ranjef כתב:
התרגיל לסימונס היה יפה ובוצע יפה והציל אותנו.
ההגנה היתה טובה ברובה, בעיקר בדקות האחרונות, למרות שלספוג 85 נקודות ו-33 ברבע זה לא משהו לספר עליו.
אהבתי שוב את הצ'אנס לאיידן, שלא היה במשחק טוב, אבל באותו פרק זמן רוברט עשה נזק נטו. (כמה הוא חלש - וואו).
אבל הרוטציות, אלוהים ישמור. שוחק את כולם כל הרבע הראשון, ואז ברבע השני מוריד את רביב וסימונס ביחד, נשאר עם נייט,בלאט וקונגר. בלאט כבר תקופה לא בכושר טוב, מי יעשה סל בהרכב זה? אני?
מתוך נייט,רביב וסימונס,אם אין בעיית עבירות - שניים מהם חייבים להיות על המגרש בכל זמן נתון, בטח אם זה ליותר מדקה של סוף רבע וכאלה. ואת זה הוא פיספס, וזיהה את זה כשחולון כבר היו במומנטום והורידו את כל ההפרש. מעבר לזה דברים של משמעת - הפאול החמישי של ג'ף זה לחתוך ורידים, ולא פעם ראשונה. מתחת לסל של חולון, לא קשור לכלום. זה נטו משמעות וסמכות של מאמן של להגיד לו שאם הוא עושה פאול כזה הוא
עורף לו את הראש. אני עדיין פחות אוהב את זה שרביב מוביל כדור ונייט נעלם, עדיף שיהיה ההיפך.
שטויות, הפאולים של ג'ף זה ממש לא עניין של מאמן או משמעת. זה עניין של הרגלים. בעונה אצל ארז לג'ף היו יותר פאולים לדקה ובעונה שעברה בחיפה אצל רמי הדר היתה לו בערך אותה כמות לדקה, גם אצלם זה היה עניין של משמעת או שזו עוד אחת מהביקורות ששמורות רק לאברהמי? זה השחקן, עובדים איתו על זה כל הקריירה אבל זה המשחק שלו ויחד עם הדברים הטובים שבאים מזה (האגרסיביות, המלחמה, החטיפות, הריבאונד התקפה, הכדורים האבודים שהוא מרוויח) יש גם את הפאולים המטומטמים הקבועים שלו. ג'ף הוא שחקן של אינסטינקטים ושל הרגלים, כל המשחק שלו זה משחק מבוסס אינסטינקטים, 5 מחזורים לסוף העונה הוא עוד בקושי יודע את התרגילים (ואני לא מגזים אפילו).