תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 505 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: ארז עוזב
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
עדכון למי שלא ראה?
מי זה "החבר של ארז"?

פין גרשון.
ליכלך על ידידיה ולדעתי הייתה שם גם הוצאת דיבה.
גם בוני גינזבורג היה שותף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:37 
kobster כתב:
גועל נפש מה שקורה ביציע.
לא מתאים לארז לשלוח את החבר שלו ללכלך על ההנהלה של הפועל.

לכלוך או לא, אם זה נכון - זה מדאיג. מאוד. במיוחד אחרי העבר שעשה ידידיה בקדנציה הקודמת.
בלי קשר, אני עוד במהלך העונה אמרתי להחתים את ארז ל-5 שנים.
עכשיו זה היסטוריה, בוא נראה מה יהיה. אם המחליף שלו (ולא משנה מי זה יהיה), יעשה עונה טובה יותר מארז,
כמו שהרבה פה טוענים שכל אחד יעשה, אני אוריד את הכובע.
אני בספק אם זה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ארז עוזב
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:38 
בוני: בושה וחרפה מה שעשו לו אחרי שהוא לקח אותם מפח הזבל של אוסישקין. מה שארז עשה העונה אין לזה אח ורע בכדורסל הישראלי ( תרשה לי פחחחחחח).
פיני גרשון: אף אוהד של הפועל לא מבין את זה.ידידיה רפפורט רצה להתערב לו. כל המועמדים שקראתי לא מגיעים לו לקרסוליים. איך הפועל מצפה למכור מנויים באולם החדש אחרי שזה המסר שהיא מעבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
אין לי מושג מה הלך שם בדיוק. אבל איך לאמר בעדינות - נשמע לי הרבה הרבה (הרבה) יותר הגיוני שביציע העיתונות מזיינים בשכל, מאשר שבהפועל התיישרו לפי גחמה קריזיונרית של רפפורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
kobster כתב:
גועל נפש מה שקורה ביציע.

לכלוך או לא, אם זה נכון - זה מדאיג. מאוד. במיוחד אחרי העבר שעשה ידידיה בקדנציה הקודמת.
עכשיו זה היסטוריה, בוא נראה מה יהיה. אם המחליף שלו (ולא משנה מי זה יהיה), יעשה עונה טובה יותר מארז,
אני בספק אם זה יקרה.

לא מתנהלים ככה אחרי 3 שנים שהתיימרת להיות הפנים של המועדון ועכשיו אתה נותן חתיכת יריקה בפרצוף הזה.
זה נראה כמו תדריך מכוון היטב והם פיזרו את הרעל בין המשתתפים.
שארז לא ישכח שבלי הפועל הוא עדיין מפרשן משחקים בליגה הלאומית ולא חולם להתמנות למאמן הנבחרת.
בלי קשר לאיכות מחליפו, זו לא הדרך לסיים תקופה. טעם רע מאוד, וזה באנדרסטייטמנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:45 
ranjef כתב:
kobster כתב:
גועל נפש מה שקורה ביציע.

אני בספק אם זה יקרה.

לא נמאס לך להמשיך ללקק לארז? ועוד לומר שהמחליף שלו לא יוכל לעשות עונה טובה יותר? טובה יותר ממה - מלהביא אותנו לפלייאוף בכושר הכי ירוד בליגה? קבוצה שלא היתה מסוגלת לעבור בסדרה אף קבוצה בטופ 8. לחטוף בראש בחצי גמר גביע בגלל ההתעקשות לא להחתים את גודס?
והשיא מגיע עכשיו כשהפרצוף האמיתי שלו נחשף כרגיל עם כל הלכלוכים - וזה עבור התמימים שלא מכירים את האיש ומעולם לא דיברו איתו או לא שמעו את הסיפורים עליו.
(פיני גרשון: "הוא סיכן את הקריירה שלו כשירד לליגה השנייה". האיש לא עבד שנים כי אף קבוצה לא היתה מוכנה לגעת בו)
מדובר באיש קטן שכבר משתמש בחברים שלו כדי ללכלך. תהיה בטוח שכמה שערוץ הספורט היה נגדך בעונה האחרונה, בעונה הבאה כשהחבר שלהם לא שם הטינופים רק יגדלו והיום קיבלנו את יריית הפתיחה.
אני מציע לארז להכין את הג'וב בערוץ הספורט, אבל אני מקווה לפני זה לראות אותו מקבל צ'אנס להיכשל בהפועל ירושלים או במכבי חיפה (חבל שאין סיכוי שהוא יקבל את מכבי) כי זה יהיה תענוג אמיתי לראות את מר "התערבו לי" הולך הביתה אחרי חודשיים כשהוא יבין (והוא מבין גם היום) שבשום מקום בארץ לא יכולים לעבוד עם הקפריזות שלו והאופי המסריח שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:49 
kobster כתב:
ranjef כתב:
kobster כתב:
גועל נפש מה שקורה ביציע.

אני בספק אם זה יקרה.

לא מתנהלים ככה אחרי 3 שנים שהתיימרת להיות הפנים של המועדון ועכשיו אתה נותן חתיכת יריקה בפרצוף הזה.
שארז לא ישכח שבלי הפועל הוא עדיין מפרשן משחקים בליגה הלאומית ולא חולם להתמנות למאמן הנבחרת.

ברור שזו לא הדרך לסיים, עם כל אחד, ובטח לא עם ארז.
אבל את מי אתה מאשים?
ארז (כמו שזה נראה) רצה להישאר, וחלם להיכנס לאולם החדש. (ואין ראוי ממנו לעשות את זה).
בלי קשר לידידיה או לרמי, מרגע שמינית מאמן, הנהלה לא צריכה להתערב בשום דבר מקצועי.
ככה היינו מאז הקמת הקבוצה, ואני מקווה שזה לא מתחיל להיהרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
באיזה עניין מקצועי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:50 
bergkamp כתב:
ranjef כתב:
kobster כתב:
גועל נפש מה שקורה ביציע.

אני בספק אם זה יקרה.

לא נמאס לך להמשיך ללקק לארז? ועוד לומר שהמחליף שלו לא יוכל לעשות עונה טובה יותר? טובה יותר ממה - מלהביא אותנו לפלייאוף בכושר הכי ירוד בליגה? קבוצה שלא היתה מסוגלת לעבור בסדרה אף קבוצה בטופ 8. לחטוף בראש בחצי גמר גביע בגלל ההתעקשות לא להחתים את גודס?
והשיא מגיע עכשיו כשהפרצוף האמיתי שלו נחשף כרגיל עם כל הלכלוכים - וזה עבור התמימים שלא מכירים את האיש ומעולם לא דיברו איתו או לא שמעו את הסיפורים עליו.
(פיני גרשון: "הוא סיכן את הקריירה שלו כשירד לליגה השנייה". האיש לא עבד שנים כי אף קבוצה לא היתה מוכנה לגעת בו)
מדובר באיש קטן שכבר משתמש בחברים שלו כדי ללכלך. תהיה בטוח שכמה שערוץ הספורט היה נגדך בעונה האחרונה, בעונה הבאה כשהחבר שלהם לא שם הטינופים רק יגדלו והיום קיבלנו את יריית הפתיחה.
אני מציע לארז להכין את הג'וב בערוץ הספורט, אבל אני מקווה לפני זה לראות אותו מקבל צ'אנס להיכשל בהפועל ירושלים או במכבי חיפה (חבל שאין סיכוי שהוא יקבל את מכבי) כי זה יהיה תענוג אמיתי לראות את מר "התערבו לי" הולך הביתה אחרי חודשיים כשהוא יבין (והוא מבין גם היום) שבשום מקום בארץ לא יכולים לעבוד עם הקפריזות שלו והאופי המסריח שלו.

יפה, זה נשמע שאתה אובייקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:53 
ברור, בוא ניתן למר כדורסל עוד עונה שבה שני זרים מביכים יסיימו עונה כי האיש לא מסוגל לקבל החלטות ולהחליף אותם. בוא נוותר על אנתוני גודס, שעכשיו היה צריך להיות הבאנקר שלנו לעונה הבאה, בגלל סיבות הזויות שאני מתבייש בכלל לפרט אותן (וזה מעבר לטהור וכל השטויות האלה). ובוא נבנה על חוסר היכולת הזו כשהוא עוד תחת לחץ הנבחרת. אני מניח שעד דצמבר כבר היו לנו זרים...
הקבוצה זקוקה למנהל מקצועי. אני מניח שזה לא יקרה בן רגע, אז בינתיים צריך מאמן שמתעסק רק בהפועל, שיודע להביא זרים ומסוגל לעמוד בלחצים ולקבל החלטות נועזות כי הקבוצה הזו צריכה לקרוא תיגר על תארים גם בתקציב נמוך (בטח ובטח כשהיא מגיעה לחצי גמר גביע ויש לה צ'אנס רציני לעשות שם משהו).
שפיני גרשון, בוני גינצבורג, קופמן וכל יתר הדוברים של מר כדורסל (אני מדמיין את שיחות הטינוף שלו איתם ומתחלחל) ימשיכו לספר לנו סיפורים כאילו לא היינו בכל משחק וראינו את קאונסיל ואת הארפר ואת קבוצת הריבאונד הכי גרועה בליגה. כאילו לא ראינו קבוצה ומאמן שהלכו ודעכו בחודשיים האחרונים באשמה ישירה של מר כדורסל.

תוספת: צודק, אני לא אובייקטיבי - אני אוהד הפועל שיודע קצת יותר ממך מי זה ארז אדלשטיין. לך תאמין לפיני גרשון וקופמן, הם אובייקטיבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
kobster כתב:
ranjef כתב:
kobster כתב:
גועל נפש מה שקורה ביציע.

אני בספק אם זה יקרה.

אבל את מי אתה מאשים?
ארז (כמו שזה נראה) רצה להישאר, וחלם להיכנס לאולם החדש. (ואין ראוי ממנו לעשות את זה).
בלי קשר לידידיה או לרמי, מרגע שמינית מאמן, הנהלה לא צריכה להתערב בשום דבר מקצועי.

ברור שאני מאשים את ארז, באמת נראה לך שזה הגיע משום מקום ולא היה משהו מתוכנן ?
ארז חלם להישאר ולהיות המאמן הראשון באולם החדש , זה דבר ידוע והוא אמר את זה בעצמו, אבל מאז שקיבל את התפקיד בנבחרת הוא עשה כמעט הכל כדי להמאיס את עצמו גם על התומכים הגדולים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:56 
גודס או לא גודס זה לא ענייני או עניינך, כי אנחנו לא המאמנים של הפועל.
רק שהקבוצה הגרועה הזאת שיחקה את הכדורסל הכי מהנה בליגה, הגיעה לחצי גמר גביע, וסיימה רביעי.
בוא נראה מה יהיה בעונה הבאה. הלוואי ונזכה בכל התארים, אבל תהיה זמין אם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:57 
ארז קלאסי. לא יכול בלי להשאיר אדמה חרוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
כן, היה להיט.
כמעט כמו אצל רב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:59 
kobster כתב:
ranjef כתב:
kobster כתב:
ranjef כתב:
kobster כתב:
גועל נפש מה שקורה ביציע.

אני בספק אם זה יקרה.

אבל את מי אתה מאשים?

ארז חלם להישאר ולהיות המאמן הראשון באולם החדש , זה דבר ידוע והוא אמר את זה בעצמו, אבל מאז שקיבל את התפקיד בנבחרת הוא עשה כמעט הכל כדי להמאיס את עצמו גם על התומכים הגדולים שלו.

ברור שזה היה מתוכנן, אבל השאלה אם הסיבה שטענו לעזיבה היא נכונה. זה העיקר.
אני מהמר שלא הכל מומצא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:00 
חלק בטוח מבוסס על המציאות, אני מניח שניסו להתערב לארז ולהפעיל עליו לחץ להחתים כבר זר במקום קאונסלוהים וארז לקח את זה ללב כי אין יותר מבין כדורסל ממנו ביקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
מדהים באיזו קלות אנשים בוחרים צד והולכים איתו עד הסוף, גם במחיר ירידה לפסים אישיים.
או שארז מלאך או שארז בן זונה גדול. שחור ולבן. כמו תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
ארז הוא לא פראייר בקטע של להגיד את הדברים הנכונים בזמן הנכון-אז כשהיה צריך הוא ידע להתחנף לקהל ושכהוא הבין שהוא לא רוצה להמשיך אז הוא שתק בעניין סופו, והתחבק עם פניני ופדרמן. מה שהוא לא מבין זה שמה שהוא לא יעשההדון יחפש אותו, וזה שעכשיו הוא שולח את מליצי היושר שלו לירוק בשמו לבאר זו בושה. אני שמח שדרכינו נפרדות כי זה הרגיש בחודשיים האחרונים שהבנאדם מפוצץ אנרגיות שליליות כלפיי המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:05 
ranjef כתב:
גודס או לא גודס זה לא ענייני או עניינך, כי אנחנו לא המאמנים של הפועל.
רק שהקבוצה הגרועה הזאת שיחקה את הכדורסל הכי מהנה בליגה, הגיעה לחצי גמר גביע, וסיימה רביעי.
בוא נראה מה יהיה בעונה הבאה. הלוואי ונזכה בכל התארים, אבל תהיה זמין אם לא.

זה מאוד ענייני וחבל שבקבוצה לא היה מי שזה יהיה עניינו כי ככה פספסנו לא רק שחקן שהיה משדרג אותנו ב-1000 אחוז, אלא גם פספסנו שחקן שאנחנו מחפשים אחד כמוהו בדיוק לעונה הבאה. אז אין מנהל מקצועי, אבל שום יו"ר בארץ לא היה מאפשר לשחקנים כמו קאונסיל והארפר לסיים עונה בקבוצה שלהם. רק שבהפועל באמת לא מתערבים, הרי בשביל מר כדורסל מספיק שאומרים לו שהוא צריך להחתים זר שבוע לתחילת הליגה כדי שזה יהווה עבורו התערבות.
הכדורסל הכי מהנה בליגה זה שווה ערך להצהרות של ברקוביץ' על "מעדיף להפסיד מאשר 0-0". אני רוצה קבוצה רעה, דטרויט פיסטונס זו הקבוצה הכי יפה בהיסטוריה בעיני - שורטת, סוגרת לריבאונד ולא מקבלת חגיגה מתחת לסל שלה בהדר יוסף מכל ליצן - החל מאלישי כדיר ועד עמית ביר כץ.
לא יודע אם נזכה בתארים בעונה הבאה - הסיכויים לא לטובתנו - אבל קשה לי להאמין שיהיה מאמן שיצליח להביא אותנו שוב בכושר הכי גרוע לנקודה הכי חשובה בעונה. גם אם נסיים מקום שישי-שביעי, עדיף שנגיע למאניטיים כמו קבוצה ולא כמו חבורה רופסת כמו שהפועל נראתה בחודשים האחרונים. וארז בכל מקרה לא יזכה בחיים שלו בתואר בארץ (ואני מוכן לחתום על זה), אז זה לא משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
kobster כתב:
ranjef כתב:
kobster כתב:
ranjef כתב:
[quote="kobster"] גועל נפש מה שקורה ביציע.

אני בספק אם זה יקרה.

אבל את מי אתה מאשים?

ברור שזה היה מתוכנן, אבל השאלה אם הסיבה שטענו לעזיבה היא נכונה. זה העיקר.
אני מהמר שלא הכל מומצא שם.[/quote]

אם אף אחד לא דיבר איתו והעלה תהיה לגבי הסיפור עם קאונסיל זה אפילו יותר מביש, במיוחד שגם אתה יודע שאם גודס היה פה כל העונה שלנו היתה נראית אחרת, והוא לא הגיע אך ורק בגלל ארז.
בדיעבד, חבל שלא הנחיתו לו אותו על הראש.
בלי קשר למה שקרה השנה, לא מתנהלים ככה. לא שולחים את החברים שלך בתקשורת לטנף על אנשים שנתנו לך גיבוי שאף מאמן בארץ לא קיבל, כולל אחד שלקח את היורוליג. זה מוציא אותו הכי קטן שרק אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מדהים באיזו קלות אנשים בוחרים צד והולכים איתו עד הסוף, גם במחיר ירידה לפסים אישיים.
או שארז מלאך או שארז בן זונה גדול. שחור ולבן. כמו תמיד.

גם אנשים שאוהבים את ארז יודעים שהוא בן זונה גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:09 
לא היתה לי בעיה עם זה שארז היה בנזונה גדול אם זה היה מלווה בקצת יותר תפקוד במאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:10 
אשכרה שמרו על הכבוד של הפרנואיד הזה במשך שלוש שנים, אפילו שמדובר באיש שהכי קשה לעבוד איתו בארץ.
אני מתחיל לעכל לאט לאט את מה ששמעתי היום ב-103 וביציע העיתונות. איכס, איזה אדם דוחה.
לא נותר אלא לסכם את האופי שלו כך:
גידי דודי צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:13 
רציתי רק להזכיר לגבי ננו שהוא עבר קבוצות ישראליות עם נימברוק בגביעי אירופה. כך שלאמן הוא כנראה יודע די טוב

נערך לאחרונה על ידי רדנקו בתאריך 30 מאי 2014, 00:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:18 
אם היו מנחיתים את גודס, ארז היה יכול לייבש אותו בכוונה כמו שקטש (והוא יודע משהו בכדורסל) מייבש את נעימי שהונחת עליו. אז מה עשית בזה?
בגדול, זאת לא הדרך, ואם ההנהלה תתחיל להנחית שחקנים למאמן (בלי קשר מי המאמן), זה יהיה סימן מאוד מאוד
לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
ברור שזאת לא הדרך אבל תראה מה יצא - גם לא הבאת את גודס, גם התקפלת בפני המאמן וגיבית אותו, גם קרסת לחלוטין ברגעי האמת (קטע שזה היה מול אילת ששם המאמן גם הוכיח שהוא באמת לא היה צריך את נעימי) וגם עכשיו אתה צריך לשמוע ממנו בעקיפין כמה חרא אתה ואיך התערבת לו ואיך בכלל תמכור מנויים כששמש העמים והמאמן הכי טוב בליגה הוא לא המאמן שלך.
חליק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:26 
אבל זה לא ארז אמר. זה הגזען אמר, ואני לא מתייחס לכל מה שהשחצן המסריח הזה אומר.
מאמן הכי טוב בארץ - זה דווקא רמי כהן אמר היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2014, 00:27 
עד היום קצת קינאיתי בתשומת לב שהתוכניות מביאות למכבי,לעומת השקט עלינו שמזכירים אותנו רק אחרי משחק או החתמה
היום הבנתי שזה עדיף ככה,ערוץ מגעיל אם אנשים ברמת דיון נמוכה,אטומים,שיודעים רק לטנף
אמרו לכם פרידה הדדית מה אתם מחפשים לי סקופים,וויכוח,ובוני מטנף על ידידייה בלי לדעת עליו ואיזה בנאדם ואיש ענק הוא פשוט וסתם שופך דעת בדבר שלא קשור אליו בכלל אתה אפילו לא אומר תמס' אחוזים המדוייק שידידייה מחזיק,טאז צנציפר (שהוא הזייה אין דברים כאלה) מביא שוב פעם את חג'ג' וצבאן שהאייטם כדורסל בכלל
ערוץ אטום,שקוף ומצחיק לעניים

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 30 מאי 2014, 00:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ושירן זה השחקן הכי כישרוני בארץ.
זה הטהור אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ranjef כתב:
אבל זה לא ארז אמר. זה הגזען אמר, ואני לא מתייחס לכל מה שהשחצן המסריח הזה אומר.
מאמן הכי טוב בארץ - זה דווקא רמי כהן אמר היום

אתה מבין שהחבר של ארז משמש כדובר שלו או לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 505 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: