בני12 כתב:
קאונסיל כתב:
זלוטי כתב:
purvis short כתב:
הפועל פשוט קבוצה חלשה ולא מאומנת. ועם זרים שלא תורמים. ההתקפה היא אילתורים וקצת יכולת אישית.
פשוט כדורסל שכואב בעיניים לראות אותו.
אם יש נסיבות מקלות אז אני מניח שההפסד בנהריה פגע בקבוצה.
אבל רבאק, זה פשוט מביך איך שהקבוצה הזו נראית. זה לא קשור לליגת העל בכלל.
רק מתן ורביב ראויים למחמאות. על היתר עדיף לא לדבר.
פשוט מביך. כדורסל נוראי שבנס לא נגמר בהפסד.
אין לנו שבוע חופש ממך עכשיו?
הוא דיי צודק. היה משחק מול קבוצה מביכה שהיה צריך להגמר 20+ אבל אצלנו לא עשו מהלך אחד מתוכנן. הכל אחד על אחד של שחקנים שמנסים ליצור לעצמם.
קבוצה שמוסרת כל כך מעט אסיסטים (10 מול נהריה, 18 היום), לא מאומנת בשיט והכל כל כך מקרי ונראה רע.
רק לראות אותנו יוצאים מטיימאאוטים מזעזע אותי כל פעם מחדש. או נניח כשאברהמי מחליט שבא לו לעשות חילוף אבל לא יודע את מי להוציא עד שהשחקן שנכנס כבר בתוך המגרש. היום זה כמעט הביא לטכנית אם לא העירנות של בלאט.
קבוצה מביכה ?
פרויס טוחן לנו פה כל שבוע על כמה הם התחזקו והשתדרגו ושיש להם זרים שאנחנו היינו מתים שיהיו לנו (כי ההנהלה שלהם מקצועית).
אז כנראה שלמרות הכל, עדיין הצלחנו לנצח אותם.
אני לא אחראי על מה שהוא מוציא מהפה.
רק אומר שקבוצה נורמלית נותנת לנו 12:0 בפתיחה וגורמת לנו לרדוף עד סוף המשחק. אבל הם שחקו מזעזע ואנחנו (כמו ש- fez רשם) התאמנו את עצמנו לרמה הזאת.
פשוט כל התקפה שלנו זה בידודים קשים ואפס נסיונות לעשות מהלכים קבוצתיים נורמלים. או רוברט בפוסט, או רביב בפיקנרול, או סימונס עם השניים וחצי קרוס אוברים שלו ושלשה על פנים של שחקן. זהו.
אז כן, כל הליגה פה ברמה נמוכה ורוב המשחקים שלנו (ובכלל בליגה) צמודים (הפרש סלים שלנו הוא הרביעי בטיבו בליגה. קבוצה במקום 8 עם מאזן שלילי חזק.) אבל אני מצפה מהפועל שהיא קבוצה עם קהל ועם מחויבות למשהו מעבר לסתם עוד משחק, שתראה כדורסל שהוא קצת מעבר לממוצע פה. לא אכפת לי שאשדוד וקרית גת עושות פה אנטי כדורסל ומשחקות בידודים מייאשים, הפצצות משלוש וכדורסל שכונה, גם ככה אף אחד לא בא לראות אותם. אני כן מצפה מהפועל לשאוף להרבה יותר מעוד נצחון מכוער במשחק שלא מכבד אף אחד.
ובשביל זה צריך מאמן.