תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 121 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נהריה הפועל מוצש
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
תומפסון אם קטש ייתן לו לשחק הוא פורוורד ענק בשבילנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:42 
נמצאה הנוסחה לניצחון של הרגל והסל באותו מחזור

נערך לאחרונה על ידי פישונט בתאריך 21 מרץ 2015, 21:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נהריה הפועל מוצש
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:42 
שבת גדולה להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:43 
:HEART2: :HEART2: :hapoel:

יופי הפועל!!!

אפילו קטש חייך בסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:43 
מישהו יכול לארגן רשימת קלעים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:45 
איזה כיף
ברוך הבא דיז׳ון

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:46 
יינסי 20
סקוט 20
יהונתן 19
דיז'ון 17 (13 ריב')
לארי 8
רביב 7
ווילי 4
אסה 3
גולן 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:57 
כמו שאמרתי כמה פעמים לפני ובמהלך המשחק, דיז'ון תומפסון זה הסיפור. לתת לו לשחק כמה שיותר ולהפוך אותו כמה שיותר מהר לשחקן הכי מרכזי בקבוצה הזאת יחד עם סקוט. כל הכבוד לקטש שעשה את זה כבר היום, כמו שאמרתי גם אחרי ההתחלה החלשה שלו זו החלטה גדולה של קטש לתת לו לפתוח בחמישייה ולשחק איתו 37 דקות. היה אחראי לריצה הגדולה מסוף הרבע שלישי לתוך הרבע הרביעי שגמרה את המשחק (כולל השלשה המטורפת מחצי מגרש). הוא וסקוט זה שני שחקנים ברמה מעל שאר הקבוצה והם צריכים לשחק 35 דקות כל משחק.

יינסי גייטס במשחק באמת מצוין התקפית אבל ריבאונד הגנה אחד במשחק מהסנטר היחיד שלך זה פשוט פשע (אפילו בלי להתייחס להגנה החלשה כרגיל). הפקיר את תומפסון לגמרי לבד בריבאונד הגנה, דיז'ון שהוא לא שחקן פנים לקח היום חצי מהריבאונדים שלנו בהגנה. זה עוד דבר שמראה את הגדולה של תומפסון, אבל יכול מאוד להיות שנצטרך לנסות את מיימון במקום לארי.

כל הבעיות שהיו מבחינה חברתית זה תוצאה של ההפסדים ולא גורם להפסדים. ברגע שהקבוצה תחזור לנצח מהר מאוד יחזרו העניינים להתנהל על מי מנוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה לא לפתוח פה אבל זה נראה כמו ניצחון שיכול להוציא אותנו מהמשבר (בניגוד למשחק נגד נס ציונה שהיה סתמי נגד קבוצה מפוקרת והיה ניצחון קל מדי).

קטש אחרי הרבה זמן סוף סוף ניצח לנו משחק. סוף סוף הוא יצא מהשבלונות, גם אם זה אומר שהוא שכח חלק מהשחקנים על הספסל. הרכב הפורוורדים עבד הרבה יותר טוב וזה ניצח לנו את המשחק. אפשר לשחק בלי סנטר הרבה דקות נגד הרבה קבוצות, דווקא להרכב של פורוורדים יש הרבה יתרונות. ושוב הוכח שיינסי גייטס ב-25 דקות יש לו הרבה יותר אנרגיות והתרומה הכללית שלו הרבה יותר חיובית, מאשר כששוחקים אותו 35+ דקות. אם קטש ידע לשחק בשני הרכבים, להוציא מגייטס את המקסימום ב-25, 30 דקות, ולדעת לשחק גם דקות משמעותיות בלעדיו זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי מאשר להוציא את המיץ ממנו כשהוא נשאר קבוע על המגרש כמו נגד חיפה. זה מה שאנחנו צריכים ולא את מיימון שהתרומה שהוא יכול לתת מוגבלת מאוד ואיתו אולי אפשר להרגיש יותר "בטוח" אבל התקרה שלנו הרבה יותר נמוכה איתו.

אחרי מחצית ראשונה חלשה מאוד דיז'ון במחצית השנייה שבה הוא עשה כמעט הכל השתלט על המשחק ואולי גם על הקבוצה. בסגנון שלו הוא לא סקורר שייתן 20 נקודות כל משחק אבל הוא מהשחקנים שתורמים בכל קטגוריה - ריבאונדים, אסיסטים, משחק מעבר, אתלטיות, חוכמת משחק, הגנה והמשחק היום היה דוגמה מצוינת למה שהוא יכול לתת לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
לטעמי הנצחון הכי גדול שלנו השנה. כן אפילו יותר מהדרבי ששיחקנו מול מכבי ביו םהכי גרוע שלה אי פעם בערך ובשביתה איטלקית של פארגו.
שרק ימשיך ככה, ושתומפסון רק ילך וישתפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 22:13 
אחלה ניצחון והכל אבל המצב מתחת לסל מדאיג.
לדעתי בלי מיימון אנחנו יכולים לאכול אותה בקלות בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 22:22 
מילה טובה גם לוורקמן וגוט, שעשו עבודה טובה היום בדקות המועטות שלהם ובכלל הם בובה של שחקנים. במיוחד וורקמן שאני מאוד אוהב, ולדעתי מגיע לו לראות הרבה יותר דקות על חשבון מתן שפשוט פחות טוב ממנו העונה.
ואם כבר מתן, כל הסיפור הזה שהוא מנסה לשמור בפרונט זרים גבוהים עם יתרון פיזי ברור עליו (אופייבו משחק שעבר ו-ווילאמסון היום) ומה שיוצא מזה זה בעיקר פאולים מיותרים וסלים על הפנים, פשוט לא רציני. כבר שלושה משחקים ברציפות שלמתן יש יותר עבירות מנקודות והזרים של היריבה חוגגים עליו. אנחנו נראים רע מאוד בדקות האלה ואני לא רואה מה זה נותן לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 22:37 
Fez כתב:
מילה טובה גם לוורקמן וגוט, שעשו עבודה טובה היום בדקות המועטות שלהם ובכלל הם בובה של שחקנים. במיוחד וורקמן שאני מאוד אוהב, ולדעתי מגיע לו לראות הרבה יותר דקות על חשבון מתן שפשוט פחות טוב ממנו העונה.
ואם כבר מתן, כל הסיפור הזה שהוא מנסה לשמור בפרונט זרים גבוהים עם יתרון פיזי ברור עליו (אופייבו משחק שעבר ו-ווילאמסון היום) ומה שיוצא מזה זה בעיקר פאולים מיותרים וסלים על הפנים, פשוט לא רציני. כבר שלושה משחקים ברציפות שלמתן יש יותר עבירות מנקודות והזרים של היריבה חוגגים עליו. אנחנו נראים רע מאוד בדקות האלה ואני לא רואה מה זה נותן לנו.

זה שיש למתן יותר עבירות מנקודות זה לא רלוונטי. העבודה שלו זה לתת הגנה ולא לייצר נקודות.
היה לו משחק טוב פלוס היום - חטף לא מעט, חיפה הרבה בצבע. נכון, יש לו כמה החלטות טפשיות בהגנה כשהוא יוצא לעזרה, אבל היום הן היו די מינימליות והרווח ההגנתי כשהוא היה הרבה גדול. יש לו נוכחות הגנתית, ולאט לאט כשהחרדל גם ייכנס לקצב הגנתי (הוא עדיין לא שם) יהיה אפשר למתן את הדקות של מתן גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 22:58 
דניאל א כתב:
Fez כתב:

זה שיש למתן יותר עבירות מנקודות זה לא רלוונטי. העבודה שלו זה לתת הגנה ולא לייצר נקודות.
היה לו משחק טוב פלוס היום - חטף לא מעט, חיפה הרבה בצבע. נכון, יש לו כמה החלטות טפשיות בהגנה כשהוא יוצא לעזרה, אבל היום הן היו די מינימליות והרווח ההגנתי כשהוא היה הרבה גדול. יש לו נוכחות הגנתית, ולאט לאט כשהחרדל גם ייכנס לקצב הגנתי (הוא עדיין לא שם) יהיה אפשר למתן את הדקות של מתן גם.

אני לא מסכים. בכדורסל של היום אין שחקנים שמשחקים רק בצד אחד של המגרש, ובמקרה של מתן גם בהגנה הוא משחק בעמדה שהוא לא נותן בה תרומה הגנתית. וויליאמסון חגג עליו היום, אופייבו הרג אותו שבוע שעבר ומגווייר עשה ממנו צחוק לפני שבועיים. לא ממש באשמתו, הוא לא מסוגל לשמור על שחקנים כאלה והניסיונות האלה לשמור בפרונט (שזו הברירה היחידה שלו) נגמרים בעיקר בפאולים מיותרים. גם בריבאונד התרומה שלו דלה ולוקחים לו הרבה כדורים חוזרים על הפנים.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 21 מרץ 2015, 23:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 23:00 
מאוד חשוב שסוף סוף ניצחנו משחק שהלך צמוד (למי ששכח דקה לסוף רבע שלישי היה שוויון).
השלשה של תומפסון היתה המהלך הכי חשוב במשחק, נהריה עמדו לרדת מהרבע השלישי במומנטום ופתאום הם גילו שבסופו של דבר הם בכלל הפסידו ברבע הזה, משם הם כבר לא חזרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 23:02 
מילפורד כתב:
מאוד חשוב שסוף סוף ניצחנו משחק שהלך צמוד (למי ששכח דקה לסוף רבע שלישי היה שוויון).
השלשה של תומפסון היתה המהלך הכי חשוב במשחק, נהריה עמדו לרדת מהרבע השלישי במומנטום ופתאום הם גילו שבסופו של דבר הם בכלל הפסידו ברבע הזה, משם הם כבר לא חזרו

לקרוא לזה ניצחון במשחק צמוד זה קצת stretch הייתי אומר.
נכון שהמשחק הוכרע ברבע הרביעי, אבל לא היה פה פקטור של תפקוד במאני טיים ששם אנחנו קורסים.

נצטרך לחכות עוד קצת לניצחון הראשון במשחק צמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 23:17 
הניצחון הביתי נגד אילת היה ניצחון במשחק צמוד. הוא היה היחיד, אז לא כדאי לשכוח את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 23:33 
משחק שהיה נראה סוף סוף שהפועל העלו את רמת האגרסיביות והאינטנסיביות של המשחק, מההתחלה.
גם בזכות שיתוף השחקנים המצויין של קטש, זה פתאום נראה שיש לנו מלא כלים.
לא הבנתי למה רביב ובעיקר יונתן שלהט בחצי הראשון לא שיחקו בסוף. אני מקווה שזה לא בעיה חברתית ששומעים לאחרונה כל מיני דברים בכיוון הזה, או מילה לא במקום.
תומפסון זה נכס, ובכושר של אובאנון, אני הייתי מושיב אותו בחוץ משחק אחד לטובת מיימון. בטח מול קבוצות שיש
להם מה להציע בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 23:39 
אמרתי משחק שהלך צמוד, לא כתבתי סיום צמוד, הכוונה שלי היא בהשוואה למשחקים אחרים בהם פשוט לא ידענו לייצר את הבריחה מקבוצות חלשות מאיתנו (הביקור הקודם בנהריה וההפסד לאשדוד הכי בולטים לי בזיכרון) ובסוף נקלענו גם לסיום צמוד שאותו לא השכלנו לסיים נכון (ולסיומת שכזאת המשחק היום הוא כמובן לא אינדיקציה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 23:44 
דבר אחד עדיין מדאיג.
זה נראה שאו רביב או סקוט יכולים להיות על המגרש לאורך זמן.
שניהם ביחד זה לא כל כך עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 23:58 
רביב מדאיג בפני עצמו בלי קשר לסקוט.
דוקא התחיל מאוד אחראי עם 6 אסיסטים ו-0 איבודים ולא גרם נזק היום, אבל הוא לא מוצא את הקצב ההתקפי שהיה לו בעונה שעברה. משחק המידריינג' שלו לא באותה רמה, הוא לא פוגע מבחוץ וזה כבר לא עניין של תקופה. גם מנטלית הוא נראה פחות שם, חברתית פחות מחובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
אמרתי משחק שהלך צמוד, לא כתבתי סיום צמוד, הכוונה שלי היא בהשוואה למשחקים אחרים בהם פשוט לא ידענו לייצר את הבריחה מקבוצות חלשות מאיתנו (הביקור הקודם בנהריה וההפסד לאשדוד הכי בולטים לי בזיכרון) ובסוף נקלענו גם לסיום צמוד שאותו לא השכלנו לסיים נכון (ולסיומת שכזאת המשחק היום הוא כמובן לא אינדיקציה).

לא אותו סוג משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 00:14 
לא יודע מה רוצים ממתן. נתן משחק הרואי ופשוט מדהים בהגנה. לגבי תומפסון - נהדר בהתקפה אבל הרג את ההגנה בלא מעט דקות עם חילופים סטייל יונתן שפשוט בלבלו את כל ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 00:45 
רדנקו כתב:
לא יודע מה רוצים ממתן. נתן משחק הרואי ופשוט מדהים בהגנה. לגבי תומפסון - נהדר בהתקפה אבל הרג את ההגנה בלא מעט דקות עם חילופים סטייל יונתן שפשוט בלבלו את כל ההגנה.

הגנה קבוצתית מצוינת והגנה אישית בינונית מינוס (לא באשמתו). די כרגיל האמת. בהגנת עזרה הוא עילוי אדיר אבל באישית נטו הוא לא מסוגל לשמור את ה-4 הזר של היריבה ולא לסגור אותו לריבאונד, זה סיפור שחוזר על עצמו. הוא לא מתאים לשמור על השחקנים שהוא שומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 01:32 
ארבעה איבודי כדור לעומת 24 אסיסטים. לא פחות מדהים. דיז'ון תומפסון אדיר, והמשחק נגד אשדוד (בהצלחה מחר) הפך למבחן רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 02:03 
סמל אישי של המשתמש
לא רק שאי אפשר לקרוא לזה משחק צמוד, הניצחון הזה הוא בדיוק בפרופיל של כמעט כל שאר הניצחונות שלנו העונה. משחק קצת צמוד עם יתרון קל לנו כשבשלב מסוים במחצית השנייה אנחנו מצליחים לפתוח פער ולסיים את המשחק באיזור הדו-ספרתי. ניצחנו ככה את נהריה פעמיים, גליל פעמיים, אשדוד, ראשל"צ, נס ציונה בחוץ, אילת (שהיה הכי צמוד מכל הניצחונות שלנו וגם הוא נגמר 9 בסוף), ירושלים, חיפה. המשחקים היחידים שהלכו אחרת הם נגד נס ציונה פעמיים, מכבי והרצליה שאותן הבסנו.

חוץ מזה, אפשר אולי להפסיק עם הקלישאה האוטומטית שאנחנו לא מסתדרים נגד איזורית? הנה, קיבלנו איזורית היום, החזרנו עם 100 נקודות, 11/22 משלוש 24 אסיסטים מול 4 איבודים. האיזורית עושה לנו חיים מאוד קלים, יש הרבה פחות לחץ על הגארדים בפיק-אנד-רול (רביב שמאבד כלל מאבד בכמויות אפילו שלא הצליח לסיים כמו שצריך הגיע היום ל-6 אסיסטים מול 0 איבודים, ככה היה גם נגד אשדוד) ויש לנו מספיק קלעים שיכולים לשים שלשה פנויה. רק צריך לשמור בצד השני והדרך משם לניצחון קצרה מאוד.

Fez כתב:
רדנקו כתב:

הגנה קבוצתית מצוינת והגנה אישית בינונית מינוס (לא באשמתו). די כרגיל האמת. בהגנת עזרה הוא עילוי אדיר אבל באישית נטו הוא לא מסוגל לשמור את ה-4 הזר של היריבה ולא לסגור אותו לריבאונד, זה סיפור שחוזר על עצמו. הוא לא מתאים לשמור על השחקנים שהוא שומר.

הוא בעיקר מתקשה מול שחקנים עם קליעה. עם זה שמנסים לחפור עליו הוא מסתדר איכשהו - פעם הוא מצליח לחטוף כדור, פעם הוא עוצר בפאול, לפעמים הוא סוחט תוקף, בסך הכל לא עושה עליו יותר מדי נקודות בפנים. אבל ברגע שיש לשחקן שמולו קליעה מבחוץ או אפילו קליעה מחצי מרחק מנטרלת אותו לגמרי, לשחקנים האלה יש יתרון גובה ברור עליו והם יכולים לעלות לקליעה כאילו הוא לא קיים. אחר כך הוא גם לא יכול לתת להם את המטר ויותר קל להם להגיע לסל כי הרגליים של מתן כבר לא מהירות כמו בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 02:37 
הסיבה שאתה לא רואה את השחקנים האלה חופרים על מתן זה לא בגלל שהוא מסתדר איתם אלא בגלל שכשהם מתמקמים עם הגב לסל הוא שומר אותם בפרונט שנגמר כמעט תמיד בפאול, ולא מגיע מראש למצב שהם עושים עליו פוסט אפ. אם הוא היה שומר אותם רגיל גוף לגוף הם היו חופרים עליו בלי בעיה, הוא פשוט עושה פאול לפני שזה קורה. זה לא נקרא להסתדר אלא בדיוק לא להסתדר. אז במקרה מה שאתה רואה זה את השחקנים האלה עושים נקודות מקליעה כי רק כשהם בפייס אפ הוא לא עושה עליהם פאול, אבל זה דוקא לא האישו אלא הפאולים וריבאונד ההתקפה שזה עולה לנו. כבר שלושה משחקים רצוף שמתן עושה 4 פאולים ב15-20 דקות, זה לא משהו פרקטי במשחק כדורסל לשמור ככה.

זה נכון שנהריה עשו לנו חיים קלים שלא עשו אישית לוחצת על מובילי הכדור, רועי חגאי יודע שאין לו כלים לזה (לא מבחינת שחקני הגנה ולא מבחינת עומק) והוא ויתר על זה מראש. אבל אני כן רוצה להאמין שהיה פה גם שיפור בשטף ההתקפי ובאגרסיביות אצלנו (למרות שקשה להפריד את זה מההגנה של נהריה) עם גייטס שפתח את המשחק מבפנים ותומפסון שהעלה קצת את ה-IQ של הקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 10:03 
אגב, על מה ולמה הבלתי ללארי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הסיבה שאתה לא רואה את השחקנים האלה חופרים על מתן זה לא בגלל שהוא מסתדר איתם אלא בגלל שכשהם מתמקמים עם הגב לסל הוא שומר אותם בפרונט שנגמר כמעט תמיד בפאול, ולא מגיע מראש למצב שהם עושים עליו פוסט אפ. אם הוא היה שומר אותם רגיל גוף לגוף הם היו חופרים עליו בלי בעיה, הוא פשוט עושה פאול לפני שזה קורה. זה לא נקרא להסתדר אלא בדיוק לא להסתדר. אז במקרה מה שאתה רואה זה את השחקנים האלה עושים נקודות מקליעה כי רק כשהם בפייס אפ הוא לא עושה עליהם פאול, אבל זה דוקא לא האישו אלא הפאולים וריבאונד ההתקפה שזה עולה לנו. כבר שלושה משחקים רצוף שמתן עושה 4 פאולים ב15-20 דקות, זה לא משהו פרקטי במשחק כדורסל לשמור ככה.

זה נכון שנהריה עשו לנו חיים קלים שלא עשו אישית לוחצת על מובילי הכדור, רועי חגאי יודע שאין לו כלים לזה (לא מבחינת שחקני הגנה ולא מבחינת עומק) והוא ויתר על זה מראש. אבל אני כן רוצה להאמין שהיה פה גם שיפור בשטף ההתקפי ובאגרסיביות אצלנו (למרות שקשה להפריד את זה מההגנה של נהריה) עם גייטס שפתח את המשחק מבפנים ותומפסון שהעלה קצת את ה-IQ של הקבוצה הזאת.

אני חושב שאם יונתן היה משנה פאזה, קטש כבר היה עובר לחמישייה איתו. אבל כל עוד יונתן מופיע משחק כן, ארבעה לא, אין מה לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 10:17 
בעקבות שני המשחקים הבינונים של אובאנון מול אשדוד עם 33% מהשדה , והחגיגה של אורלנד באיינשטיין על גבו והעובדה שצביקה משחק הרבה לצבע עם אסקה
אתם חושבים שמשחק הבא נצטרך לרשום את מיימון במקום לארי?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 121 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: