גיא ברזל כתב:
אני מכבד את ההמנון בטקסים ובמקומות שצריך.
ומי קבע איפה צריך לכבד את ההמנון ואיפה לא? אתה? את ההמנון צריך לכבד ברגע שהוא מנוגן, בדיוק כמו שאת הדגל הלאומי צריך לכבד ברגע שהוא מונף, נכון שהזילות כאן היא עצם העובדה שההמנון מנוגן באירוע הזה, אבל לשבת בזמן ההימנון זה בטח לא מה שמוסיף כבוד, ובטח לא משהו שצריך להתגאות בו, הסיטואציה כולה מצערת ביותר ומבחינתי בעלת ערך חינוכי שלילי, בהתחשב בכמות ההשקעה (גם מבחינת זמן וגם מבחינת כסף) שתידרש מההנהלה שלנו לשנות את הנושא הזה של השמעת ההמנון אני מקבל את זה שנצטרך לחיות עם זה שיושמע ההמנון במשחקי ליגת העל (ואני ממש לא מצפה שישקיעו בזה זמן)
עכשיו, בהתחשב בעובדה שההמנון מנוגן באולם יש לנו שלוש (וחצי) דרכים להתמודד עם הנושא:
1. לעמוד יפה ולשיר את ההמנון כפי שנכתב על ידי נפתלי הרץ-הימבר ולנסות לשמר מה שאפשר מהכבוד של ההמנון הזה בסיטואציה הספציפית
2. להתעלם מהעובדה שההמנון מנוגן ולמשל לשבת
3. לשיר את הגירסא של "אוהדי הפועל" שמשעשעת ככל שתהיה הינה זילות מוחלטת של ההמנון (ולא אשם בזה מי שהחליט לנגן אותו באירוע, רק מי ששר את הגירסא הזאת אשם)
3.5. לאחר במודע לאירוע ולהיכנס לאולם רק לאחר השמעת ההמנון
לדעתי האופציה המכובדת ביותר וללא ספק החינוכית ביותר היא אך ורק הראשונה, ועל כן, לא הייתי מתגאה בזה לו הייתי בוחר באחת האופציות האחרות (מי שבאמת לא יכול לסבול את עובדת ניגון ההמנון במשחק כדורסל יכול לבחור בחצי האופציה למרות שיש לה חסרונות בתחומים שלא קשורים להשמעת ההימנון)