ultrashapoel כתב:
בצער רב, לאור החלטה לקיים את משחקי הדרבי ביום שני הקרוב במועדים סמוכים, ארגון אולטראס הפועל דבק בהחלטתו וקורא לאוהדי הקבוצה להחרים את משחק הכדורסל ולהימנע מצפייה בו בטלוויזיה. שעת המשחק שנקבעה (18:15), היא לכשעצמה מזלזלת באוהד הממוצע, והסבירות לנסוע, להחנות, לעבור בדיקה בטחונית ולהיכנס למשחק בבלומפילד עם מועד השריקה היא אפסית. היחס אליו אוהדים זוכים מצד עסקני הספורט בישראל הוא מביש במקרים רבים ומקרה זה הוא חציית קו אדום ואל לנו לקבל אותו. אנו מתנצלים בפני המועדון, שלא נוכל לתת את הדחיפה לה הוא רגיל במשחק הכה חשוב, אך אנו סבורים כי רק צעד מסוג זה יבטיח את זכותנו לתמוך בקבוצתנו גם בעתיד.
לא יכול שלא להבין את ההחלטה, יש לנו קבוצה וצריך לעמוד מאחוריה, לדעתי נעשה הכל מכיוון המועדון לשנות את ההחלטה
ולכן חשוב שנמלא את חלקנו ונעמוד מאחוריו , גם אם זה אומר ש750 אוהדים יגיעו עם שריקת הפתיחה לבלומפילד.
גם לי קשה עם ההחלטה ואני עצבני עליה ולא מבין אותה, גם אני רוצה ואהיה בשני המגרשים, אבל לא לבוא למשחק זה בדיוק
מה שרוצים שם במנהלת הליגה ובמועדון הכדורסל שלה זה שהיו"ר שלה אוהד.
בוא נבוא ונוכיח לו שאנחנו עומדים מאחורי הקבוצה באש ובמיים, ואח"כ נתפנה למחאות באולמנו הביתי (לא לתת לו ולדומיו את הפריבליגות במגרשנו,לא לתת להם כרטיס וחניה).
בואו לעודד את הקבוצה בדרבי החשוב הזה, בואו תנו לבחורים על הפרקט את מה שהם נתנו לכם כל העונה, את הלב ואת הנשמה. כי לכדורגל יגיעו הרבה אוהדים אבל
בכדורסל יש 750 בלבד שיכולים וצריכים להיות שם!