תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מגדל חוץ יום ראשון 30.3 בשעה 20:00
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 22:45 
אם אנחנו רוצים להיות קבוצה חביבה אז אפשר לדבר על הסגל הבלתי נגמר שלהם, על זה שאצלם ברייסי רייט ודאנקן הם שחקני ספסל ועל הכוח שלהם בפנים.
אם אנחנו רוצים להיות קבוצה גדולה אז צריך לדבר על זה שפשוט לא היינו אינטנסיבים, שנתנו לרייט, דאנקן והלפרין שלשות פנויות, שטיפלנו גרוע בפיק אנד רול ושלקחו לנו על הראש ריבאונד התקפה מכל כיוון.
יכול להיות שעדיין היינו מפסידים כי זה היה משחק חוץ והם באמת שיחקו טוב כשברייסי רייט היה בלתי עציר ואצלנו קרלון פשוט נימנם על המגרש, אבל בואו נעשה את המקסימום מצידנו לפני שאנחנו מתחילים לתרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
זה נורא קל לאמר. אבל אין משהו יוצא דופן בזה שלא כל השחקנים מופיעים לכל משחק, ולא כולם תמיד מופיעים באגרסיביות. ככה זה כל קבוצה, מי פחות ומי יותר. לעומת זאת יש מספיק משחקים השנה שניצחנו בשיניים רק בגלל מלחמה ואגרסיביות.
אין מה לעשות, אנחנו פחות טובים מהם. זה לא בושה להפסיד להם אצלהם בבית, ועוד כשהם בתקופה מצוינת.
נקווה להיפגש בשביעיות במאי, ולנצל את הפריכות המפורסמת שלהם, כדי שוב לגנוב סידרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
המשחק של היום והדרבי חוץ היו שני משחקים שידענו את הסיכויים שלנו לנצח בהם,היום דווקא התמודדנו לא רע בהרבה דקות אבל ברגע שרייס ודופרי נכנסו לעניינים זה נגמר.
את ניצחון החוץ הזה נצטרך בנסיבות אחרות אם וכאשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 23:13 
במשחק שניצחנו את ירושלים 5 שחקנים היו בדאבל פיגרס והשישי עם 9 נק'.
לאור פערי הכשרון ועומק הספסל אנחנו צריכים משחק כמעט מושלם כדי לנצח אותם (או יום נוראי שלהם) והיום זה לא קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 23:14 
עכשיו שידור חוזר של ערב הכדורסל בערוץ 5 (55).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2014, 23:30 
הפועל כתב:
זה נורא קל לאמר. אבל אין משהו יוצא דופן בזה שלא כל השחקנים מופיעים לכל משחק, ולא כולם תמיד מופיעים באגרסיביות. ככה זה כל קבוצה, מי פחות ומי יותר. לעומת זאת יש מספיק משחקים השנה שניצחנו בשיניים רק בגלל מלחמה ואגרסיביות.
אין מה לעשות, אנחנו פחות טובים מהם. זה לא בושה להפסיד להם אצלהם בבית, ועוד כשהם בתקופה מצוינת.
נקווה להיפגש בשביעיות במאי, ולנצל את הפריכות המפורסמת שלהם, כדי שוב לגנוב סידרה

אם תשים לב לא דיברתי על זה שלא כל השחקנים הופיעו כי זה אכן עניין של יום, דיברתי על דברים שלא עשינו כמו שצריך כקבוצה וגרמו לכך שחטפנו פאקינג 102 נקודות על הראש.
ארז ומתן אמרו בסיום בדיוק אותם דברים.
ושוב, יכול להיות שבכל מקרה היינו מפסידים, אבל את שלנו בטוח לא עשינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 00:34 
כשפאקינג יניב גרין מוצא את עצמו פעם אחר פעם חופשי בצבע אחרי פיק אן רול פשוט אתה יודע שההגנה שלך לא עשתה את כל מה שהיא יכלה/היתה צריכה...

נערך לאחרונה על ידי דני גולפיטק בתאריך 31 מרץ 2014, 07:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מגדל חוץ יום ראשון 30.3 בשעה 20:00
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 02:05 
אני יכול לקבל בשלווה הפסד במלחה, כשעל הנייר הבדלי הרמות ברורים. אבל, ויש פה אבל, שמרנו היום כמו חבורה של שחקנים שנבהלו מהכישרון של מגדל בהתקפה במקום לבוא ולנסות לעצור אותם. מצד שני, אתנחם בעובדה שכנראה יש לנו רק עוד חודש וחצי לחזות בפלא שקוראים לו ג׳סטין הארפר, אחד מהשחקנים המרגיזים בהיסטוריה של הפועל אם לא המרגיז שבהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מגדל חוץ יום ראשון 30.3 בשעה 20:00
הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 07:54 
ברגר כתב:
אני יכול לקבל בשלווה הפסד במלחה, כשעל הנייר הבדלי הרמות ברורים. אבל, ויש פה אבל, שמרנו היום כמו חבורה של שחקנים שנבהלו מהכישרון של מגדל בהתקפה במקום לבוא ולנסות לעצור אותם. מצד שני, אתנחם בעובדה שכנראה יש לנו רק עוד חודש וחצי לחזות בפלא שקוראים לו ג׳סטין הארפר, אחד מהשחקנים המרגיזים בהיסטוריה של הפועל אם לא המרגיז שבהם

החוסר יציבות שלו זה אחד הדברים המעצבנים
משחק כן משחק לא מופיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:

שיעוף כבר נמאס לראות את האדישות/פאניקה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:

ואת שחקן ההגנה המהולל יונתן שולדבראנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
הקטע הזה שיונתן והארפר לא סוגרים לריבאונד מטריף אותי, זה א-ב של כדורסל ובלי זה לא נוכל לתת פייט רציני. לא יכול להיות שיונתן לא שם גוף על יניב גרין ובמקום זה מנסה לקחת לו ריבאונד בלי טיפת מגע. זה הורג אותנו כבר כמה משחקים רצוף אבל אתמול זה אפילו יותר עיצבן כי זה לא היה טיוס אלא יניב גרין בן ה- 63

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 10:01 
red_o כתב:
ברגר כתב:

החוסר יציבות שלו זה אחד הדברים המעצבנים
משחק כן משחק לא מופיע

דווקא יציב מאוד בתצוגות מחפירות הגנתית ואין סוף זריקות גרועות בהתקפה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
הקטע הזה שיונתן והארפר לא סוגרים לריבאונד מטריף אותי, זה א-ב של כדורסל ובלי זה לא נוכל לתת פייט רציני. לא יכול להיות שיונתן לא שם גוף על יניב גרין ובמקום זה מנסה לקחת לו ריבאונד בלי טיפת מגע. זה הורג אותנו כבר כמה משחקים רצוף אבל אתמול זה אפילו יותר עיצבן כי זה לא היה טיוס אלא יניב גרין בן ה- 63

זה משהו שנשגב מבינתי.
איך ארז לא מטפל בזה?
אל תקפצו איתם, תנעלו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
לפעמים נדמה לי שיונתן והארפר חושבים שהם גארדים שכלואים בגוף של 2 מטר פלוס. כל הרעיון של מגע ופיזיות זר להם. זה הורג אותנו כל משחק- הקבוצה שומרת נהדר התקפה שלמה , היריבה מגיעה לזריקה קשה ואז לוקחים לנו ריבאונד רק כי אין סגירה רצינית. זה פשוט מטריף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 11:09 
זה פשוט מאוד - אין לנו גבוהים שאוהבים ויכולים לשחק מתחת לסל, אני אומר את זה כבר חצי עונה.
כלומר יונתן והארפר גבוהים, אבל לא אוהבים לשחק כגבוהים (=מתחת לסל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 11:23 
לא מכיר את הארפר אבל יהונתן מאז ומעולם שיחק כמו גארד. דוקא העונה הוא קצת יותר מסתובב בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
אנחנו לא מספיק טובים כדי לנצח אותם במלחה,בהדר יוסף עוד אפשר איכשהוא עם הקהל
יש להם שחקנים עד סוף העולם,מתחת לסל ומחוץ לקשת איפה שלא תרצו
קלעים לשלוש דופרי,רייט,הלפרין והצעירים שלהם נכנסים
אנחנו לא יכולים תעמוד מולם במלחה פערי רמה ותקציב
הפנים לדרבי,הוא מעל הכל :hapoel:

די עם השטויות.
אפשר לעמוד מולם במלחה, בדיוק כמו שהוכח בפלייאוף בעונה שעברה שאפשר לעמוד מול החזירים ביד אליהו, אם רק מנסים.
כשלקרלון עובר בשקט שהוא כבר חודש ומעלה לא שומר אישית, וכשיונתן והרפר שוברים את שיאי הרכות והטמטום של עצמם ממשחק למשחק בהגנה, אז גם את הרצליה אנחנו לא בטוח מנצחים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
בהדר יוסף זה יהיה סיפור אחר לגמרי, אני בטוח. מעל מאה הם לא ייקלעו אצלנו בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 16:32 
לא ברור איך חצי מהאוהדים שהיו במלחו הגיעו כדי לעמוד, לסתום את הפה ולצפות במשחק. בשביל זה עדיף שתישארו בבית ותשאיר את הכרטיסים לאנשים שיש להם רעב לעודד את הקבוצה. שש-שבע שורות ראשונות מעודדים, מעל זה עומדים ובוהים במגרש. אפילו לא בוז בהתקפות של ירושלים, כי זה הרי ממש קשה ודורש תואר שני במדעי השריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 21:09 
bergkamp כתב:
לא ברור איך חצי מהאוהדים שהיו במלחו הגיעו כדי לעמוד, לסתום את הפה ולצפות במשחק. בשביל זה עדיף שתישארו בבית ותשאיר את הכרטיסים לאנשים שיש להם רעב לעודד את הקבוצה. שש-שבע שורות ראשונות מעודדים, מעל זה עומדים ובוהים במגרש. אפילו לא בוז בהתקפות של ירושלים, כי זה הרי ממש קשה ודורש תואר שני במדעי השריקה.

אם מישהו רוצה לבוא למשחק כדי לראות כדורסל ולא בא לו לקפוץ לשיר ולשרוק בוז כל המשחק זאת זכותו המלאה, לא עדיף שישאר בבית ותכלס אף אחד לא שאל אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 21:42 
תשאר אתה בבית
ממש נורא לבקש לעודד את הקבוצה שלך ולנסות לעזור לה לנצח

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2014, 23:09 
Red or Dead כתב:
תשאר אתה בבית

אני לא ביקשתי מאף אחד להשאר בבית, אני גם תמיד חוזר ממשחקים כשאין לי קול, אבל אני עושה את זה כי ככה אני אוהב לראות משחקים, אם מישהו מעדיף לעמוד (או אפילו לשבת) ולראות משחק ולשוחח עם חבר שלו על המשחק, זאת זכותו.
להגיד או שתצעקו או שתשארו בבית זה ילדותי ומטופש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 11:16 
ארדיטי כתב:
Red or Dead כתב:
תשאר אתה בבית

אני לא ביקשתי מאף אחד להשאר בבית, אני גם תמיד חוזר ממשחקים כשאין לי קול, אבל אני עושה את זה כי ככה אני אוהב לראות משחקים, אם מישהו מעדיף לעמוד (או אפילו לשבת) ולראות משחק ולשוחח עם חבר שלו על המשחק, זאת זכותו.

לא טמבל, במשחק במלחה חובתו של כל אוהד היא לעודד ולעשות בוז כל הזמן. אני כבר לא מדבר על כך שזו חובתו הראשונה והחשובה ביותר של כל אוהד, אבל בטח במשחק חוץ כמו במלחה, אולם סופר ביתי שבו יש הקצאה של 250 כרטיסים יקרים. מי שלא בזין שלו לתת בשביל הקבוצה שישאיר את הכרטיס בשביל מישהו שכן בזין שלו, ולא יעמוד ויבהה במגרש כמו זומבי שבמקרה נקלע למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 11:53 
bergkamp כתב:
ארדיטי כתב:
Red or Dead כתב:
תשאר אתה בבית

לא טמבל, במשחק במלחה חובתו של כל אוהד היא לעודד ולעשות בוז כל הזמן. אני כבר לא מדבר על כך שזו חובתו הראשונה והחשובה ביותר של כל אוהד, אבל בטח במשחק חוץ כמו במלחה, אולם סופר ביתי שבו יש הקצאה של 250 כרטיסים יקרים. מי שלא בזין שלו לתת בשביל הקבוצה שישאיר את הכרטיס בשביל מישהו שכן בזין שלו, ולא יעמוד ויבהה במגרש כמו זומבי שבמקרה נקלע למשחק.

אתה קובע מה חובתו של אוהד? יש סטדנרט ברקמפ שכל אוהד צריך לעמוד בו? לכתוב עלי שאני טמבל זה קל, להבין שיש להפועל המון אוהדים שונים שנהנים מכדורסל בדרך שלהם ולא כולם יתנהגו כמוך וזה בסדר זה קצת דורש יותר מאשר פשוט להתלהם ולקלל.

אתה תבוא ותשיר ותקפוץ ותקלל ותשרוק בוז ותעשה מה שאתה יכול ואחרים יבואו להנות ממשחק כדורסל טוב ולא יאלצו לשמוע ממך שאתה חושב שהם צריכים להשאר בבית כי אוהדי הפועל הם רק מי שחושב כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 15:38 
מי שלא רוצה או לא מסוגל לתת אקסטרה בשביל הצלחת הקבוצה, שלא יתפוס מקום יקר במשחק חוץ שבו הקבוצה צריכה אוהדים רועשים ותומכים ולא זומבים. כמו שלא היית רוצה שיעלו על המגרש שחקנים כבויים שאין להם כוח או רצון להילחם על כל כדור, כך גם השחקנים לא היו רוצים שיבואו אוהדים אדישים שלא פותחים את הפה פעם אחת כל המשחק - כמו שהיו יותר מדי מהנוכחים במלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
מי שלא רוצה או לא מסוגל לתת אקסטרה בשביל הצלחת הקבוצה, שלא יתפוס מקום יקר במשחק חוץ שבו הקבוצה צריכה אוהדים רועשים ותומכים ולא זומבים. כמו שלא היית רוצה שיעלו על המגרש שחקנים כבויים שאין להם כוח או רצון להילחם על כל כדור, כך גם השחקנים לא היו רוצים שיבואו אוהדים אדישים שלא פותחים את הפה פעם אחת כל המשחק - כמו שהיו יותר מדי מהנוכחים במלחה.

ואם יש אוהד שמגיע לכל משחק חוץ אבל לא מרעיש יותר מדי,לעומתו יש אוהד שאמנם מרעיש אבל בקושי מטריח את עצמו למשחקי חוץ.
שניהם רוצים להגיע עכשיו למלחה, מי ע"פ דירוג האוהדים שלך צריך לקבל כרטיס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 16:36 
אני יכול רק להעיד על עצמי, שביום שארגיש שאין לי כוח לדחוף את הקבוצה ויותר מעניין אותי פשוט לצפות במשחק, אעדיף להישאר בבית מאשר לגזול כרטיס במלחה/נוקיה מאוהד שכן מסוגל לעשות זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 17:21 
על מה יש להתווכח פה? כולנו רוצים שהפועל תצליח והתפקיד שלנו הוא לעזור לזה לקרות, אם זה בבוז ליריבה, עידוד הקבוצה או לחץ על השופטים.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2014, 17:27 
כל אחד זכאי לתפיסה שלו לגבי מה התפקיד של הקהל וכל אחד רשאי לנהוג לפי ראות עיניו, אבל לאף אחד אין את הזכות להגיד תשארו בבית לאנשים שרוצים לבוא לראות משחק רק כי הם רואים את תפקיד האוהד אחרת מכם.

תפסיקו להתעסק במי מעודד כמה, מי מגיע לכמה משחקים ומי יושב באיזה שער בבלומפילד. יש עשרות אלפים אוהדי הפועל, כל אחד אוהד בצורה שמתאימה לו וכולנו באותו צד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: