תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אסיפת חברים 26.6.2012
הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:21 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
מישהו יכול לפרט קצת מה היה מעבר לעניין האולם?
תקציב? זרים? מחלקת נוער?

לגבי תקציב, לא זה המקום, אני מציע לפנות למשרדי העמותה ולבקש לעבור על הדוחות שאושרו היום (בהנחה שאת/ה חבר עמותה).
לגבי זרים, כנראה שנלך על 4 זרים, בעיקר משיקולים תקציביים, עלה הנושא של לשחק רק עם שלושה מתוך עיקרון, גם אם זה אומר קבוצה משמעותית יותר חלשה, לא היתה הצבעה והנושא נשאר כפי שהיה נתון להחלטת ההנהלה ביחד עם הצוות המקצועי בהתאם לסעיף שלא הרחבתי לגביו לפני דקה.

לגבי מחלקת הנוער היתה סקירה רחבה של עופר (שחכתי שם משפחתו) שמנהל את מחלקת הנוער ושל יורם חרוש המנהל המקצועי של מחלקת הנוער מזה כמה חודשים, נאמרו הרבה דברים, אני לא חושב שאני יכול לחזור על הכל, גם כי אני לא רוצה לשלוף דברים לא מדוייקים מהזיכרון וגם כי אני לא בטוח שכל הדברים שנאמרו הם לפורום הזה, כאן אני מקוה שיהיה פרוטוקול מסודר לאסיפה שיפורסם ויכלול את הדברים ויהיה נגיש לכלל חברי העמותה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
Frank Serpico כתב:
KingAlpaca כתב:
מה נאמר לגבי עלית ליגה?

גם לזה רמי התייחס (בעקיפין) כשאמר שלעיתים צריך לדעת לבחור אילו מלחמות להלחם. אי אפשר להלחם בכל ובכולם כל הזמן.

וואו, איזה מזל שהוא התייחס!

אז ככה זה נגמר?
בקול ענות חלושה הצטרפנו למועדון זונות מכבי?

בקול ענות חלושה ועם נקודה סוף פסוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:24 
Frank Serpico כתב:
KingAlpaca כתב:
Frank Serpico כתב:
KingAlpaca כתב:
מה נאמר לגבי עלית ליגה?

גם לזה רמי התייחס (בעקיפין) כשאמר שלעיתים צריך לדעת לבחור אילו מלחמות להלחם. אי אפשר להלחם בכל ובכולם כל הזמן.

אז ככה זה נגמר?

אפשר בקצרה הסבר ל"עליית ליגה"?
מה הסוגייה בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:26 
KingAlpaca כתב:
Frank Serpico כתב:
KingAlpaca כתב:
מה נאמר לגבי עלית ליגה?

אז ככה זה נגמר?

מה שרמי אמר, ובצדק גמור לדעתי, שצריך להעמיד סידרי עדיפויות לקרבות שאנחנו בוחרים להילחם בהם, לדוגמא נאמר שנושא שירת ההימנון לפני משחקים בליגת העל זה לא קרב שעליו נילחם כמו שנילחם בנושא הקצאת 10% כרטיסים לקבוצה אורחת אבל רק עד 400, אלפקה, צר לי לאכזב אותך, אבל לא נראה לי שהגישה שלך של הכל או כלום תופסת בנושא הזה, למזלינו ההנהלה נוקטת בשיטה יותר שפוייה והדרגתית שלדעתי יש לה הרבה יותר סיכויי הצלחה מאשר לגישה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

בר קולמוסא כתב:
Frank Serpico כתב:
KingAlpaca כתב:
Frank Serpico כתב:
KingAlpaca כתב:
מה נאמר לגבי עלית ליגה?

אז ככה זה נגמר?

מה הסוגייה בדיוק?

אין פה שום סוגיה,
אלפקה המציא כזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
Frank Serpico כתב:
KingAlpaca כתב:
Frank Serpico כתב:
KingAlpaca כתב:
מה נאמר לגבי עלית ליגה?

אז ככה זה נגמר?

מה הסוגייה בדיוק?

סקירה מקפת באשכול הבא: viewtopic.php?f=8&t=80932

(תהיות וסימני שאלה נא להפנות לאלפקה. איש מלבדו לא מבין מה הוא רוצה בעצם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
KingAlpaca כתב:
Frank Serpico כתב:
KingAlpaca כתב:
מה נאמר לגבי עלית ליגה?

אז ככה זה נגמר?

מה שרמי אמר, ובצדק גמור לדעתי, שצריך להעמיד סידרי עדיפויות לקרבות שאנחנו בוחרים להילחם בהם, לדוגמא נאמר שנושא שירת ההימנון לפני משחקים בליגת העל זה לא קרב שעליו נילחם כמו שנילחם בנושא הקצאת 10% כרטיסים לקבוצה אורחת אבל רק עד 400, אלפקה, צר לי לאכזב אותך, אבל לא נראה לי שהגישה שלך של הכל או כלום תופסת בנושא הזה, למזלינו ההנהלה נוקטת בשיטה יותר שפוייה והדרגתית שלדעתי יש לה הרבה יותר סיכויי הצלחה מאשר לגישה שלך.

באמת?

שוב, שלב השאלה הזהה,
בשיטה ההצ'מברלינית שלכם,
מתי אתם צופים שתהיה פה ליגה ספורטיבית ושיוויונית?
מה הטיים טייבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
villa crespo כתב:
Frank Serpico כתב:
mkorman1 כתב:
הסיכום שלי:
רמי כהן :HEART2:

כל מילה שרמי אמר :HEART2: (חוץ אולי מהפסילה על הסף של אפשרות יד אליהו. לא צריך להבהל משדים. צריך לבדוק כל אופציה ומקסימום להביא להכרעת החברים בהצבעה).

יש הרבה דברים שחברי ההנהלה יכולים וצריכים לפסול בלי להביא את זה להצבעת החברים. השטות הזו שלשחק ביד-אליהו היא חלק מזה.
למה צריך להתייחס ברצינות לאנשים הזויים ותלושים מהמציאות שמדברים על 10,000 מינויים. על סמך מה הם מבססים את זה בדיוק?
וזה בלי להיכנס בכלל לצד האידאולוגי.

כן, רק להקשיב להזויים שרוצים מקסימום אלפיים אוהדים, בשום פנים ואופן לא יותר מאלפיים אוהדים, והכי חשוב - בלי מזגנים!

בשום פנים ואופן שלא יהיו מזגנים!

וכל מי שלא חושב כמוהם : "רוצה להיות כמו מכבי בימי חמישי עם רולקסים".
מתסכל.
מה שאני הצלחתי להבין:
1. התקציב מאוזן לשנה הבאה גם במחשבה פסימית
2. 4 זרים. החלטה כלכלית גרידא. (אני חייב להודות שלדעתי מדובר בעניין מהותי שראוי לדון בו)
3. אלי ישי דפק לנו גבוהים ישראלים ("שבט הגבוהים והארוכים" גורש לסודן)
4. שחור עשה שכונה במחלקת הילדים, מה שכמעט הביא לסגירת קבוצות. המחלקה נקנתה ממנו ומשותפו "גילי" במחיר מפולפל.
5. לא סגור היכן נשחק, אבל אין הרבה אופציות(בין חדרה לגדרה יש רק פחים וראשל"צ - שניהם עמוסים מאוד). נוקיהו לא אופציה מכמה טעמים (לא לפורום הזה). העיריה הודיעה שלא תרחיב את הדר יוסך כי התברר שהפרוייקט יקר פי 2 ממה שחשבו, והועמד לעיריה אולטימטום עד לשבוע הבא להגיש הצעה כתובה - איפה, גודלו ומתי תסתיים בניית אולם להפועל. מחר פגישה חשובה. צריך להיות מוכנים למאבק בחברי עיריה.
6. רמי אמר מספר דברים על המו"מ עם הרציקוביץ. החלק הראשון הוא שמאוד קשה למצוא תורמים שיעמדו בסטנדרטים שלנו. מצד אחד אני מסכים שאי אפשר להיות טהרנים, מצד שני עם אמירה ש"לפסול אנשים שהיו עוברים בשקט בכדורגל, זה מזיק לנו" לא מקובלת עלי. בשביל זה נהיינו בעלים.
נאמר עוד משהו בסאבטקסט, מדאיג לטעמי. לא לפורום הזה, סורי.

אני אהבתי את הבאלאגן. שקט הוא רפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
מילפורד כתב:
KingAlpaca כתב:
Frank Serpico כתב:
KingAlpaca כתב:
מה נאמר לגבי עלית ליגה?

אז ככה זה נגמר?

באמת?

שוב, שלב השאלה הזהה,
בשיטה ההצ'מברלינית שלכם,
מה הטיים טייבל?

ביום שבו אנחנו נחליט לא לקחת בזה חלק. לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
1. אהבתי את המה לא, עכשיו מתי כן?
2. לא שאני קרוב להסכים איתך, אבל גם אם אתה צודק, אני מעדיף למות כאציל ולא כזונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
אז תתאבד. כי הקשר בינך למציאות לא קיים.

נערך לאחרונה על ידי ירדן בתאריך 26 יוני 2012, 23:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
1. אהבתי את המה לא, עכשיו מתי כן?
2. לא שאני קרוב להסכים איתך, אבל גם אם אתה צודק, אני מעדיף למות כאציל ולא כזונה.

ואני בכלל מעדיף לחיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:34 
KingAlpaca כתב:
מילפורד כתב:
KingAlpaca כתב:
Frank Serpico כתב:
KingAlpaca כתב:
מה נאמר לגבי עלית ליגה?

אז ככה זה נגמר?

באמת?

שוב, שלב השאלה הזהה,
בשיטה ההצ'מברלינית שלכם,
מה הטיים טייבל?

אין לי תשובה שתספק אותך, מה שאני יכול להגיד זה שני דברים:
א. אני מעדיף להיות בתוך הרפש ולנסות לנקות אותו לאט לאט (כמו שסבא וסבתא שלי כשעלו לארץ שתלו אקליפטוסים בשביל ליבש ביצות) מאשר לעמוד בצד ולהגיד איכס מלוכלך פה.
ב. אין לי טיים טייבל אבל אני בטוח שזה יקרה יותר מהר אם נהיה בתוך המערכת ונפעל בנושא מאשר אם נשאר בחוץ ואף אחד לא יפעל בנושא

נערך לאחרונה על ידי מילפורד בתאריך 26 יוני 2012, 23:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
אין לי תשובה שתספק אותך, מה שאני יכול להגיד זה שני דברים:
א. אני מעדיף להיות בתוך הרפש ולנסות לנקות אותו לאט לאט (כמו שסבא וסבתא שלי כשעלו לארץ שתלו אקליפטוסים בשביל ליבש ביצות) מאשר לעמוד בצד ולהגיד איכס מלוכלך פה.
ב. אין לי טיים טייבל אבל אני בטוח שזה יקרה יותר מהר אם נהיה בתוך המערכת ונפעל בנושא מאשר אם נשאר בחוץ ואף אחד לא יפעל בנושא

:ROSE:

(להחרים, לשבת לבד בחושך ולעשות נו, נו, נו, בטח לא יעזור).

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 26 יוני 2012, 23:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
א. וזה עבד יופי.
ב. אין ספק שתוכנית פעולה שבנויה על התקווה והאמונה שהדון יהיה פתאום נחמד ולוח זמנים לא קיים לפעולה זאת הצלחה בטוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:42 
deep red כתב:
Frank Serpico כתב:
villa crespo כתב:
Frank Serpico כתב:
mkorman1 כתב:
הסיכום שלי:
רמי כהן :HEART2:

כל מילה שרמי אמר :HEART2: (חוץ אולי מהפסילה על הסף של אפשרות יד אליהו. לא צריך להבהל משדים. צריך לבדוק כל אופציה ומקסימום להביא להכרעת החברים בהצבעה).

יש הרבה דברים שחברי ההנהלה יכולים וצריכים לפסול בלי להביא את זה להצבעת החברים. השטות הזו שלשחק ביד-אליהו היא חלק מזה.
למה צריך להתייחס ברצינות לאנשים הזויים ותלושים מהמציאות שמדברים על 10,000 מינויים. על סמך מה הם מבססים את זה בדיוק?
וזה בלי להיכנס בכלל לצד האידאולוגי.

כן, רק להקשיב להזויים שרוצים מקסימום אלפיים אוהדים, בשום פנים ואופן לא יותר מאלפיים אוהדים, והכי חשוב - בלי מזגנים!

בשום פנים ואופן שלא יהיו מזגנים!

וכל מי שלא חושב כמוהם : "רוצה להיות כמו מכבי בימי חמישי עם רולקסים".
מתסכל.
מה שאני הצלחתי להבין:
1. התקציב מאוזן לשנה הבאה גם במחשבה פסימית
2. 4 זרים. החלטה כלכלית גרידא. (אני חייב להודות שלדעתי מדובר בעניין מהותי שראוי לדון בו)
3. אלי ישי דפק לנו גבוהים ישראלים ("שבט הגבוהים והארוכים" גורש לסודן)
4. שחור עשה שכונה במחלקת הילדים, מה שכמעט הביא לסגירת קבוצות. המחלקה נקנתה ממנו ומשותפו "גילי" במחיר מפולפל.
5. לא סגור היכן נשחק, אבל אין הרבה אופציות(בין חדרה לגדרה יש רק פחים וראשל"צ - שניהם עמוסים מאוד). נוקיהו לא אופציה מכמה טעמים (לא לפורום הזה). העיריה הודיעה שלא תרחיב את הדר יוסך כי התברר שהפרוייקט יקר פי 2 ממה שחשבו, והועמד לעיריה אולטימטום עד לשבוע הבא להגיש הצעה כתובה - איפה, גודלו ומתי תסתיים בניית אולם להפועל. מחר פגישה חשובה. צריך להיות מוכנים למאבק בחברי עיריה.
6. רמי אמר מספר דברים על המו"מ עם הרציקוביץ. החלק הראשון הוא שמאוד קשה למצוא תורמים שיעמדו בסטנדרטים שלנו. מצד אחד אני מסכים שאי אפשר להיות טהרנים, מצד שני עם אמירה ש"לפסול אנשים שהיו עוברים בשקט בכדורגל, זה מזיק לנו" לא מקובלת עלי. בשביל זה נהיינו בעלים.
נאמר עוד משהו בסאבטקסט, מדאיג לטעמי. לא לפורום הזה, סורי.

אני אהבתי את הבאלאגן. שקט הוא רפש.

אני לא מסכים. אבל אני מעדיף לדון על זה בפורום העמותה.

נערך לאחרונה על ידי רדנקו בתאריך 27 יוני 2012, 00:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:45 
פעם שנייה שאתה גורום לי להתייאש מלהגיב לך בנושא, אבל הפעם אתה אני חייב לשאול (כפולני בעצמי) אתה פולני, נכון? אחרת אין לי שום הסבר לעקשנות שלך ולגישה הזאת של אני אשב לבד בחושך ואסבול בשקט.

ועכשיו פחות או יותר לנושא, אתה בעמדת מיעוט די רצינית הייתי אומר שאם תיהיה על זה הצבעה אתה תיהיה פחות או יותר לבד, אבל זה כנראה לא מספיק חשוב לך כי אם היית רוצה היית יכול לדאוג שהנושא הזה היה עולה היום להצבעה באסיפה, אבל לא אתה ולא אף אחד אחר בשימך לא פתח פה בנושא באסיפה, אז בחיאת חאלס עם זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
טוב אלפקה זה פעם אחרונה שאני עונה על הקשקושים שלך על הנושא כי זה כבר ממש עולה לי על העצבים, אז אני מקווה שתפנים.

אתה באמת, באמת חושב, שמשהו ישים זין על כך שתגיד "אני יותר טוב מכם, לא רוצה להשתתף". יענו לך בתגובה "יאלה ביי". כי נראה לך שיש משהו בעולם הכדורסל שבאמת ישנה משהו רק בגלל שאיזה קומוניסט מאנייק אמר לו שהוא לא ספורטיבי? "רעש תקשורתי" נו באמת, כאילו למשהו בתקשורת אכפת. אם באמת אתה רוצה לשנות צריכים לעשות את זה מבפנים לפי הגדרה, כי אף אחד לא יזיז את התחת בזמן שאתה רגל על רגל מחלק ביקורות. הנהלת הקבוצה עושה את הכי טובה שהיא יכולה כדי להגיע למצב הכי טוב שיתאים לכולם כמה שיותר, ואני לא מכיר עוד ארגון שעושה את זה בצורה שעובדת כל כך טוב, ברמה כזאת שאפילו הרעיונות המגוחכים והמציקים שלך נשקלים ברצינות.

אז תודה ושלום, נגמרה הבדיחה, כולם עושים הכל בשבילך ובשביל החברים שלך ואני מקווה שאתה מצליח להבין את זה, וגם אם לא, לא חובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
אני חושב שההבנה שלך מאד לוקה בחסר. התקציב מאוזן במחשבות מאד אופטימיות ולא ראליות. וגם אז בקושי.

אדיב כהרגלך. שורשים בריטיים?
ולפי הבנתי ללא כיסוי גרעונות שנים עברו אנו צפויים לסיים ברווח. ועם כיסוי הגרעונות גרעון מינימלי.
אם תוכל לפרט מה היו ההערכות הלא ראליות (מספר חברים? חסויות? מנהלת?)
אשמח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אסיפת חברים 26.6.2012
הודעהפורסם: 26 יוני 2012, 23:54 
deep red כתב:
רדנקו כתב:
אני חושב שההבנה שלך מאד לוקה בחסר. התקציב מאוזן במחשבות מאד אופטימיות ולא ראליות. וגם אז בקושי.

אדיב כהרגלך. שורשים בריטיים?
ולפי הבנתי ללא כיסוי גרעונות שנים עברו אנו צפויים לסיים ברווח. ועם כיסוי הגרעונות גרעון מינימלי.
אם תוכל לפרט מה היו ההערכות הלא ראליות (מספר חברים? חסויות? מנהלת?)
אשמח

זה לא המקום לדיון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 00:40 
שבתאי יחבס כתב:

תהיה בעיה קשה אם יחליטו שלא לשחק בהדר יוסף.
אנשים קנו מנויים להדר יוסף. זכותם של אותם אנשים יהיה לבטל את הרכישה של המנוי אם יחליטו להעביר לאולם אחר את המשחקים.
אני מאמין שיהיו הרבה מאוד אנשים שיבטלו את המנוי אם המשחקים יעברו לאולם אחר(כולל אני ועוד מספר אנשים שאני מכיר ודיברתי איתם על כך). מקווה מאוד שנשחק בהדר יוסף.

אתה אמיתי?
הרבה מאוד אנשים יבטלו את המנויים אם נעבור לאולם אחר(ראשון\הפחים).
למה?
אתה תפסיק להיות אוהד הפועל אם זה מה שיוחלט?
לא מכל דבר צריך לעשות עניין בכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 01:07 
כמו שאמרתי בישיבה. מספר הזרים הוא לא נושא לדיון בקרב חברי העמותה, כמו ששיטת המשחק לא. יש מאמן, הוא מתנהל לפי תקציב מוגדר. אנשים כנראה שכחו שהפועל היא קבוצת כדורסל תחרותית, לפני הצביון הישראלי וקידום צעירים. אני מאוד רוצה שיהיו רק שלושה זרים, שלא תטעו, אבל לא שזה יבוא על חשבון קבוצה תחרותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 02:34 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
כמו שאמרתי בישיבה. מספר הזרים הוא לא נושא לדיון בקרב חברי העמותה, כמו ששיטת המשחק לא. יש מאמן, הוא מתנהל לפי תקציב מוגדר. אנשים כנראה שכחו שהפועל היא קבוצת כדורסל תחרותית, לפני הצביון הישראלי וקידום צעירים. אני מאוד רוצה שיהיו רק שלושה זרים, שלא תטעו, אבל לא שזה יבוא על חשבון קבוצה תחרותית.

זה לא לגמרי ברור. איפה הקו עובר? נניח, אם מחר עוברים לשיטת "הבא זרים כפי יכולתך, פטורים ממס!" - אתה תהיה בעד?
זה נשמע מוגזם, אבל זו נקודה חשובה. כולנו בעד הפועל תחרותית, וכולנו בעד שינוי פני הכדורסל הישראלי והפיכתו ל-לא שפחת מין של מ*בי. לטעמי כדאי שכל אחד יחליט עם עצמו מהם עקרונות הבסיס שלו, מה יותר חשוב לו ואיפה הקווים האדומים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 03:22 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:

לא מסכים.
למאמן צריכה להיות הכרעה בנושא, אבל אנחנו צריכים להציב קו אדום.
אנחנו לא מוכנים יותר מ-X זרים. המאמן יכול להחליט אם הוא רוצה X או פחות מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 04:02 
סמל אישי של המשתמש
ברגר אתה קשקשן (יוצא לי להגיד את זה הרבה לאחרונה).
מובן מאליו שיש לנו זכות לאמר למאמן מה לעשות אם אנחנו מחליטים על קו אדום מסוים.
סתם דוגמה - כדי לקדם שחקני בית, ולחזק את הקשר בין הבוגרים למחלקת הנוער מחליטים שבסגל הבוגרים חייבים להיות 2 שחקני נוער לפחות.

השאלה היחידה היא היכן אותם קוים אדומים. וזה כבר עניין לדיון בין חברי העמותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 05:48 
מקבל כל מה שאמרתם אחרי ההודעה שלי. ההבדל בין שלושה לארבעה זרים לא צריך לעלות לדיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 05:50 
סמל אישי של המשתמש
בוא נדייק - הוא לא צריך לעלות לדיון לדעת מי שתומך בכמה זרים שמותר.
כלומר לדעת צד אחד בויכוח. how convinient

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 06:17 
נכון, אין לי בעיה שלא תהיה הגבלת זרים בליגה. אבל, ויש כאן אבל גדול, אני לא רואה הבדל בין שלושה לארבעה זרים. ברור שצריך לקבוע קו אדום מבחינתנו, אבל היו כבר קבוצות בהפועל עם ארבעה זרים, ושמישהו יעז להגיד שהוא לא התחבר להפועל ההיא של ארז. ובלי שום קשר תמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 06:45 
מכל מה שהיה באסיפה נותר רק ענין כמה זרים יהיו?
הנושא הטפל שבטפל?
הסבירו הסבר היטב מהם האילוצים , הודיעו שזה מה שיהיה וסוף פסוק
איך מישהו אמר אתמול?
בחרנו הנהלה אז שתנהל נקודה.
בלי להתיחס לכל רעשי הרקע ההזויים מכאן ומשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2012, 06:50 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
מכל מה שהיה באסיפה נותר רק ענין כמה זרים יהיו?
הנושא הטפל שבטפל?
הסבירו הסבר היטב מהם האילוצים , הודיעו שזה מה שיהיה וסוף פסוק
איך מישהו אמר אתמול?
בחרנו הנהלה אז שתנהל נקודה.
בלי להתיחס לכל רעשי הרקע ההזויים מכאן ומשם

זה מה שנקרא "בולשביזם", לא?
לכל הפחות זה היה העיקרון שהנחה את סטאלין בשנות שלטונו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: