תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זרים לעונה החדשה
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 13:52 
ארבעת המופלאים כתב:
שחקן שהגיע לNBA כהבטחה גדולה. לאירופה הוא שחקן גדול. קשה לי להאמין שיסתפק ברמות השכר שלנו.

אם להיות כן, אני גם לא בטוח שהוא מתאים לקבוצה הלוחמת והנושכת שאנחנו בונים.

ממוצעי קריירה בנ.ב.א:
עונה סדירה\פלייאוף
משחקים- 547\26
חמישיה- 325\2
דקות- 30.9\26.2
אחוזים מהשדה- 42.9\34.8
אחוזים לשלוש- 37.3\35.9
עונשין- 82\82.4
ריבאונד- 3.1\3.3
אס'- 2.9\2.5
חטיפות- 1\1
חסימות- 0.3\0.2
נקודות- 13.8\10.1

שיחק שלוש פעמים בפלייאוף.
לא מאמין ששחקן ברמתו יגיע אלינו.
אולי לקבוצה עשירה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 15:14 
הוא כבר שנה בחוץ... מאמין שזה מוזיל את העלויות. יאללה להביא כבר בא לי אותו בהפועל נו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 15:32 
שום סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 16:29 
יותר סיכוי שאו ג'י סימפסון יגיע מאשר הוא... :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 05:34 
אני מציע שבמקום להתעסק באייל שולמן ושות', ועוד להשקיע בזה כספים (כל אגורה שמושקעת בשולמן הייתה יכולה להיות מושקעת בזר) שיחתימו כבר זרים, כי אוטוטו ספטמבר, והפועל, כמיטב המסורת, היא הקבוצה היחידה בליגה שבסגל שלה יש כרגע שני זרים וככה היא מתחילה את האימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 05:37 
הוקיץ' כתב:
זה היה ברור עוד מההתמהמהות של פרנקו בתחילת הקיץ.
ומי שחושב שזה לא משנה, לא מכיר את השוק. אין אינסוף שחקנים טובים ברמות השכר שלנו וכל שבוע שעובר נסגרת לנו אופציה.
רובם המוחלט של השחקנים שחשבתי עליהם בהקשר שלנו כבר תפוסים.

מסכים. שנים אני שומע על כמה זה טוב להמתין ויהיו מציאות וכו'. קרלון בראון חתם בתחילת הקיץ. ג'סטין הארפר שניה לפני תחילת העונה. מאט בולדין חתם אחרון בעונה העלייה. אפשר גם להיזכר בהמתנה מורטת העצבים לאי ג'יי גייטון שהיה כישלון מהדהד.
טוב, נראה לי שהנקודה הובהרה. אבל זה לא משנה את העובדה שהפועל תל אביב היא נכון לעכשיו הקבוצה עם הכי מעט זרים חתומים בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 06:13 
סמל אישי של המשתמש
איזו מסורת? בקיץ הקודם היינו הקבוצה הראשונה נדמה לי שסגרה את הסגל (ב-1 באוגוסט כבר החתמנו את כל הזרים), גם עם קטש החתמנו את הזרים בשלב מוקדם והתחלנו את האימונים בסגל מלא. זה תלוי רק במאמן. מקסימום אפשר להגיד שכשיש לנו מאמן שמתמהמה אז ההנהלה לא שמה לו גבול, אבל ההנהלה שלנו לא שמה את הגבול למאמן במקרים הרבה יותר קריטיים, חמורים ולא-סבירים, אז מועד החתמות הזאת זה בערך הדבר האחרון שצריך לדאוג לו בהקשר הזה.
אני לא חושב שיש קורלציה ברורה בין מועד ההחתמה לטיב השחקן, לכאן או לכאן. אפשר להביא שחקן טוב בתחילת הקיץ ובסופו ואפשר להביא שחקן גרוע בתחילת הקיץ ובסופו. לדעתי גם בשלב הזה של הקיץ יש מציאות, אבל מי שמוותר על מציאות מסיבות שונות ומשונות בתחילת הקיץ, מוותר על מציאות אחרות גם בשלבים יותר מאוחרים לצערי.

בכל אופן להתחיל את האימונים בלי סגל מלא זה די חסר משמעות. הרי לפחות חצי ליגה מתחילה את האימונים בלי סגל מלא (למכבי, חיפה, ראשל"צ, אילת, הרצליה ונהריה חסר זר), אז מה ההבדל הגדול בין להתחיל את האימונים עם שני זרים לבין להתחיל אותם עם שלושה זרים?

המצב עם אדלשטיין היה הרבה יותר חמור. זה לא רק שהתחלנו את האימונים בלי סגל מלא. בשתי העונות בליגת העל החתמנו את הזר הרביעי שבוע לפני פתיחת הליגה, אחרי כל תקופת ההכנה ואחרי משחק רשמי בגביע (כולל כמעט-הדחה מביכה במיוחד בעונה הראשונה). זה באמת היה לא רציני ואם זה יקרה גם העונה זאת תהיה פארסה. אבל אם שני הזרים הבאים יוחתמו בשבועיים, גג שלושה הבאים, זה די חסר משמעות. בסופו של דבר מועד ההחתמה בטל בשישים לעומת טיב השחקן שמוחתם. בוא נגיד שהייתי מעדיף להתחיל את האימונים עם זר אחד חתום מאשר עם שני זרים חתומים שאחד מהם הוא הווארד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 06:20 
יובל, אני מסכים איתך. הנקודה שלי היא בגדול זו: "מי שמוותר על מציאות מסיבות שונות ומשונות בתחילת הקיץ, מוותר על מציאות אחרות גם בשלבים יותר מאוחרים לצערי". אני לא חושב שלאורך השנים ההמתנות האלה באמת הוכיחו את עצמן. הזרים שהפועל הביאה ברגע האחרון אחרי ציפייה ארוכה לא היו באמת כוכבי על, ואפילו לא מהזרים הטובים בליגה. אם כבר, אז שחקנים כאלה אפשר להביא באמצע העונה. אני מתקשה להאמין שבשבועיים הקרובים נחתים איזה שם ענק שכל הליגה תסתכל עליו ותגיד לעצמה: איך לא חיכיתי לו עד עכשיו. יותר סביר שהזמן יעבור ומלחץ יחתימו שחקן לא מי יודע מה ועוד במחיר גבוה.
אגב, אם אני זוכר נכון במשחק הגביע ההוא בקריית גת מאט בולדין כן שותף לכמה דקות. לא שזה קריטי, כי כוכב גדול הוא ממילא לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
עם זה אני מתחבר. אין קשר סיבתי בין החתמה של שחקן במועד מאוחר לטיב השחקן, אבל אם מאמן/קבוצה מתמהמהים באופן עקבי עם החתמת שחקנים, כמו שקורה הקיץ (שעד לתחילת אוגוסט לא חתמו זרים ועד לנקודה זו חתמו רק שני זרים, שזה הכי מעט והכי מאוחר בכל הליגה השנה), זה בדרך כלל גורר בסופו של דבר החתמות לא אופטימליות שנובעות מלחץ. אבל עדיין עדיף לשפוט את ההחתמות כשהן יקרו, ולא להסיק מראש על פי זה שעוד לא הוחתמו שחקנים.

רק לסגור את הפינה לגבי משחק הגביע בקריית גת, אתה צודק ובולדין אכן שותף ל-6 דקות, אבל עלינו עם שלושה זרים כי מי שלא שותף היה ג'ף אלן שהחוזה שלו לא עבר בבקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 07:28 
סמל אישי של המשתמש
אני עם יובל. מה זה משנה אם מחתימים ביולי או אוגוסט? כמו שאמר, חצי ליגה עדיין לא החתימה את כל הזרים.
הבעיה היא הסיבה להתמהמהות, והסיבה היא לדעתי שהסגל שיש כרגע די יקר ולכן נאלצים לחסוך ומחכים לירידת מחירים. מה שמגדיל את הסיכויים להיתקע בשני הזרים שנותרו עם ג'אדג'ים ומיימונים. תמיד יש סיכוי ליפול על קרלון בראון הבא ה60 אלף דולר. אבל סטטיסטית הסיכוי לא מאד טוב. הלואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 07:32 
איך זה מסתדר עם הסיפור על שולמן? אם הסגל הישראלי יקר מדיי, אז למה ללכת ולהחתים עוד ישראלי במקום להשקיע את הכסף הזה בזרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
שולמן ממה שהבנתי הגיע על חוזה זמני. אם אני צריך לנחש - זה ברנדויין 2. שחקן זול שנתקע בלי קבוצה, ומתאים לנו לתוכניות. אז נותנים לו חוזה שמכסה הוצאות דלק לחודשיים. אנחנו מקבלים שחקן זול לחודשיים, הוא מקבל הזדמנות להוכיח את עצמו לכל הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 09:14 
שולמן הוא ישראלי שבעונות האחרונות היה שחקן חמישייה קבוע בליגת העל. ויש לו הצעות יפות מאוד מהלאומית. גם אם הוא מוכן להתפשר כדי להישאר בליגת העל, זה שחקן שעולה לפחות 20-25 אלף שקל בחודש. תכפיל בשלושה חודשים ויוצא שהשקעת 20 אלף דולר בגארד ישראלי מחליף, כשהכסף הזה יכול ללכת לתקציב הזרים (מה גם שהפועל מחפשת עוד גארד זר).
ואני לא מדבר בכלל על מצב שבו איידן יהיה בקבוצה שזו עוד השקעה שהיא ממש לא נחוצה כרגע.
תמיד אפשר לומר שמדובר בשחקן זול וכו' וכו'. וזה חוזה זמני וכו' וכו'. אבל זה כסף. הסכומים האלה משמעותיים כשמדובר בזרים, בוודאי כשלוקחים בחשבון שאין עליהם מיסים.
בשורה התחתונה: המאמן בונה את הסגל? הוא החליט לחכות? אני מצפה שבתחילת העונה יהיו בהפועל תל אביב 4 זרים מצויינים ומחוברים ושיוכיחו שהיה שווה לחכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 10:42 
ברור שזה משנה מתי מחתימים את הזרים.
זה לא שאין מציאות עכשיו, אבל לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שעכשיו יש הרבה הרבה (הרבה) פחות אופציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 12:05 
purvis short כתב:
יובל, אני מסכים איתך. הנקודה שלי היא בגדול זו: "מי שמוותר על מציאות מסיבות שונות ומשונות בתחילת הקיץ, מוותר על מציאות אחרות גם בשלבים יותר מאוחרים לצערי". אני לא חושב שלאורך השנים ההמתנות האלה באמת הוכיחו את עצמן. הזרים שהפועל הביאה ברגע האחרון אחרי ציפייה ארוכה לא היו באמת כוכבי על, ואפילו לא מהזרים הטובים בליגה. אם כבר, אז שחקנים כאלה אפשר להביא באמצע העונה. אני מתקשה להאמין שבשבועיים הקרובים נחתים איזה שם ענק שכל הליגה תסתכל עליו ותגיד לעצמה: איך לא חיכיתי לו עד עכשיו. יותר סביר שהזמן יעבור ומלחץ יחתימו שחקן לא מי יודע מה ועוד במחיר גבוה.
אגב, אם אני זוכר נכון במשחק הגביע ההוא בקריית גת מאט בולדין כן שותף לכמה דקות. לא שזה קריטי, כי כוכב גדול הוא ממילא לא היה.

לא כזה גרוע.. היה הMVP של הדי ליג לפני שנתיים שלוש אאל"ט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
שולמן הוא ישראלי שבעונות האחרונות היה שחקן חמישייה קבוע בליגת העל. ויש לו הצעות יפות מאוד מהלאומית. גם אם הוא מוכן להתפשר כדי להישאר בליגת העל, זה שחקן שעולה לפחות 20-25 אלף שקל בחודש. תכפיל בשלושה חודשים ויוצא שהשקעת 20 אלף דולר בגארד ישראלי מחליף, כשהכסף הזה יכול ללכת לתקציב הזרים (מה גם שהפועל מחפשת עוד גארד זר).
ואני לא מדבר בכלל על מצב שבו איידן יהיה בקבוצה שזו עוד השקעה שהיא ממש לא נחוצה כרגע.
תמיד אפשר לומר שמדובר בשחקן זול וכו' וכו'. וזה חוזה זמני וכו' וכו'. אבל זה כסף. הסכומים האלה משמעותיים כשמדובר בזרים, בוודאי כשלוקחים בחשבון שאין עליהם מיסים.
בשורה התחתונה: המאמן בונה את הסגל? הוא החליט לחכות? אני מצפה שבתחילת העונה יהיו בהפועל תל אביב 4 זרים מצויינים ומחוברים ושיוכיחו שהיה שווה לחכות.

די נו בחיאת. הוא היה שחקן חמישיה בחולון כשכמעט ירדה ליגה, ועשה כזה רושם מדהים ששנה שעברה רק הקבוצה הכי חלשה בליגה לקחה אותו. וגם שם הוא היה לא טוב. ככה זה שחקנים ברמה הזאת. גם ברנדוין היה שחקן חמישיה בגלבוע, ואחרי זה שחקן מחליף סביר בהחלט בנהריה. ובכל זאת מצא את עצמו בקיץ שעבר בלי ביקוש ועשינו לו טובה שלקחנו אותו.
והסכומים האלה ממש לא משמעותיים. כמה אלפי שקלים לחודש לחודשיים שלושה? מצבנו לא כזה חמור שזה מה שמפריע לנו להחתים את הזרים שאנחנו רוצים. החוזה של איידן זה הרבה יותר משמעותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 12:43 
20 אלף דולר זה בהחלט סכום משמעותי לזרים. בטח אם אתה מתקשה להחתים. שולמן היה שחקן חמישייה בליגת העל. שחקנים כאלה מרוויחים סכומים יפים מאוד. גם שחקני הצמרת בלאומית מרוויחים סכומים יפים מאוד (בברוטו הם עולים כמעט כמו זר ממוצע בליגת העל)
ומה זאת אומרת "החוזה של איידן". לאיידן לא צריך להיות שום חוזה בהפועל. הוא עבר בעונה שעברה לקריית גת. והוא בגיל שאסור להשאיל. לפיכך אין שום סיבה שיהיה לו חוזה בהפועל לעונה הקרובה, ואין שום סיבה שהמועדון יוציא עליו אפילו שקל אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
על סמך מה החלטת ששולמן מקבל מאיתנו 20 אלף דולר?
בגלל שהוא היה שחקן חמישיה בקבוצה שירדה ליגה בצורה מבישה? עובדה שלא מצא כלום ורק בא להתאמן איתנו להעביר את הזמן. בדיוק כמו ברנדויין. אם הוא מקבל על החודשיים אצלנו 20 אלף דולר, זאת טעות גדולה.

והיתה פה איזו הדלפה לדעתי מהאסיפה שלאיידן יש חוזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 13:07 
הפועל כתב:
על סמך מה החלטת ששולמן מקבל מאיתנו 20 אלף דולר?
בגלל שהוא היה שחקן חמישיה בקבוצה שירדה ליגה בצורה מבישה? עובדה שלא מצא כלום ורק בא להתאמן איתנו להעביר את הזמן. בדיוק כמו ברנדויין. אם הוא מקבל על החודשיים אצלנו 20 אלף דולר, זאת טעות גדולה.

לפי הפרסומים מדובר על חוזה לשלושה חודשים. שולמן לא ישחק בליגת העל בעשרת אלפים שקלים לחודש. בסכומים האלה הוא כבר ירד ללאומית וירוויח הרבה יותר. הסכומים הם הערכה שלי, מהכרות עם שוק השחקנים ועם המחירים. להערכתי שולמן כזה לא יעלה פחות מ20 אלף שקל ברוטו לחודש. השחקנים הבכירים בלאומית מקבלים יותר. ויש לו הצעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2017, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
זה שיש לו הצעות לא אומר שהוא אוטומטית יקח אותן. גם ברנדוין העדיף להעביר את הזמן אצלנו כדי לא לרדת ללאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 16:12 
הוקיץ' כתב:
זה לא שאין מציאות עכשיו, אבל לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שעכשיו יש הרבה הרבה (הרבה) פחות אופציות.

זאת הסתכלות קצת שטחית.
ברור שעכשיו יש פחות אופציות, מצד שני בשלב הזה של העונה יש שחקנים שלא מצאו קבוצה בסדר גודל שחשבו שהם ימצאו ומוכנים להתפשר על קבוצות כמו הפועל.
אחרת ברור שהיה עדיף להחתים 4 זרים עם פתיחת הפגרה ולסגור סיפור.

לגבי שולמן - מסכים עם כל מה שפרוויס כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 16:34 
א.ב כתב:
הוקיץ' כתב:

זאת הסתכלות קצת שטחית.
ברור שעכשיו יש פחות אופציות, מצד שני בשלב הזה של העונה יש שחקנים שלא מצאו קבוצה בסדר גודל שחשבו שהם ימצאו ומוכנים להתפשר על קבוצות כמו הפועל.
אחרת ברור שהיה עדיף להחתים 4 זרים עם פתיחת הפגרה ולסגור סיפור.

לגבי שולמן - מסכים עם כל מה שפרוויס כתב.

זה הכל עניין של מינונים. אין צורך להחתים את כל הזרים בתחילת יולי אם אתה לא מוצא זרים שאתה רוצה.
זה לא משנה את העובדה שאנחנו נמצאים בסיטואציה בעייתית. אני כל שנה משתדל לעקוב אחרי שחקנים שמעניינים אותי בהקשר של הפועל ואני יכול להגיד לך שכמעט כולם כבר חתומים במקומות אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 16:53 
הזרים שנראים לך כנראה שפחות מתאימים לשיטת פרנקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 17:25 
זו צורת מחשבה אדלשטיינית ומאוד מסוכנת בעיני.
יש בכל שלב בשוק הרבה שחקנים בסגנונות שונים שמביאים דברים שונים לשולחן. המחשבה כאילו אתה צריך שחקן עם סט תכונות מאוד מאוד ספציפי ושום דבר אחר, זו בדיוק הדרך שבה מסיימים עם וינסנט קאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 20:25 
איפה דאנטה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 01:07 
פרוויס, ואם מתברר לך שבסופו של דבר שולמן עולה לא יותר מחצי ממה שכתבת, אתה מתחייב לסתום סוף סוף את הפה ג׳ורה שלך לכמה חודשים טובים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 01:32 
מה גועל נפש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 01:35 
סמל אישי של המשתמש
שגב.
כרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: