תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אסיפת חברים 26.6.2012
הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
גם בפיונגיאנג זו דרך ההתנהלות החביבה על המקומיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
מכל מה שהיה באסיפה נותר רק ענין כמה זרים יהיו?
הנושא הטפל שבטפל?
הסבירו הסבר היטב מהם האילוצים , הודיעו שזה מה שיהיה וסוף פסוק
איך מישהו אמר אתמול?
בחרנו הנהלה אז שתנהל נקודה.
בלי להתיחס לכל רעשי הרקע ההזויים מכאן ומשם

זה מה שנקרא "בולשביזם", לא?
לכל הפחות זה היה העיקרון שהנחה את סטאלין בשנות שלטונו.

הבעיה היא שבמציאות הנוכחית (ככה לדברי רמי לפחות) המצב הוא הפוך לחלוטין - ההנהלה לא מתפקדת, או לא מצליחה לתפקד, הרבה בזכות רעשי הרקע ההזויים מפה ומשם. זאת הסיבה, למשל, שהמו"מ מול הרציקוביץ' נפל.

בין בולשביזם נוסח סטאלין, לבין ממשלה שלא מצליחה לתפקד ולנהל בגלל הפרעות בלתי פוסקות ולחצים מימין ומשמאל - שם מצוי הרצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 07:05 
מתי אצל סטאלין או בצפון קוריאה היו בחירות דמוקרטיות שבהן נבחרה ההנהגה?
נכון, אף פעם
לכן ההשוואה היא מגוחכת
(תמצאו נושא אחר לעקוץ אותי אישית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 07:07 
סמל אישי של המשתמש
וממתי בדמוקרטיה נותנים פשוט למי שנבחר לעשות מה שבא לו מבלי לבקר
ומבלי שיתייחס ל"רעשי הרקע מסביב"?
נשמע, איך לאמר, פיונגיאנגי משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 07:07 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
הנושא הטפל שבטפל?
איך מישהו אמר אתמול?

הבעיה היא שבמציאות הנוכחית (ככה לדברי רמי לפחות) המצב הוא הפוך לחלוטין - ההנהלה לא מתפקדת, או לא מצליחה לתפקד, הרבה בזכות רעשי הרקע ההזויים מפה ומשם. זאת הסיבה, למשל, שהמו"מ מול הרציקוביץ' נפל.

בין בולשביזם נוסח סטאלין, לבין ממשלה שלא מצליחה לתפקד ולנהל בגלל הפרעות בלתי פוסקות ולחצים מימין ומשמאל - שם מצוי הרצוי.

לא התכוונתי להציע שהעמותה תתנהל כמו איזה סינדיקט אנרכיסטי, אלא רק להאיר את חוסר העקביות (שלא לומר צביעות, שלא לומר החלפת צבעים כמו זיקית על פי הנוחות הרגעית) בחשיבה של קורמן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 07:08 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

יש הבדל עצום בין ביקורת ובין הפרעות של ממש, לחצים בלתי פוסקים, מאות שיחות טלפון שנועדות להפעיל לחצים, סמסים וכולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
הפועל כתב:

יש הבדל עצום בין ביקורת ובין הפרעות של ממש, לחצים בלתי פוסקים, מאות שיחות טלפון שנועדות להפעיל לחצים, סמסים וכולי.

ויש הבדל בין מה שתיארת ל"בחרנו הנהלה אז שתנהל בלי להתייחס לרעשי רקע"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 07:13 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Frank Serpico כתב:
הפועל כתב:

ויש הבדל בין מה שתיארת ל"בחרנו הנהלה אז שתנהל בלי להתייחס לרעשי רקע"

ככל שמדובר במו"מ אישי שאמור להיות חשאי (ושבלאו הכי נועד להיות מובא להכרעת החברים בהצבעה) - בהחלט כן.

כך גם לגבי אולם, לדעתי. שתי הסוגיות הגדולות של הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 07:36 
האספה הגרועה ביותר בה נכחתי שהדגישה את הפערים הקיימים במשולש של חברי עמותה/אוהדים , הנהלה והקבוצה עצמה.
מכיוון שבישיבה לא מוצו כל הנושאים חייבים ארגן אחת נוספת באופן מיידית.
צדק אילן מיבנה שאנחנו חייבים לנסח ייעוד לטווח הקצר וחזון כללי של המועדון. אתמול היה ברור שיש מגוון דעות וכיוונים ואם לא נבצע זאת לאלתר נתפרק כמו ששותפויות אחרות התפרקו (אנחנו היום השותפות הגדולה ביותר). המטרות המוגדרות היום אינן מספיקות מהיום בו הגענו לליגת העל. שאלות שעלו אתמול לדוגמא האם אנחנו מעוניינים בהצלחת הקבוצה וקבוצה "גדולה" יותר.
אנחנו חייבים להגדיר מה אנחנו מצפים מאיתנו ורק מהגדרות אלו נוכל לפעול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
זה חשוב. אבל עם כל החשיבות אנחנו במאבק קיומי יומיומי.
אני מעדיף שההנהלה תשקיע כל דקה מזמנה הפנוי המוקדש לניהול הקבוצה לסגירת הגירעון ומימוש התקציב המצופה מאשר לאסיפות נוספות וניסוח חזון וכו'.
החרב על צווארנו נכון לעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 07:43 
teknoboy כתב:
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
הנושא הטפל שבטפל?
איך מישהו אמר אתמול?

לא התכוונתי להציע שהעמותה תתנהל כמו איזה סינדיקט אנרכיסטי, אלא רק להאיר את חוסר העקביות (שלא לומר צביעות, שלא לומר החלפת צבעים כמו זיקית על פי הנוחות הרגעית) בחשיבה של קורמן.

מה שהתכוונת ברור כשמש בצהרי היום ולא שווה אפילו תשובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 09:16 
deep red כתב:
Frank Serpico כתב:
villa crespo כתב:
Frank Serpico כתב:
mkorman1 כתב:
הסיכום שלי:
רמי כהן :HEART2:

כל מילה שרמי אמר :HEART2: (חוץ אולי מהפסילה על הסף של אפשרות יד אליהו. לא צריך להבהל משדים. צריך לבדוק כל אופציה ומקסימום להביא להכרעת החברים בהצבעה).

יש הרבה דברים שחברי ההנהלה יכולים וצריכים לפסול בלי להביא את זה להצבעת החברים. השטות הזו שלשחק ביד-אליהו היא חלק מזה.
למה צריך להתייחס ברצינות לאנשים הזויים ותלושים מהמציאות שמדברים על 10,000 מינויים. על סמך מה הם מבססים את זה בדיוק?
וזה בלי להיכנס בכלל לצד האידאולוגי.

כן, רק להקשיב להזויים שרוצים מקסימום אלפיים אוהדים, בשום פנים ואופן לא יותר מאלפיים אוהדים, והכי חשוב - בלי מזגנים!

בשום פנים ואופן שלא יהיו מזגנים!

וכל מי שלא חושב כמוהם : "רוצה להיות כמו מכבי בימי חמישי עם רולקסים".
מתסכל.
.

נכון, יש לך עוד כמה משפטים שאתה רוצה להכניס לנו לפה?
מי שדיבר אתמול על 10,000 מינויים ביד-אליהו, ועוד התבסס המנויים בכדורגל (שגם הם לא מגיעים ל- 10,000), הוא מטומטם, הזוי וההנחות שלו מתבססות על כלום ושום דבר.
זה בדיוק כמו שאני אגיד שהפועל צריכה לעבור לשחק בר"ג, כי יש שם נמכור 35,000 מינויים. אתה גם תהיה בעד?
אני טוען שביד-אליהו אתה תמכור פחות מינויים ממה שמכרת עד עכשיו. באולם גדול אחר אולי תמכור עוד כמה מאות. למה? כי זו הכמות שלנו מאז שאני זוכר את עצמי.
חוץ מזה, אם כבר לקחתם את זה למקומות האלה, אז אני גם בכלל לא חושב שהם מאמינים בשטות הזו שלמלא את יד-אליהו. הם פשוט רוצים להציג דעה לא פופולרית, שנוגדת את דעתם כמי שהם רואים כקומץ ילדים מושפעים ומטרתם לעצבן ותו לא. לא סתם הנחות המוצא שלהם היו "חייבים לשאוף לאולם של מעל 5,00 מקומות וחייבים לשחק בת"א". כל הדרכים מובילות ליד-אליהו.
אבל פעם אחת בא לי שהם יעשו מעשה. בניגוד למה שאמרתי קודם, הלוואי ויעלו את זה להצבעה. נראה מה הם שווים. ואם יש להם כמות, הלוואי ויעבירו את המשחקים ליד-אליהו. נראה אז מה הם שווים. נראה אותם כמו שראינו אותם בפעם האחרונה ששיחקנו ביד-אליהו. רק ככה אולי יהיה אפשר לסתום להם את הפה.
אבל אוהדי הפועל תמיד היו טובים בלדבר. בלעשות, הרבה פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 09:28 
קודם כל - הנהלת הקבוצה מתפקדת ומתפקדת מצוין. אל תכניסו דברים לפה של אנשים.
כמו שרמי אמר אתמול - זה לא שחור לבן. ההנהלה מאוד קשובה לחברי העמותה ומנסה לשמוע כמה שיותר
את הדעות. אבל אם אני למשל מקבל 5 שיחות מבן אדם שלא הצליח לקנות מנוי, ואני מסביר לו משהו, ואז אני מקבל
שוב את אותה השיחה, ויום אחרי זה את אותה השיחה, ויומיים אחרי זה את אותה השיחה - אז כן, זה מפריע ולא מאפשר להתעסק בניהול.
תנסו להבין שקבוצת אוהדים לא אומר שהקהל הרחב יכול לנהל יום - יום את הקבוצה ולנסות לשנות כל החלטה רק
כי יש לו יכולת ונגישות לחברי ההנהלה, זה לא יגמר לעולם!
יש בחירות, נתתם מנדט לאנשים, תנו להם להתנהל ותסמכו עליהם שיעשו את הטוב ביותר. יש ועדת ביקורת? היא צריכה
לבקר את הליכי קבלת ההחלטות ולראות כיצד קורים הדברים. יש אסיפות חברים, יש פורומים, יש דרך להביע דעה ואנחנו מנסים לשמוע
הכול ולתת מענה כמה שיותר לצרכי האוהדים במסגרת המגבלות שעומדות בפנינו. אבל תבינו שיש איזשהו גבול שלא מאפשר לאנשים שמנהלים
להתעסק בניהול אלא רק בכיבוי שריפות כל היום וזה מקשה את התפקוד. והכי חשוב - תתחילו לקחת אחריות ולהבין שיש פה קבוצה שצריכה
לשחק כדורסל ולהתחרות ברמות הכי גבוהות וזו כבר לא רק פנטזיה על שינוי הספורט הישראלי והחברה הישראלית שממומשת באמצעות העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
הנושא הטפל שבטפל?
איך מישהו אמר אתמול?

מה שהתכוונת ברור כשמש בצהרי היום ולא שווה אפילו תשובה

קודם כל, הרגשתי שיש צורך להבהיר בעקבות תגובתו של פרנק.
דבר שני, אולי זה לא שווה תגובה אבל בכל זאת הגבת (או שמא את רומז שמה שאתה כותב פה אין דינו כדין תגובה ראויה?).
ודבר שלישי, לא באמת התכוונתי שתענה לי. יותר קיוויתי שתשקול בכובד ראש את הביקורת שהיתה בתגובה שלי (כזה אני, אופטימי ומלא אמונה בבני האדם).
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אסיפת חברים 26.6.2012
הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור מה הסיכוי שנשחק בעונה הבאה בהדר יוסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 09:59 
שבתאי יחבס כתב:

בקיצור, תחכה שבועיים, אולי שלושה ותקבל תשובה מדוייקת, לא בערך, לא אולי ולא כאילו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
שבתאי יחבס כתב:

בקיצור, תחכה שבועיים, אולי שלושה ותקבל תשובה מדוייקת, לא בערך, לא אולי ולא כאילו!

הכוונה שלי היא מה רצון ההנהלה. רוצים הדר יוסף ולא מאשרים לנו? או שרוצים אולם אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
רוצים אולם גדול יותר.
מוכנים לשחק בהדר יוסף, במידה וישנה התחייבות בכתב לגבי הרחבה של הדר יוסף תוך זמן סביר / הקמה של אולם חדש, כולל פירוט של מה העמותה תקבל כפיצוי אם לא עומדים בזמן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
רוצים אולם גדול יותר.
מוכנים לשחק בהדר יוסף, במידה וישנה התחייבות בכתב לגבי הרחבה של הדר יוסף תוך זמן סביר / הקמה של אולם חדש, כולל פירוט של מה העמותה תקבל כפיצוי אם לא עומדים בזמן הזה.

ומהן האפשרויות מלבד הדר יוסף? הפחים ובית מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 11:13 
ראצ'ו כתב:
תנסו להבין שקבוצת אוהדים לא אומר שהקהל הרחב יכול לנהל יום - יום את הקבוצה ולנסות לשנות כל החלטה רק
כי יש לו יכולת ונגישות לחברי ההנהלה, זה לא יגמר לעולם!
יש בחירות, נתתם מנדט לאנשים, תנו להם להתנהל ותסמכו עליהם שיעשו את הטוב ביותר. יש ועדת ביקורת? היא צריכה
לבקר את הליכי קבלת ההחלטות ולראות כיצד קורים הדברים. יש אסיפות חברים, יש פורומים, יש דרך להביע דעה ואנחנו מנסים לשמוע הכול ולתת מענה כמה שיותר לצרכי האוהדים במסגרת המגבלות שעומדות בפנינו. אבל תבינו שיש איזשהו גבול שלא מאפשר לאנשים שמנהלים להתעסק בניהול אלא רק בכיבוי שריפות כל היום וזה מקשה את התפקוד. והכי חשוב - תתחילו לקחת אחריות ולהבין שיש פה קבוצה שצריכה לשחק כדורסל ולהתחרות ברמות הכי גבוהות וזו כבר לא רק פנטזיה על שינוי הספורט הישראלי והחברה הישראלית שממומשת באמצעות העמותה.

ראצ'ו אני מסכים איתך עקרונית, אבל רוצה להציע עוד זווית חשיבה. אולי שתיים.
קודם כל, אני חושב שאנחנו בסיטואציה מורכבת מאוד שתהיה מורכבת פי אלף במהלך העונה. כל הזמן יעלו המון דילמות בהם יהיו התנגשויות בין ערכים. הקושי שיש עכשיו הוא עוד כלום. אנחנו רוצים להיות קבוצה תחרותית, אנחנו לא יכולים להיות עוד קבוצה תחרותית אלא לשמור על הייחוד שלנו, ואנחנו צריכים להתנהל במסגרת התקציבית הקיימת. קשה עד בלתי אפשרי לאזן בין כולם.
אני חושב שהאסיפה אתמול הראתה כמה גדולים הפערים בין 1441 חברי העמותה על סוגיות יסוד, ושאי אפשר פשוט לתת לזה להתנהל, אלא צריך לייצר את המכנה המשותף שמגדיר אותנו
בשביל שנוכל להתמודד עם המורכבות הזו צריך סיסטם. שלוש המחשות:
1) תגדיר ההנהלה את היעדים שלה ותביא אותם להצבעת העמותה. כמה הישגיים אנחנו שואפים להיות בשנה הקרובה? מה רמת המעורבות "מעבר" שלנו? מה "קדוש" (החלטות מעדיפות מכבי) ועל מה אנחנו מוכנים לוותר (המנונים,..)
2) נסמן שלושה-ארבעה נושאי ליבה שבהם עמותת האוהדים תצטרך להגיד את דעתה. וזהו. לא על כל שאר הדברים היומיומיים. אתה יכול לבקש מהחברים לסמן כל אחד את הנושאים ואז לראות מה הכי חשוב. האמת זה לא קשה. כנראה שרכישת קבוצת הנשים היא בחוץ, כמו גם סוגי המכוניות של השחקנים, ומספר הזרים ושאלת נוקיהו בפנים.
כמובן שהדברים קשורים ובוא נבין את המשמעויות. יכול להיות שארז אומר שבתקציב הזה עם שלושה זרים 50% שנרד. בוא נחליט אם אנחנו לוקחים את הסיכון או לא.
3) נגדיר טוב יותר ונביא להצבעה את "קוד ההתנהגות" של חברי העמותה - לא תשלח יותר משני SMS בשבוע,..

היחסים בין חברי העמותה להנהלה - כתבת שאתם נבחרתם ועכשיו שניתן לכם לנהל. זה נכון עד מידה מסוימת. אין בבחירות מצע, אף אחד לא אומר מה דעתו בשאלות עקרוניות. עזוב, בכלל לא ברור מהן השאלות העקרוניות. אני הצבעתי בעדך כי דרך ההודעות שלך נראה שאתה בחור לעניין ויודע לקדם דברים. מה אתה חושב על שאלות עקרוניות - אין לי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 11:43 
לא ישים בעליל
צריך להפנים שמודל הדמוקרטיה האתונאית אינו ישים לעמותה של 1441 חברים
וראינו ושמענו זאת היטב אמש באסיפה
באמת שאני מעריץ את הסבלנות ואת ההתמדה של חברי ההנהלה
שאינן מובנות מאליהן לנוכח השטויות ששמענו אתמול למכביר
אם זה מה שהם צריכים לסבול כל הזמן אז הם כנראה עשויים מחומרים אחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
רק שאלה קטנה לאור אירועי אתמול והתחושה (הלגטימית והמובנת לכשעצמה) שעלתה ועולה מקרב ההנהלה :
למה לא למנות מנהל קבוצה/יו"ר בשכר שכל תפקידו בעולם הזה יהיה לנהל את קבוצת הכדורסל ?
חברי ההנהלה הם הדירקטוריון, הם אלו שנמצאים בקשר מול האוהדים, הם אלו שאמורים להרכיב את החזון והייעוד (בשותפות ובהסכמת חברי העמותה) ולתת לאותו סמכות ניהולית להוציא את החזון הזה לפועל.
חבל לי על כל חברי ההנהלה שעושים עבודה מופלאה וגומרים את עצמם תוך כדי, בלתי אפשרי לנהל מועדון עם 1500 איש שחייבים, פשוט חייבים כאן ועכשיו להביע את הדעה שלהם על כל נושא בעולם ונמצאים בקשר ישיר עם אותם חברי הנהלה. זה לא פרופורציונאלי ולא סביר לנהל ככה משהו.
גם אם זה לא יקרה, נראה לי שכולנו צריכים להבין שיש צורה ודרך להביע את דעתנו ולא להתנפל על אותם אנשים שנמצאים בפרונט ומתפקדים יותר כנציגי קשרי לקוחות מאשר מנהלים קבוצת כדורסל בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 12:07 
קובי
תשובה פשוטה: אין כסף למנכ״ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
אין כסף, אבל מלבד זאת - הרעיון מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
אני שוקל להתנדב לתפקיד תמורת תגמול סמלי יחסית.
:WHOME:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
אני מציע את עזרא, הוא גם ככה מחפש עבודה וזה רק יגדיל את קרנו בקרב נקטרינה (מי אמר טובות הנאה ?)

וברצינות, אני לא יודע אם בכלל שקלו את הרעיון הזה ברצינות אבל יש מספיק אנשים מוכשרים שגם תמורת סכום לא מופרז יוכלו לבצע את העבודה הזו על הצד הטוב ביותר. בעיני, סמכות ניהולית אמיתית בקבוצה שווה יותר מתוספת למשכורת של שחקן כזה או אחר. הרווח יהיה של כל הצדדים המעורבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
red in blood כתב:
רוצים אולם גדול יותר.

כל אולם באזור המרכז, כשיש כמה שבמשא ומתן איתם.
כדי לא להכשיל את המהלך, ברגע זה לא פירטו יותר.

לפי מה שרמי אמר, הבהירו לו בעירייה שאם נכנס ליד אליהו, יסתם הגולל על האפשרות שנקבל אולם משלנו, כך שזה האולם היחיד שנפסל על הסף.

בקיצור - לחכות שבועיים, תהיה תשובה סופית :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
שבתאי יחבס כתב:
red in blood כתב:
רוצים אולם גדול יותר.

כל אולם באזור המרכז, כשיש כמה שבמשא ומתן איתם.
כדי לא להכשיל את המהלך, ברגע זה לא פירטו יותר.

לפי מה שרמי אמר, הבהירו לו בעירייה שאם נכנס ליד אליהו, יסתם הגולל על האפשרות שנקבל אולם משלנו, כך שזה האולם היחיד שנפסל על הסף.

בקיצור - לחכות שבועיים, תהיה תשובה סופית :)

כמדומני היום צריכה להיות הפגישה או ישיבת המועצה הגורלית שבה יוכרע לפה או לשם באופן סופי עניין הרחבת הדר יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
מילפורד כתב:
KingAlpaca כתב:
Frank Serpico כתב:
KingAlpaca כתב:
מה נאמר לגבי עלית ליגה?

גם לזה רמי התייחס (בעקיפין) כשאמר שלעיתים צריך לדעת לבחור אילו מלחמות להלחם. אי אפשר להלחם בכל ובכולם כל הזמן.

וואו, איזה מזל שהוא התייחס!

אז ככה זה נגמר?
בקול ענות חלושה הצטרפנו למועדון זונות מכבי?

מה שרמי אמר, ובצדק גמור לדעתי, שצריך להעמיד סידרי עדיפויות לקרבות שאנחנו בוחרים להילחם בהם, לדוגמא נאמר שנושא שירת ההימנון לפני משחקים בליגת העל זה לא קרב שעליו נילחם כמו שנילחם בנושא הקצאת 10% כרטיסים לקבוצה אורחת אבל רק עד 400, אלפקה, צר לי לאכזב אותך, אבל לא נראה לי שהגישה שלך של הכל או כלום תופסת בנושא הזה, למזלינו ההנהלה נוקטת בשיטה יותר שפוייה והדרגתית שלדעתי יש לה הרבה יותר סיכויי הצלחה מאשר לגישה שלך.

באמת?

שוב, שלב השאלה הזהה,
בשיטה ההצ'מברלינית שלכם,
מתי אתם צופים שתהיה פה ליגה ספורטיבית ושיוויונית?
מה הטיים טייבל?

מתי אתה מצפה שתהיה פה ליגה שויונית אם תשאר מחוץ לליגה ובכלל לא יהיה לך קול שיכול להגיד משהו, שלא לדבר על להצביע?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 14:20 
כל הדיון הזה בנושא זרים הוא הזוי -

1. מי אמר שאנחנו כאוהדים מזדהים "פחות" עם שחקנים זרים ? דניס וויליאמס, דייוויד ת'רדקיל, רדנקו דובראש, ננו מרקוביץ' , יסמין הוקיץ', דמיטרי היל והיד עוד נטויה - הם פחות מזוהים עם הפועל? הם פחות הפועל משחקן ישראלי שנמצא שנה אצלנו ושנה בחולון/ראשון?

2. למה לא פתחתם את הפה השנה כשקורי קאר שיחק? הוא "ישראלי"? צבע העור זה משהו חשוב? הוא צריך לדעת עברית?

3. הפועל תל אביב היא מועדון כדורסל תחרותי שמשחק בליגה הישראלית - חוקי הליגה מאפשרים שיתוף X זרים, וכמועדון שרוצה להצליח צריך לתת למאמן לבחור את סגל השחקנים הטוב ביותר במגבלות התקציב. אם נבחר מראש לשחק עם יד קשורה מאחורי הגב ולשחק עם שחקנים פחות טובים אנחנו פוגעים רק בעצמנו - מקצועית וכלכלית ( פחות הצלחה גורר פחות כרטיסים, פחות חסויות וכו' ).

4. זרים עד עלות של 100 א' דולר שכר הם בעלות מס 0. ישראלים לעומת זאת עולים כמעט כפול. תעשו את החשבון ותראו את ההבדלים בכסף. תמסרו בדרך תודה לעו"ד שימון מזרחי שטורח כל שנה לטרפד את שינוי החוק ע"י משרד האוצר.

5. הנושא שאני כן מוכן לתמוך בו הוא שהפועל כמועדון תפעל לשינוי החוק שמצוין למעלה (לא לתת הטבת מס לזרים) ולהגבלת מספר הזרים שניתן לשתף בליגה - אם נתחיל בזה עכשיו אולי נוכל להשפיע לגבי העונה הבאה.

שלום ושבת שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: