תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 11:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פוליטיקה בתוך הדרייב אין
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 18:43 
מתגעגע לימים אחרים בהם השמיעו שירים של אריק איינשטיין.
בלי חכמולוגים, בלי ויכוחים ובלי אג׳נדה כזו או אחרת. פשוט הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 18:44 
בר קולמוסא כתב:
האדום הצורר כתב:
מי שהולך לישון עם קונצנזוס יאיר לפידי שלא יתפלא שהוא קם עם מכבי.
אם הייתה בעיה ערכית עם השירים כאן למישהו, אחלה. אבל אם זה נכתב בשם הדיפלומטיה וההתחבבות על ההמון הדיון הזה פשוט מביך.

ל90 אחוז מהקהל, בטח מהקהל הרחב של הפועל (הערכה מאד סימפטית עבורך) יש בעייה עם השיר, אתה באמת חושב אחרת? מה קשור יאיר לפיד, אתה פשוט קריקטורה נלעגת של אנטי מיינסטרים.

קריקטורה נלעגת? לא פחות?

האם אדוני עורך סקרי יציע לבדיקת העמדות כלפי השירים שהושמעו אתמול (או לחילופין, מה הקשר בין האחד לשני? אני מדבר על גבולות השיח הלגיטימיים, ואתה אומר לי הרוב קובע)?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 20:50 
האדום הצורר כתב:
בר קולמוסא כתב:
האדום הצורר כתב:
אם הייתה בעיה ערכית עם השירים כאן למישהו, אחלה. אבל אם זה נכתב בשם הדיפלומטיה וההתחבבות על ההמון הדיון הזה פשוט מביך.

ל90 אחוז מהקהל, בטח מהקהל הרחב של הפועל (הערכה מאד סימפטית עבורך) יש בעייה עם השיר, אתה באמת חושב אחרת? מה קשור יאיר לפיד, אתה פשוט קריקטורה נלעגת של אנטי מיינסטרים.

קריקטורה נלעגת? לא פחות?

האם אדוני עורך סקרי יציע לבדיקת העמדות כלפי השירים שהושמעו אתמול (או לחילופין, מה הקשר בין האחד לשני? אני מדבר על גבולות השיח הלגיטימיים, ואתה אומר לי הרוב קובע)?

אני אומר לך הרוב קובע?? אתה אומר ״אם למישהו הייתה בעייה ערכית עם השירים, אחלה״ (שמציגים את ישראל כמוחצת תינוקות תחת טנקים, כרוצחת סדרתית של נשים וילדים חפים מפשע ועוד דימויים דיי שטחיים ולא יצירתיים מהשיר ששמעתי עכשיו לראשונה), ואני אומר שלא רק שלמישהו יש בעייה, לדעתי לרוב יש בעייה. נכון, זו הערכה, אבל תהיה כנה, אתה לא חושב ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
Galco כתב:
:hapoel: לא מדובר במשתמש גלכו, אלא חבר שכותב דרך הפרופיל

דיון עלוב ומצטדק. טוב מאוד שהדי-ג'יי ניסה לחמם ולעורר את הקהל במשחק חשוב נגד חולון, אולי זה היה מעיר את הקהל הישנוני שלנו. הניסיון לקשר בין זה לבין התקיפה הנאצית הוא לא רק פתאטי, הוא מסוכן. כי מול אנשים ששונאים אותך לא צריך להתפשר ולמסמס את מי שאתה, אלא לעמוד על שלך בצורה תקיפה. מה שנקרא Stand Your Ground.

שזה מביא אותנו לנקודה השנייה. מה שהקהל של הפועל צריך זה לא אחדות במובן של כניעה למאפיינים הבינוניים והקונצנזוסיאליים שעולים ממשתמשים בפורום הזה, אלא אחדות במובן של יצירת זהות אותנטית ומובחנת-"לא ההמון נטול האידיאה מנצח, כי אם קומץ האנשים הנאמנים לדגלם". יכול להיות שחלק מהשירים אתמול לא התאימו לזה, אבל עצם הניסיון חשוב. כמו שחשוב שבכל משחק יש שירים נגד המשטרה. לכן הרעיון של די ג'יי בשכר הוא רעיון גרוע. לא רק שזה מוריד מהקהילתיות של הקבוצה, שמאפשרת לאוהדים שלה לקחת בה חלק פעיל, זה אומר שנהייה פשוט עוד מועדון ששם סטטיק ובן אל. בקיצור, עוד מועדון נורמטיבי, שזה כל מה שהפועל היא לא.

ואגב, אולי שווה להזכיר שסבא לנין, שנראה שלאף אחד אין איתו בעייה ביציע, טען כבר ב-1916 שאימפריאליזם, והכיבוש של אומות חלשות על ידי אומות חזקות הוא שלב מפתח בהתקדמות הקפיטיליזם ובניצול הכלכלי הגלובאלי :LENIN:

* לא מדובר במשתמש גלכו, אלא חבר שכותב דרך הפרופיל *

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 21:21 
גביזון כתב:
Galco כתב:
:hapoel: לא מדובר במשתמש גלכו, אלא חבר שכותב דרך הפרופיל :hapoel:

דיון עלוב ומצטדק. טוב מאוד שהדי-ג'יי ניסה לחמם ולעורר את הקהל במשחק חשוב נגד חולון, אולי זה היה מעיר את הקהל הישנוני שלנו. הניסיון לקשר בין זה לבין התקיפה הנאצית הוא לא רק פתאטי, הוא מסוכן. כי מול אנשים ששונאים אותך לא צריך להתפשר ולמסמס את מי שאתה, אלא לעמוד על שלך בצורה תקיפה. מה שנקרא Stand Your Ground.

שזה מביא אותנו לנקודה השנייה. מה שהקהל של הפועל צריך זה לא אחדות במובן של כניעה למאפיינים הבינוניים והקונצנזוסיאליים שעולים ממשתמשים בפורום הזה, אלא אחדות במובן של יצירת זהות אותנטית ומובחנת-"לא ההמון נטול האידיאה מנצח, כי אם קומץ האנשים הנאמנים לדגלם". יכול להיות שחלק מהשירים אתמול לא התאימו לזה, אבל עצם הניסיון חשוב. כמו שחשוב שבכל משחק יש שירים נגד המשטרה. לכן הרעיון של די ג'יי בשכר הוא רעיון גרוע. לא רק שזה מוריד מהקהילתיות של הקבוצה, שמאפשרת לאוהדים שלה לקחת בה חלק פעיל, זה אומר שנהייה פשוט עוד מועדון ששם סטטיק ובן אל. בקיצור, עוד מועדון נורמטיבי, שזה כל מה שהפועל היא לא.

ואגב, אולי שווה להזכיר שסבא לנין, שנראה שלאף אחד אין איתו בעייה ביציע, טען כבר ב-1916 שאימפריאליזם, והכיבוש של אומות חלשות על ידי אומות חזקות הוא שלב מפתח בהתקדמות הקפיטיליזם ובניצול הכלכלי הגלובאלי :

יש לי כל כך הרבה מה להגיד על זה, אבל אלה דברים שאמרתי כ"כ הרבה פעמים כבר כתבתי בעבר, שכבר אין לי כח לכתוב אותם שוב.
כנראה אבולוציה של חלק מהמועדונים זה להפוך להזיה, לא משנה על מה ואיך הקבוצה היתה בעבר.
רק לוחמי האנטי קונצנזוס האמיצים, תעשו טובה, אל תבכו אחר כך, על כלום. לא על תקציבים, לא על תדמית, לא על תקשורת, לא על עויינות, ולא על פילוג בקהל. בואו תהיו אבו עלי עד הסוף, תשירו נגד חיילים שנכנסים במדים, ותשבעו אמונים לסבא סטאלין, שעשה רק טוב לחופש הפרט והאנושות.
שיהיה למועדון שלנו בהצלחה.

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 22:53 
כולנו ראינו את המשחק אתמול.
הפועל הייתה טובה עד שהפריעו לדיג'יי בקנטרנות.
כי הוא עשה לכם קיצי-קיצי בציונות שלכם.

ההפסד עליכם.

הי הו :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
Galco כתב:
כולנו ראינו את המשחק אתמול.
הפועל הייתה טובה עד שהפריעו לדיג'יי בקנטרנות.
כי הוא עשה לכם קיצי-קיצי בציונות שלכם.

ההפסד עליכם.

הי הו :COMMY:

לא, הפועל לא הושפעה במשחק אתמול.
אבל עצם זה שהמועדון מנסה להסתיר את זה, ובצדק, זה כי הוא לא רוצה שיגרם לו נזק.
במקום לאחד את הקהל תחת המועדון שנקרא הפועל תל אביב, אתם ממציאים עקרונות שמזיינים את כולנו מבפנים ומבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 23:26 
מסתבר שהיוזר המקורי אפילו יותר הזוי מאשר היוזר הלא מקורי
ביחד עם עוד 3-4 משתמשים אורחים יכול להיות שהיוזר הזה יגיע למנת המשכל של אורן חזן
לא בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 00:08 
מה זה ההזיה הזאת
זה ממש לא רלוונטי מה הדעות של כל אחד פה, אי אפשר להשמיע שירים שרוב הקהל לא רוצה לשמוע.
סבא לנין עאלק, חד"שניקים הזויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 00:44 
Fez כתב:
מסתבר שהיוזר המקורי אפילו יותר הזוי מאשר היוזר הלא מקורי
ביחד עם עוד 3-4 משתמשים אורחים יכול להיות שהיוזר הזה יגיע למנת המשכל של אורן חזן
לא בטוח

עם מנת המשכל האדירה שלך הצלחת לפענח את ההלצה שלי ברצינות.
אבל אם כבר העלית את עניין מנות המשכל, אתה לא רוצה להיכנס לפינה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 00:56 
Galco כתב:
הפועל תל אביב כדורסל כתב:
בעקבות האירוע אתמול, החליטה הנהלת הקבוצה להעביר את הדיג'יי מתפקידו. הובהר לו כי אין מקום לשירים כאלה במשחקי הקבוצה, ואנו רואים את התנהגותו בחומרה.

זה מצער מאוד.
אז שם שירים לא לעניין, ביג דיל. מעירים, מתקדמים.
אני הרבה פעמים בעד עריפת ראשים, אבל צריכה להיות עילה. איפה הבעיה? הוא עבר על החוק?
על זה להעביר אותו מתפקידו?
מהלך תמוה.

אורן חזן במתח
צריך לעבור על החוק כדי שלא יתנו לך להיות דיג׳יי
הלצה הלצה ווינק ווינק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
התגעגעתי לאשכולות ריבי פיפי קקי של קהל,
הייתה לנו הפסקה די ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 02:18 
red_o כתב:
גביזון כתב:
Galco כתב:
:hapoel: לא מדובר במשתמש גלכו, אלא חבר שכותב דרך הפרופיל :hapoel:

ואגב, אולי שווה להזכיר שסבא לנין, שנראה שלאף אחד אין איתו בעייה ביציע, טען כבר ב-1916 שאימפריאליזם, והכיבוש של אומות חלשות על ידי אומות חזקות הוא שלב מפתח בהתקדמות הקפיטיליזם ובניצול הכלכלי הגלובאלי :

יש לי כל כך הרבה מה להגיד על זה, אבל אלה דברים שאמרתי כ"כ הרבה פעמים כבר כתבתי בעבר, שכבר אין לי כח לכתוב אותם שוב.
כנראה אבולוציה של חלק מהמועדונים זה להפוך להזיה, לא משנה על מה ואיך הקבוצה היתה בעבר.
רק לוחמי האנטי קונצנזוס האמיצים, תעשו טובה, אל תבכו אחר כך, על כלום. לא על תקציבים, לא על תדמית, לא על תקשורת, לא על עויינות, ולא על פילוג בקהל. בואו תהיו אבו עלי עד הסוף, תשירו נגד חיילים שנכנסים במדים, ותשבעו אמונים לסבא סטאלין, שעשה רק טוב לחופש הפרט והאנושות.
שיהיה למועדון שלנו בהצלחה.

:HEART2:

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 08:22 
giladco כתב:
מתגעגע לימים אחרים בהם השמיעו שירים של אריק איינשטיין.
בלי חכמולוגים, בלי ויכוחים ובלי אג׳נדה כזו או אחרת. פשוט הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 08:45 
בר קולמוסא כתב:
האדום הצורר כתב:
בר קולמוסא כתב:
האדום הצורר כתב:

קריקטורה נלעגת? לא פחות?

אני אומר לך הרוב קובע?? אתה אומר ״אם למישהו הייתה בעייה ערכית עם השירים, אחלה״ (שמציגים את ישראל כמוחצת תינוקות תחת טנקים, כרוצחת סדרתית של נשים וילדים חפים מפשע ועוד דימויים דיי שטחיים ולא יצירתיים מהשיר ששמעתי עכשיו לראשונה), ואני אומר שלא רק שלמישהו יש בעייה, לדעתי לרוב יש בעייה. נכון, זו הערכה, אבל תהיה כנה, אתה לא חושב ככה?

מה שאתה, אני ורוב הקהל שמע והבין זה "שייח ג'ראח" ו"free palestine", ותרשה לי להניח ששני המושגים האלו ( וממילא את שאר המילים אף אחד לא הבין) נכללים בשיח לגיטימי בקרב אוהדי הפועל, אבל עליהם היו לך תלונות כי הם לא מספיק קונצנזוס ישראלי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
אולי צריך להקים קבוצה נוספת - "הפועל הקומוניסט תל אביב" שבה יבואו לידי ביטוי סבא לנין, אבא סטלין, וכל שאר האלמנטים מהפעולות של בנק"י והווי חד"ש.
הפועל תל אביב, להזכירכם, היא קבוצה שהוקמה על ידי פועלים ציוניים בעיר העברית הראשונה.
היא היתה חלק מהמפעל הציוני, שיועד להקים כאן מדינה לעם היהודי, והיתה חלק מההסתדרות הכללית של העובדים העברים בא"י ותנועת העבודה.
באותה תקופה היו גם קומוניסטים והיתה גם פ.ק.פ., שהתנגדה למפעל הציוני, ולכן גם לא נכללה בהסתדרות, שבמסגרתה קמה הפועל ת"א.
אז נכון שבשנים האחרונות יש כניסה של אלמנטים קומוניסטיים ואנרכיסטיים לתוך השיח של אוהדי הפועל ת"א.
לדעתי, זה נובע בעיקר מבורות, אבל זכותם של האנשים האלה להחזיק בדעותיהם, וגם לאהוד את הפועל ת"א.
אין להם שום זכות לטעון שזהו הקו האידאולוגי של הפועל תל אביב, או לכפות את דעותיהם (ושיריהם) על כלל האוהדים ועל המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
אולי צריך להקים קבוצה נוספת - "הפועל הקומוניסט תל אביב" שבה יבואו לידי ביטוי סבא לנין, אבא סטלין, וכל שאר האלמנטים מהפעולות של בנק"י והווי חד"ש.
הפועל תל אביב, להזכירכם, היא קבוצה שהוקמה על ידי פועלים ציוניים בעיר העברית הראשונה.
היא היתה חלק מהמפעל הציוני, שיועד להקים כאן מדינה לעם היהודי, והיתה חלק מההסתדרות הכללית של העובדים העברים בא"י ותנועת העבודה.
באותה תקופה היו גם קומוניסטים והיתה גם פ.ק.פ., שהתנגדה למפעל הציוני, ולכן גם לא נכללה בהסתדרות, שבמסגרתה קמה הפועל ת"א.
אז נכון שבשנים האחרונות יש כניסה של אלמנטים קומוניסטיים ואנרכיסטיים לתוך השיח של אוהדי הפועל ת"א.
לדעתי, זה נובע בעיקר מבורות, אבל זכותם של האנשים האלה להחזיק בדעותיהם, וגם לאהוד את הפועל ת"א.
אין להם שום זכות לטעון שזהו הקו האידאולוגי של הפועל תל אביב, או לכפות את דעותיהם (ושיריהם) על כלל האוהדים ועל המועדון.

אל תפריע להם להיות מורדים מגניבים ותבלבל אותם בשטויות האלה שנקראות עובדות, או בלימוד ההיסטוריה וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
yos כתב:

אל תפריע להם להיות מורדים מגניבים ותבלבל אותם בשטויות האלה שנקראות עובדות, או בלימוד ההיסטוריה וכו'.

שיהיו מורדים איפה שהם רוצים עם האנטי ציונות הפתטית שלהם והשימוש ביהודי כמילת גנאי אבל שיעזבו את הפועל תל אביב כי עובדתית הפועל הייתה מאז ומתמיד ציונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:46 
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
אוסף של מטומטמים שמאוהבים בעצמם ובמגניבות שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
אוסף של בדיחות באשכול אחד.
:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
אוספים של בדיחות משני הצדדים מסוכנים באותה מידה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 15:54 
מוכר לי משהו ,שמישהו פעם אמר ,שהיום הם מתבדחים עליך ומחר יתבדחו על המאמן והשחקנים .... ,ולא ירחק היום והם יעלו ליציע וירביצו לאוהדים

:SMOKE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
רגע לפני שהאשכול התת רמה הזה יסגר וישקע במצולות הפורום, אני רוצה להספיק להביע מחאה אינטרנטית רפה על האמירות המבישות של פותח האשכול ("שסוקו לא יתפלא שמאיימים עליו בסכין" "פטישים לראש"). בעיני חמור ומביש פי אלף מדי ג'יי מטריל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 22:08 
אני די בטוח שהכיבוש לא מזיז לסבא לנין.

Sent from my A0001 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 02:15 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:
רגע לפני שהאשכול התת רמה הזה יסגר וישקע במצולות הפורום, אני רוצה להספיק להביע מחאה אינטרנטית רפה על האמירות המבישות של פותח האשכול ("שסוקו לא יתפלא שמאיימים עליו בסכין" "פטישים לראש"). בעיני חמור ומביש פי אלף מדי ג'יי מטריל.

שמוליקיפוד כתב:
NARKOTIKA כתב:
אל תתפלאי שהוא אנס אותך אם לבשת חשוף.
שחרר בן אדם, תעביר את הביקורת שלך בלי לנסות להיות פרובקטור.

לך לסוקו(אם תצליח למצוא אותו), ותשאל אותו למה תפסו אותו כמה אוהדי בית"ר בעליות לירושלים ואיימו עליו בסכין.
רמז: יש סרטון בסגנון דאע"ש שלו ביוטיוב מתנצל על השיר "שימו את ירושלים בירדן".
תעשה אחד ועוד אחד.

מה לא נכון שמה שרשמתי?
תפסו את סוקולובסקי ואיימו עליו בסכין בגלל השירים שלו.
יש מישהו מטעם ההנהלה שחשב שזה מרגש להשתמש בשירים מתריסים במשחק שהוא טעון ומועד לפורענות.

אני ארשום את זה בפעם השניה, אם היתה פורצת מהומה ביציעים כמו בשנה שעברה מול חולון, האשמים הבלעדיים היו ההנהלה שלנו.
כבר קראו פה לדי ג׳יי מחבל, אני אומר לכם שכל חברי ההנהלה שהיו באולם מחבלים לא פחות.
לא עצרו את הדי ג׳יי בפסק זמן שהיה במחצית הראשונה ונתנו לו במה גם בהפסקה בין המחציות.

מי שעושה הכל כדי להלהיט את האווירה, שלא יתפלא שהוא מקבל מכות. חד וחלק, ברגע שזה קורה אתה מאבד את הלגיטימציה שלך להתלונן.
כמו הילד ביסודי שמדליק את הערס של הכיתה ואז הולך לבכות למורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד, אתה חלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
שמוליקיפוד, אתה חלאה

אתה הקשבת למילים של השירים לפני שקראת לי חלאה?
חלאה מי שניגן אותם וחלאה מי שנתן לו יד חופשית לעשות את זה כשעתיים מבלי להפריע.

מה שרשמתי אלו עובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 09:16 
שמוליקיפוד כתב:
Red Pride כתב:
שמוליקיפוד, אתה חלאה

אתה הקשבת למילים של השירים לפני שקראת לי חלאה?
חלאה מי שניגן אותם וחלאה מי שנתן לו יד חופשית לעשות את זה כשעתיים מבלי להפריע.

מה שרשמתי אלו עובדות.

אתה גם מאשים נאנסות ב"טוב, כשאת מתלבשת ככה, למה את מצפה"?
תתבייש, אתה מצדיק אלימות מופרעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2016, 09:21 
ומתעלם לגמרי מהעובדה ששאותם אנשים אלימים ככבר תקפו בעבר סתם עוברי אורח.

דמגוג, שקרן, חלאה, מה שתרצה.
מעניין אותי אם פעם אתה או ההילדים שלך נתקלו בנאצים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: