר שטות.
וגם הטענה הנוספת הזאת שזה שנשאר ונדפק באולם המזורגג הזה זה יתן איזה מחאה ויראה משהו שלעבור לאולם מחוץ לת אביב לא יראה. האמרה של ״אין לנו איפה לשחק בעיר שלכם״ מספיק חזקה והיא גם תיהיה בלי לגרום לנו נזק.

אנחנו יכולים למכור עוד הרבה מנויים וכרטיסים. אנחנו יכולים במשחקים גדולים גם למלאות אולמות של 5000. משחקים שבכל מקרה הדר יוסף לא יאושר.
וכבר דובר מספיק עך סיבות למה לעבור מהדר יוסף. אין שום סיבה כל עוד האולם לא מתרחב להשאר שם.

נערך לאחרונה על ידי cscarlos בתאריך 13 יוני 2012, 15:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
Ishai כתב:
ניסיתי להתאפק ולא יכול יותר. כולם מדברים על הפחים בחולון כאילו מדובר במדיסון סקוור גארדן וכאילו מחכים רק לנו עם שטיח אדום.
הפחים כל כך עמוס בפעילות של הבוגרים ומחלקת הנוער של הפועל חולון כך שאני לא רואה איפה אנחנו יכולים להכנס לשם אפילו למשחק (שלא לדבר על כך שהקבוצה לא תתאמן שם כי מן הסתם אין מתי).

אם אין לנו אפשרות להתאמן שם, אז אין בכלל דילמה - אנחנו חייבים לשחק היכן שאנחנו גם מתאמנים. חד וחלק. עם כל הכבוד לאוהדים, ולמנויים, ולחברי העמותה הפוטנציאליים - זו קודם כל קבוצת כדורסל מקצוענית, והשחקנים חייבים לשחק היכן שהם מתאמנים. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 15:35 
Frank Serpico כתב:
Ishai כתב:

אם אין לנו אפשרות להתאמן שם, אז אין בכלל דילמה - אנחנו חייבים לשחק היכן שאנחנו גם מתאמנים. חד וחלק. עם כל הכבוד לאוהדים, ולמנויים, ולחברי העמותה הפוטנציאליים - זו קודם כל קבוצת כדורסל מקצוענית, והשחקנים חייבים לשחק היכן שהם מתאמנים. נקודה.

זה כבר טענה לגיטימית.
אבל לא נראה לי שיהיה בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 15:36 
Ishai כתב:

1. הדר יוסף
2. עם כל הצער שבדבר וחוסר הפופולריות אני אומר את מה שרבים פה בפורום פוחדים להגיד - נוקיה

יום טוב

ishai :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לעבור ליד אליהו,
רק קחו בחשבון ש-50 אחוז לפחות מהמנויים יבטלו את המנוי ולא יגיעו למשחקי בית, כולל רוב הגרעין הקשה של אוהדי הקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 15:51 
אני אחד מאותם אוהדים שבטוח לא יגיע להרבה משחקים ויש לי מנוי מתחייב בזאת לפרסם לפני כל משחק שלא אגיע דרך ליצור איתי קשר לרכישת הניקוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
כנ"ל אני, סביר להניח שאני לא אגיע להרבה משחקים השנה כי זה י"א והכל.. אני גם מתחייב לרשום בכל פעם שאני לא מגיע
אני גר באשדוד ואני נותן את הניקוב חינם, מי שמוכן להגיע לאסוף אותו אין לי בעיה לתת כשאני לא מגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
Ishai כתב:

לפני שזה קבוצת כדורסל מקצוענית זה גם מועדון ספורט עם אוהדים שלא סובלים את יד אליהו.
שלא לדבר על זה שקבוצה שמשחקת במקום אחד ומתאמנת במקום אחר זה לא בדיוק דבר יוצא דופן.
זה שיקול. אבל לא ה-שיקול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Frank Serpico כתב:
Ishai כתב:

לפני שזה קבוצת כדורסל מקצוענית זה גם מועדון ספורט עם אוהדים שלא סובלים את יד אליהו.
שלא לדבר על זה שקבוצה שמשחקת במקום אחד ומתאמנת במקום אחר זה לא בדיוק דבר יוצא דופן.
זה שיקול. אבל לא ה-שיקול.

לא התייחסתי ליד אליהו. מבחינתי יד אליהו זה בכלל לא אופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 16:53 
red pepper כתב:
Ishai כתב:

1. הדר יוסף

יום טוב

ishai :HEART2:

עם כל הצער ועם כל התיעוב והסלידה ומה לא -לפחות בכמה משחקים אין שום ברירה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
אם מארחים דרבי אצלם במגרש, צריך לתת להם רק 500 כרטיסים נכון?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 17:16 
10% אם אינני טועה
שזה אומר 1000 כולל הבוקסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
10% אם אינני טועה
שזה אומר 1000 כולל הבוקסים

לא אמרו שיש תקרה של 500 כרטיסים לאורחים? (כלומר 10% עד 5K, ומשם זה לא עולה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
500 מקומות

10500 אדומים.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2012, 17:28 
עובדיה כתב:
500 מקומות

10500 אדומים.......

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 388 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: