תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 06:36 
סמל אישי של המשתמש
[quote="ברגר"]דני גוט בן זונה, מקווה שהבן שלו פחות[/quote
רעיון לשיר שחקן
איזה מכות אבא קיבל מדובראש :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
ברגר כתב:
דני גוט בן זונה, מקווה שהבן שלו פחות[ /quote
רעיון לשיר שחקן
איזה מכות אבא קיבל מדובראש :D

כמובן שמדובר באירוע בלתי נשכח.
לטובת הצעירים אומר שאת האגרוף קיבל גוט מדובראש בחדר הלבשה וזה נקלט במצלמת ערוץ 5 בשידור חי.
באותה עונה נתפס הרופא המיתולוגי ג׳קי סרוב במשפט האלמותי:״לא יעזור עונה אדומה״.
כולם זוכרים איך זה נגמר.אדומה מדובדבנים עם חזיר ממציא תורת המוקה.
דובראש,האם תפצח בשיחה עם האבא באחד האימונים (לכשתתפנה מדילן) ותספר לו על שם הבמה שמלווה אותך בפורום זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
המשתמש רדנקו גם רוצה אשראי...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
רנדל חתם בחיפה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2668786

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
רנדל חתם בחיפה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2668786

כוסומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
גלבוע/גליל החתימה שלושה ישראלים שמצטרפים לנמרוד טישמן ועמית שמחון: השלושה הם טוני יאנגר שחתם לעונה אחת, חואקין שוכמן הצעיר שחתם ל-4 עונות ובר ראובן הגבוה ששיחק בעונה האחרונה באליצור קרית אתא וחתם ל-3 עונות.

לגלבוע ישראלים חלשים ביותר!

איתי שגב עזב את מכבי וחתם בחולון. בן אלטיט שלא קיבל דקות בהרצליה עזב כדי לא לקבל דקות במכבי ת"א

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 18:50 
לפי וואלה, קרטיס קלי עשוי לחזור...

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2669739

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 20:11 
ranjef כתב:
לפי וואלה, קרטיס קלי עשוי לחזור...

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2669739

אוי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 20:41 
הבעיה הגדולה של קרטיס היא שקשה מאוד להתאים זר שישחק לידו. קרטיס הוא ממש 4.5. לא פאוואר פורוורד ולא סנטר. והוא לא ריבאונדר מספיק טוב.
אם מביאים לידו שחקן כמו ג'יימס תומאס למשל - נוצר פקק בצבע. אם מביאים פורוורד שקולע מבחוץ - תהיה בעיית ריבאונד קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 20:59 
הוא נלחם ומתאבד על המגרש ואני מת עליו, אבל הוא לא מספיק פיזי
בהגנה, לא מסוגל לקחת לסל מישהו חזק ממנו (שזה רוב
הגבוהים בליגה) ומצד שני לא קולע מספיק טוב מחצי מרחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 21:31 
אני מניח שכל זר שנביא בסכומים של קלי יהיה הימור לא קטן.
בהתחשב בזה נראה סביר שהוא ימשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 21:33 
מניח שקלי יוחתם כזר האחרון ובסכומים לא גבוהים.
כמו שאמר ZINK, לא בטוח שאפשר להביא משהו טוב יותר בסכום נמוך כמו שלו.

בכל מקרה ובלי קשר, הוא איש מרגש :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 21:41 
תגידו לי מה אתם מקשקשים? לא 4 לא 5. כל מאמן מלבד 4 הגדולות(מבחינה תקציבית) היה מת שיהיה לו שחקן כמו קרטיס כזר רביעי ועובדה שיש לו הצעות.
זה השחקן הזר שהכי התחבר לקהל ולמועדון גם בכדורגל וגם בכדורסל אולי אפילו בכל הזמנים.
מבחינה מקצועית יש לו עוד הרבה מה לשפר אבל אין ספק שאם יביאו לידו גבוה זר שישלוט בריבאונד ויוריד ממנו את העומס בצבע קרטיס יכול להתפוצץ ואני בטוח שיש לו עוד הרבה מה להראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הבעיה הגדולה של קרטיס היא שקשה מאוד להתאים זר שישחק לידו. קרטיס הוא ממש 4.5. לא פאוואר פורוורד ולא סנטר. והוא לא ריבאונדר מספיק טוב.
אם מביאים לידו שחקן כמו ג'יימס תומאס למשל - נוצר פקק בצבע. אם מביאים פורוורד שקולע מבחוץ - תהיה בעיית ריבאונד קשה.

אני מסכים עם הניתוח אבל המינוח קצת מצחיק. הוא לא הראה את היכולות הדרושות ל-4, ולא את היכולות הדרושות ל-5. זה לא 4.5, זה גבוה פשוט לא מספיק טוב. אם היה לו קצת מזה וקצת מזה, אז להגיד שהוא 4.5 שקשה למצוא לו ציוות היה יותר מתאים, אבל אני לא חושב שזה המצב.

*למרות זאת, כל זה נכון לעונה האחרונה, אבל אם הוא נשאר זה לא בהכרח אסון וכישלון ודאי. הרי כשסטיט נשאר כמעט כולם פה התאכזבו (ובצדק, אפילו ללאומית הוא לא היה מספיק טוב), והוא עשה קפיצה ענקית והיה השחקן הכי חשוב שלנו. יכול להיות שארז יצליח לעשות אותו דבר עם קלי (אם יש אמת בפרסומים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 21:46 
אה וכשיגיע אלינו זר סטייל קילינגסוורת' או קורטני פלס שיזרוק זין וכל מה שיעניין אותו זה הסטטיסטיקה תזכרו ששיחק אצלנו שחקן שתקוע על העמדה4.5 ולא לוקח יותר מ5 ריבאונדים למשחק. אבל הוא רץ להתנצל בפני הקהל על הפסדים ולעודד בדרבי בכדורגל על הברזלים של שער 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 22:15 
להתנצל אחרי הפסדים ולעודד על הברזלים זה מרגש.
השאלה אם זה מה שאנחנו מחפשים מזר על חשבון יכולת וביצועים.
ואגב, הלוואי וקילינגסוורת׳ היה מגיע אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 22:35 
ranjef כתב:
להתנצל אחרי הפסדים ולעודד על הברזלים זה מרגש.
השאלה אם זה מה שאנחנו מחפשים מזר על חשבון יכולת וביצועים.
ואגב, הלוואי וקילינגסוורת׳ היה מגיע אלינו.

זה ערך מוסף שאי אפשר להשאר אדיש אליו.
אני לא חושב שהיכולות שלו נמוכות כשהוא ישחק לצד גבוה יותר דומיננטי מג׳ף אלן, שולדי או רנדל שמשחק בסגנון של גארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
אסור להחזיר את קרטיס. פשוט אסור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
מעננין איך זה מתיישב עם מה שארז אמר בישיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 00:27 
קרטיס אחד הגבוהים החלשים בליגה אבל לא בטוח שזה אסון להשאיר אותו בסכומים מסוימים. קיוויתי שנכוון יותר גבוה אבל אם האלטרנטיבה היא הרפתקאת מכללות ב-70-80 אלף דולר אז זו לא החלטה ברורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי קצת פספוס שלא מביאים זרים שהצטיינו בלאומית, בשנתיים האחרונות זו הייתה הצלחה מסחררת (יוטר, אסברי, דילייני, דמונטז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 00:47 
יובל כתב:
נראה לי קצת פספוס שלא מביאים זרים שהצטיינו בלאומית, בשנתיים האחרונות זו הייתה הצלחה מסחררת (יוטר, אסברי, דילייני, דמונטז).

מי היית מביא מהלאומית?
שנה שעברה ארז נסע לארבעה משחקים של אודיקסוואה מהוד השרון שכולם הללו פה והוא פשוט לא היה ברמה מספיק טובה (לפי ארז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 00:57 
אכן האופציה היחידה היא אודיאקוסה וגם אני לא בטוח שהוא מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:

מי היית מביא מהלאומית?
שנה שעברה ארז נסע לארבעה משחקים של אודיקסוואה מהוד השרון שכולם הללו פה והוא פשוט לא היה ברמה מספיק טובה (לפי ארז).

מה עם שאר הגבוהים שהיו להם סטטיסטיקות מפלצתיות (הרבה יותר מקלי בלאומית לשם השוואה) - אלן דרהאם, ג'פרסון, לני דניאל? לגבי דרהאם ראיתי שהוא חתם בקבוצה מתחתית הליגה השנייה בצרפת, אני מניח שזה גם אומר שהוא זול. אולי הם גם היו מאפשרים להחתים גארדים בתקציב יותר גבוה ואז בשיקול עלות מול תועלת היה שווה להחתים אותם, גם אם הם לא היו נהיים כוכבים כמו דמונטז, אסברי ויוטר.

אני באמת לא יודע להגיד בוודאות לגבי שחקנים ספציפיים, ראיתי רק את סדרת הגמר וגם זה בקושי, ויכול להיות שכל אלה באמת שחקנים חלשים ואלה סתם סטטיסטיקות מנופחות בגלל היריבים, אז אני רק מעלה תהייה. אם ארז ראה את אודיאקוסה והוא לא היה מספיק טוב אז מן הסתם אני לא אחלוק עליו. אם ארז חושב כך גם לגבי השאר הזרים אז זה לגיטימי. פשוט זה נראה לפי הזרים שעלו מהלאומית בשנתיים האחרונות (וגם הישראלים שלנו) שקפיצת המדרגה מהלאומית לליגת העל היא די קטנה או אפילו לא קיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 01:51 
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:

מי היית מביא מהלאומית?

מה עם שאר הגבוהים שהיו להם סטטיסטיקות מפלצתיות (הרבה יותר מקלי בלאומית לשם השוואה) - אלן דרהאם, ג'פרסון, לני דניאל? לגבי דרהאם ראיתי שהוא חתם בקבוצה מתחתית הליגה השנייה בצרפת, אני מניח שזה גם אומר שהוא זול. אולי הם גם היו מאפשרים להחתים גארדים בתקציב יותר גבוה ואז בשיקול עלות מול תועלת היה שווה להחתים אותם, גם אם הם לא היו נהיים כוכבים כמו דמונטז, אסברי ויוטר.

אני באמת לא יודע להגיד בוודאות לגבי שחקנים ספציפיים, ראיתי רק את סדרת הגמר וגם זה בקושי, ויכול להיות שכל אלה באמת שחקנים חלשים ואלה סתם סטטיסטיקות מנופחות בגלל היריבים, אז אני רק מעלה תהייה. אם ארז ראה את אודיאקוסה והוא לא היה מספיק טוב אז מן הסתם אני לא אחלוק עליו. אם ארז חושב כך גם לגבי השאר הזרים אז זה לגיטימי. פשוט זה נראה לפי הזרים שעלו מהלאומית בשנתיים האחרונות (וגם הישראלים שלנו) שקפיצת המדרגה מהלאומית לליגת העל היא די קטנה או אפילו לא קיימת.

זה כי מראש הבאנו זרים לבסיס של קבוצה שנבנתה לליגת העל. אי אפשר להשוות לזרים שהיו השנה בלאומית. בנושא הזה אני יודע שארז ראה והיה בעשרות משחקים בליגה הלאומית ולא היה שם של שחקן אחד שהוא חשב שיוכל להיות מתאים לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 02:33 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין מה אנשים רוצים, קרטיס היה בסך הכל בסדר שנה שעברה, אמנם לקח לו קצת זמן להיכנס (כמו גם בעונה בלאומית), אבל אחר כך הוא היה בסדר גמור כולל כמה משחקים מצוינים (בדרבי שניצחנו למשל הוא היה ענק).
אמנם יש לו חסרונות כמו ריבאונד ועונשין, ואני יכול להבין אם יש מישהו שירצה שחקן יותר טוב, אבל בתקציבים שלנו זה באמת שחקן סביר, בטח לא "אוי ואבוי אם ישאר" וזה בלי לדבר על ערך מוסף וכו'.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
גם אני לא מבין מה ההיסטריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 09:26 
ההסטריה ברורה. הוא היה חור אדיר בהגנה וחלש מאד רוב המשחקים בהתקפה. בהתחשב בעובדה שהוא שחקן מוגבל שצריך להכיר אותו טוב כדי להפיק ממנו תועלת, ובהתחשב בעובדה שכל הגארדים שלנו יהיו שחקנים חדשים, אני חושש שתהיה לנו בעיה גדולה איתו. כמובן שזה תלוי גם בגבוה הנוסף שיגיע. ויכול להיות שאין מישהו טוב ממנו לדעת ארז בכסף שיש לנו. לטעמי עדיף להביא שחקן שיהיה אולי פחות מוכשר התקפית ופחות נייד אבל יוכל לתת הגנה וריבאונד. כמובן שהכל תלוי בזר הגבוה השני שיגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא עילוי, אבל הוא גם לא גרוע בצורה יוצאת דופן. והוא כבר מכיר את הקבוצה, הקהל, הליגה. כשיש תקציב מוגבל, זאת בחירה סבירה לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
חולון ונעם מטלון. יתכן שידוך בקרוב

טיילר האניקט (23, 203) בוגר UCLA, מקום 35 בדראפט 2011, בדרך לנס ציונה. גם מיטשל וואט ששיחק בגלבוע בשנה הבאה בדרך לכתומים. הסגל של היריבה שלנו לתחתית יהיה: גארי פלאוורס, פרסטון נואלס הישראלים בראשתו מאיר טפירו, קורי קאר, טל דן, גיל אמיתי ורז זהביאן ושני הזרים החדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: