Fez כתב:
אני חושב שאוונס החתמה טובה ואני שמח שהוא חתם, אבל גם לא צריך להסחף עם הסופרלטיבים ולפתח ציפיות ענק... אוונס הוא במידה רבה איך שהייתי רוצה שהגבוה ״המשלים״ שלי יראה בסגנון המשחק בארץ, האתלטיות שלו וחכמת המשחק שלו הופכות אותו לשחקן שיעשה נקודות משאריות, משחק מעבר, קצת פיק אנד רול וריבאונד התקפה, ובמקביל לפחות פוטנציאלית יכול לתת ערך מוסף הגנתי (אם כי חשוב לציין שלמרות האתלטיות שלו הוא עדיין לא הוכיח את עצמו כריבאונדר הגנה או חוסם, אבל אני מאמין שיהיה בסדר). בכל זאת מדובר בהימור ובשחקן ״לא מוכח״ אבל בעיני זה מסוג ההימורים המושכלים ששווה לקבוצה בתקציב שלנו לקחת. ובכל מקרה מדובר בשחקן משלים קלאסי שיהיה חייב לידו גבוה יותר מוכשר התקפית שימשוך אש ויעשה נקודות בהתקפה מסודרת, אחרת הרבה אנשים יהיו מתוסכלים ממנו (ומהקבוצה בכללי).
הבעיה היא שכל הזרים שלנו עד עכשיו הם שחקנים משלימים באופי, שחקנים של 11-12 נק׳ למשחק בעונת הסניור במכללות שלא לוקחים על עצמם את המשחק, אינטליגנציה וחוסר אגו זה טוב ויפה אבל לא יכול להחליף כישרון וכרגע אין בקבוצה מספיק כישרון... נחכה להחתמה האחרונה לפני הסיכומים
מסכים לגמרי. הבעיה שלי ברור לחלוטין שהשחקן הגבוה הנוסף שלנו לא יהיה סקורר אלא אם נפל עלינו סכום כסף ממקור לא צפוי או שנביא את מציאת השנה באירופה. ולכן ממש לא ברור לי איך נעשה נקודות במשחק עומד ובעיקר מול אזורית.