mkorman1 כתב:
עונה שעברה
הורה +2 ילדים=900
העונה הזאת זה יעלה:
1000+900+900=2800
פי3 ועוד שארית
בשבילי זה מוגזם מצטער
צודק. אין לי כל כך בעיה עם האלף שקל למבוגר יחיד (למרות שאני עצמי נופל על הקטגוריה הזאת, והמנוי שלי מתייקר השנה במאתיים אחוז), יש לי בעיה עם כך שליציע התחתון (יציע משפחות מובהק,
מובהק, בעיקר יציע ב', ה' ו-ו') אין חבילת הורה+ילדים (והנחה של מאה שקל, מאלפיים לאלף תשע מאות זה לא חבילה שיווקית). למשל: מבוגר=1,000 ש"ח, מבוגר+ילד אחד=1,500, מבוגר+שני ילדים=1,800, מבוגר+שלושה ילדים=2,000 (כך שילד ראשון עולה 500 ש"ח, ילד שני 300 ושלישי 200). ככה מעודדים יציע משפחות, עם הורים לילדים צעירים מגיל 10 שאינם מעוניינים או יכולים לקפץ ביציע העליון. ילד בן שמונה למשל, "דור העתיד" (ויש הרבה מאוד כאלה בקהל הכדורסל שלנו) לא יכול לקפץ ביציע העליון הנמוך, ולא יראה כלום ובוודאי ישתעמם (וכתוצאה מכך ישנא את כל החוויה) ביציע העליון הרחוק.
חבל, חבל שאין בכלל שום חשיבה שיווקית למשוך משפחות שיעשו מנויים משפחתיים למשחקים שלנו בשנה הבאה.
חבל שאין בכלל דבר כזה אצלנו מנויים משפחתיים.
מאכזב מאוד ולפי דעתי קוצר רואי בטיפוח דור העתיד של האוהדים הצעירים (בני הפחות מ-12) וחוסר חשיבה שיווקית והבנה בחשיבות הגעה של משפחות ליציע (גם במשמעות של יצירת אווירה טובה יותר ביציע ופחות אלימה. וכולנו זוכרים את האווירה הנפלאה שהיתה השנה באותם משחקים שהיתה אליהם כניסה חינם לילדים).
היציע התחתון יהיה השנה יציע עצוב, נטול ילדים. חבל.