bergkamp כתב:
לא מבין למה צריך רכז מחליף שהוא ישראלי מבוגר. צריך להביא רכז זר (הייז, לא יגיע כל עוד מר כדורסל הוא המאמן והוא הרי לא מביא זרים ששיחקו כבר בארץ) כשהמחליף לרכז זה רביב ו/או הגארד הזר שעולה מהספסל. יותר חשוב להשקיע את הכסף בשחקן כמו שמחון, שעתידו לפניו ויכול לרשת את מתן נאור.
סגל כזה למשל:
הייז, לימונד, מתן, סימס, אוונס
גארד זר, גוט, שמחון, שולדברנד, יונתן מור
ארבעה ישראלים בכירים, שני ישראלים ילדים שלא עולים כסף, שני זרים יקרים (סימס, הייז) ועוד שני זרים זולים (אוונס, גארד מהספסל).
לדעתי הסגל שהצגת פה ממש לא מרשים, ואני אהיה מאוד מאוכזב אם זה ייראה ככה (למרות שיפור בגזרת הישראלים).
ראשית, לא מבין מה אתה כל כך מתלהב מקני הייז. שחקן לא רע, אבל שכונתי, ששתי הקבוצות האחרונות שלו נראו כמו כלום. בתפקיד הזה אפשר להביא שחקנים כל כך הרבה יותר טובים.
שנית, אני לא הייתי משאיר את אוונס (למרות שאני אוהב אותו, וחושב שאם היו משחקים עליו הוא היה נותן יותר), וגם אם הייתי משאיר אותו, אוונס וסימס (שהוא אחלה שחקן לדעתי) משאיר אותך עם אותה בעיית ריבאונד שיש לך העונה.
הפועל צריכה לייעד 400 אלף דולר לזרים. בסכומים האלה אתה אמור להביא שחקנים סטייל גודס, מייקל אומה, ריק ג'קסון, סטנלי בורל.
אני הייתי הולך על רכז זר (לא חובה טהור

), אפשר לבדוק את סקוט מצ'אדו שלא אמור להיות יקר, ולפי מה שאני מבין גם לא מרשים העונה באירופה, או אפילו לבדוק את דמונטז שיכול לסגור עם רביב קו אחורי הגנתי מאוד. בעמדה שלוש יש את מתן. בארבע סימס זה אחלה לדעתי. אבל יש בעמדה הזו באירופה לא מעט שחקנים טובים. בחמש הייתי מאוד שמח לראות את ריק ג'קסון.
לגבי הספסל. עמית שמחון הוא שחקן שמשחק כמעט רק בעמדה 3. אם אתה מביא אותו זה אומר שמתן (שגם משחק כמעט רק בעמדה 3) יירד ל-15 דקות במשחק. לא יקרה. עדיף להביא ישראלי כמו חג'ג', ושהגארד הזר מהספסל יהיה מישהו סטייל גודס, שיכול לשחק אפילו בשלוש עמדות. אין טעם להביא שני ישראלים יקרים שיכולים לשחק על עמדה אחת ולא יכולים לשחק יחד. מה גם ששמחון לדעתי יהיה יקר.
חג'ג' כזה יכול לאפשר לך לשחק בקו חוץ של: דרור ושני גארדים זרים ולתת לרביב מנוחה. או להעביר את מתן לעמדה 4. הוא ייתן לך יותר אופציות מהספסל, למרות ששמחון כיום שחקן יותר טוב. וגם לדעתי חג'ג' הרבה יותר ריאלי מבחינת התקציב.