תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול המלפפונים הרשמי ע"ש אור סולומון
הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
הפלייאוף הזה ייאש אותי לגמרי, המלפפון הראשון שעליו צריך לשים את היד הוא מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אור סולומון
הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 22:45 
purvis short כתב:
הקבוצה מן הסתם תיבנה בעונה הבא. במתכונת של חמישייה: רביב, מתן ושלושה זרים. לעשות ספקולציות בנוגע לחמישיות אחרות נראה לי קצת מנותק.
מלבד זרים צריך ישראלי גבוה לספסל (נקווה שיהונתן יישאר) ושני ישראלים לספסל.

נו ברור,מתן,רביב,3 זרים
גארד זר לספסל,גבוה בעמדה 4 ישראלי,נקווה שיהיה עוד ישראלי בכיר בעמדה 2-3 ועוד גארד ישראלי (גולן מתאים לדעתי)...רום,שטייניץ ויונתן מור,לא צריך יותר,גג עוד ישראלי

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 23:00 
שינוי בקונספציה, זה מה שהפועל צריכה לקראת העונה הבאה. זה אומר להביא זרים ששיחקו בארץ, להיפטר מטמיר אריאלי ויותם שירן ולהביא במקומם שחקן אחד טוב (שמחון מסיים חוזה, היוש), להביא 5 (מרכוס דאב, היוש גם לך), להשאיר את שולדי ולקוות לטוב. סגל של ארבעה זרים טובים, בתוספת רביב, מתן, שולדי, שמחון וגולן גוט יכול להיות סגל שרץ בצמרת עונה שלמה ולא מתפרק במאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 23:16 
ברגר כתב:
שינוי בקונספציה, זה מה שהפועל צריכה לקראת העונה הבאה. זה אומר להביא זרים ששיחקו בארץ, להיפטר מטמיר אריאלי ויותם שירן ולהביא במקומם שחקן אחד טוב (שמחון מסיים חוזה, היוש), להביא 5 (מרכוס דאב, היוש גם לך), להשאיר את שולדי ולקוות לטוב. סגל של ארבעה זרים טובים, בתוספת רביב, מתן, שולדי, שמחון וגולן גוט יכול להיות סגל שרץ בצמרת עונה שלמה ולא מתפרק במאני טיים.

חשובה גם ההבנה שאם דברים לא הולכים, רצוי לתקן אותם במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2014, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
במידה ואתה מצליח להביא נעימי כזה (ישראלי בכיר)
אז לשחק איתו ועם לימונד, ביחד עם גוט וקומבו גארד זר לעמדה מס' 3 זה מספיק (מתן מחליף),
ואז את יכול להביא 3 גבוהים זרים + שולדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 06:20 
שוב, מתן נאור לא יהיה בעונה הבאה שחקן ספסל. החמישייה תכלול את מתן, רביב ושלושה זרים.
השינוי היחיד שצריך להיות בקונספציה זה להפסיק לזלזל בחשיבות השחקנים הזרים, ולהתחיל להתנהל כמו כל קבוצה עם שאיפות בליגה הזאת. כלומר, להקצות תקציב של מאה אלף דולר לזר, ולא להסס להחליף באמצע העונה את מי שלא מתאים. זה הכול.
אם במקום קאונסיל היינו מביאים את גודס, דבר שכל אוהד כמעט פה בפורום היה עושה, אבל ארז לא עשה, ואם במקום הארפר היינו מביאים את האסל (אפילו בכושר המזעזע שהוא הראה בבני השרון. הוא עדיין היה נותן ריבאונד נורמלי), אז הפועל הייתה נראית הרבה יותר טוב.
ברור שיותר ואריאלי מיותרים, ובמקומם צריך להביא ישראלי שיתרום משהו מהספסל. דרור חג׳ג׳, למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 06:20 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:

בשביל לשנות קונספציה צריך השתלת מוח אחר למאמן או לחילופין החלפת המאמן.
אף אחד מהדברים לא הולך לקרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 08:58 
ברגר כתב:
להיפטר מטמיר אריאלי ויותם שירן

:ROSE:

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 10:01 
ברגר כתב:
להביא במקומם שחקן אחד טוב (שמחון מסיים חוזה, היוש), להביא 5 (מרכוס דאב, היוש גם לך)

אם אופציית שמחון לא רלוונטית,יבזורי (מסיים חוזה) היא אופצייה טובה? הוא יותר יקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 10:45 
לדעתי גם עמית שמחון ובטח ובטח יבזורי לא יהיו רלוונטים. הם יקרים מדיי. קודם כל צריך לנסות להשאיר את שולדבראנד.
אני זורק פה את השם של חג'ג' כי לדעתי הוא יהיה זול, ישמח מאוד לבוא להפועל, אחרי עונה חלשה, ולדעתי בתור רכז מחליף יש לו עוד מה לתרום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 13:10 
לא מבין למה צריך רכז מחליף שהוא ישראלי מבוגר. צריך להביא רכז זר (הייז, לא יגיע כל עוד מר כדורסל הוא המאמן והוא הרי לא מביא זרים ששיחקו כבר בארץ) כשהמחליף לרכז זה רביב ו/או הגארד הזר שעולה מהספסל. יותר חשוב להשקיע את הכסף בשחקן כמו שמחון, שעתידו לפניו ויכול לרשת את מתן נאור.
סגל כזה למשל:
הייז, לימונד, מתן, סימס, אוונס
גארד זר, גוט, שמחון, שולדברנד, יונתן מור

ארבעה ישראלים בכירים, שני ישראלים ילדים שלא עולים כסף, שני זרים יקרים (סימס, הייז) ועוד שני זרים זולים (אוונס, גארד מהספסל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 13:43 
bergkamp כתב:
לא מבין למה צריך רכז מחליף שהוא ישראלי מבוגר. צריך להביא רכז זר (הייז, לא יגיע כל עוד מר כדורסל הוא המאמן והוא הרי לא מביא זרים ששיחקו כבר בארץ) כשהמחליף לרכז זה רביב ו/או הגארד הזר שעולה מהספסל. יותר חשוב להשקיע את הכסף בשחקן כמו שמחון, שעתידו לפניו ויכול לרשת את מתן נאור.
סגל כזה למשל:

ארבעה ישראלים בכירים, שני ישראלים ילדים שלא עולים כסף, שני זרים יקרים (סימס, הייז) ועוד שני זרים זולים (אוונס, גארד מהספסל).

לדעתי הסגל שהצגת פה ממש לא מרשים, ואני אהיה מאוד מאוכזב אם זה ייראה ככה (למרות שיפור בגזרת הישראלים).
ראשית, לא מבין מה אתה כל כך מתלהב מקני הייז. שחקן לא רע, אבל שכונתי, ששתי הקבוצות האחרונות שלו נראו כמו כלום. בתפקיד הזה אפשר להביא שחקנים כל כך הרבה יותר טובים.
שנית, אני לא הייתי משאיר את אוונס (למרות שאני אוהב אותו, וחושב שאם היו משחקים עליו הוא היה נותן יותר), וגם אם הייתי משאיר אותו, אוונס וסימס (שהוא אחלה שחקן לדעתי) משאיר אותך עם אותה בעיית ריבאונד שיש לך העונה.
הפועל צריכה לייעד 400 אלף דולר לזרים. בסכומים האלה אתה אמור להביא שחקנים סטייל גודס, מייקל אומה, ריק ג'קסון, סטנלי בורל.
אני הייתי הולך על רכז זר (לא חובה טהור :D ), אפשר לבדוק את סקוט מצ'אדו שלא אמור להיות יקר, ולפי מה שאני מבין גם לא מרשים העונה באירופה, או אפילו לבדוק את דמונטז שיכול לסגור עם רביב קו אחורי הגנתי מאוד. בעמדה שלוש יש את מתן. בארבע סימס זה אחלה לדעתי. אבל יש בעמדה הזו באירופה לא מעט שחקנים טובים. בחמש הייתי מאוד שמח לראות את ריק ג'קסון.
לגבי הספסל. עמית שמחון הוא שחקן שמשחק כמעט רק בעמדה 3. אם אתה מביא אותו זה אומר שמתן (שגם משחק כמעט רק בעמדה 3) יירד ל-15 דקות במשחק. לא יקרה. עדיף להביא ישראלי כמו חג'ג', ושהגארד הזר מהספסל יהיה מישהו סטייל גודס, שיכול לשחק אפילו בשלוש עמדות. אין טעם להביא שני ישראלים יקרים שיכולים לשחק על עמדה אחת ולא יכולים לשחק יחד. מה גם ששמחון לדעתי יהיה יקר.
חג'ג' כזה יכול לאפשר לך לשחק בקו חוץ של: דרור ושני גארדים זרים ולתת לרביב מנוחה. או להעביר את מתן לעמדה 4. הוא ייתן לך יותר אופציות מהספסל, למרות ששמחון כיום שחקן יותר טוב. וגם לדעתי חג'ג' הרבה יותר ריאלי מבחינת התקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 15:13 
סימס שחקן מוכשר אבל סובל מיותר מדי מהבעיות של הארפר. לא הייתי הולך בכיוון הזה שוב, במיוחד אם יונתן נשאר (והלוואי שישאר). מעדיף 4 עם משחק פנים, ריבאונד והגנה כמו מרכוס דאב או אפילו ג'אקים דונלדסון, שלא יהיה חור מתחת לסל ומנגד גם לא יתקע את הצבע. אני חושב שבשורה התחתונה הגבוהים המפגיזים מבחוץ שהיו בארץ בתקופה האחרונה (הארפר, גווין של אשדוד, רייט של נתניה, ווטפורד של אילת שמאוד חלש מולנו) היו די מאכזבים והיוו יותר חיסרון מאשר יתרון בשביל הקבוצות שלהם רוב הזמן. סימס קצת פחות מפגיזן מהנ"ל וגם פחות מאכזב מהנ"ל אבל עדיין שחקן מאוד מבוסס טכניקה שסובל מרכות, חוסר יציבות, ריבאונד והגנה חלשים וכו' (סטטיסטית הוא גם לוקח פחות ריב' לדקה מהארפר וקולע באחוזים יותר נמוכים מהארפר ל-2 ול-3). מעדיף שחקן פחות מוכשר ויותר קשוח, פיזית ומנטלית, שגם יוכל לשחק ליד יונתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 18:38 
bergkamp כתב:
סגל כזה למשל:

:ROSE: :ROSE: כאילו קראת את מחשבותיי
רק תבין שלא כל הזרים המיועדים צריכים להיות זרים ששיחקו פה
(אין לי בעייה עם הייז ובט שלא עם סימס,שני זרים שהכיחו את עצמם פה ואשמח לראות אותם פה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 18:42 
מהייז אני התלהבתי. מקבל את דברי פז, שמבין יותר ממני, לגבי סימס. לא יודע אם הוא חתום שם לעוד שנה, אבל אייזיק רוזפלט הוא שחקן אדיר שמאוד הייתי שמח לראות אבל קשה לי להאמין שזה יקרה.
מקבל את מה שנאמר פה לגבי שמחון ומתן, אבל אני פשוט חושב ששמחון צריך להיות היורש של מתן שגם ככה אין לו יותר מעוד שנה-שנתיים לתת (ואגב, לא יקרה כלום אם הם יחלקו 20-20 בדקות חוץ מהעובדה שזה באמת בזבוז כסף כי הם לא יכולים לשחק יחד).
לגבי חג'ג' - זו אופציה אבל הייתי מעדיף להשקיע את הכסף הזה בגארד זר או באייזיק רוזפלט.
אופציה אחרת לסגל:
רכז זר, לימונד, 3 זר, 4 זר, רוזפלט
גארד זר, גולן גוט, מתן, שולדברנד, יונתן מור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 19:26 
ממה שאני יודע רוזפלט חתוך לעוד עונה בחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
לרוזפלט יש חוזה לעוד עונה בחולון וגם אם הוא היה שחקן חופשי הוא היה יקר מאוד אחרי חצי עונה אדירה.

שמחון נתן עונה חלשה בקבוצה חלשה כשהוא מקבל די הרבה קרדיט (בעצם רק יאנגר מתחרה איתו על דקות), הוא עשה 7 נקודות באחוזים לא משהו ולא נתן תרומה יוצאת דופן אחרת (ריבאונדים/עבירות/אסיסטים). ואם מוחקים את הפלייאוף התחתון אז הממוצעים שלו יורדים ל-6 נקודות באחוזים אפילו יותר נמוכים (משהו כמו 38% מ-2 ו-32% מ-3). ביכולת הזאת אני לא רואה איזה שדרוג הוא יביא להפועל ולהביא אותו אחרי הסדרה נגד מכבי שמן הסתם תעלה את המחיר שלו מעבר למה שהוא שווה באמת זו תהיה טעות לדעתי. מעבר לכך שזה לא נכון להביא שני ישראלים על אותה עמדה כי אז יש נחיתות בעמדה הזאת מול שחקנים זרים.

הייז סקורר טוב לדעתי עבור קבוצות תחתית ומרכז טבלה, אבל שילוב עם לימונד יהיה לא טוב לדעתי כי הם לא שחקנים אחראיים שמצטיינים בקבלת החלטות (בלשון המעטה). ליד לימונד צריך באופן אידאלי שחקן שהוא קלעי אבל גם שחקן חכם ו-"מבוגר אחראי" כמו קרלון, או לכל הפחות רכז.

פז, אני מסכים לגמרי עם הכישלון של הסטרץ' 4. הרי ברמות השכר של ליגת העל אין שחקנים גבוהים עם יכולות וקליעה אמיתית מבחוץ (דווקא הארפר על הנייר הוא באמת כזה אבל גם הוא נכשל), ואז בסוף מקבלים שחקן רך עם קליעה בינונית שלא באמת נותנת הרבה. שחקנים פחות נוצצים, שמתבססים על משחק פנים, קצת אתלטיות, האסל (לא השחקן) וריבאונד מצליחים פה בעמדה הזאת יותר לדעתי. אפילו סימפסון שהוא יותר 5 מ-4 עדיף בעמדה הזאת, הוא גם עושה עבודה טובה בתפקיד הזה בנס ציונה, אמנם זה לא נותן משחק התקפי מרווח ויפה לעין אבל זה יעיל, גם בריבאונד, גם בהגנה. אני חושב שהפועל צריכה להחתים גם סנטר וגם 4 חזק שיכול לשחק גם סנטר כי יש את הדקות שצריך לשחק עם שולדבראנד והפורוורד ואם מחתימים שחקן רך אז השילוב עם שולדבראנד הוא לא טוב. אבל דווקא דאב הוא 5 קלאסי, שהצליח מאוד בעמדה הזאת בשנתיים האחרונות, אין לו יכולות התקפיות מעבר למשחק פנים ואין סיבה להזיז אותו עמדה.

מבחינתי הסגל האידאלי יהיה רכז ישראלי (נעימי/ברקוביץ'/בן שימול), לימונד, ושלושה זרים גבוהים. כמו שאמרתי קודם דאב בעמדה 5 יהיה אידאלי, סימפסון בתור 5 או 4 גם כן, וגם קנדי מחולון בעמדה 3 יהיה נחמד מאוד. על הספסל קומבו גארד (שבעמדה הזאת דווקא אין לי בעיה עם הימור על רוקי מוכשר), גולן, מתן ויונתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 21:06 
אם יבוא רכז ישראלי בכיר (נעימי או מי שציין יובל) אז יהיה אפשר להביא בנוזף לשני זרים בעמדות 4-5 עוד זר בעמדה 3 (סטייל קווין פאלמר) במקום שני מובילי כדור זרים
מוביל כדור זר,רביב,מתן,4 זר, 5 זר
לספסל ישראלי בעמדה 4,פורוורד זר,רכז ישראלי בכיר,גולן,יונתן מור,רום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול המלפפונים הרשמי ע"ש אור סולומון
הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
אם יבוא רכז ישראלי בכיר (נעימי או מי שציין יובל) אז יהיה אפשר להביא בנוזף לשני זרים בעמדות 4-5 עוד זר בעמדה 3 (סטייל קווין פאלמר) במקום שני מובילי כדור זרים
מוביל כדור זר,רביב,מתן,4 זר, 5 זר
לספסל ישראלי בעמדה 4,פורוורד זר,רכז ישראלי בכיר,גולן,יונתן מור,רום

מסכים עם כל מילה של יובל.
דר"א אם אתה מצליח להביא את נעימי או אז החמישייה שלך אמורה להיות :
רביב, נעימי, קומבוגארד זר, זר, זר.
על הספסל, מתן, גולן, שולדי זר גבוה.

אלא אם בדרך נס אתה מצליח להשאיר את קרחון כי הוא לא יכול לשחק 3 לאורך זמן בליגה וזה משנה את כל התמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
כל התוכניות שלכם מתיישרות מבחינה תיאורטית עם המציאות הכלכלית של המועדון? כי זה נשמע מצויין לאחד כמוני שלא מבין הרבה בכדורסל,השאלה אם יש סיכוי להביא שחקנים כמו נעימי,שמחון,הייז,סימפסון וכו'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 21:28 
יותם שירן בהפועל לנצח נצחים כפיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול המלפפונים הרשמי ע"ש אור סולומון
הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 21:53 
לא ברור לי מאיפה יגיע הכסף לשחקן כמו נעימי, שבלי קשר אני לא מחזיק ממנו. מאז שעזב את ירושלים נשאר רק השם.
אם רוזפלט תפוס, ישראלי שכן הייתי שמח לראות זה צ׳וברוביץ׳. אחד כזה מתאים כמו כפפה ליד המלטשת של ארז, וגם סוף סוף אחרי 2 עונות יהיה לנו גבוה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 21:55 
יובל, הבעיה היא שאפילו כשהם כן קולעים יחסית טוב, זה פשוט לא שווה את הרכות שלהם בהגנה ובריבאונד. גווין נניח כן קלע באחוזים יפים (יש לו 42% לשלוש העונה) אבל באשדוד מתו לחתוך אותו כי הוא ברח מכל מאבק בצבע ולקח איזה 4 ריב' למשחק (עד שני המשחקים האחרונים שהוא קצת התעורר). הארפר ספציפית גם קולע באחוזים גרועים מבחוץ בנוסף לרכרוכיות שלו, אבל אפילו אם היה קולע 40% משלוש זה לא היה שווה את החור שלו בהגנה ואת הרכרוכיות שלו מתחת לסל.

לגבי דאב, הוא 4-5 זריז ונייד יחסית שיעיל יותר קרוב לסל, בסגנון של סימפסון. הוא לא 5 קלאסי (עזוב שבקולג'ים הוא היה 3-4), 5 קלאסי זה השחקנים הכבדים יותר שמשחקים ממש בתוך הצבע כמו גייטס או ריק ג'קסון או ג'יימס תומאס או האסל. הוא הרבה פחות 5 מאוונס נניח (וגם אוונס לא 5 קלאסי), דאב דוקא מתחיל הרבה מהלכים באיזור המיד-פוסט עם הפנים לסל ואוהב להוריד כדור לרצפה.
נכון שהוא שיחק על הנייר 5 באשקלון ובאשדוד כמו שסימפסון שיחק 5 באשדוד, כי שחקנים מהסוג הזה הרבה פעמים מוצאים את עצמם כ-5 בקבוצות הקטנות האלה. בסופו של דבר זה פחות עניין של מי 4 ומי 5, יותר עניין של ציוות ומי תביא לידו. נניח שחקן בסגנון נדודי איבי או מיטשל וואט (שאני מאוד אוהב) ליד דאב עם יונתן מהספסל זה אחלה רוטציית גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
מיטשל וואט לחלוטין מחוץ לתקציב שלנו לדעתי אחרי העונה.
לדעתי האסל זה הימור סביר והגיוני בתקציב שלנו, למרות שאני מאד אתפלא אם ארז יביא אותו. הוא גם עדיף על דאב מבחינתי, קשה לי להשתחרר מהרושם שדאב לא במקרה יורד ליגה כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 22:04 
יובל נעימי זה משהו כמו מיליון שקל בשנה עלות למועדון. לא ריאלי בכלל. חג'ג' אמור לעלות חצי מזה. משהו כזה. אם יש להפועל, סתם לצורך הדיון, מיליון שקל לחיזוק הקבוצה, הרבה יותר הגיוני להשקיע חצי מיליון בחג'ג' (או מישהו מסוגו) ולהוסיף עוד 130-140 אלף דולר לתקציב הזרים.
ושוב, לא רואה מצב שמתן הוא לא שחקן חמישייה בהפועל בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 22:29 
הפועל כתב:
מיטשל וואט לחלוטין מחוץ לתקציב שלנו לדעתי אחרי העונה.
לדעתי האסל זה הימור סביר והגיוני בתקציב שלנו, למרות שאני מאד אתפלא אם ארז יביא אותו. הוא גם עדיף על דאב מבחינתי, קשה לי להשתחרר מהרושם שדאב לא במקרה יורד ליגה כל הזמן.

ארז בחיים לא יביא את האסל, הוא היה לוקח אפילו את קרטיס קלי לפניו. הוא לא סובל אותו. אבל ארז גם לא יביא את כל שאר הזרים שאנחנו מעלים פה.
וואט שנה הבאה שחקן של 100-110 אלף דולר להערכתי (שזה פחות ממה שאתה משלם להארפר העלוב), נתן עונה טובה אבל אין לו מספרים מטורפים והאניקאט/סימפסון לקחו לו את אור הזרקורים. אלא אם נס ציונה יעשו סנסציה ויעיפו את חיפה אני לא רואה את וואט מקבל הצעות מטורפות מדי עם המצב הכלכלי בליגות הבכירות באירופה. סימפסון נתן בעונה שעברה עונה הרבה יותר טובה וישב כל הקיץ בבית, אף אחד לא הציע לו מעל 110-120 אלף דולר (שנה הבאה כבר ישלמו) ואין סיבה שלוואט יציעו את זה בקיץ הזה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 11 מאי 2014, 22:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 22:34 
אני חושב שהעלות של נעימי תלוייה באופציות שלו ולא יהיו לו הרבה כאלו לדעתי.
אני חושב שגם בר טימור אחרי פציעה ועונה בלי לשחק יכול להיות אופציה.
צורוביץ יכול לבוא בחשבוו.
ראיתי את אליספור במשחק האחרון של חולון והתרשמתי.
אבל קודם כל צריך לשפר את בחירת הזרים.
בעונה הקודמת הבאנו אותם מאוחר מדי והעונה נפלנו עם שלושה מתוך 4.
אם יהיו לנו שלושה זרים טובים לימונד ומתן אז יהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 22:42 
בר טימור וצ׳וברוביץ׳ אופציות טובות לספסל.
בכל מקרה צריך לרכז את המאמצים בהשארה של שולדבראנד מבחינת הסגל הישראלי. השאר פחות חשוב ועדיף שהתקציב ילך לזרים, בתקווה שיהיה במועדון מישהו שמסוגל להביא כאלה. נעימי אם במקרה תיפול הזדמנות להחתים אותו בעסקת חיינו זה אחלה, אבל לא הייתי מתאבד (מותר לכתוב את זה?) עליו או בכלל משקיע יותר מדי מאמצים ומשאבים בגזרה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2014, 06:34 
וואט הוא אופציה מצויינת לדעתי. גבוה, ריבאונדר, פינישר, אתלטי.
אבל וואט יצריך להביא רכז שהוא שחקן פיק אנד רול טוב ליד רביב, כי חלק לא מבוטל בעונה המצויינת של וואט זה העובדה שהוא שחקן פיק אנד רול מצוין ששיחק העונה ליד רכז פיק אנד רול מצוין כמו טפירו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2014, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם כל מילה של פז ויובל לגבי ה-4 שקולעים מבחוץ, ועל כמה שזו קונספציה שלא ממש מוכיחה עצמה בליגה שלנו. האמת שחשבתי שסימס שחקן יותר קשוח ודומיננטי מתחת לסל אבל מקבל את הביקורת שהוצגה כאן כלפיו. אני חושב שאנחנו חייבים ללכת על שני שחקנים גבוהים עם משחק פנים דומיננטי, ויכולת מוכחת מתחת לסל ושליטה בריבאונד. לא יכול להיות שנביא זר כמו הארפר שברגע שהוא נכנס לצבע יוצאת לו פריחה בכל הגוף. בשביל להעיף שלשות יש לנו מספיק שחקנים, מה גם שנגד איזורית בסיטואציה שגבוה שקולע מבחוץ זה כביכול נכס, מה שקרה הוא שהקבוצה שיחקה עם גבוה אחד בלבד בפנים וארבעה שחקנים שעמדו והעיפו שלשות באחוזים לא משהו רוב הזמן.

מקווה שארז ישכיל גם לקחת זרים ש(חס וחלילה!) שיחקו כבר בארץ, עם יכולת מוכחת, ולא ילדים שיצאו מהקולג'. הזר האחרון והכי זול יכול להיות הימור אבל שלושת האחרים צריכים להיות באנקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: