kobster כתב:
בשורה התחתונה, אין לספרס כלים שיכולים לעצור את דוראנט ווסטברוק.
היתרון של הספרס שהם לא מגיעים שחוקים מסדרות מתישות וארוכות, אם אוקלוהומה תשחק באינטנסיביות שלה משני צדדי המגרש ותדע לנצל כל שניה שאחד מהזקנים של הספרס לא על המגרש, היא יכולה לקחת את אחד משני המשחקים הראשונים בחוץ ולהעביר אליהם את יתרון הביתיות. אני די בטוח שאם הם ידעו לשמור על הבית, הם מתישהו יגנבו משחק בחוץ.
אני הולך על אוקלוהומה בשישה משחקים.
לספרס יש את קוואי לנרד שהוא שומר מצויין ואת סטיבן ג'קסון שהוא שומר מצויין וגם את בוריס דיאו, שלושתם יוכלו לתת דקות על דורנט.
שלושה שומרים חכמים וטובים עם גודל טוב, גם אם הם לא ישתקו אותו לגמרי, הם יתישו אותו.
ווסטברוק? הספרס יעשו מה שהם עשו עם כריס פול - יתנו לדני גרין לשמור עליו ויתנו דקות לגארי ניל לשחק ב1 כשמי שמנהל באמת את המשחק זה מנו.
ופרקר עצמו הראה שיש לו מה למכור הגנה כשהוא רוצה.
יש להם מספיק כלים לעצור אותם, מה גם שחוץ מדורנט בחמישיה הראשונה של אוק' אין קלעי שלשות איכותים, ומי כמו פופוביץ יידע לשחק מול זה איזורית.
הארדן עולה מהספסל ומוסיף מימד של קליעה? סבבה, יש את מנו וג'קסון וספסל פי 8 יותר עמוק.
הספרס יעשו מול אוק' מה שהם עשו מול הקליפרס - יאטו את המשחק וישלחו את הגבוהים החלשים מקו העונשין לקלוע כל סוף רבע כדי להכנס להם לראש ולמנוע מומנטום.
הדבר היחידי שיכול לנצח לאוק' משחקים זה העובדה ש-שלושת הכוכבים שלהם יכולים לשחק בכל משחק נתון 40 דקות ומעלה אפילו, בניגוד לכוכבים של רוב הקבוצות.
אוק' עצמה בכלל לא קבוצה כ"כ גדולה כמכלול, אני ממש לא מתלהב מהם.
אבל כן מודע לעובדה שמדובר בקבוצה עם גיל ממוצע של איזה 24 בחמישיה שיכולה לרוץ משחק שלם בלי לנוח, רק בגלל זה כאמור אני לא מבטל אותם לגמרי.