תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכירת המנויים לעונת המשחקים הקרובה
הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 19:04 
והקוסם כתב:
אני חבר עמותה אבל לא היה לי מנוי עונה שעברה
אני יכול מחר לקנות מנוי+לחדש חברות בטלפון?

לא, ענו קודם ששומרים ביום הראשון רק לאוהדים שהיה להם מנוי שנה שעברה-מחרתיים אתה יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 19:21 
Kyahs כתב:
טוב, אז גם אני מוודא, כי משהו לא ברור לי מהמייל ומהאתר:
אני חבר עמותה, הייתי מנוי בשנה שעברה, אני סטודנט ואני רוצה לרכוש מנוי ליציע העליון - אני חייב לבוא מחר להדר-יוסף או שאני יכול להזמין בטלפון באחד המספרים שרשומים באתר?

זה כתוב דיי בברור שאפשר גם בטלפון ורשמנו 4 מספרים רלוונטים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 19:55 
ראצ'ו כתב:
Kyahs כתב:
טוב, אז גם אני מוודא, כי משהו לא ברור לי מהמייל ומהאתר:
אני חבר עמותה, הייתי מנוי בשנה שעברה, אני סטודנט ואני רוצה לרכוש מנוי ליציע העליון - אני חייב לבוא מחר להדר-יוסף או שאני יכול להזמין בטלפון באחד המספרים שרשומים באתר?

זה כתוב דיי בברור שאפשר גם בטלפון ורשמנו 4 מספרים רלוונטים...

אבל בהתחלה כתוב שצריך להציג תעודת סטודנט בתוקף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 21:04 
אם יש לי פועל צעיר 3 שנים ומנוי פיילאוף בשנתיים האחרונות
אני יכול לקנות מחר מנוי ?
פעם אחרונה שעשיתי הפועל צעיר זה היה התחילת העונה ואני לא יודע אם הוא תקף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 21:31 
סופר מריו כתב:
אם יש לי פועל צעיר 3 שנים ומנוי פיילאוף בשנתיים האחרונות
אני יכול לקנות מחר מנוי ?
פעם אחרונה שעשיתי הפועל צעיר זה היה התחילת העונה ואני לא יודע אם הוא תקף

באותה נשימה, אם יש לאחותי חבר עמותה מהרגע שהדבר המופלא הזה קם לתחייה והיו לה מנויים
בכל הליגות חוץ מבעונה האחרונה (למרות שכן היה לה מנוי לפלייאוף שנה שעברה) האם היא
יכולה להזמין מחר מנוי? היא כבר חידשה חבר עמותה לשנה זו ממזמן....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
כמה מנויים היו שנה שעברה?
אם פחות מכמות המנויים המוקצת לעונה הקרובה, אז למה אי אפשר
להגיע מחר ולקנות את הנותרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
עם מנוי לה' אפשר יהיה להיכנס גם לעליון או מאחורי הסלים?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 22:04 
מליגה ב׳ אני עם הקבוצה. בשלוש העונות האחרונות אני יושב עם אבא שלי על הפרקט ורק בעונה האחרונה נכנסו לתוקף המקומות המסומנים.
ישבנו במה שמוכר עכשיו כיציע למנויי כסף. חבל שאין שום אופציה לאנשים לרכוש מנויים מסומנים בפחות מ2300₪ :/
המקום המסומן מבחינתי הוא לא אופציה אלא הכרח עקב התחייבויות קודמות (עבודה, לימודים).
כנ״ל לגבי אנשים מבוגרים יותר, או הורים עם ילדים שיצטרכו להגיע שעתיים לפני משחק חשוב. נשמע לי לא הגיוני

קצת מרגיש כאילו נזרקתי מהמושב שלי אחרי שלוש עונות ומשחקים עלובים בהם ״טרחתי״ להגיע יחד עם עוד 200 אוהדים

משיחות שעשיתי, האנשים שישבו לידי מתחילת העונה במקומות המסומנים ובאמת הגיעו לכל משחק ליגה (מדובר על 20 איש גג), לא יחדשו מנוי במחיר משוגע כזה. פי 4(!!!) מהעונה החולפת...
אני בנוסף לא רואה מי יקנה שם :/ חבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 22:08 
ליציעים האחרים למטה נמכרים מנויים לאותו יציע בלבד. כלומר מדובר בגושים של כ-60 מקומות לכל גוש.

אני חושב שאתה יכול לקנות בבטחון מקום ליציע כזה באלף שקל ולא תהיה לך בעית מקום כיוון שלא ימכרו לשם יותר מנויים מאשר יש מקומות.

ואחרי שני משחקים שם אני בטוח שהמנויים הקבועים ישמרו לך מקום ספציפי בלי בעיה.

אם זה עבד באוסישקין בלי מקומות שמורים זה בטוח יעבוד בהדר יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 22:21 
itai_shabtai כתב:
בשלוש העונות האחרונות אני יושב עם אבא שלי על הפרקט

אני מקוה שברור לך שהמקומות שאתה מתאר על הפרקט בגושים ג' וד' זה מוצר ששווה פי ארבע לפחות מכל כיסא אחר באולם, זה שעד היום שילמת על זה מחיר מצחיק ביחס למה שקיבלת לא אומר שזה צריך להמשיך שנה הבאה...

אגב, כל הסוקרים ואלה שמכירים לפחות 20 איש, נראה לכם שהמחירים למינויים לא נקבעו על סמך ביקוש שהגיע במהלך העונה שעברה והחודשים האחרונים לחברי ההנהלה? מה נראה לכם, ששמו קצת רוק על הקצה של האצבע וקבעו את המחירים על פי כיוון הרוח (אדמין, צריך סמיילי שמתאר את הפעולה הזאת, לטיפולך...) למי שחושב שהיציעים המסומנים לא יהיה מלאים, אם זה מוצא חן בעיניכם או לא, אל תשכחו שבליגת העל יהיו יותר מקומות שיישמרו לספונסרים, משפחות השחקנים וכו', מלחתחילה מדובר על פחות מ200 כיסאות בגושים ג' וד' ביחד, כלומר בשני הגושים האלה יש בערך 150 כיסאות פתוחים לחברי העמותה שמן המניין ולדעתי הם כולם ימכרו, סה"כ מנויי הכסף/זהב זאת דרך של העמותה למצוא תרומות בסדר גודל קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
Raul כתב:
מנוי לעונה הסדירה שנה שעברה או גם מנוי לפליאוף? כי המנוי הוא אותו מנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שמנוי לפלייאוף לא תופס לדבר הזה ואין לו קדימות במכירה..
רק מנוי ליגה רגיל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 23:09 
אדום עד לגרדום כתב:
אני חושב שמנוי לפלייאוף לא תופס לדבר הזה ואין לו קדימות במכירה..
רק מנוי ליגה רגיל..

אבל זה אותו מנוי, היה לי מנוי לכל העונה וחבר שלי עשה מנוי רק לפליאוף וקיבלנו שתיינו אותו מנוי בדיוק אז איך אפשר להבדיל ביניהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
אם אני קונה מנוי למתחת לסל, אני אוכל לעבור בחופשיות ליציע העליון ? המחירים שלהם זהים אבל לא מצוין אם המנוי עצמו זהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
יש אנשים שקשה להם מאוד בימים אלה לרכוש מנוי שלא ב-3 תשלומים ויותר.
תהיה אפשרות לרכוש מנוי עצמאית דרך האתר במהלך השבוע,ולשלם בתשלומים כמו על חברות בעמותה ומוצרים שונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 23:32 
עזרא כתב:
יש אנשים שקשה להם מאוד בימים אלה לרכוש מנוי שלא ב-3 תשלומים ויותר.
תהיה אפשרות לרכוש מנוי עצמאית דרך האתר במהלך השבוע,ולשלם בתשלומים כמו על חברות בעמותה ומוצרים שונים?

ציטוט:
ניתן לשלם עד 5 תשלומים באשראי. אבל נשמח כמובן לכל מי שיוכל לשלם במזומן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2012, 23:35 
orrie.r כתב:
אם אני קונה מנוי למתחת לסל, אני אוכל לעבור בחופשיות ליציע העליון ? המחירים שלהם זהים אבל לא מצוין אם המנוי עצמו זהה.

ציטוט:
המנוי מאחורי הסל והמנוי ליציע העליון הוא מנוי נפרד. לא ניתן יהיה לעבור בין היציעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
itai_shabtai כתב:
מליגה ב׳ אני עם הקבוצה. בשלוש העונות האחרונות אני יושב עם אבא שלי על הפרקט ורק בעונה האחרונה נכנסו לתוקף המקומות המסומנים.
ישבנו במה שמוכר עכשיו כיציע למנויי כסף. חבל שאין שום אופציה לאנשים לרכוש מנויים מסומנים בפחות מ2300₪ :/
המקום המסומן מבחינתי הוא לא אופציה אלא הכרח עקב התחייבויות קודמות (עבודה, לימודים).
כנ״ל לגבי אנשים מבוגרים יותר, או הורים עם ילדים שיצטרכו להגיע שעתיים לפני משחק חשוב. נשמע לי לא הגיוני

קצת מרגיש כאילו נזרקתי מהמושב שלי אחרי שלוש עונות ומשחקים עלובים בהם ״טרחתי״ להגיע יחד עם עוד 200 אוהדים

משיחות שעשיתי, האנשים שישבו לידי מתחילת העונה במקומות המסומנים ובאמת הגיעו לכל משחק ליגה (מדובר על 20 איש גג), לא יחדשו מנוי במחיר משוגע כזה. פי 4(!!!) מהעונה החולפת...
אני בנוסף לא רואה מי יקנה שם :/ חבל

איך 1000 שקל זה פי 4 מ600?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 05:23 
עונה שעברה
הורה +2 ילדים=900
העונה הזאת זה יעלה:
1000+900+900=2800
פי3 ועוד שארית
בשבילי זה מוגזם מצטער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 05:43 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
עונה שעברה
הורה +2 ילדים=900
העונה הזאת זה יעלה:
1000+900+900=2800
פי3 ועוד שארית
בשבילי זה מוגזם מצטער

צודק. אין לי כל כך בעיה עם האלף שקל למבוגר יחיד (למרות שאני עצמי נופל על הקטגוריה הזאת, והמנוי שלי מתייקר השנה במאתיים אחוז), יש לי בעיה עם כך שליציע התחתון (יציע משפחות מובהק, מובהק, בעיקר יציע ב', ה' ו-ו') אין חבילת הורה+ילדים (והנחה של מאה שקל, מאלפיים לאלף תשע מאות זה לא חבילה שיווקית). למשל: מבוגר=1,000 ש"ח, מבוגר+ילד אחד=1,500, מבוגר+שני ילדים=1,800, מבוגר+שלושה ילדים=2,000 (כך שילד ראשון עולה 500 ש"ח, ילד שני 300 ושלישי 200). ככה מעודדים יציע משפחות, עם הורים לילדים צעירים מגיל 10 שאינם מעוניינים או יכולים לקפץ ביציע העליון. ילד בן שמונה למשל, "דור העתיד" (ויש הרבה מאוד כאלה בקהל הכדורסל שלנו) לא יכול לקפץ ביציע העליון הנמוך, ולא יראה כלום ובוודאי ישתעמם (וכתוצאה מכך ישנא את כל החוויה) ביציע העליון הרחוק.

חבל, חבל שאין בכלל שום חשיבה שיווקית למשוך משפחות שיעשו מנויים משפחתיים למשחקים שלנו בשנה הבאה.
חבל שאין בכלל דבר כזה אצלנו מנויים משפחתיים.
מאכזב מאוד ולפי דעתי קוצר רואי בטיפוח דור העתיד של האוהדים הצעירים (בני הפחות מ-12) וחוסר חשיבה שיווקית והבנה בחשיבות הגעה של משפחות ליציע (גם במשמעות של יצירת אווירה טובה יותר ביציע ופחות אלימה. וכולנו זוכרים את האווירה הנפלאה שהיתה השנה באותם משחקים שהיתה אליהם כניסה חינם לילדים).
היציע התחתון יהיה השנה יציע עצוב, נטול ילדים. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
חבל. אבל יותר חבל שנפסיד כמה עשרות אלפי שקלים בשביל לאפשר לכמה ילדים לשבת למטה ולתפוס מקום של אנשים שהיו משלמים פי כמה יותר מהם. לא נראה לי כזה בלתי אפשרי לגדל דור עתיד מהיציע העליון או מאחורי הסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
גם היציע העליון באמצע הפך להיות יציע משפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 07:25 
הייתי הולך על הרעיון של פרנק לגבי תמחור מנויי משפחות אבל הייתי מוסיף הגבלת גיל. משהו כמו עד גיל 12 ללכת בתמחור של פרנק ואחר כך לחזור למחיר של 900-860 לילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 07:36 
mkorman1 כתב:
עונה שעברה
הורה +2 ילדים=900
העונה הזאת זה יעלה:
1000+900+900=2800
פי3 ועוד שארית
בשבילי זה מוגזם מצטער

בעונה שעברה שילמתי על מנוי לי ולשני הילדים 1800 אם אני לא טועה (כולל בלקנית ומקומות שמורים).

העונה אמטרך לשלם 6900 שקל על כרטיסים באותו מיקום.

פשוט מאכזב מאוד. כמו שמישהו כתב, החוויה נפגעת בצורה דרסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
אני מציע אגב לכל מי שהנושא מפריע לו שיגיע לאסיפה הקרובה ויעלה את הנושא בפני הההנהלה.

אולי לא יהיה פתרון לעונה הקרובה, אבל צריך להכין את הלבבות לעונות עתידיות (אם וכאשר) כשמצבנו הכספי ישתפר שננצל את המצב למחירים טובים יותר לחברי עמותה, ולא להפך - להעלות אותם יותר בגלל שיהיה יותר ביקוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
אני המבוגר עם 2 ילדים. הסברתי להם את המצב. אני אמשיך לשבת במקומי מימים ימימה ולילדי אקנה מאחורי הסל. לא כייף לא לשבת ליד הילדים (טוב לפעמים שהם מעצבנים זה כן כייף) אבל זה מה שהולט בבית.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא באולם הזה.
לא חושב שהיתה ברירה.
מנויים זולים ומוזלים יש די והותר ביציע העליון ומאחורי הסלים.
אבל הקבוצה צריכה גם כסף, ובשביל זה קיים היציע התחתון.
הוא קיים בשביל אנשים שיכולים להרשות לעצמם להוציא את הסכומים האלה, שחשוב להם לראות את המשחק ממקום טוב יותר (או במקום מסומן), ושרואים בתמחור הזה לא תמחור שבא לדפוק אותם אלא תמחור שמטרתו לעזור לקיים את הקבוצה. אפשר לקרוא לזה תרומה נוספת (כי הרי אף אחד לא חושב שבמציאות אחרת צריך להיות הבדלים כאלה בין המחיר לעליון לבין התחתון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
חבל. אבל יותר חבל שנפסיד כמה עשרות אלפי שקלים בשביל לאפשר לכמה ילדים לשבת למטה ולתפוס מקום של אנשים שהיו משלמים פי כמה יותר מהם. לא נראה לי כזה בלתי אפשרי לגדל דור עתיד מהיציע העליון או מאחורי הסל

אם כל היציעים התחתונים (ב', ה' ו-ו') יהיו סולד אאוט במנויים לגמרי ולא יוותר בהם מושב אחד פנוי לרפואה - אז אתה צודק.

אבל מסופקני שזה יהיה המצב. מסופקני שכל המושבים ביציעים התחתונים יימכרו למנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 08:29 
יציע משפחות מובהק?!? חבר'ה, אתם קצת מגזימים בביקוש שנראה לכם שיש לנושא המינויים המשפחתיים! אם כבר היו איזורים שהיו בהם יחסית הרבה משפחות זה היה ביציע העליון, בעיקר באיזור שמעל גוש ג' איפה שיש כיסאות בחלק התחתון של היציע העליון, אבל כנראה שמי שישב שם זה לא המשתמשים בפורום ובטח שלהם אין בעיה עם המחירים כי זה לא השתנה.

אני מבין את כולם פה שטוענים שחוויית הצפייה שלהם נפגמת, הרי אלו יציעים הרבה יותר טובים למטה, במיוחד ג' וד', אז באמת נראה לכם שהם ימכרו בזול?
ושוב אני רוצה להכניס פה לפרופורציה אנשים, לדעתי 90% מהמינויים שנמכרים החל מהיום נמכרים ב1000 שקל ופחות, כשמשהו כמו 75% אחוז מהמינויים נמכרים בפחות מ700 שקל, אני מעריך שהייתה פה החלטה שיווקית בהתאם לביקוש והיצע, אז נכון, מי שישב במקומות האלה עד היום זה לא בדיוק אלה שמבקשים את המקומות האלה במחירים הקיימים, זה לא אומר שההנהלה טועה בחישוב המחירים האלה.

אני אסביר את זה בקיצור, אם ההנהלה מאמינה שימכרו הכרטיסים ביציעים התחתונים במחירים הנקובים, אתם חושבים שדוקא שם צריכה להיות ההוזלה למשפחות? אם כבר מינויי משפחה אז הם צריכים להיות מאחורי הסלים, אבל שם גם היום אבא עם שני ילדים זה ~1600 שקל, סביר לחלוטין, קצת פרופורציות

נערך לאחרונה על ידי מילפורד בתאריך 11 יוני 2012, 08:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2012, 08:31 
Frank Serpico כתב:
הפועל כתב:

אם כל היציעים התחתונים (ב', ה' ו-ו') יהיו סולד אאוט במנויים לגמרי ולא יוותר בהם מושב אחד פנוי לרפואה - אז אתה צודק.

אבל מסופקני שזה יהיה המצב. מסופקני ש כל המושבים ביציעים התחתונים יימכרו למנויים.

לא צריך שכל המינויים ימכרו כדי שהתחשיב פה יהיה הגיוני, צריך שימכרו מספיק ככה של"יציע משפחות" שלכם לא ישאר מספיק מקום.
דבר שני, את ההחלטה איך מוכרים מקבלים מראש על פי הערכות, ולא בדיעבד, יכול להיות שלא ימכרו מספיק מינויים ליציעים ב'-ו' אבל את זה נדע רק בתחילת העונה, כרגע ההערכה היא כנראה שהם כן ימכרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: