תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הזרים
הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:17 
קלי היה מצוין ובכלל עד שהשופטים יצאו למסע חיסול אנחנו שלטנו בצבע באופן מוחלט. אחר כך כבר הכל הלך יותר קשה ולא רק לקלי.
סטיט נראה אאוט לחלוטין וחבל כי הכישרון בהחלט שם. לצערי זה כבר נראה יותר ויותר כאילו הוא כבר לא יתן לנו את מה שאנחנו צריכים.

נ.ב. אמנם לא זר אבל קורי היה פשוט ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
עצם זה שקורי קשישה ( :HEART2: :HEART2: :HEART2: ) לוקח על עצמו את הסיטואציה שכדור נע מסביב לקשת במסירות חסרות תכלית, ואז הוא צריך לנסות לחדור או לייצר מצב קליעה זה אומר משהו על הזרים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:32 
קלי היה מצוין, עד שהשופטים שרקו לו את שני הפאולים (אחד רגיל ואחד טכני). וגם אחר כך הוא שיחק טוב מאוד. שמר יפה מאוד (כל עוד היה לו כוח) ובהתקפה נע יפה וסיים לא רע. יש לו את החסרונות שלו (ידי מרגרינה, החטאות מרגיזות) אבל לדעתי הוא שחקן טוב עם מגוון יכולות ואני מעריך שתוך כמה שנים הוא עשוי להיות שחקן מעולה.
לגבי סטיט - מצטער, הוא מוכיח לי את מה שאני חושב שנים על "בלוף המכללות". בשורה התחתונה - שחקן לא מספיק טוב. לא מוכשר, לא רואה מה מוצאים בו. קליעה בינונית, חדירה כמעט לא קיימת, אנמיות נוראית. במה הוא טוב מגל איתן? איזה יכולות יש לדמונטז שהן טובות יותר מהיכולות של גל איתן.
הייתי מחליף אותו עוד היום אם זה היה אפשרי. ומעבר ליכולת החלשה - רבאק, כמה אפאטי ואנמי אתה יכול להיות במשחק כזה מול קהל כזה? אתה רואה שקלי מתאמץ בטירוף, נלחם, רוצה, וסטיט פשוט משחק באדישות כאילו הוא בשנת צהריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
אם נעשה השוואה בין הזרים שנה שעברה לזרים של השנה..זה כמו שמיים וארץ..
סטיט לא חסר ביטחון..יש לו עודף ביטחון משוגע, ועושה המון שטויות, ואני לא מדבר על המשחק הזה ספציפי..ארז חייב לתת לו 2 סטירות כמה שיותר מהר אם הוא רוצה להמשיך בקבוצה גם שנה הבאה (לא ארז..סטיט)
קלי בסדר גמור..סתם מרגיז שהוא מגיע למצבים של מאה אחוז והוא נופל בהם..סה"כ בהגנה הוא עושה עבודה סבירה פלוס..
מתישהו היינו צריכים ליפול על זרים שהם לא כמו יוטר ואסברי, ואני מקווה מאוד שהם יתעלו על עצמם מהר ושנצליח הפעם בפלייאוף לכשנגיע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 01:52 
אם רק היה לנו כסף לשחרר את סטיט ולהביא מישהו שיודע גם לקלוע...
אבל אין ולכן נצטרך לשפר את מה שיש ולקוות שארז יעשה את ההתאמות הנכונות איתו
ויביא אותו לפחות לרמה סבירה של זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 09:39 
אגב, כל מי שמדבר על ההבדלים בין יוטר לקלי, שימו לב איך השניים נראו ברבע הראשון (שזה בערך הרבע היחיד בו שוחק כדורסל לגיטימי).
ברגע שבאה על יוטר עזרה כמו שצריך הוא פשוט נעלם מהמשחק עם כל המאסה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אגב, כל מי שמדבר על ההבדלים בין יוטר לקלי, שימו לב איך השניים נראו ברבע הראשון (שזה בערך הרבע היחיד בו שוחק כדורסל לגיטימי).
ברגע שבאה על יוטר עזרה כמו שצריך הוא פשוט נעלם מהמשחק עם כל המאסה שלו.

אני מחליף את קלי ביוטר בכל יום, בכל זמן, ובכל שעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 14:41 
להשוות בין הזרים שהיו לנו בעונה שעברה לאלו שארז הביא העונה
זה כמו להשוות מרצדס לסוסיתא
את שניהם הייתי שולח הביתה במטוס הראשון
ברור לי שאיתם לא נעלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 19:29 
מה ששמעון אמסלם אמר על סטיט באחד המשחקים באירופה בספורט 1.
" הוא לא מרכז הוא מפזר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
נו, מה יהיה? כשקלי היחיד שאפשר לסמוך עליו (כן ממש) אנחנו בבעיה קשה מאוד. יש תכנון לשינוי כלשהו?

נערך לאחרונה על ידי ירדן בתאריך 31 ינואר 2012, 20:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
ארז נכשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 21:01 
קלי, על כל מגרעותיו, הוא שחקן טוב והוא מתאמץ ונלחם.
לעומתו דמונטז זה בלוף המכללות הידוע. מביאים שחקן מקלמזון, הו הא, איזה מכללה, ואפילו עושה שם מספרים טובים, אבל סלחו לי - הוא לא שחקן. אם הוא שחקן חמישייה בקלמזון אז מה גל איתן שיותר טוב ממנו בכל פרמטר?
מעבר לזה שסטיט לא שומר ומסתובב על המגרש עם פוזה של כוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
ואני שואל כי אני לא באמת יודע - יש אפשרות להחליף בשלב הזה? קלי זה קלי, אבל מסטיט כבר נשבר. יש תכנון להחליף? להוסיף? כי אני פשוט לא רואה אותנו עולים בכושר הזה ועם השחקנים האלו. חייבים זעזוע רציני. להתחיל עם בר טימור במקום סטיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 21:19 
YardenDe כתב:
ואני שואל כי אני לא באמת יודע - יש אפשרות להחליף בשלב הזה? קלי זה קלי, אבל מסטיט כבר נשבר. יש תכנון להחליף? להוסיף? כי אני פשוט לא רואה אותנו עולים בכושר הזה ועם השחקנים האלו. חייבים זעזוע רציני. להתחיל עם בר טימור במקום סטיט.

אין כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 21:22 
purvis short כתב:
קלי, על כל מגרעותיו, הוא שחקן טוב והוא מתאמץ ונלחם.
לעומתו דמונטז זה בלוף המכללות הידוע. מביאים שחקן מקלמזון, הו הא, איזה מכללה, ואפילו עושה שם מספרים טובים, אבל סלחו לי - הוא לא שחקן. אם הוא שחקן חמישייה בקלמזון אז מה גל איתן שיותר טוב ממנו בכל פרמטר?
מעבר לזה שסטיט לא שומר ומסתובב על המגרש עם פוזה של כוכב.

אני עדיין לא מבין מה הקשר בין סטיט, שהוא בלי ספק נפילה, לבין "בלוף המכללות" שזה משהו שהמצאת והוא לא קיים באמת. בגלל שסטיט הוא נפילה כל הקונספט של המכללות זה בלוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 21:29 
הקונספט הוא כזה. המכללות זה בלוף, כי באופן גורף הכדורסל שמשוחק שם הוא קטסטרופלי, לא אינטיליגנטי. רוב מוחלט של השחקנים גרועים. משחק ההתקפה שם הוא ברמה של ליגה א' בישראל, רק עם הרבה יותר אתלטיות, ורוב מוחלט של השחקנים שיוצאים מהקולג'ים הם עם יסודות משחק רעים, בטח ביחס לשחקנים אירופים. בנוסף השחקנים שיוצאים משם, ברובם, לא בוגרים מספיק, לא מוכנים, לא מספיק טובים.
אני שואל: אם דמונטז סטיט הוא שחקן מוביל בקלמזון, אז מה גל איתן? הרי גל יותר טוב ממנו בכל פרמטר. אגב, כולל באתלטיות.
מצטער, ראיתי גם את סטיט במכללות. והוא נראה בסדר. אבל כי זו רמה נמוכה. ומעבר לזה - שום דבר בכדורסל המכללות הגרוע לא מכין אותך אפילו להיות שחקן מוביל בליגה השניה.
או בקיצור: אני חושב שקלי שחקן טוב מאוד, אבל להביא שחקן ישירות מהקולג' מבלי שראית מה הוא שווה ברמה אירופית כלשהי (כי המכללות עם הרמה העלובה ששם זה לא קנה מידה לכלום לדעתי) זה שטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 21:47 
פרביס, זה שאתה אומר את זה עדיין לא הופך את זה לנכון.
ריימר מורגן הגיע לראשון בעונה שעברה הישר מהמכללות והוא פשוט שחקן ענק והרבה יותר "בשל" מכל אירופאי שראיתי בגילו. מסוג השחקנים שמשדרגים את רמת הקבוצה.
גם זרים אחרים בישראל כמו ג'ו קרופורד, דרווין קיצ'ן, סילבן לנדסברג, פול דילייני, אדריאן בנקס, ג'וש דאנקן ואפילו קרטיס שלנו הגיעו לאירופה ישר מהמכללות והוכיחו גם יכולות גבוהות וגם בשלות מהשנייה הראשונה.
בקיצור אני ממש לא מסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
אני אחזור על מה שאמרתי גם בתחילת העונה - יש שחקנים מעולים גם ישר מהמכללות.
אבל הכל עניין של סבירות. הרבה שחקנים שיוצאים מהקולג' לא מסתגלים לאירופה, או מתבררים כבלוף. אם רוצים לעשות בחוכמה , הולכים על בטוח עם שחקן שעם יכולות מוכחות באירופה. הסבירות ליפול עם זה יותר נמוכה.
אנחנו נפלנו באחד הזרים, ונכון לרגע זה כל העונה שלנו תלויה על בלימה בגלל זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 21:57 
purvis short כתב:
הקונספט הוא כזה. המכללות זה בלוף, כי באופן גורף הכדורסל שמשוחק שם הוא קטסטרופלי, לא אינטיליגנטי. רוב מוחלט של השחקנים גרועים. משחק ההתקפה שם הוא ברמה של ליגה א' בישראל, רק עם הרבה יותר אתלטיות, ורוב מוחלט של השחקנים שיוצאים מהקולג'ים הם עם יסודות משחק רעים, בטח ביחס לשחקנים אירופים. בנוסף השחקנים שיוצאים משם, ברובם, לא בוגרים מספיק, לא מוכנים, לא מספיק טובים.
אני שואל: אם דמונטז סטיט הוא שחקן מוביל בקלמזון, אז מה גל איתן? הרי גל יותר טוב ממנו בכל פרמטר. אגב, כולל באתלטיות.
מצטער, ראיתי גם את סטיט במכללות. והוא נראה בסדר. אבל כי זו רמה נמוכה. ומעבר לזה - שום דבר בכדורסל המכללות הגרוע לא מכין אותך אפילו להיות שחקן מוביל בליגה השניה.
או בקיצור: אני חושב שקלי שחקן טוב מאוד, אבל להביא שחקן ישירות מהקולג' מבלי שראית מה הוא שווה ברמה אירופית כלשהי (כי המכללות עם הרמה העלובה ששם זה לא קנה מידה לכלום לדעתי) זה שטות.

זה כזה קשקוש לדבר על כדורסל שאתה לא מכיר בכלל ולא טורח לראות.

לא ראית אפילו משחק שלם של סטיט במכללות.

די לבלבל את השכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 21:59 
אנחנו נפלנו זה נכון
אנחנו החלטנו על הקונספט
אנחנו בחרנו את הזרים
רק אנחנו אשמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 22:02 
מכללות או לא מכללות, כרגע זה כבר ברור שסטיט לא מתאים להפועל. אני לא רואה איך אנחנו עולים ליגה ככה. השאלה אם יש משהו ריאלי שאפשר לעשות?

אגב לא ברור לי למה ארז מתעקש עליו כל המשחק, הדקות היחידות שנראנו סביר היום היו כשגל איתן וטימור שיחקו ביחד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 22:13 
קאטו הזקן היה מסיים כל נאום שלו בסנט הרומאי במילים ״ואת קרתגו יש להחריב״
וזאת גם אם הנאום עסק בעניני הביוב ברומא
ואני אומר : ארז חייב ללכת
הוא הבעיה הכי גדולה שלנו כרגע גם מקצועית וגם כלכלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

איך הוא הבעיה שלנו כלכלית? השכר שלו? השכר של השחקנים שהוא מביא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 22:38 
YardenDe כתב:
mkorman1 כתב:

קיום 8 אימונים בשבוע יוצא לנו מאוד יקר בגלל השכרת האולם
זאת דוגמא אחת שאני יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
ועוזר מאמן, ופיזיותרפיסט, ובלקנית...
כסף שכרגע אין לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 23:02 
Fenrir כתב:
YardenDe כתב:
mkorman1 כתב:

קיום 8 אימונים בשבוע יוצא לנו מאוד יקר בגלל השכרת האולם
זאת דוגמא אחת שאני יודע

אז בוא נעבור להתאמן 4 ימים בשבוע כמו באר יעקב.
נראה יותר טוב זה בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
קשקוש, מה זה "ארז עולה לנו הרבה כסף"? המאמן אחראי על התקציב?

ארז, כמאמן, רצה/דרש/ביקש, תגדירו איך שתגדירו, את התנאים הבאים: הכפלת שעות האימון, ליגה בלקנית, עוזר מאמן (שגם היה), פיזיותרפיסט (שגם היה). ההנהלה היא זו שאמורה לאזן בין דרישות הדרג המקצועי למסגרת התקציב שעומד לרשותנו.

אל תסיטו את המחדל הניהולי של ההנהלה לעברו של המאמן, שהוא בסך הכל דרג מקצועי, לא ניהולי.

ארז לא אחראי ולא אמור להיות אחראי על התקציב. בטח לא על חריגה ממנו. הביקורת היחידה שאתם יכולים להטיל בו זה שהוא סמכות מקצועית כל כך דומיננטית שההנהלה (כנראה) הרכינה את ראשה בפניו וקיבלה את כל דרישותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 23:24 
הוקיץ' כתב:
ריימר מורגן הגיע לראשון בעונה שעברה הישר מהמכללות והוא פשוט שחקן ענק והרבה יותר "בשל" מכל אירופאי שראיתי בגילו. מסוג השחקנים שמשדרגים את רמת הקבוצה.
גם זרים אחרים בישראל כמו ג'ו קרופורד, דרווין קיצ'ן, סילבן לנדסברג, פול דילייני, אדריאן בנקס, ג'וש דאנקן ואפילו קרטיס שלנו הגיעו לאירופה ישר מהמכללות והוכיחו גם יכולות גבוהות וגם בשלות מהשנייה הראשונה.

מבין הזרים שציינת רק מורגן, קיצ'ן וסילבן באמת הגיעו ישר מהמכללות. השאר הגיעו לארץ אחרי סיבוב של ספסל בקבוצת NBA, טיולים בדי ליג, סין בלגיה וכדומה. דילייני התחיל להפציץ בבקעה אחרי סיבובים לא מוצלחים בחולון ונהריה, מסיבות שונות.
מלבדם ואולי פארגו אני לא זוכר זר משמעותי שבא ישירות מהמכללות בשנים האחרונות.
כמובן שכל אלה והאחרים שהיו שאותם שכחתי באו לליגה שבה יש יותר משני זרים שאפשר להביא והמקום הראשון הוא מטרה כמעט בלתי אפשרית.
שורה תחתונה, אם יש סיבה אחרת מלבד כספית לכך שקבוצה במצבנו הביאה שני זרים ישר מהמכללות זו שערוריה לא נורמלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 23:30 
purvis short כתב:

וואלה אתה באמת קשקשן ואני חשבתי לתומי שאתה אחד האיכותיים כאן שאפשר להשכיל ממנו. מי שכותב כך הוא לא באמת רואה את ליגת המכללות כלל ומסיק מסקנות הזויות בשל סטיט כזה או אחר ולא היא. היית גם נחרץ באשכול אודות ריקי רוביו בעונה שעברה אותו כינית בלוף ולא נתת לעובדות לבלבל אותך וכעת אני מקווה שאתה מבין שטעית בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2012, 23:58 
פטר נאומוסקי כתב:
הוקיץ' כתב:

מבין הזרים שציינת רק מורגן, קיצ'ן וסילבן באמת הגיעו ישר מהמכללות. השאר הגיעו לארץ אחרי סיבוב של ספסל בקבוצת NBA, טיולים בדי ליג, סין בלגיה וכדומה. דילייני התחיל להפציץ בבקעה אחרי סיבובים לא מוצלחים בחולון ונהריה, מסיבות שונות.
מלבדם ואולי פארגו אני לא זוכר זר משמעותי שבא ישירות מהמכללות בשנים האחרונות.
כמובן שכל אלה והאחרים שהיו שאותם שכחתי באו לליגה שבה יש יותר משני זרים שאפשר להביא והמקום הראשון הוא מטרה כמעט בלתי אפשרית.
שורה תחתונה, אם יש סיבה אחרת מלבד כספית לכך שקבוצה במצבנו הביאה שני זרים ישר מהמכללות זו שערוריה לא נורמלית.

אם כבר אנחנו מדייקים אז מורגן, קיצ'ן, קלי, לנדסברג, בנקס ודאנקן הגיעו לאירופה/ישראל ונתנו איפקט טוב ישר על ההתחלה.
כמובן שאם כבר ציינת את פארגו אז חובה לציין גם את בריאן רנדל הנהדר שהאליפות של גליל רשומה על שמו לא פחות מעל שמו של פארגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: