beny כתב:
Fez כתב:
beny כתב:
על פי הסטיסטיקה של סטפון האנה בקזרטה בייחוד בחודשיים האחרונים נראה כמו הקאונסיל שלהם ולא סתם הוחלף.
אפשר להגיד את זה כמעט על כל שחקן שנחתך. סקוטי ריינולדס או סטנלי בורל עשו מספרים פחות טובים בליגות פחות טובות השנה, זה אומר שהם ״קאונסילים״? האנה שחקן בן 28 עם רקורד קצת יותר משמעותי מחודשיים אחרונים, כולל זה שהיה רכז מכללות פנטסטי במיזורי ואחד הרכזים הטובים בדי ליג בשנים האחרונות (כולל שנה שעברה שנבחר לשחקן ההגנה של הדי ליג כולה).
אם כששחקן שנחתך מסיבות משמעת אז אומרים שהוא בעייתי ושחקן שנחתך מסיבות מקצועיות אז אומרים שהוא ״קאונסיל״, מן הסתם לא ניתן להביא שחקן שנחתך ועובדתית זו גישה שגויה. כל החכמה זה להביא שחקנים טובים שלא הסתדרו בסיטואציה מסוימת ולהוציא מהם את המקסימום. אם שחקן היה נותן עונה אדירה בקבוצה מצוינת אז הוא לא היה נחתך.
עדיין מחוץ לארה"ב הוא לא מצליח הוא נכשל בקזרטה ולא היה ממש טוב בפולין.
ה-"כישלון" שלו בקזרטה זה להיות שחקן של 30 דקות למשחק בקבוצה חזקה בליגה האיטלקית עד חודש פברואר. מבין ה-״נכשלים״ שאפשר להביא בסוף חודש פברואר תן לי ״נכשל״ כזה כל יום. פראנק האסל "נכשל" בוארזה שהיא השנה פחות טובה מקזרטה ונחתך לפניו, אז מה זה אומר? הוא לא טוב? עובדתית לליגה שלנו הוא מפלצת. ובכלל, משחקנים שנחתכו מהליגה האיטלקית בשנים האחרונות אפשר להרכיב וואחד נבחרת חלומות.
מה שרלוונטי זה שמדובר בשחקן טוב מאוד ומוכח שעונה בדיוק על הדרישות של ארז. הוא רכז "טהור" לחלוטין, הוא פלימייקר אמיתי, הוא שחקן הגנה מטורף, הוא קבוצתי, והוא גם יודע לעשות נקודות. הוא היה סחורה חמה מאוד בקיץ אחרי שהרשים בליגת הקיץ וקיבל לא מעט תשומת לב. והכי חשוב, הוא הרבה יותר טוב מקאונסיל. והוא פנוי.
אם אני זוכר נכון הוא גם היה אחד המועמדים של ארז כשהיינו בלאומית לפני ההחתמה של סטיט, ולא הצלחנו להחתים אותו.
אני לא אכתוב שוב את הסיפורים הידועים לגבי היכולת שלנו להחתים זרים. אבל בעיני, להחתים אותו זו החלטה מאוד פשוטה.