תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הווארד+מקי
הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 23:14 
לכל מי שהשווה את עסקת לנגפורד:
לפי וואן מדובר ב-25 א דולר לחודש.
לפני דירה וכו'.
בהינתן שנותרו שלושה חודשים בערך עד סוף העונה זה 75 א' דולר.
אני בספק אם יש לנו סכום כזה לזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
חודשיים, לא שלושה.
50 אלף, לא 75 אלף.
לא סכום גדול בכלל לשחקן בסדר גודל הזה (אם זה יעבוד להם, כבר סיפור אחר).

ואני אשמח לשמוע למה השוק "קשה" עכשיו. העונה הסדירה באוסטרליה נגמרה לא מזמן, רוב הזרים שם בעמדות 1-3. העונה הסדירה בסין נגמרה לפני כמה שבועות (גם אם השחקנים האלה יקרים, הם מציפים את השוק ומורידים את המחיר של שאר השחקנים). העונה הסדירה בג'י-ליג נגמרת השבוע. לשחקן שמגיע עכשיו צריך לשלם משכורת של חודשיים. לא הבנתי למה עכשיו יותר קשה להחתים שחקנים יותר מאשר בנקודות זמן אחרות במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 08:52 
יובל כתב:
חודשיים, לא שלושה.
50 אלף, לא 75 אלף.

ואני אשמח לשמוע למה השוק "קשה" עכשיו. העונה הסדירה באוסטרליה נגמרה לא מזמן, רוב הזרים שם בעמדות 1-3. העונה הסדירה בסין נגמרה לפני כמה שבועות (גם אם השחקנים האלה יקרים, הם מציפים את השוק ומורידים את המחיר של שאר השחקנים). העונה הסדירה בג'י-ליג נגמרת השבוע. לשחקן שמגיע עכשיו צריך לשלם משכורת של חודשיים. לא הבנתי למה עכשיו יותר קשה להחתים שחקנים יותר מאשר בנקודות זמן אחרות במהלך העונה.

איך חודשיים?
העונה לא אמורה להגרר עד יוני לכל קבוצה שרוצה להגיע לאליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
אהרל'ה כתב:
יובל כתב:
חודשיים, לא שלושה.
50 אלף, לא 75 אלף.

איך חודשיים?

http://m.one.co.il/Mobile/Article/17-18 ... 09443.html
ציטוט:
בימים האחרונים השיחות בין לנגפורד לזיו הואצו, הכתומים נענו לדרישותיו שהתנו את הגעתו עם מאמן כושר אישי, אישור חזרה לארה"ב במאי לכמה ימים לרגל הולדת ילדיו, וכמה סעיפים נוספים שנלוו לעסקה שצפויה לשלם לאמריקאי כ-50,000 דולרים נטו לפני בונוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
צריך לקחת בחשבון שיש פה דירה, רכב, כרטיסי טיסה, מאמן אישי ואי אפשר לדעת מה כלול בסעיפםי הנוספים שביקש.בקלות אפשר להגיע לעוד כמה עשרות אלפים מסביב. אני מניח גם שהם ישחררו את טולפסן, וסביר להניח שהוא לא יוותר על השכר שלו.
בקיצור העלות פה היא לא רק 50 אלף דולר (שגם זה לא סכום זניח בפני עצמו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
טולפסן פצוע לתקופה ארוכה והם יקבלו החזר מהביטוח על חלק מהשכר שלו.
ולא בפעם הראשונה בזמן האחרון אתה סופר בעלות של חיזוק גם את השחקן שמביאים וגם את השחקן שמחליפים. זו דמגוגיה פר אקסלנס. השכר לשחקן שמחליפים זה כבר נתון, אם היה צריך לספור רק את השכר של השחקן שמביאים העלות הייתה 0 או לכל היותר ההפרש בין שכר שני השחקנים.
לספור דברים כמו כרטיסי טיסה או מאמן אישי שאף אחד לא אמר שזה על חשבון הקבוצה זה גם כן דמגוגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
אני לא אמרתי שמאןמ הכושר על הקבוצה. כתוב "הכתומים נענו לדרישותיו שהתנו את הגעתו עם מאמן כושר אישי". הנחתי שזה אומר שהם צריכים לשלם על זה.
כרטיסי טיסה למיטב ידעתי נהוג שהקבוצה משלמת. ויש דירה, ויש רכב.

השכר לשחקן כבר נתון, אני לא טוען שלא. להפך. אני אומר שזה כסף שכבר הלך. הרבה פעמים אוהדים חושבים שזה לא סיפור להחליף שחקן אחד באחר, מתוך מחשבה מוטעית (שמרזמ הפועל להחליף) שבמקום לשלם לאחד משלמים לאחר. למעשה הכסף הוא בנוסף. משלמים 50 אלף דולר לשחקן הנוסף. ואת ההוצאות הנלוות. השחקן הראשון לא בהכרח מוותר על הכסף או חלקו (ע"ע אוונס ובאטל). וטולפסן בכלל לא נפצע עד סוף העונה, רק לחודש וחצי, שגם עבורם כנראה שיקבלו רק פיצוי חלקי ומאוחר (מבט"ל).
אז אולי גיוס 50 אלף דולר (כאמור כנראה יותר) מעבר לתקציב הרגיל נשמע משהו מובן מאליו. לטעמי הוא לא. בטח לא כשזה קורה כמה פעמים בעונה. רמי תמיד נוהג לאמר שזה "נלקח בתקציב". אבל התקציב שלנו גרעוני מעשית כמו שמוכח שוב ושוב, אז זה לא כ"כ רלבנטי. מעשית מתברר שההוצאות האלו יותר מדי פעמים באות מכסף שאין לנו.
כך שבשלב זה פשוט לאמר "טוב שיביאו רק עוד 50 אלף דולר (כנראה יותר)" זה לא משהו שאני חושב שצריך לאמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
אפשר גם להוסיף לעלויות האלטרנטיביות להחלפה את הירידה בהכנסות ממכירת כרטיסים כי הקבוצה נראית כמו תחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 14:48 
סומך כתב:
אפשר גם להוסיף לעלויות האלטרנטיביות להחלפה את הירידה בהכנסות ממכירת כרטיסים כי הקבוצה נראית כמו תחת

במשחק האחרון האולם היה מלא כמעט במקומות שהיו פתוחים.

הקהל שלנו הוא קהל טוב ולא צריך לבוא כי יש הרגשה שהקבוצה נראית לא טוב.
נכון יש הרבה לחץ מסביב אבל בסוף היום אנחנו עדיין מקום 4-6 ונראה לי שגם בלי שינוי ככה נסיים.

את השינוי צריך לעשות לא בגלל הלחץ אלא כי המאמן וההנהלה חייבים לראות שהקבוצה לא מממשת את מלוא הפוטנציאל שלה בכל משחק.
מקי חייב ללכת כבר ואני מקווה שבהנהלה מזיזים עניינים מאחורי הקלעים ולא עסוקים בבחירות הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:

ואפשר גם להוסיף להוצאות האלטרנטיביות להחלפה את הירידה בהכנסות ממכירת כרטיסים במקרה שהכל מתפוצץ לנו בפרצוף כמו שקרה בשנה שעברה...

תמיד אומרים שנמכור יותר כרטיסים וכו'. אבל בתכלס יש לנו בממוצע כמעט אולם מלא. במקרה הטוב נמכור עוד אלף-אלפיים כרטיסים כי במקום להיות מקום 7 נהיה מקום 4. במקרה הסביר (כמו שההיסטוריה מוכיחה) לא ישתנה שום דבר מהותי ובמקרה הרע נמכור פחות. בקיצור זה הימור שקשה לסמוך עליו. ההוצאה של השחקן הנוסף לעומת זאת היא ודאית וברורה.
אם יש כסף, אז צריך לעשות שינוי, בוודאי. אבל בהנחה שאין, צריך לחשוב עליו טוב טוב ולא לחשוב תמיד רק על התסריט הורוד ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 15:15 
יש הבדל עצום בין מקום 4 למקום 5 - ביתיות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
סומך כתב:

במשחק האחרון האולם היה מלא כמעט במקומות שהיו פתוחים.

הקהל שלנו הוא קהל טוב ולא צריך לבוא כי יש הרגשה שהקבוצה נראית לא טוב.
נכון יש הרבה לחץ מסביב אבל בסוף היום אנחנו עדיין מקום 4-6 ונראה לי שגם בלי שינוי ככה נסיים.

את השינוי צריך לעשות לא בגלל הלחץ אלא כי המאמן וההנהלה חייבים לראות שהקבוצה לא מממשת את מלוא הפוטנציאל שלה בכל משחק.
מקי חייב ללכת כבר ואני מקווה שבהנהלה מזיזים עניינים מאחורי הקלעים ולא עסוקים בבחירות הקרובות.
אני מגיע כמעט לכל משחקי הבית.
במשחק האחרון היה מלא, אני חושב שזה גם בגלל שזה היה משחק ראש בראש על מקום, אחרי ניצחון ובשעה שיכולים להגיע עם ילדים. (וגם אני הגעתי עם הילדים)
אבל עוד שני הפסדים כאלה, עם משחק שגם לא נעים לעין, ואתה תראה הרבה יותר קרחות.
מה גם שהיה יציע שלם סגור אז לומר שהיה אולם מלא זה עיוות.
לפני כמה שבועות, אחרי כמה משחקים לא משהו, ביום גשום, האולם היה ריק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום עתיק כתב:
יש הבדל עצום בין מקום 4 למקום 5 - ביתיות!

לא כזה הבדל. זה משחק בית אחד בסופו של דבר, שלא בטוח שמתקיים. סליחה על הפסימיות. אני קצת משחק פה את פרקליט השטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הווארד+מקי
הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 16:31 
אל תשכחו יציע 2 לא אוכלס, אז זה לא נקרא כל כך מלא

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אני לא אמרתי שמאןמ הכושר על הקבוצה. כתוב "הכתומים נענו לדרישותיו שהתנו את הגעתו עם מאמן כושר אישי". הנחתי שזה אומר שהם צריכים לשלם על זה.
כרטיסי טיסה למיטב ידעתי נהוג שהקבוצה משלמת. ויש דירה, ויש רכב.

השכר לשחקן כבר נתון, אני לא טוען שלא. להפך. אני אומר שזה כסף שכבר הלך. הרבה פעמים אוהדים חושבים שזה לא סיפור להחליף שחקן אחד באחר, מתוך מחשבה מוטעית (שמרזמ הפועל להחליף) שבמקום לשלם לאחד משלמים לאחר. למעשה הכסף הוא בנוסף. משלמים 50 אלף דולר לשחקן הנוסף. ואת ההוצאות הנלוות. השחקן הראשון לא בהכרח מוותר על הכסף או חלקו (ע"ע אוונס ובאטל). וטולפסן בכלל לא נפצע עד סוף העונה, רק לחודש וחצי, שגם עבורם כנראה שיקבלו רק פיצוי חלקי ומאוחר (מבט"ל).
אז אולי גיוס 50 אלף דולר (כאמור כנראה יותר) מעבר לתקציב הרגיל נשמע משהו מובן מאליו. לטעמי הוא לא. בטח לא כשזה קורה כמה פעמים בעונה. רמי תמיד נוהג לאמר שזה "נלקח בתקציב". אבל התקציב שלנו גרעוני מעשית כמו שמוכח שוב ושוב, אז זה לא כ"כ רלבנטי. מעשית מתברר שההוצאות האלו יותר מדי פעמים באות מכסף שאין לנו.
כך שבשלב זה פשוט לאמר "טוב שיביאו רק עוד 50 אלף דולר (כנראה יותר)" זה לא משהו שאני חושב שצריך לאמר.

בשביל להרגיע אותך בפייסבוק יש כבר כל מיני אנשים שמנסים לשנורר מטוהר סכומים כאלה עכשיו כשהחשבון שלו התנפח בכמה מאות אלפים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
שיקח עם הכסף הזה חופשה אמיתית ארוכה. מגיע לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 22:08 
יובל כתב:
אהרל'ה כתב:
יובל כתב:
חודשיים, לא שלושה.
50 אלף, לא 75 אלף.

איך חודשיים?

ציטוט:
בימים האחרונים השיחות בין לנגפורד לזיו הואצו, הכתומים נענו לדרישותיו שהתנו את הגעתו עם מאמן כושר אישי, אישור חזרה לארה"ב במאי לכמה ימים לרגל הולדת ילדיו, וכמה סעיפים נוספים שנלוו לעסקה שצפויה לשלם לאמריקאי כ-50,000 דולרים נטו לפני בונוסים.

ומה המס על 50 נטו?
למיטב ידיעתי זה חורג בצורה רצינית משיטת התקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2018, 00:06 
אהרל'ה כתב:
יובל כתב:
אהרל'ה כתב:
יובל כתב:
חודשיים, לא שלושה.
50 אלף, לא 75 אלף.

איך חודשיים?

ציטוט:

ומה המס על 50 נטו?

המס הוא כנראה עוד 20 אלף דולר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2018, 09:10 
beny כתב:
אהרל'ה כתב:
יובל כתב:
אהרל'ה כתב:
יובל כתב:
חודשיים, לא שלושה.
50 אלף, לא 75 אלף.

איך חודשיים?

ציטוט:

ומה המס על 50 נטו?

המס הוא כנראה עוד 20 אלף דולר

משמע שכר בלי בונוסים והוצאות מסביב כמו דירה מאמן אישי וכו' 70א'.
אני באמת באמת בספק אם יש לנו את הכסף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2018, 15:04 
"הריה, כמו גם קבוצות רבות בליגה ובאירופה, ממתינה בקוצר רוח ל-25 במרץ - היום שבו פג סעיף הביי אאוט של 50 אלף דולרים עבור שחקנים בקבוצות שלא עלו לפלייאוף של ליגת הפיתוח. בשלב זה, שחקנים יהיו רשאים לצאת לאירופה ללא סעיף היציאה שמייקר את עלותם. נהריה מחפשת זמן רב אחר רכז ברמה גבוהה וזו הסיבה שנתנה עד כה תשובה שלילית לקבוצות שפנו אליה בנוגע לזיו."

זה נשמע כמו משהו שיכול להסביר את ההמתנה שלנו , מקווה שאו שפרנקו מכיר את הנושא ולכן מחכה או שהוא לא מכיר את הנושא וכדאי שיכיר.

בכל מקרה אני מקווה שעד הדרבי נראה פה שחקן חדש :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2018, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
הסר דאגה מליבך מקי הווארד יסיימו פה עונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2018, 17:56 
זה יעזור? הפועל ת"א שלחה את מקי לפסיכולוגית

בצל ה-83:82 הכואב לנס ציונה, האדומים, שחיפשו לרכז מחליף, מנסים להכניס אותו לעניינים ואף הצמידו לו בשלנית. האדומים לא מתכוונים לפטר את פרנקו

one

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2018, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
אשכרה צחקנו שהם יעשו עוד שיחות אישיות,
אז הם הצליחו להתעלות על הבדיחה ולשלוח לפסיכולוגית.

ספיינאל טאפ על כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2018, 18:41 
את ג'ף גם שלחו לפסיכולוגית?
חתיכת חלאה הפרנקו הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2018, 18:57 
רק לי זה נראה שמוציאים לכלוכים על מקי כדי להכין את הקרקע לשחרור שלו? בעיות שתיה. בעיות פסיכולוגיות.
אולי כדאי להסביר למישהו שם שמה שקובע זה מה שהם עשו מולו - העמידו אותו לועדת משמעת. שלחו לו התראות. שלחו לסוכן אזהרות. לא מה שהם מפרסמים בתקשורת. בבית משפט זה שווה לתחת וגם בבוררות.
כנראה שלא למדנן כלום ממקרי אוואנס ובאטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2018, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
את ג'ף גם שלחו לפסיכולוגית?
חתיכת חלאה הפרנקו הזה.

בדיוק. את השחקן הכי טוב בקבוצה זרקו מכל המדרגות בלי שום ניסיון להכיל אותו.
לעומת זאת, בשביל מקי שנראה שחקן גמור וכבר חודשים לא מספק את הסחורה, ועל פי הדיווחים גם במשך חודשים מתנהל בצורה לא מקצוענית בעליל, מביאים מאמנת מנטלית (ולא כאיזו דרישת חובה, הזדמנות אחרונה לפני שחותכים אותו. הוא הלך לכמה פגישות ואז הפסיק אותן מיוזמתו), מבשלת אישית ומה לא. במקום פשוט לחתוך אותו ולהביא שחקן במקומו. ככה זה כשמדובר בשחקן של מאמן.

אגב, בתחילת העונה פרנקו סיפר בגאווה שעם שחקן כמו מקי "אפשר לצאת למלחמה". רק מראה כמה שווים כל הקשקושים על אופי, על דנ"א של מועדון, סיפורים על "דברים שלא רואים בסטטיסטיקה", על ההיכרות המוקדמת של המאמן ושאר מדדים לא אובייקטיבים. לא רק שהמדדים האלה לא רלוונטיים ולא מנבאים הצלחה של שחקנים, הם גם לא מועמדים לשום מבחן אובייקטיבי (בניגוד לסטטיסטיקות ומספרים של השחקן על מגרש הכדורסל) אלא נתונים לשיקול דעתו הבלעדי של המאמן (ומה הוא שווה אנחנו רואים). אז מקי, ש"אפשר לצאת איתו למלחמה" הוא אלכוהוליסט שלא מסוגל להתנהל כמו ספורטאי מקצועני. ג'ף אלן, שלא פעם ולא פעמיים עלה לשחק פצוע (אבל אז לוקחים את זה למקום שהוא לא מתאמן כמו שצריך ורק בא למשחקים) ולפני שבועיים גם עלה למשחק יום אחרי שאבא שלו נפטר, וכשהוא על המגרש הוא נלחם ונותן 100% בכל שנייה, הוא שחקן שאי אפשר להצליח איתו. ומנגד יש את מאט הווארד, שחקן של מאמן, שחקן של מועדון, הלוחם האולטימטיבי, שאם הוא קצת פצוע כמו אתמול אז הוא לא עולה לשחק (ולא בפעם הראשונה העונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2018, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
רק לי זה נראה שמוציאים לכלוכים על מקי כדי להכין את הקרקע לשחרור שלו? בעיות שתיה. בעיות פסיכולוגיות.
אולי כדאי להסביר למישהו שם שמה שקובע זה מה שהם עשו מולו - העמידו אותו לועדת משמעת. שלחו לו התראות. שלחו לסוכן אזהרות. לא מה שהם מפרסמים בתקשורת. בבית משפט זה שווה לתחת וגם בבוררות.

זה שלמקי יש בעיות שתייה זה ידוע.
אני לא אתפלא בכלל אם התיעוד של הבעיות האלה יהיה קלוקל ויעלה לנו בכסף בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2018, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

לפי הניסוח של הכתבה (כל מיני פנינים כמו "השוד בראשון לציון", "קריבת מערכות" וכו') אני לא בטוח שהקבוצה היא זאת שמנסה ללכלך במקרה הזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2018, 20:36 
לנגפורד משחק עכשיו במדי ראשון.
בושה וחרפה. לא מוסר, לא חכם, לא עושה שום דבר שלא רואים בסטטיסטיקה ואין לו כימיה עם הקבוצה. לא מבינים שם כדורסל בראשון.
יש לו מזל שהוא קולע 18 נקודות באחוזים מעולים (בשלושה רבעים כן?) כי אחרת הוא כבר היה על המטוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2018, 20:43 
אוי זה אפילו טוב יותר.
עכשיו בשידור אמרו שלנגפורד עשה שני אימונים בלבד ונראה לא טוב. שמוליק ברנר לא רצה לתת לו לשחק. אממה, פרי החליט שהוא משחק.
ראשון בדרך לניצחון שרשום בלעדית על שמו.

ובגלקסיה אחרת, טיי מקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: