תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חיפה חוץ יום ה' 17.04 ב-20:30
הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
גם כל מה שיובל כתב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

נערך לאחרונה על ידי ItaiH6 בתאריך 18 אפריל 2014, 01:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 02:24 
לא חושב ששחיקה פיזית היא הסיפור פה, דוקא אנחנו רואים קבוצות ששיחקו בשתי מסגרות לאורך העונה מגיעות לשלב הזה בשיא. שני היחידים שיש להם תירוץ להיות "שחוקים" (קרלון ורביב) נותנים את המספרים שלהם ורחוקים מלהיות הבעיה שלנו.
נראה יותר כמו ירידה בחשק ובחדות של הקבוצה (שחיקה "מנטלית"). רואים את זה במיוחד על יונתן שבחודשים האחרונים פשוט לא מופיע בהגנה ובריבאונד בניגוד לחצי הראשון של העונה שהוא נתן הגנה מצוינת. מתן לא חזר מהפציעה וזה משפיע על כל הקבוצה, וקרלון-רביב מרשים לעצמם לזייף בהגנה כבר תקופה ארוכה בשל התלות בהם בהתקפה והעובדה שאין להם מחליף (לא מאשים אותם). סה"כ הקבוצה הזאת מעולם לא היתה מהמוכשרות בליגה וזה היה תמיד ברור שההצלחה הגיעה משני גארדים אדירים בשילוב עם הגנה קבוצתית, כשהחלק ההגנתי והקבוצתי לא שם אנחנו נשארים עם קרלון ורביב ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 06:11 
יובל כתב:
Fez כתב:
המשחק עצמו הוא באמת שטויות, לא חשוב.
אבל העובדה שההגנה שלנו נראית כל כך נורא כבר תקופה ארוכה היא מדאיגה מאוד.
הפעם האחרונה שחטפנו פחות מ-80 נקודות היתה אי שם בפברואר.

חשבתי שעם החזרה של מתן העניינים יתייצבו אבל זה פשוט לא קורה.
זו קבוצה שחיה ונשמה הגנה בתחילת העונה, לא מובנת הירידה החדה הזאת באינטנסיביות.

לא מובנת? באמת? הקבוצה הזאת שחוקה לגמרי. קרלון משחק כבר שלושה חודשים 39 דקות לערב כשהוא בקושי עושה חימום עם הקבוצה, רביב מהרגע שחזר מהפציעה משחק 37 דקות לערב שזה עוד יותר מאשר לפניה, ומתן בגיל 34 כשהוא כל העונה סוחב פציעות כולל אחת שהשביתה אותו לחודשיים משחק מעל 30 דקות במשחק. עם עומס כל כך גדול אין שום אפשרות לשמור על אינטנסיביות, ובטח לא האינטנסיביות הכל כך גבוהה שייחדה אותנו ובעצם היוותה את היתרון העיקרי שלנו על פני הקבוצות האחרות. וכשהפועל נשחקת ונמוגה, במקביל שאר הקבוצות רק מתחזקות ומגבשות סגל ורוטציה.

וכשאי אפשר לנצח משחקים בהגנה אז מנסים לנצח אותם בהתקפה (שזה מה שאנחנו עושים בחודשיים האחרונים או יותר נכון מנסים לעשות ומצליחים חלקית מאוד), ואז "מגלים" שאין לנו קליעה מבחוץ שתתן נקודות קלות ותפתח את ההגנות, אין לנו משחק פנים כשכלום לא הולך ורוצים אולי להאט את המשחק, ובעצם כל ההתקפה שלנו בנויה לחלוטין על שני שחקנים בלבד שאם אחד מהם לא פוגע אז לנו מה למכור. ושוב, זה כשבמקביל שאר הקבוצות כן נדרשו לבעיות שלהן וחיזקו את הנקודות החלשות שלהן.

ואי אפשר לדבר על כל זה ולהתחמק מזה שכל הבעיות האלה בקבוצה היו חייבות להיפתר עם חיזוק שהקבוצה שיוועה לו במשך כל העונה, ובמקום זה החור שהיה קיים רק הלך וגדל. וזה היה צריך להיות כל כך קל, כשמצד אחד יש מקומות שבהם הצורך לחיזוק זועק לשמיים ומצד שני הקבוצה מנצחת ולא צריך לבנות קבוצה מחדש אלא רק להביא שחקן שישלים את הפאזל, וכשהיה על המדף שחקן כמו אנתוני גודס שהוא בדיוק ברמה, בסגנון, כולם מכירים אותו, הוא מניה בטוחה, והוא גם התפנה בדיוק בזמן הנכון ובסכום הנכון (ואם כבר אני מזכיר את גודס שנס ציונה הביאה בסוף אז גם דיימון סימפסון שהיה פנוי בערך באותו זמן והיה משדרג אותנו כל כך). במקום זה היו רק תירוצים במשך חמישה חודשים ובסוף ניסיון כושל רגע לפני חלון ההעברות שנראה כמעט כמו ניסיון לצאת ידי חובה.

הייתה העונה הזדמנות נדירה לעשות משהו גדול עם לימונד שלהגיד על העונה שלו שהיא עונת שיא זה חתיכת אנדרסטייטמנט, עם מתן ויונתן שנותנים עונה מעל לציפיות ובעיקר בזכות זה שנפל עלינו שחקן כמו קרלון שהוא אחד הגארדים הכי טובים באירופה ומי יודע מתי ואם בכלל נראה עוד פעם שחקן ברמה הזאת משחק בהפועל. לצערי ההזדמנות הזאת כבר פוספסה, בגביע הפסדנו בחצי הגמר ובליגה נגיע אולי לחצי וכמעט בטוח שלא יותר מזה. למעשה אילת בעונה "כושלת" העיפה אותנו מהגביע ונמצאת באותו מצב בליגה (למעט יתרון ביתיות) עם סיכוי טוב להגיע רחוק יותר מאיתנו גם בגביע וגם בליגה.

מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 06:13 
איתי, הקאונסיל של חיפה מוכיח במדי אשדוד שהוא שחקן הרבה הרבה יותר מטוב מקאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 07:17 
סמל אישי של המשתמש
הספסל של מגדל וחיפה הרבה הרבה יותר עמוק משלנו.
לנו יש 6-7 שחקנים ולהם באיזור 8-9

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 07:23 
העונה הזו רק מראה שהפועל חייבת שינוי בחשיבה. ארבעה זרים, ארבעה ישראלים בכירים (מתן, יונתן, רביב ואחד נוסף) ועוד ארבעה משלימי סגל. יותם שירן וטמיר אריאלי, עם כל האהבה, לא הוכיחו שהם ראויים לקבל דקות משמעותיות בקבוצה שרצה 4-1. לזה גם גולן גוט מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
עוד לא זמן לסיכומים שכאלו.
בינתיים המסקנה העיקרית זה שארז חייב למצוא דרך להדליק את האש מחדש בקבוצה, אחרת אילת תגמור לנו אותה סופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 08:21 
עם כל האכזבה מאתמול, צריך גם להכנס קצת לפרופורציה. לחיפה יש את הזר הטוב בליגה, את רנדל, את רוט, ועוד 3-4 שחקנים שבשקט יכולים לשחק אצלנו בחמישייה.

למרות זאת, הם הפסידו לנו העונה פעמיים, ואתמול ניצחו בהפרש לא גדול במשחק בית שלהם. לא שזו נחמה גדולה, אבל גם לא אסון גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 08:35 
נועם שחם כתב:
עם כל האכזבה מאתמול, צריך גם להכנס קצת לפרופורציה. לחיפה יש את הזר הטוב בליגה, את רנדל, את רוט, ועוד 3-4 שחקנים שבשקט יכולים לשחק אצלנו בחמישייה.

למרות זאת, הם הפסידו לנו העונה פעמיים, ואתמול ניצחו בהפרש לא גדול במשחק בית שלהם. לא שזו נחמה גדולה, אבל גם לא אסון גדול.

הפסידו לנו שלוש פעמים, לא?
מאוד קשה (מנטלית) לנצח את אותה קבוצה ארבע פעמים לאורך עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
האכזבה היא לא מההפסד. אלא מכך שהוא המשך לכך שבפלייאוף הקבוצה נראית הרבה פחות טוב. מכל מיני סיבות.
לא סוף העולם. איך שלא מסתכלים על זה העונה הזאת היא הצלחה, ואנחנו קבוצה אובראצ'יברית בלי ספק בכלל. אבל לאור הליגה הסדירה, נראה לי שכולנו ציפינו וקיוינו להגיע רחוק.
וכרגע זה נראה שאנחנו בדרך לעוף ברבע הגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 10:54 
רק שבוע שעבר בדרבי הקבוצה נראתה מעולה
ותפסיקו להגיד שאילת פייבוריטית, תפסיקו לשדר פחד ולוזריות
הפסדנו להם בגביע בלי רביב,
אבל בליגה פעם אחת ניצחנו ניצחון שלא היה מוטל בספק ופעם שניה הפסדנו נטו לגמרי בגלל טעות שיפוט שפשוט שדדה לנו ניצחון שהיה שלנו
הכושר שלהם עכשיו ורצף הניצחונות לא אומר כלום, גם אנחנו היינו עושים רצף כזה בבית התחתון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
אבל בליגה פעם אחת ניצחנו ניצחון שלא היה מוטל בספק ופעם שניה הפסדנו נטו לגמרי בגלל טעות שיפוט שפשוט שדדה לנו ניצחון שהיה שלנו
הכושר שלהם עכשיו ורצף הניצחונות לא אומר כלום, גם אנחנו היינו עושים רצף כזה בבית התחתון

לא יודע פייבוריטית לא פייבוריטית.
אני כן יודע שמלבד מחצית אחת מול חיפה בבית, וחלקים מהמשחק הביתי מול מכבי, אנחנו לא נראים טוב בפלייאוף. אי אפשר להתעלם מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
זה לא רק מהפלייאוף, זה עוד מקודם,
בערך ממתי שלימונד נפצע.

ובנושא אחר - שאלה ליובל סטטיסטיקה -
מתי קרה לאחרונה שהפועל ניצחו את הרבע ה-3?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 11:42 
הפועל כתב:
דני גולפיטק כתב:

לא יודע פייבוריטית לא פייבוריטית.
אני כן יודע שמלבד מחצית אחת מול חיפה בבית, וחלקים מהמשחק הביתי מול מכבי, אנחנו לא נראים טוב בפלייאוף. אי אפשר להתעלם מזה.

הסיפור כולו זה ההגנה. הפועל היתה קודם כל קבוצת הגנה והיא לא משחקת הגנה כבר מעל חודשיים. עד פברואר חטפנו 80 נקודות ומעלה רק פעם אחת ב-15 המחזורים הראשונים, מאז ב-10 מתוך 12 משחקים אנחנו חוטפים 80 ומעלה. אי אפשר להתעלם מהמספרים האלה וגם רואים את זה בעיניים בכל משחק - זו לא אותה קבוצה של תחילת השנה בהגנה. התקפית אנחנו נראים בסדר גמור יחסית, אבל אנחנו משחקים בקצב משחק שהוא לא טוב לנו ואי אפשר לנצח קבוצות יותר מוכשרות מאיתנו בלי הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 12:09 
כולכם טוענים שכל הסיבוב הזה לא חשוב.
אני חושב שאם היינו מקבלים את נס ציונה היינו עולים שלב גם בלי ביתיות
ושאילת פייבוריטית ברורה נגדנו.

להפועל היה השנה הרבה מזל והרבה נשמה כדי להגיע לפלייאוף העליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

האכזבה (לפחות שלי) היא לא מהמשחק אתמול שהיה די שולי, אלא מההזדמנות להגיע רחוק העונה שבוזבזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 13:00 
יובל כתב:
נועם שחם כתב:

האכזבה (לפחות שלי) היא לא מהמשחק אתמול שהיה די שולי, אלא מההזדמנות להגיע רחוק העונה שבוזבזה.

אני חושב שלסיים במקום הרביעי בליגה, כשלפנינו 3 קבוצות שהגיוני מאוד שיהיו לפנינו,
זה יפה מאוד. וזאת התקדמות מהעונה שעברה.
צעד, צעד.

מה שכן מדאיג אותי, שיש מן הרגשה כזאת שוודקא שהקבוצה צריכה להיות בשיאה, יש עכשיו סוג של ירידה.
לימונד דיבר על זה אתמול וגם מתן בשבוע שעבר, אני מקווה שזה ישתנה לפני שיהיה מאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
יובל כתב:
נועם שחם כתב:

אני חושב שלסיים במקום הרביעי בליגה, כשלפנינו 3 קבוצות שהגיוני מאוד שיהיו לפנינו,
צעד, צעד.

מה שכן מדאיג אותי, שיש מן הרגשה כזאת שוודקא שהקבוצה צריכה להיות בשיאה, יש עכשיו סוג של ירידה.
לימונד דיבר על זה אתמול וגם מתן בשבוע שעבר, אני מקווה שזה ישתנה לפני שיהיה מאוחר.

עדיין, יובל צודק במיליון אחוז, עם מהלכים נכונים במהלך העונה היתה הזדמנות לתואר בעונה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 13:46 
לא קל ,אבל אני ממש מקווה שנעבור את אילת

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 16:46 
בתחילת העונה הייתי חותם על מקום רביעי, אבל לפי איך שהעונה התפתחה יכלנו להגיע יותר רחוק עם החלטות טובות יותר(מקום שלישי ולפחות גמר גביע)
אילת זו משימה קשה עם איך שההגנה שלנו נראית(איפה היא ואיפה ההגנה בדרבי הראשון או מול ירושלים בגביע) אבל אנחנו לא אנדרדוג

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 18:17 
יהלום אדום כתב:
צור ש. כתב:
יובל כתב:
נועם שחם כתב:

צעד, צעד.

עדיין, יובל צודק במיליון אחוז, עם מהלכים נכונים במהלך העונה היתה הזדמנות לתואר בעונה הזו

אין שום תסריט הגיוני שהפועל אמורה לצאת בו עם תואר מהעונה הזו
יש סיכוי לתואר כמו בכל עונה, בעיקר בגביע (וגם אליפות עם השיטות המוזרות שיש פה כל שנה), אבל מכבי וירושלים טובות ממך, לא במעט, ואפילו לא בהרבה, אלא בהמון.

ומכל המהלכים הנכונים על הנייר ראיתי מה האסל עושה בהרצליה, שבכו עליו פה נהרות שלא הבאנו, ומה אנתוני מארשל שהדיעה עליו כאן הייתה שהוא החתמה טובה, שווה.
מהלכים נכונים בפורום, הם לא תמיד מהלכים נכונים במציאות.

להגיד שאם היינו עושים רק מהלכים טובים ומוצלחים במשך כל העונה היינו שווים תואר, זה משפט שלא אומר יותר מדי. הוא נכון לגבי כל קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של 19. אוהדים תמיד מסתכלים על ההחלטות הרעות, ואומרים "אם רק". כשנעשות יחסית מעט החלטות רעות (כמו שהתוצאות השנה מלמדות) אז אלו שנעשו בולטות יותר ומתסכלות יותר. אבל דווקא אז צריך להסתכל בצורה מפוכחת ולהבין שבסה"כ השגנו השנה לא את מלוא הפוטנציאל שלנו, אלא מעבר לו.
זה באמת מתסכל שאפשר היה להשיג יותר, אבל לא צריך להיות חמדנים יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 18:40 
הפועל כתב:
כל מילה של 19. אוהדים תמיד מסתכלים על ההחלטות הרעות, ואומרים "אם רק". כשנעשות יחסית מעט החלטות רעות (כמו שהתוצאות השנה מלמדות) אז אלו שנעשו בולטות יותר ומתסכלות יותר. אבל דווקא אז צריך להסתכל בצורה מפוכחת ולהבין שבסה"כ השגנו השנה לא את מלוא הפוטנציאל שלנו, אלא מעבר לו.
זה באמת מתסכל שאפשר היה להשיג יותר, אבל לא צריך להיות חמדנים יותר מדי.

יש גם ממש ליגה של שלוש קבוצות (שגם בתוכה מכבי הרבה מעל האחרות) של תקציב, שהיא מעל הליגה, לא?
יעני הפועל מובילה את הליגה שמתחת לחיפה, מגדל ומכבי (וגם בתוכה אני מניח שאנחנו לא מקום ראשון מבחינת כסף, לאילת אני מניח שיש יותר למשל).

העניין הוא שלקבוצה כמו מכבי או מגדל, קל מאד להיות במקומות 3-4. זה יקרה גם אם המאמן יעשה אן דן די נו וככה יבחר את שחקני החיזוק שלו מתוך הרשימה של אלה שהקבוצה יכולה לשלם להם. רק מעצם זה שזה התקציב ואלה הישראלים שנכנסים בו, ואלה הזרים שנכנסים בו. גם מכבי היו מעדיפים זרים יותר טובים, והם לא הצלחה מסחררת בזה יחסית לכסף שלהם. עדיין זה מספיק בשביל להיות פה מקומות 1-2 בקלות.

בשביל קבוצה כמו הפועל להיות במקומות האלה, זה מצריך לפגוע באחוז מאד מאד גבוה של החלטות. אז לבוא בטענות שלא פגעו בקצת שלא פגעו בהן ושאנחנו לא עומדים על 100% (שגם עם ה100% היינו אנדרדוג בטח מול מכבי וירושלים), זה לא רציני. אף אחד לא פוגע ב100% וזה לא ריאלי שזו תהיה דרישת הסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יהלום אדום כתב:
צור ש. כתב:
יובל כתב:
נועם שחם כתב:

צעד, צעד.

יש סיכוי לתואר כמו בכל עונה, בעיקר בגביע (וגם אליפות עם השיטות המוזרות שיש פה כל שנה), אבל מכבי וירושלים טובות ממך, לא במעט, ואפילו לא בהרבה, אלא בהמון.

ומכל המהלכים הנכונים על הנייר ראיתי מה האסל עושה בהרצליה, שבכו עליו פה נהרות שלא הבאנו, ומה אנתוני מארשל שהדיעה עליו כאן הייתה שהוא החתמה טובה, שווה.

להגיד שאם היינו עושים רק מהלכים טובים ומוצלחים במשך כל העונה היינו שווים תואר, זה משפט שלא אומר יותר מדי. הוא נכון לגבי כל קבוצה.

גם תסריט שבו הפועל מחזיקה בשני הגארדים הכי טובים בליגה הוא לא תסריט הגיוני. אבל הוא קרה, רק שלא עשו איתו כלום. וגם מכבי וגם מגדל הפסידו לנו בלי חיזוק. וחיפה שהיא מועמדת לאליפות לא פחות ממגדל הפסידה לנו 3 פעמים.

ומתי הספקת לראות מה מארשל שווה? ב-15 דקות שהוא קיבל במשך שלושה משחקים? כי רודריק למשל, שחתם בחיפה בדיוק באותו זמן, נראה עוד יותר גרוע ממארשל בשני המשחקים הראשונים שלו, אבל הוא המשיך לקבל קרדיט ועכשיו הוא משחק מצוין. האסל היה טוב במשחקים הראשונים שלו אבל עכשיו הוא סוחב פציעה.

ומעניין שכל קבוצה בליגה, לא משנה מה התקציב שלה, הצליחה להתחזק במהלך העונה. חוץ מהפועל. אז זה שאנחנו היחידים שלא הצלחנו להתחזק במשך כל העונה כן אומר משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 18:46 
ציטוט:
גם תסריט שבו הפועל מחזיקה בשני הגארדים הכי טובים בליגה הוא לא תסריט הגיוני. אבל הוא קרה

נכון
זו בדיוק הנקודה
שאי אפשר להתייחס לכל מה שטוב כ"קרה, הלאה".
זה חלק ממכלול של החלטות, חלק מוצלח. והפועל פגעה באחוז גבוה מאד מהן. רובן, עובדתית, היו מוצלחות. היו גם חלק שלא.

בהצלחה בחיפושים אחרי המאמן שיפגע ב100%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 19:15 
מי שחושב שהיה לנו איזשהו סיכוי לצאת העונה עם תואר הוזה בגדול.
הפציעה של רביב חיסלה לנו את הגביע וזה לא משנה איזה זר היינו מביאים ולאליפות לא היה סיכוי מלכתחילה.
כרגע צריך להתרכז בסדרה מול אילת. אנחנו אמנם פייבוריטים, אבל אם נמשיך לשמור ככה אנחנו בכיף יכולים לעוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חיפה חוץ יום ה' 17.04 ב-20:30
הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 19:18 
הוקיץ' כתב:
מי שחושב שהיה לנו איזשהו סיכוי לצאת העונה עם תואר הוזה בגדול.
הפציעה של רביב חיסלה לנו את הגביע וזה לא משנה איזה זר היינו מביאים ולאליפות לא היה סיכוי מלכתחילה.
כרגע צריך להתרכז בסדרה מול אילת. אנחנו אמנם פייבוריטים, אבל אם נמשיך לשמור ככה אנחנו בכיף יכולים לעוף.

ד"ש מאנתוני גודס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חיפה חוץ יום ה' 17.04 ב-20:30
הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יהלום אדום כתב:
צור ש. כתב:
יובל כתב:
נועם שחם כתב:

צעד, צעד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2014, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ציטוט:
גם תסריט שבו הפועל מחזיקה בשני הגארדים הכי טובים בליגה הוא לא תסריט הגיוני. אבל הוא קרה

נכון
זו בדיוק הנקודה
זה חלק ממכלול של החלטות, חלק מוצלח. והפועל פגעה באחוז גבוה מאד מהן. רובן, עובדתית, היו מוצלחות. היו גם חלק שלא.

אין בעיה שהרבה החלטות לא היו מוצלחות (והיו הרבה: אריאלי, שירן, קאונסל, הארפר ואולי אוואנס),
הבעיה שמאז ההחלטות המוצלחות ולא המוצלחות בתחילת העונה יותר לא התקבלו החלטות מוצלחות,
למעשה, כמעט לא קרה כלום.
בליגה שהיא מירוץ חימוש, אנחנו פשוט הלכנו לישון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2014, 10:41 
KingAlpaca כתב:
19 כתב:
ציטוט:

נכון
זו בדיוק הנקודה

אין בעיה שהרבה החלטות לא היו מוצלחות (והיו הרבה: אריאלי, שירן, קאונסל, הארפר ואולי אוואנס),
הבעיה שמאז ההחלטות המוצלחות ולא המוצלחות בתחילת העונה יותר לא התקבלו החלטות מוצלחות,
למעשה, כמעט לא קרה כלום.
בליגה שהיא מירוץ חימוש, אנחנו פשוט הלכנו לישון.

זו בדיוק הנקודה. אנחנו ישבנו והעדפנו לא לקבל החלטות. ובמקום להשאר שווים בין שווים עם שלושת הגדולות האחרות (והיינו במצב הזה במהלך העונה) ישבנו וחיכינו למשיח שיגיע כשהקבוצות האחרות השתפרו והתחזקו וניצלו את ההזדמנויות שהיה אפשר לנצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: