תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול תקשורת - אפטר דרבי
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 14:04 
מישהו העלה ליוטיוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 14:35 
ברוכים הבאים לגהינום של האדומים בהחלט עושה לי צמרמורת :hapoel:

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
מישהו העלה ליוטיוב

עוד גירסא של של כדורי הים, מהזווית של יציע האורחים לב לב :

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
גרינוולד ( :BOW: ) הוציא מ 2 מכביסטים מהכדורגל למה הם סולדים מהכדורסל שלהם. עונג צרוף.
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2696751

אחד מהם:
ציטוט:
יוסי רול, בנו של צבי רול ז"ל (צבי רול היה הגזבר ואחראי קשרי החוץ של מחלקת הכדורסל בעבר, ושימש כחבר הנהלת מחלקת הכדורסל בין שנות ה-60' לסוף שנות ה-80'):

בתור אחד האוהדים השרופים של הכדורגל והכדורסל, ובן של מי שהיה מנהל מיתולוגי במחלקת הכדורסל, לא זכורות לי תקופות כאלה של ניכור בכדורגל כלפי הכדורסל. באופן אישי אני לא דורך כבר כמה שנים טובות בהיכל, ומגיע רק למשחק הדרבי. ואם נדבר על הדרבי, אז אני לא זוכר דרבי אחר שהיה כל כך חד-צדדי, מהרגע שהתחיל ועד שהסתיים, בכל הפרמטרים. בקהל, במשחק עצמו, בכל מה שהיה מסביב. זה ביזיון, השפלה.

אני לא הולך כבר כמה שנים למשחקים בגלל היחס המשפיל שקיבלתי כבן של צבי רול ואי-עמידה בהבטחות כלפיי. אבל זה לא העניין. בעיקר אני כבר לא הולך כי אנחנו מרגישים שזו לא מכבי של פעם. אין לב. אין נשמה. אין שום יצר של מכביזם. פעם הכדורסל היה סמל להצלחה. היום הוא כלום.

מה היה פעם? אל"ף, היה רגש. ניהלו את הקבוצה מתוך רגש. הקבוצה נבנתה נכון. היום הניהול המקצועי פשוט גרוע. אין חברי הנהלה כמו שהיו לפני 10-15 שנים, חוץ משמעון עצמו, שעליו אין לי מה לומר, כי הוא אחד מאבות המכביזם, אבל שמעון של השנים האחרונות זה לא שמעון של פעם והוא גם צריך להסתדר במציאות אחרת. פעם הוא עבד עם שמלוק וצבי רול ומוני פנאן ז"ל - והיום הוא צריך לעבוד עם אנשים לא-מקצועיים ולא-רציניים.

אני בספק אם המנהלים מהדור הצעיר הם בכל אוהדי מכבי. זה לא שמלוק, שהיה טס לחו"ל ומביא זרים ופוגע בינגו. היום הכול נראה שכונתי. וחוץ מעמי ביטון, וכמובן שמעון, נראה לי שאף אחד בקבוצה הזאת לא מכביסט. כי אם אני קורא שעמי ביטון ואלי נתנאל האפסנאי היו שני האנשים היחידים שלקחו ללב את ההפסד להפועל ושברו שולחן, אז ככה זה נראה. לא ראיתי שלאדון יוגב אוחיון או פניני היה אכפת שמכבי הפסידה את הדרבי הזה.

הם ביקשו סליחה. אמרו: אנחנו מתנצלים. מה יש לכם להתנצל? השפילו אתכם ואותנו, ביזו אותנו. היו תקופות שבמצב כזה שחקנים על המגרש היו שוברים למישהו מהפועל יד או ראש. היום, השחקנים מקבלים את ההפסד כאילו כלום, בצורה טריוויאלית לגמרי. ודיוויד בלאט אומר בריש גלי: הדרבי הזה אומנם חשוב, אבל לא קובע. אז יש לי חדשות בשביל אדון בלאט: בשבילנו האוהדים, או לפחות בשבילי, דרבי זה צו 8, זה משחק שמגיע לפני הכול. אני מתחבר למה שאילן השועל אמר: לא מעניינת אותנו בארסה או ריאל או קובאן. את האוהדים האמיתיים קודם מעניינת הליגה הישראלית, ולפני הכול הדרבי.

דני פדרמן כנראה ישן טוב באותו לילה. אני לא. מה הוא עשה אחרי הדרבי הזה? נתן קנסות? הפך עולמות? כלום, חוץ מהתנצלויות צבועות. אני אומר לך, הדרבי הזה היה משפיל, וגם היום, אחרי יומיים, עדיין קשה לי. אנחנו עכשיו מצפים רק לדרבי של הכדורגל בעוד חודש. אם נפשל גם שם, זו בכלל תהיה עונה שאפשר כבר עכשיו לסגור אותה. כי בשביל אוהדי הפועל, כל מה שצריך זה לנצח דרבי פה ושם. בשבילם הדרבי ביום שני הוא אושר. אני לא מוכן להפסיד אפילו דרבי אחד מתוך 100. בטח לא בקאדר ובתקציב ובשם של מכבי. בטח לא לקבוצה שכל התקציב שלה זה בקושי סופו.

האוהדים בכדורסל, ברובם, הם ביזיון. בכדורגל לא יכולים לראות אותם. מה זה לא לבוא לדרבי? ואיך מכבי לא הכריחה את גייט 11 והאולטראס לבוא? בתקופות של מוני, שלושה ימים לפני כל דרבי היינו מקבלים ממנו צלצול ומגיעים אליו למשרד. הוא היה אומר לי: 'רול, דרבי, אתה יודע מה זה דרבי? תביא את פיני שרון, איתי שלייפר, דני עזרא, שלומי אברמוב', כל הגרעין של המשוגעים מהכדורגל.

מוני תמיד אמר לי: 'אני רוצה שתשבו מאחורי הספסל של הפועל, שתעשו רעש, בלגן, תלחיצו אותם'. לא משנה אם היה כרטיס או לא, אם ההיכל היה סולד אאוט או לא, ואל תשאל בכלל איך, אבל לדרבים היו מגיעים באופן קבוע עוד חמישים איש מהכדורגל, פוגשים את מוני מחוץ למשחק בשער 9, ונכנסים. לרובם מצאו מקום מאחורי הספסל של הפועל, והם היו עושים להם את המוות, הורגים אותם.

היום אתה בא לדרבי, ואפילו לא שומעים אותנו. היכל עם עשרת אלפים אוהדי מכבי ואלף אוהדי הפועל, ושומעים רק את אוהדי הפועל. החוסן של הכדורסל אלו אותם 8-9 אלף איש שמחדשים מנוי באופן קבוע, לא משנה מה המצב הכלכלי ואיזו קבוצה מכבי בנתה. הם הצליחו ליצור סוג של מנייה בטוחה, של אנשים שקונים מנוי בלי קשר לשאלה מי הזרים ומי ההנהלה והאם קודם הפסידו אליפות, ועל זה מגיע שאפו לאלי דריקס, שגם מצליח להביא את כל הספונסרים ולמכור מראש בכל שנה את האצטדיון. אבל הגרעין הגדול הזה מורכב ברובו מאוהדים שבשבילם ספורט זה סוג של בילוי. אני לא פוסל את זה. אבל חבל שהם הרוב.

היום, בכדורגל אף אחד לא מתעניין בכדורסל. ביום של הדרבי התקשרו אליי אנשים מהכדורגל ואמרו: הלוואי שנקבל 20. למה? כי הם נגעלים מהכדורסל. מהקהל. מי שיושב בשער 3, בשער 9, זה לא קהל. תראה את הקהל של הפועל: יושבים לך גם אנשי העסקים הכי גדולים בתוך היציע, עם דגלים וצעיפים, שרים ומעודדים. הם לא באים לקונצרט. הם באים למשחק. ואני אומר, בכאב גדול: הקהל שלהם הוא הכי טוב בארץ. לפחות בכדורסל. אני לא מתחבר לשירי הנאצה, בטח לא נגד מוני ולרגב (פנאן) לא מגיע מה ששרו לו ועשו לו. אבל מבחינת עידוד ואווירה הם עולים על האוהדים של מכבי בכדורסל בכל פרמטר. האוהדים שהחליטו לא לבוא כנראה לא יודעים מה החשיבות של דרבי.

אבל במכבי כבר מסתכלים על המשחק הבא באירופה. הייתי מוכן לקבל שלושים הפרש מויטוריה תמורת ניצחון בדרבי. אבל היום כנראה שבקבוצה הזו אין אף אחד חוץ משמעון שבאמת מבין מה זה מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
משפט השנה
ציטוט:
אני בספק אם המנהלים מהדור הצעיר הם בכל אוהדי מכבי. זה לא שמלוק, שהיה טס לחו"ל ומביא זרים ופוגע בינגו. היום הכול נראה שכונתי.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 17:45 
אני חושב שמשפט השנה הוא המשפט האחרון:
ציטוט:
בהיכל נוקיה, אני לא מרגיש בבית כמו שאני מרגיש בבלומפילד. בלומפילד זה בית. נוקיה זה מקום זר.
חסרי מודעות עלובים. אוהדי הצלחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
אני נהניתי במיוחד מזה:

ציטוט:
כי בשביל אוהדי הפועל, כל מה שצריך זה לנצח דרבי פה ושם. בשבילם הדרבי ביום שני הוא אושר. אני לא מוכן להפסיד אפילו דרבי אחד מתוך 100. בטח לא בקאדר ובתקציב ובשם של מכבי. בטח לא לקבוצה שכל התקציב שלה זה בקושי סופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 18:25 
ממליץ לכל אוהדי מכבי ללכת להזדיין (עם בגירות). הדרבי הזה הוא עוד ניצחון ועוד מדרגה בדרך לחזרתה של הפועל לאיים על ההגמוניה של המחלה. ייקח 5,10,15 שנים. אבל בהתנהלות הנוכחית ובהתעצמות שלנו - זה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 18:51 
הסיפור הכי מעניין בכתבה הזו הוא ששני האוהדים מספרים שמכבי הושיבה בכוונה קהל בעיתי מאחורי הספסל של הפועל.
פדרמן ומזרחי היו במכבי באותה תקופה.
תלמדו אותנו איך להתנהג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 19:07 
ומה עם הציטוט הזה?

זה לא הקהל שגדלנו עליו. פעם היינו פורצים את הדלתות של אוסישקין ורבים עם אנשי הפועל ועומדים מאחוריהם במשחקים ועושים להם את המוות ביד אליהו. אני זוכר איך בסוף שנות ה-80', כשהם היו באים לדרבים אצלנו, היינו מחכים להם ביציאה מהרכבים ומתחילים לעשות בלאגן. הם היו מפחדים מאיתנו. רועדים. היום אין את זה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 19:28 
במקרה, היום דיברתי עם מכיר אוהד מכבי שרוף, כשניסתי להקניט אותו לגבי הדרבי.

אמר לי שמכר השנה את המנוי שלו לכדורסל ולא מזיז לו שהפסידו. ושנפגש בדרבי בכדורגל.

כלומר, נראה שמדובר בתופעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 19:44 
כתבה מערוץ הספורט שמופיעה בנענע. אני לא מוצאת אותה בערוץ הספורט.

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1019365

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול תקשורת - אפטר דרבי
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:

אמר לי שמכר השנה את המנוי שלו לכדורסל ולא מזיז לו שהפסידו. ושנפגש בדרבי בכדורגל.

רק מחזק את הידיעה שמדובר בקהל נצחונות.
הקבוצה בכדורסל מקרטעת וזאת של הכדורגל מנצחת, אז כולם עוברים ומצדיקים זאת בדיעבד בכל מיני קשקושים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 20:02 
beny כתב:

כן תופעה, ממש הזוי מה שקורה כאן.
הכדורסל פעם היה מבחינתם חזות הכל, התגלמות המכביזם, הספורט העיקרי והמייצג של ישראל.
הכדורגל היה על הפנים, חולצות שחורות קולרים ובלאגן, והם אמרו שהמכביזם חי רק בכדורסל. ובכדורעף. שם צריך לרכז את העידוד. זה לא שהקבוצת כדורגל הייתה חלשה, היא פשוט לא הייתה מכביסטית.
היום לעומת זאת, ששולט שם בן אדם שהתחנך על אלי דריקס ובכה באותו משחק של מני לוי, והביאו איתו ביחד עוד אנשי רוח של מכבי, סוף סוף הם יכולים להתחבר לכדורגל.
בכדורסל, שם לעומת הכדורגל, דווקא היום אין מכבי. זה הכל כסף, זרים שלא יודעים מה זה הסמל.
אין שום קשר ל3 הפסדים מתחילת העונה, כמו שאין שום קשר לזה שעשור שלם הם קיבלנו ממנו בתחת בכדורגל.
איפה שמפסידים קצת, זה לא מכביסטי מספיק בשבילם.

תולעים עלובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 20:22 
ברור ברור.
פעם גביע אופ"א היה מפעל זניח ולא מעניין, ובכדורסל אנחנו לוקחים אליפויות אירופה באמת. אימפריה.
עכשיו גביע אופ"א זה טירוף סולד אאוט מנויים והכדורסל זה לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 22:23 
יש גם שמועות שבכדורעף (שהעיזו לא לקחת דאבל) הם כבר לא מכבי והכדוריד (שקונים כל מה שזז) הוא הכי מכבי שיש.
אוהדי הצלחות היו ונשארו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 23:27 
דיוויד בלאט בדרכו הבטוחה להיות נמני של הכדורסל :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 06:12 
סמל אישי של המשתמש
המכביזם זה לנצח וכשלא מנצחים אין מכביזם.
אז קבוצה חלשה היא לא מכביסטית ואפשר לנטוש אותה.
כמ שנכתב:דירה להשכיר קבוצה להפקיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 11:42 
זה ברור שאם מכבי תנצח אז כל הדיבורים ייעלמו, אבל אתם לא יכולים להתעלם מתהליך הריחוק והניכור שעוברים האוהדים שם מול הקבוצה ומול ההנהלה וזה ממש לא מהיום.
וזה עוד לפני שאנחנו מדברים על שחיקת המותג שלהם בשנים האחרונות, מה שהם בנו ב-40 שנה הולך ונחלש מיום ליום (כמובן שיש לנו עוד המון המון עבודה לפני שבכלל נוכל להתחיל להסתכל לכיוון שלהם בכל נושא המיתוג והשיווק, אבל הם עדיין נמצאים בתהליך שלילי מאוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 22:34 
ראצ'ו כתב:
זה ברור שאם מכבי תנצח אז כל הדיבורים ייעלמו, אבל אתם לא יכולים להתעלם מתהליך הריחוק והניכור שעוברים האוהדים שם מול הקבוצה ומול ההנהלה וזה ממש לא מהיום.
וזה עוד לפני שאנחנו מדברים על שחיקת המותג שלהם בשנים האחרונות, מה שהם בנו ב-40 שנה הולך ונחלש מיום ליום (כמובן שיש לנו עוד המון המון עבודה לפני שבכלל נוכל להתחיל להסתכל לכיוון שלהם בכל נושא המיתוג והשיווק, אבל הם עדיין נמצאים בתהליך שלילי מאוד).

לפני 3-4 שנים צחקו עלי שכתבתי שהאימפריה המרושעת בדרך למטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 22:40 
נשבר כבר הזין מאוהדי מכבי כדור סל , שלוקחים גביע אירופה כולם שמחים מאושרים ומתפלאים " איך אתה יכול לא לשמוח ?, הם הקבוצה של המדינה, לקחנו גביע אירופה " אבל עכשיו שלקחנו דרבי לאף אחד לא אכפת "הקבוצה לא מעניינת אותי השנה " ו"אני אוהד רק בכדורגל " .אין על מי לצחוק אחריי ניצחון בבית ספר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2013, 23:16 
מה שהרבה יותר משמעותי בעיני מהדעיכה המקצועית שלהם, זה העניין התדמיתי.
הם איבדו את הקונצנזוס שהיה סביבם עד לפני 3-4 שנים.

היום לא צריך להיות אוהד חיפה/חולון/ירושלים/הפועל ת"א/וואטבר בשביל להגיד שאתה רוצה ששימון יפסיד בימי חמישי. אפשר להיות סתם חובב כדורסל. זה לא מובן מאליו.

השילוב הנפלא של הפסדים בליגה (מול שחקנים ישראלים שנותנים הצגות) ואי שיתוף ישראלים בצורה קיצונית עושה עבודה נהדרת והציבור מבין - מכבי הם בעצם הרעים בכל הסיפור הזה שנקרא הכדורסל הישראלי. לפחות זה התהליך שקורה כרגע לדעתי.

אני רק מקווה שהנזק התדמיתי שלהם יעשה את שלו, ושאם בעונה הבאה ה9 אמריקאים שלהם ינצחו זה לא ישנה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
אני כל כך שונא מכביסטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2013, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אני כל כך שונא מכביסטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: