תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קלי וסטיט חתמו לעונה נוספת
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
בשביל לעשות חצי גמר, אתה צריך לסיים 2-7, ולקחת סדרת פלייאוף. בלי ביתיות זה לא יהיה קל, ואני לא רואה אותנו מסיימים 2-4.

שנה שעברה גליל וירושלים הפסידו סדרות עם ביתיות לבקעה ולאשדוד, וגם ראשון כמעט הפסידה לאשקלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 20:26 
קודם כל בואו נשרוד את העונה הזאת בשלום מבחינה כלכלית ואח"כ נדבר על מקום 2 או 11.
ובכל מקרה, המבחן האמיתי שלנו יהיה כשיגיעו 3,4 או 5 הפסדים רצופים. התגובה של הקהל במצב כזה יכולה לקבוע את העתיד של העמותה ושל הקבוצה.
עם כל התקוות וההתרגשות צריך לזכור כל הזמן שהמצב שלנו הוא שברירי מאוד מאוד מאוד, וכל התפתחות לא טובה יכולה לרסק את הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
התגובה של הקהל לא תהיה זעם, פשוט יגיעו הרבה פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 20:46 
הפועל כתב:
התגובה של הקהל לא תהיה זעם, פשוט יגיעו הרבה פחות

מקווה מאוד שאתה צודק ושעד אז ימכרו את כל המנויים ;)

אגב, לפי האתר של המנהלת לרוב הקבוצות יש כרגע 6-8 שחקנים רשומים בסגל, אז מצבנו סביר מהבחינה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו באים כאנדרדוג, אני מאמין שברור לכולם שאנחנו לא באים השנה לכבוש את ליגת העל בדיוק.
זה לא 2003 שכמעט אכלו לשיבק את הראש, כי היה תקציב ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 22:24 
אני קונה עכשיו מקום תשיעי. ואני לא חושב שהמשחקים שלנו בעונה שעברה מול קבוצות ליגת על הם אינדיקציה למשהו. יש הבדל מהותי בין משחק של פעם-פעמיים בשנה נגד קבוצת ליגת על, שאתה מגיע כאנדרדוג מוחלט בלי ציפיות לבין משחקים כאלה על בסיס שבועי. שאחרי הפסדים צריך להתאושש ולפגוש יריבה באמת חזקה (עם כל הכבוד לקבוצות הלאומית). המבחן שלנו יהיה להתאושש מסדרת הפסדים ואיך השחקנים יתרגלו לסיטואציה שהם לא פייבוריטים באף משחק.
צריך לקוות לטוב.

בכל מקרה, מקצועית, אנחנו חייבים להחתים עוד שני שחקנים:
1. גארד סקורר. חובה. כי כרגע קו החוץ שלנו עם סטיט ומתן מאוד מוגבל ביצירת מצבים וזה משהו שהוא מאסט בליגת העל. צריך גארד יוצר.
2. שחקן לעמדה 4-5. שיהיה ריבאונדר טוב, שיוכל להחזיק בהגנה סנטרים יריבים ושתהיה לו יכולת לשחק בפנים אבל גם לצאת החוצה. זה לא יהיה פשוט למצוא כזה שחקן בסכומים שיש לנו.

אני עדיין מקווה שאיכשהו נצליח להחתים את קורי. הלוואי. אם הוא יישאר זה יהיה מהלך מאוד משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2012, 22:31 
לקנות מקום תשיעי כשאנחנו באמצע אוגוסט זה שיא הלוזריות.
זה לא ריאלי ולא כלום, בטח לא בליגה שבה אנחנו משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 21:50 
פרוויס,הניתוח שלך טוב למעבדה ולא למציאות- אתה משמיט ערכים מוספים שבליגה בינונית כמו שלנו יכולים להביא אותך גבוה הרבה יותר.הקהל שלנו בשילוב עם קבוצה מלוכדת חברתית יכולים בקלות לחפות על הבדלי איכות שמלכתחילה לא כאלה גדולים.בוודאי אם נפגע בבחירת הזרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
המילה שצריך להדגיש במה שכתבת היא "יכולים". בסופו של דבר נהיה עם תקציב מעט מתחת למרבית הליגה.
כך שזה נהיה הרבה עניין של מזל, ולפגוע בשחקנים. לפעמים הולך, לפעמים לא. זה יכול ללכת טוב (ראה חולון שנה שעברה) זה יכול ללכת לא טוב.
לכן גם אני קונה מקום תשיעי כבר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אני קונה עכשיו מקום תשיעי. ואני לא חושב שהמשחקים שלנו בעונה שעברה מול קבוצות ליגת על הם אינדיקציה למשהו. יש הבדל מהותי בין משחק של פעם-פעמיים בשנה נגד קבוצת ליגת על, שאתה מגיע כאנדרדוג מוחלט בלי ציפיות לבין משחקים כאלה על בסיס שבועי. שאחרי הפסדים צריך להתאושש ולפגוש יריבה באמת חזקה (עם כל הכבוד לקבוצות הלאומית). המבחן שלנו יהיה להתאושש מסדרת הפסדים ואיך השחקנים יתרגלו לסיטואציה שהם לא פייבוריטים באף משחק.
צריך לקוות לטוב.

בכל מקרה, מקצועית, אנחנו חייבים להחתים עוד שני שחקנים:
1. גארד סקורר. חובה. כי כרגע קו החוץ שלנו עם סטיט ומתן מאוד מוגבל ביצירת מצבים וזה משהו שהוא מאסט בליגת העל. צריך גארד יוצר.
2. שחקן לעמדה 4-5. שיהיה ריבאונדר טוב, שיוכל להחזיק בהגנה סנטרים יריבים ושתהיה לו יכולת לשחק בפנים אבל גם לצאת החוצה. זה לא יהיה פשוט למצוא כזה שחקן בסכומים שיש לנו.

אני עדיין מקווה שאיכשהו נצליח להחתים את קורי. הלוואי. אם הוא יישאר זה יהיה מהלך מאוד משמעותי.

ה2 זרים אמורים לעשות את השדרוג הרציני בקבוצה. ואני לא מסכים שצריך 4/5 צריך להביא 5 מובהק. גבוה וחזק.
העניין הוא שנהיה חייבים ישראלי 4/5 מחליף. קאדר של 3 גבוהים זה פשוט לא מספיק. פציעה של אחד מהם ואכלנו אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 19:05 
יובל כתב:
ברגר כתב:
בשביל לעשות חצי גמר, אתה צריך לסיים 2-7, ולקחת סדרת פלייאוף. בלי ביתיות זה לא יהיה קל, ואני לא רואה אותנו מסיימים 2-4.

שנה שעברה גליל וירושלים הפסידו סדרות עם ביתיות לבקעה ולאשדוד, וגם ראשון כמעט הפסידה לאשקלון.

אה? ירושלים הפסידה לחולון, הבקעה הפסידה למכבי, אשדוד פגעה פיקס בזרים ובמתאזרח - נראה מה אנחנו נעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 19:18 
לא שייך כל כך ואולי קצת כן
מה עם אסברי?
עד כמה שאני יודע הוא לא חתם לעונה הבאה בנתניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
יובל כתב:
ברגר כתב:

אה? ירושלים הפסידה לחולון, הבקעה הפסידה למכבי, אשדוד פגעה פיקס בזרים ובמתאזרח - נראה מה אנחנו נעשה.

התבלבלתי בין חולון לבקעה. עדיין, גליל וירושלים הפסידו סדרות עם ביתיות, וכמעט גם ראשל"צ.
שוב, לא אמרתי שאנחנו צריכים להגיע לזה ואם לא אז זה כישלון. זה משהו אפשרי, שאנחנו יכולים לעשות? כן, ולכן אני אתאכזב אם לא נצליח. אני לא מבין מה הבעיה בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: