תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 13:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
ההרגשה שלי שגם במשחק כזה, אם טאקר לא מחליק ומאבד כדור 40 שניות לסוף, ובמקום זאת קובר שלשה, הייתי קורא פה תגובות אחרות לגמרי....

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גלבוע/גליל - הפועל ת"א
הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 23:11 
chimpfive כתב:
הפסד שני לגבלוע, כן? אנחנו קבוצה חלשה, מאוד, מאוד.

ניצחנו אותם סיבוב ראשון גם כן במשחק מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2017, 23:17 
adom4 כתב:
chimpfive כתב:
הפסד שני לגבלוע, כן? אנחנו קבוצה חלשה, מאוד, מאוד.

ניצחנו אותם סיבוב ראשון גם כן במשחק מגעיל.

נכון, משום מה זכרתי שהפסדנו, אבל זה פשוט היה עוד משחק דוחה שלנו שלקחנו בשיניים נגד קבוצה מסכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 00:41 
מחצית שניה עם מדד קבוצתי של 10, ו- 1/14 מהשלוש. עליבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
מתי מגיע השלב שאנחנו מודים שהפיטורים של שרון וההחתמה של רמי הדר לא פתרו לנו שום בעיה?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 07:57 
ואולי הם יצרו בעייה חדשה?
אצל אברהמי, הזרים תיפקדו יותר טוב

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
ואולי הם יצרו בעייה חדשה?
אצל אברהמי, הזרים תיפקדו יותר טוב

קודם נסכים שלא פתרנו שום בעיה.
לדעתי נוצרה יותר מבעיה אחת אבל אני לא חזיר...

איפה פרוויס עם התובנות המעניינות והענייניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 12:01 
עומרי קנדה כתב:
מתי מגיע השלב שאנחנו מודים שהפיטורים של שרון וההחתמה של רמי הדר לא פתרו לנו שום בעיה?

ונניח שנודה. זה מקדם אותך לאנשהו? או שאתה מאלו שנהנים לחטט בפצעים? תתקדם, שרון הוא הסטוריה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
עומרי קנדה כתב:

ונניח שנודה. זה מקדם אותך לאנשהו? או שאתה מאלו שנהנים לחטט בפצעים? תתקדם, שרון הוא הסטוריה כרגע.

שרון הוא היסטוריה אבל ההיסטריה של הקהל שמביאה לקבלת החלטות הזויה לפעמים וסימון גורמים במועדון היא הווה.

אם נודה בזה שאנחנו פשוט לא גורם מקצועי בעל ידע נרחב אלא רק אוהדים אולי יצא מזה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 15:13 
el dudernio כתב:
נועם שחם כתב:
עומרי קנדה כתב:

שרון הוא היסטוריה אבל ההיסטריה של הקהל שמביאה לקבלת החלטות הזויה לפעמים וסימון גורמים במועדון היא הווה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 15:27 
תשמעו, איש איש ודעתו (לא נכנס לסוגיית המאמן, רק אגיד בשני משפטים שכבר לפני 20 שנה בערך הפסקתי להאמין שמאמנים הם קוסמים. אני חושב שהאחרון בהפועל ששרתי לו "הוא קוסם" היה מוישל'ה ויינקרנץ בעונה שהציל אותנו מירידה אחרי שהחליף את יאיר שרון).
אני רק רוצה לומר משהו מאוד חשוב, ולדעתי אנשים שמכירים מקרוב גם יוכלו להגיד (למשל red pepper) - מקבלי ההחלטות במועדון רחוקים מאוד מאוד מהיסטריה. אני חושב שאם עושים את מדד ההיסטריה של ליגת העל אז ההנהלה של הפועל היא בתחתית, ואולי אפילו אחרונה. כלומר, היא הכי לא היסטרית שיש בליגה. הפועל זהמועדון שמאמנים אוהבים לאמן בו. כי הם דווקא זוכים בו לסבלנות שאין במקומות אחרים. כל המאמנים שהיו בהפועל זכו לסבלנות גדולה מאוד מכל הכיוונים וגם אלה שפוטרו - זה קרה אחרי שקיבלו צ'אנסים בלי סוף - ששוב, אני די בטוח שלא היו מקבלים במקומות אחרים.
הפועל זה מועדון עם קהל וקהל דעתן. וטוב שכך. ויש דעות ועניינים והיסטריה (כולל של כותב שורות אלה, כי וואלה, זה חלק מהאהבה, גם אם לעתים יש הגזמות, ואני מודע להן), אבל אני לא חושב שזה מחלחל להנהלה. להפך. אני חושב שדווקא החלטות שם מתקבלות באופן שקול, לעתים אפילו שקול מדיי.
ואני יכול לתת כדוגמא את ההחלטה על 5 זרים. זה נראה מבחוץ כמו החלטה שהתקבלה צ'יק צ'ק. אבל ממש לא. זה משהו שהתבשל ונשקל ונדון ונדון שוב. והתייעצו עם הקהל ורק אז הלכו על זה. אני מבטיח לכם שבקבוצות אחרות זה היה מתקבל צ'יק צ'ק. ברגע שהיו משיגים מימון היו זורמים על זה בלי לחשוב יותר מדיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 15:37 
el dudernio כתב:
נועם שחם כתב:
עומרי קנדה כתב:

אם נודה בזה שאנחנו פשוט לא גורם מקצועי בעל ידע נרחב אלא רק אוהדים אולי יצא מזה טוב.

אם ההנהלה מקבלת החלטות הזויות בגלל הקהל אז הבעיה היא בניהול, לא בקהל.

מעבר לכך, הפיטורים של שרון והמינוי של הדר לא היו החלטה הזויה בשום קנה מידה. למעשה, אני לא יכול לומר על שום החלטה ניהולית העונה שהיא הייתה הזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 19:06 
פרביס, לא נאמר בהודעה הקודמת שההנהלה של הפועל היסטרית. נאמר שההיסטריה בקהל משפיעה על קבלת ההחלטות לפעמים.
וקהל דעתן זה סבבה. אבל מה שהיה עם אברהמי כאן, ברשתות החברתיות וגם באולם לתוך האוזן שלו זה לא סתם קהל דעתן. זה גועל נפש שחרג מכל פרופורציה והיה פשוט מחליא בחלק מהמקרים.
וכן. במקרה הזה כנראה שזה גם השפיע על ההחלטה וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 19:38 
red pepper כתב:
פרביס, לא נאמר בהודעה הקודמת שההנהלה של הפועל היסטרית. נאמר שההיסטריה בקהל משפיעה על קבלת ההחלטות לפעמים.
וקהל דעתן זה סבבה. אבל מה שהיה עם אברהמי כאן, ברשתות החברתיות וגם באולם לתוך האוזן שלו זה לא סתם קהל דעתן. זה גועל נפש שחרג מכל פרופורציה והיה פשוט מחליא בחלק מהמקרים.

תעשו טובה, זה מזכיר את כל הטענות ההזויות של ''הקהל אשם במצב הכלכלי בכדורגל'' כי הם יצרו לחץ על ההנהלות להחתים את שכטר, ורמוט ועוד שחקני שלא היה לנו כסף אליהם.
לקהל מותר להיות דעתן כמה שהוא רוצה, הקהל לא אישו בכלל, מותר לא לעשות מה שהוא רוצה ולהפעיל לחץ גם כי זה מה שהקהלים עושים בד"כ.
אין להם שום אחריות אם הדעה שלהם התממשה בסופו של דבר ונכשלה, הנהלה רצינית (מה שאני מקווה ובטוח שיש לנו) בכלל לא מתייחסת ללחץ הזה.
זה לא שפיטרו את שרון אך ורק ובגלל האוהדים, אז בוא לא ניתמם.

ובלי קשר לדיון הזה, כל המסקנה שהחילוף של שרון ורמי הוא כבר כישלון היא לא יותר ולא פחות מבדיחה אחת גדולה של אנשים חסרי מושג.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 20:11 
בוריס כתב:
red pepper כתב:

תעשו טובה, זה מזכיר את כל הטענות ההזויות של ''הקהל אשם במצב הכלכלי בכדורגל'' כי הם יצרו לחץ על ההנהלות להחתים את שכטר, ורמוט ועוד שחקני שלא היה לנו כסף אליהם.
לקהל מותר להיות דעתן כמה שהוא רוצה, הקהל לא אישו בכלל, מותר לא לעשות מה שהוא רוצה ולהפעיל לחץ גם כי זה מה שהקהלים עושים בד"כ.
אין להם שום אחריות אם הדעה שלהם התממשה בסופו של דבר ונכשלה, הנהלה רצינית (מה שאני מקווה ובטוח שיש לנו) בכלל לא מתייחסת ללחץ הזה.

ובלי קשר לדיון הזה, כל המסקנה שהחילוף של שרון ורמי הוא כבר כישלון היא לא יותר ולא פחות מבדיחה אחת גדולה של אנשים חסרי מושג.

מעולם לא הסכמתי אתך יותר.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 20:19 
בוריס כתב:
red pepper כתב:

איפה קראת בדיוק שנכתב שהאחריות היא של האוהדים? זו אולי פרשנות שלך.
האחריות היא רק של ההנהלה. אין בכלל שאלה.
ונכון, לקהל מותר לעשות הכל. לקלל, לטנף, להשפיל, ללכלך ולאיים. מה שבא לו. ומותר לי ולאחרים גם לחשוב ולהגיד שחלק מהדברים שהקהל עושה הם מטונפים והיה עדיף אם לא היה עושה אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 פברואר 2017, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
בוריס..

אין הבעיה היא לא הדעתנות. כמו שפרוויבץס כתב גם הוא מודע לזה שהוא לפעמים מגזים. וזה בסדר איןמאחד מאיתנו שלא כי אנחנו עובדים ומדברים מהרגש וזה לא הדבר הכי מידתי כשזה מגיע לספורט.

הטענה שלי, בדיוק כמו בכדורגל במקרה הזה, היא שנהפכנו מקבל דעתן לקהל מבקר. וככזה הלך הרוח שיש מסביב לקבוצה הוא הרבה פעמים שלילי. אין לי ספק שגם אם ההחלטות שמתבצעות הן לא "הזויות" חלק מסיבת קבלתן היא הרחש בחש השלילי בקהל.

אני לא בא לבקר כאן החלטה כזאת או אחרת ואני כן חושב שרמי הדר מאמן עדיף על שרון אברהמי, רק שכמו שטענתי בזמנו שרון הוא לא הבעיה של הפועל ולכן הוא לא היה ראוי לייחס שהוא קיבל מאיתנו הקהל. יחס שאני מאמין שהיווה שיקול בפיטוריו (ולא רק בגלל שלא ניתן לנהל משחקים שהקהל שלך מקלל אותך כל המשחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2017, 10:28 
הרחש השלילי נובע מהביצועים במגרש. זה לא שהכל עובד יופי והקהל שובר את האידיליה.

אם הקבוצה הייתה מתפקדת טוב מבחינה מקצועית, לא היה בקהל שום רחש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2017, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
הרחש על אברהמי למשל התחיל ללא קשר לביצועים.
כנל הרחש בכדורגל על קורצקי.
ויש לא מעט דוגמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2017, 12:57 
ובחזרה לגן נר... הפועל מגישה תלונה פורמלית על השיפוט.
⁠⁠⁠⁠⁠ http://www.hapoeluta.com/2017/02/08/%d7 ... %98%d7%99/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2017, 14:20 
beny כתב:

שופטים: כפיר מועלם, גיא שמואלי, ניר קרן - לא מבין איך עוד לא פסלנו את מועלם מלשפוט אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2017, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שיעשו לנו דווקא וישבצו את אותם שופטים גם במשחק הבא.
שמואלי צריך לפרוש מרצון אחרי הביקור הבא שלו בדרייב אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2017, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
השריקה לעבירה בלתי ספורטיבית למתן זה אחת השריקות הכי הזויות שראיתי.
רק על זה צריכים לבעוט אותם לכל הרוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2017, 20:49 
גריפין עושה שני פאולים קשים על מתן בחמש שניות והבלתי ספורטיבית נשרקת למתן... לא ראיתי דבר כזה בחיים. ותכלס בשביל מה? מה המטרה של מועלם פה? שלא נעלה לפלייאוף? לרצות את הדון? אני באמת מתקשה לזהות את האינטרס של הכלומיניק הזה חוץ משנאת הפועל גרידא.
מי ירצה לראות כדורסל כשזה נראה ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2017, 08:19 
כל השריקות של מועלם הם נגדנו, כבר שנים.
והכי הזוי שהוא שורק שריקות גם כשהו בקצה השני של המגרש, והשופט שנמצא מטר מהאירוע לא שורק כלום.
שקוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2017, 09:20 
כפי שכבר כתבתי, וחזרתי וכתבתי, אין לנו להלין אלא על עצמנו בלבד. מי שלא פסל, לפני שנים, את מועלם (לפחות) מלשפוט במשחקינו, שיבוא בטענות לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2017, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
אבא של קידר כתב:
כפי שכבר כתבתי, וחזרתי וכתבתי, אין לנו להלין אלא על עצמנו בלבד. מי שלא פסל, לפני שנים, את מועלם (לפחות) מלשפוט במשחקינו, שיבוא בטענות לעצמו.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2017, 12:07 
Karl Marx כתב:
אבא של קידר כתב:

כל מילה.

מועלם המחסל. בא לגמור את הפועל בכל משחק ומשחק מהעונה הראשונה בליגת העל, זה היה ברור ושקוף כל כך. לא היה צריך לכוון בכלל את האש לשלישיית השיפוט אלא רק אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2017, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
מועלם שונא הפועל, זה נכון. אבל את השריקה הקריטית וההזויה נגד מתן שרק שמואלי. "רוח המפקד"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2017, 13:39 
ארבעת המופלאים כתב:
מועלם שונא הפועל, זה נכון. אבל את השריקה הקריטית וההזויה נגד מתן שרק שמואלי. "רוח המפקד"?

כן, מועלם היה השופט הראשי וקבע את הטון. אם גילי כהן היה השופט הראשי המשחק היה נגמר עם חצי מכמות העבירות, וכנראה גם יותר מאוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: