תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כרטיסים למשחק השני בבאר יעקב
הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
בעיקרון אני מסכים, אבל צריך לזכור את הבעיה שיש לעמותה עם קונספט החברות. מאוד קשה להשריש את הערך של החברות בעמותה (שהוא בעיקרו לא מוחשי) לקהל הרחב ואחד הדברים המוחשיים שחבר עמותה אמור לקבל זה קדימות בקניית כרטיסים. יכול להיות שבמצבים כאלה יש מקום לתעדף גם בין חברי עמותה אבל זה לא סיפור פשוט ובטח לא מובן מאליו. בזמן האחרון יש פה לא מעט תלונות על סוגי ותזמוני עדיפויות לחברי עמותה (לפני כמה ימים זה היה בהקשר אחר של המכירה למשחק בית מול נס ציונה) וצריך לחשוב טוב טוב אם הדברים האלה לא יחזרו לנשוך אותנו בתחת כשנגייס חברים בשנים הבאות. 

צריך גם לעודד אנשים לעשות מנויים, וזה די בושה שפחות משליש מחברי העמותה רכשו מנוי.
אין פשוט מצב שלא נותנים עדיפות למנויים על פני אנשים שעשו חבר עמותה ובקושי הראו את הפרצוף שלהם במשחקים.
ומה יהיה בעונה הבאה?
אם נעלה יהיו בעיות במלחה, חולון וגם ביד אליהו עם כל המנויים שלהם.
שוב ימשיכו לזלזל במנויים ובאנשים שהולכים לרוב משחקי החוץ?

בפעם הקודמת העלתי את אותה טענה, אבל נאמר לי שכנראה נעשתה טעות והיה צריך לתת עדיפות למנויים, אבל כמובן שכבר לא היה ניתן להחזיר את הגלגל לאחור כי כבר הובטח מה שהובטח לכל חברי העמותה.
חשבתי שזה יתוקן בפעם הבאה.
זה לא קרה ונותר רק לקוות שזה יקרה מתישהו בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
Fez כתב:
בעיקרון אני מסכים, אבל צריך לזכור את הבעיה שיש לעמותה עם קונספט החברות. מאוד קשה להשריש את הערך של החברות בעמותה (שהוא בעיקרו לא מוחשי) לקהל הרחב ואחד הדברים המוחשיים שחבר עמותה אמור לקבל זה קדימות בקניית כרטיסים. יכול להיות שבמצבים כאלה יש מקום לתעדף גם בין חברי עמותה אבל זה לא סיפור פשוט ובטח לא מובן מאליו. בזמן האחרון יש פה לא מעט תלונות על סוגי ותזמוני עדיפויות לחברי עמותה (לפני כמה ימים זה היה בהקשר אחר של המכירה למשחק בית מול נס ציונה) וצריך לחשוב טוב טוב אם הדברים האלה לא יחזרו לנשוך אותנו בתחת כשנגייס חברים בשנים הבאות. 

ההשכלות בכלל לא חשובות.
תהפוך את העולם 20 פעם ועדיין אין דבר כזה שאוהד נאמן שמגיע למשחקים לא יוכל להגיע למשחק כזה.
גם קריטריון המינויים הוא לא מושלם. אם יהיו 50 כרטיסים, אז הם צריכים ללכת ל- 50 האוהדים שהלכו להכי הרבה משחקים השנה.

הבעיה היא שלא נראה לי שיש רשימה כזאת.
אני יכול להרויח משיטה כזאת כי אני אספן כרטיסים אובססיבי ויכול בלי יותר מדי מאמץ להוכיח שהייתי בהרבה משחקים אבל לא חסרים אנשים שזורקים כרטיסים ברגע שהם עוברים בשער ולכן נמצאים באותו מעמד של אוהד כורסה מבחינת היכולת להוכיח הגעה למשחקים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 00:49 
villa crespo כתב:
Fez כתב:

ההשכלות בכלל לא חשובות.
תהפוך את העולם 20 פעם ועדיין אין דבר כזה שאוהד נאמן שמגיע למשחקים לא יוכל להגיע למשחק כזה.
גם קריטריון המינויים הוא לא מושלם. אם יהיו 50 כרטיסים, אז הם צריכים ללכת ל- 50 האוהדים שהלכו להכי הרבה משחקים השנה.

ואני טוען שהם צריכים ללכת למי שאסף הכי הרבה דקות שירה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 00:50 
villa crespo, כדאי שתתחיל להפנים שההשלכות תמיד חשובות. בטח במועדון כמו שלנו.
בעיקרון ובאידיאל אני איתך. ברמת ה-״מגיע״ או ״צודק״ זה כנראה נכון, לפחות חלקית.
אבל לתעדוף מהסוג שאתם מדברים עליו (ממש מאגר שמתעד לכמה משחקים הלך כל אוהד) יש השלכות קשות מאוד וזה כנראה מאוד לא פרקטי (ולא בהכרח הוגן).
מעבר לכך, לעמדת העמותה כרגע לפיה חברי העמותה הם המאגר הראשי לכל מקרה של תקצוב כרטיסים יש מסר עקרוני חשוב לגבי הערך של חברות בעמותה. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
villa crespo כתב:
אנטיגונה כתב:
פחות חשוב מי זכה ומי לא זכה.
חשוב ומקומם שאין עדיפות לאלה שהולכים למשחקי החוץ ולמנויים.
חברי עמותה בלי מנוי וספק אם היו ברוב או בכלל במשחקי חוץ יכולים לזכות להיות במשחק הזה לעומת מנויים וכאלה שהולכים לרוב המשחקים של הקבוצה.
איפה נשמע דבר כזה, ועוד בקבוצת אוהדים?
אם השיטה הזאת תימשך בעונה הבאה, ולא יהיו הבהרות והחלטות כבר בקיץ על שינוי לשיטה הוגנת וצודקת יותר שמתעדפת מנויים ו/או כאלה שהולכים לרוב משחקי החוץ, אז זה יהיה חבל מאד ועצוב מאד ולא יעבור בשתיקה.

צודק.
אם היו נותנים בכדורגל לאנשים בלי מינוי לקנות כרטיס לדרבי או לחיפה, המנויים היו מתפוצצים.
מה ההבדל?

!

הסיבה לדרישה למנוי הייתה כי זו הדרך היחידה לזהותם כאוהדי הפועל.
במקרה זה חברות בעמותה נראית כתבחין מספיק טוב ל"זהות" אוהדי הפועל.
מה הייתם אומרים נניח אם היו מחליטים שחבר עמותה יהיה יחד עם מנוי ? איך הייתם מבצעים את הסלקציה אז ? למי יש חולצה אדומה יותר.
אתם מגזימים ובגישה זו בהחלט תרחיקו חברי עמותה אם תתנשאו בכך שאתם בעלי מנוי.

ממש לא.
העדיפות בקניית כרטיס למשחקי חוץ היא למנויים בגלל שהם מנויים ולא בשביל הזיהוי.
הטבה מקובלת בכל העולם, בטח שיש ביקוש מעבר להיצע.
עלק סלקציות בין רמות אוהדים, איזה קשקוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

villa crespo כתב:
Fez כתב:

ההשכלות בכלל לא חשובות.

או אולי מי שתרם הכי הרבה כסף לעמותה

נערך לאחרונה על ידי dj.tiesto בתאריך 09 מאי 2012, 00:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נשיקה צרפתית כתב:
villa crespo כתב:
אנטיגונה כתב:
חברי עמותה בלי מנוי וספק אם היו ברוב או בכלל במשחקי חוץ יכולים לזכות להיות במשחק הזה לעומת מנויים וכאלה שהולכים לרוב המשחקים של הקבוצה.
אם השיטה הזאת תימשך בעונה הבאה, ולא יהיו הבהרות והחלטות כבר בקיץ על שינוי לשיטה הוגנת וצודקת יותר שמתעדפת מנויים ו/או כאלה שהולכים לרוב משחקי החוץ, אז זה יהיה חבל מאד ועצוב מאד ולא יעבור בשתיקה.

צודק.
אם היו נותנים בכדורגל לאנשים בלי מינוי לקנות כרטיס לדרבי או לחיפה, המנויים היו מתפוצצים.
מה ההבדל?

!

מה הייתם אומרים נניח אם היו מחליטים שחבר עמותה יהיה יחד עם מנוי ? איך הייתם מבצעים את הסלקציה אז ? למי יש חולצה אדומה יותר.

זו לא סלקציה ולא התנשאות.
אין דבר כזה בעולם שבן-אדם יילך עם הפועל לכל משחק, גם לנהריה באמצע שבוע, כשכולם נשארים בבית, ואז כשיגיע הפלייאוף יגידו לו שאין לו כרטיס, כי עכשיו כבר יש ביקוש ויש אוהדים אחרים שימלאו את מקומו. זה בדיוק המצב.
וכמו שאמרתי, קריטריון המינויים הוא גם לא מספיק טוב. צריך להיות קריטריון נאמנות. מי שהולך ליותר משחקים, יקבל עדיפות לכרטיסים. אם יהיה כרטיס אחד, אז שיגיע לאוהד שהיה בהכי הרבה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 00:55 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
villa crespo כתב:
אנטיגונה כתב:

צודק.
מה ההבדל?

!

ממש לא.

דווקא במקרה כזה, ובמידה שיש רשימה, הרבה יותר הגיוני לתעדף כרטיסים למשחקי חוץ למי שמגיע להכי הרבה משחקי חוץ, רק אז לפי מנויים ואם נשאר אז לחברי עמותה שאינם מנויים ובסוף לקהל הרחב.
כמובן שבכל הקטגוריות האלה העדיפות צריכה להינתן לחברי עמותה על פני אוהד שמגיע לכל משחק אבל לא עושה חברות בעמותה, שזה בעצם מה שנותן את הייחודיות לחברות בעמותה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
דיברתי על זה בפעם הקודמת.
אני מסכים, וכבר בעונה הבאה צריך להכין רשימה מסודרת של הגעה למשחקי חוץ ולתת עדיפות במקרה כזה למי שהגיע יותר.
אבל העונה אין את זה וזה אבוד.
לכן מה שיש כרגע זה לתת זכות ראשונים בהגרלה למנויים פלוס חברי עמותה פלוס מי שנרשם להגרלה מבינהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 01:02 
villa crespo כתב:
Fez כתב:

ההשכלות בכלל לא חשובות.

וואלה, אתה צוחק, אבל אני לא.
מבחינתי אוהד קודם כל צריך להגיע למשחקים. אח"כ הוא גם צריך לעודד.
אם היו 100 כרטיסים ו- 1000 איש שהולכים לכל משחק, ונניח שהיה אפשר לעשות כזה דבר, ברור שהייתי מביא את הכרטיסים ל- 100 שמעודדים.
אבל את עניין ההגעה למשחקים אפשר למדוד. קל וחומר את המנויים של הקבוצה.
ורק אלוהים יודע איך אתם לא רואים כאן חוסר צדק משווע. איך זה שבן-אדם יכול ללכת לכל משחק, בזמן שאחד אחר יישב בבית ויגרבץ ואז כשיגיע הפלייאוף והמגרבץ יזכר שיש הפועל, הוא יכנס למשחק וזה שהלך לכל משחק יישאר בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 01:03 
סמל אישי של המשתמש
יש לי הרגשה משונה שרוב הנרשמים להגרלה הם מנויים או כאלה שקונים כרטיסים להרבה משחקים.
מה שכן, כמו בכל מקום יש כאלה שנכללים ברשימה למעלה ורשמו חברים/משפחה פחות מעורבים בשביל להגדיל את הסיכויים שלהם לזכות ומן הסתם אם כמה מאנשי הקש שלהם זכו הם ישמחו למכור את הכרטיסים המיותרים, בתקווה לאנשים שלפי הקריטריונים שנכתבו פה באמת ראויים להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 01:04 
אנטיגונה כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
villa crespo כתב:
אנטיגונה כתב:

צודק.
מה ההבדל?

!

ממש לא.

אני מזמין אותך לבדוק את טענותיך מול האין הנהלה בכדורגל ולגלות שאתה טועה. פטנט המינויים התחיל כשביקשו להבטיח שאוהדי הקבוצה היריבה לא ייקנו כרטיסים לשערי הקבוצה . לבטח בנושא ההגרלות בחו"ל למשחקי חוץ. כרטיסים למשחקי חוץ מוגרלים תוך ביצוע טבלת צדק.
לדוגמא מתוך האתר של ארסנל (membership - הכוונה בדומה לחברות בעמותה שם זה חברות בקבוצה ויש סוגים שונים של חברויות שאולי פעם יהיו אבל היום אין בקבוצה כאלה. , מנוי זה sesonticket והוא אינו פרמטר כפי שתראה .
זה הקישור ופתח גם את הטופס למילוי כדי להיווכח http://www.arsenal.com/membership/ticke ... an-matches

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 01:11 
סמל אישי של המשתמש
אתה מערבב בין משחקי בית למשחקי חוץ.
במשחקי החוץ נותנים רק למנויים לקנות, כי כשיש ביקוש גדול טבעי שהם יקבלו את זכות הראשונים.
במשחקי הבית הם לא זקוקים לכרטיסים. לשם נותנים להם לקנות במשחקים מבוקשים לשם הזיהוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 01:12 
ItaiH6 כתב:
יש לי הרגשה משונה שרוב הנרשמים להגרלה הם מנויים או כאלה שקונים כרטיסים להרבה משחקים.
מה שכן, כמו בכל מקום יש כאלה שנכללים ברשימה למעלה ורשמו חברים/משפחה פחות מעורבים בשביל להגדיל את הסיכויים שלהם לזכות ומן הסתם אם כמה מאנשי הקש שלהם זכו הם ישמחו למכור את הכרטיסים המיותרים, בתקווה לאנשים שלפי הקריטריונים שנכתבו פה באמת ראויים להם.

להגרלה ניתן היה להירשם רק כחברי עמותה, אם זה רק רוב זה אומר שההגרלה לא הייתה תקינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 01:22 
אנטיגונה כתב:
אתה מערבב בין משחקי בית למשחקי חוץ.
במשחקי החוץ נותנים רק למנויים לקנות, כי כשיש ביקוש גדול טבעי שהם יקבלו את זכות הראשונים.
במשחקי הבית הם לא זקוקים לכרטיסים. לשם נותנים להם לקנות במשחקים מבוקשים לשם הזיהוי.

ממש לא תקרא את הקישור מדובר ב- away tickets ומשחקים באירופה. לבית זה סיפור אחר , תחילה מנויים ואחרי זה אם נשארים כרטיסים אז בתחילה יש תקופה לחברים החזקים יותר ולאחר מכן תקופה לרמה יותר נמוכה וכן הלאה ואם בסוף נשאר זה לכלל הציבור.
להבנתי העמותה עמדה בתבחין מצוין. במשחקי הבית נתנו בתחילה בלעדיות לחברי עמותה ולאחר מכן לשאר הציבור. בנשחקי החוץ לחברי עמותה בלבד.
חבל לי שאני מגן על הנהלת העמותה במקום שהם יעשו זאת.
אתם מבקשים לבצע היום דירוג בן חברי עמותה שלא מופיע בתקנון. זה לא יהיה נכון .
הייתי בין אלו שהושפלו ולא נכנסו למשחק הקודם בבאר יעקב ועברתי את זה אני עדיין חי. כרגע יש לי כרטיסים (לא זכיתי בהגרלה) ושוב אני לא יודע אם יתנו לי להיכנס.
זה לא סוף העולם. נכון חשוב לי להיות במשחק לכן התאמצתי ונסעתי לאולם אבל מה לעשות וכמה שאתה (או בעצם את) אוהד/ת מצטיין/נת לא ניתן להכניס את כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
בישראל, בישראל, לא דיברתי על אירופה.
והלוואי אצלנו יהיה מסודר כמו באירופה, כולל מה שנהוג בהרבה קבוצות שנותנים עדיפות למשחקי חוץ למי שהגיע הכי הרבה למשחקי חוץ.

ואין בכלל מה להוסיף להתווכח אם אתה לא רואה את אי הצדק במקרה הזה.
בסדר, תמשיכו לתת משקל שווה לחבר עמותה ולחבר עמותה עם מנוי ושהולך לרוב המשחקים.
תעשו קבוצה של חברי עמותה שמחזיקה כרטיסי חבר בארנק ועם 200-400 מנויים ואנשים שבאים למשחקים, כמובן עד המשחקים המכריעים והאטרקטיביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 02:48 
סמל אישי של המשתמש
אני מזמין אותך לבדוק את טענותיך מול האין הנהלה בכדורגל ולגלות שאתה טועה. פטנט המינויים התחיל כשביקשו להבטיח שאוהדי הקבוצה היריבה לא ייקנו כרטיסים לשערי הקבוצה . לבטח בנושא ההגרלות בחו"ל למשחקי חוץ. כרטיסים למשחקי חוץ מוגרלים תוך ביצוע טבלת צדק.
לדוגמא מתוך האתר של ארסנל (membership - הכוונה בדומה לחברות בעמותה שם זה חברות בקבוצה ויש סוגים שונים של חברויות שאולי פעם יהיו אבל היום אין בקבוצה כאלה. , מנוי זה sesonticket והוא אינו פרמטר כפי שתראה .
זה הקישור ופתח גם את הטופס למילוי כדי להיווכח http://www.arsenal.com/membership/ticke ... an-matches

שמע, זה מצחיק שהבאת את הדוגמה של ארסנל, כשבפועל הנוהל שם (או בכל מועדון אחר באנגליה, joshsoos יוכל להרחיב על כך) הוא בדיוק מה שאנטיגונה ו-villa crespo חותרים אליו והפוך לגמרי ממה שתיארת.
דבר ראשון, המנוי מגולם בתור סוגי החברויות - לחברי זהב או פלטינה יש מנוי ולחברי כסף או אדומים אין. דבר שני, לא ברור מאיפה הבאת את הרעיון של הגרלה וטבלת צדק, אבל במציאות השיטה היא של נקודות נאמנות: כל משחק חוץ שאליו הלכת בעונה הנוכחית ובשתיים הקודמות שווה נקודה, ולמי שיש יותר נקודות מקבל עדיפות בקניית כרטיסים. זה גם מה שמייתר את השימוש בפרמטר של המנוי (אני לא מאמין שיש אחד מתוך ה-3,000 או ה-5,000 שהלכו להכי הרבה משחקי חוץ ואין לו מנוי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 05:41 
יש כאן ויכוח שניהלנו אותו פעם
אין ספק בעיני שאנטיגונה וקרספו צודקים
צריך לתת עדיפות למנויים שגם הולכים למשחקי חוץ נקודה.
מצב שבו איתי6 שהיה בכל משחקי החוץ אולי פרט לנהריה ונשאר כרגע בלי כרטיס הוא פשוט בלתי נסבל בעיני
ואני בטוח שיש עוד כמוהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 06:01 
mkorman1 כתב:
אין ספק בעיני שאנטיגונה וקרספו צודקים

פעם קודמת מול באר יעקב זכיתי בהגרלה והפעם לא,
למרות זאת ,סה"כ אני כל כך מעריך את הנהלת העמותה שלי ברור שהכל נעשה בשיקול הדעת ובצורה ההוגנת ביותר.
מקווה שהמסקנות והלקחים יוסקו ותינתן עדיפות בעתיד לחברי עמותה שהינם בעלי מנויים.
אני אישית מקווה ומאמין שחברים מבאר יעקב שכבר פניתי אליהם טרום ההגרלה יוכלו להשיג לי כרטיס ואיה במשחק.
הכי חשוב בהצלחה במשחק המאד קשה שמחכה לנו מחר
:hapoel: :COMMY:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 06:12 
.

נערך לאחרונה על ידי דרך אדומה בתאריך 09 מאי 2012, 06:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 06:14 
ברור שאנטיגונה צודק...
אנשים שנוסעים ליקנעם ונהריה כדי לתמוך בשחקנים ומשקיעים בזה כל כך הרבה ואז מגיע הפלייאוף ואנשים מתעוררים ויש להם זכות שווה וטראח.. היית בכל מקום בארץ במשחקים הכי פחות חשובים רק בשביל לתמוך ואתה לא שם בשביל הקבוצה באחד המשחקים הכי חשובים... אפשר לבקש לשמור כרטיסים זה לא בעיה
כל עוד לא עשו זאת, רק למנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
בתור מישהו שהוא לא מנוי, אין ספק שמגיעה קדימות למנויים. בגלל זה גם לא הכנסתי את עצמי להגרלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 08:50 
אגב
בדיון הקודם שהיה בענין הזה
התנדבתי לנהל רישום של אוהדים שבאים למשחקי חוץ
ההצעה עומדת בעינה גם לעונה הבעל״ט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 09:05 
אני לא מנוי בכדורסל, אבל אין ספק שבהגרלות האלו מגיע למנויים לקבל עדיפות בכרטיסים !
אין פה שום שאלה בכלל לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 09:09 
באמת חבל שמגיעים למצב של ויכוחים והרגשה מזופתת בקרב אוהדים נאמנים- על זה צריך לתת את הדעת הרבה לפני הדקה ה-90. בתור מאוכזב שלא זכה בכבוד לשבת ביום חמישי במושבים המפנקים של "מרכז מקס"- ישנה חלופה של צפייה משותפת בשידור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 09:10 
אני חושב שכרגע ספציפית יש עם זה בעיה,
כי אין רישום של שמות המנויים, ולקחת כרטיס בהצגת מנוי זה בעייתי, כי הפלסטיקים שנמכרו עכשיו כ"מנויים" לסדרת הגמר הם זהים לפלסטיקים שנמכרו בתחילת העונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
אני מזכיר שאם יהיה משחק 4 זה יכול להיות משחק עלייה.
למשחק כזה יהיה ביקוש פי שלושה לפחות.
אם תישאר אותה שיטה במשחק כזה צפו להרבה יותר עצבים וטענות מצד בעלי המנויים והמתמידים בהגעה למשחקי הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
יש רשימה מסודרת במחשב של כל המנויים העונתיים.
להם חייבת להינתן העונה זכות ראשונים בהגרלה.
אחריהם מנויים לפלייאוף ורק אחריהם שאר חברי העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כרטיסים למשחק השני בבאר יעקב
הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 09:16 
segev כתב:
אני חושב שכרגע ספציפית יש עם זה בעיה,
כי אין רישום של שמות המנויים, ולקחת כרטיס בהצגת מנוי זה בעייתי, כי הפלסטיקים שנמכרו עכשיו כ"מנויים" לסדרת הגמר הם זהים לפלסטיקים שנמכרו בתחילת העונה...

למה אין רישום?
אאל"ט, גם כשקניתי מנוי בתחילת השנה הזדהיתי בשם, וגם כשקניתי לאחי מנוי לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2012, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
ובכלל לא צריך להתעסק בשמות, אלא רק לבדיקה אחרי ההגרלה כשהזוכה יבוא לקנות את הכרטיס.
פשוט עושים הגרלה של מספרי המנוי, כמו שעשו בחיפה בעונה שעברה ומפרסמים באתר את מספרי המנוי הזוכים בהגרלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: