ranjef כתב:
kobster כתב:
גועל נפש מה שקורה ביציע.
לא מתאים לארז לשלוח את החבר שלו ללכלך על ההנהלה של הפועל.
לכלוך או לא, אם זה נכון - זה מדאיג. מאוד. במיוחד אחרי העבר שעשה ידידיה בקדנציה הקודמת.
בלי קשר, אני עוד במהלך העונה אמרתי להחתים את ארז ל-5 שנים.
עכשיו זה היסטוריה, בוא נראה מה יהיה. אם המחליף שלו (ולא משנה מי זה יהיה), יעשה עונה טובה יותר מארז,
כמו שהרבה פה טוענים שכל אחד יעשה, אני אוריד את הכובע.
אני בספק אם זה יקרה.
לא נמאס לך להמשיך ללקק לארז? ועוד לומר שהמחליף שלו לא יוכל לעשות עונה טובה יותר? טובה יותר ממה - מלהביא אותנו לפלייאוף בכושר הכי ירוד בליגה? קבוצה שלא היתה מסוגלת לעבור בסדרה אף קבוצה בטופ 8. לחטוף בראש בחצי גמר גביע בגלל ההתעקשות לא להחתים את גודס?
והשיא מגיע עכשיו כשהפרצוף האמיתי שלו נחשף כרגיל עם כל הלכלוכים - וזה עבור התמימים שלא מכירים את האיש ומעולם לא דיברו איתו או לא שמעו את הסיפורים עליו.
(פיני גרשון: "הוא סיכן את הקריירה שלו כשירד לליגה השנייה". האיש לא עבד שנים כי אף קבוצה לא היתה מוכנה לגעת בו)
מדובר באיש קטן שכבר משתמש בחברים שלו כדי ללכלך. תהיה בטוח שכמה שערוץ הספורט היה נגדך בעונה האחרונה, בעונה הבאה כשהחבר שלהם לא שם הטינופים רק יגדלו והיום קיבלנו את יריית הפתיחה.
אני מציע לארז להכין את הג'וב בערוץ הספורט, אבל אני מקווה לפני זה לראות אותו מקבל צ'אנס להיכשל בהפועל ירושלים או במכבי חיפה (חבל שאין סיכוי שהוא יקבל את מכבי) כי זה יהיה תענוג אמיתי לראות את מר "התערבו לי" הולך הביתה אחרי חודשיים כשהוא יבין (והוא מבין גם היום) שבשום מקום בארץ לא יכולים לעבוד עם הקפריזות שלו והאופי המסריח שלו.