Frank Serpico כתב:
villa crespo כתב:
Frank Serpico כתב:
mkorman1 כתב:
הסיכום שלי:
רמי כהן

כל מילה שרמי אמר

(חוץ אולי מהפסילה על הסף של אפשרות יד אליהו. לא צריך להבהל משדים. צריך לבדוק כל אופציה ומקסימום להביא להכרעת החברים בהצבעה).
יש הרבה דברים שחברי ההנהלה יכולים וצריכים לפסול בלי להביא את זה להצבעת החברים. השטות הזו שלשחק ביד-אליהו היא חלק מזה.
למה צריך להתייחס ברצינות לאנשים הזויים ותלושים מהמציאות שמדברים על 10,000 מינויים. על סמך מה הם מבססים את זה בדיוק?
וזה בלי להיכנס בכלל לצד האידאולוגי.
כן, רק להקשיב להזויים שרוצים מקסימום אלפיים אוהדים, בשום פנים ואופן לא יותר מאלפיים אוהדים, והכי חשוב - בלי מזגנים!
בשום פנים ואופן שלא יהיו מזגנים!
וכל מי שלא חושב כמוהם : "רוצה להיות כמו מכבי בימי חמישי עם רולקסים".
מתסכל.
מה שאני הצלחתי להבין:
1. התקציב מאוזן לשנה הבאה גם במחשבה פסימית
2. 4 זרים. החלטה כלכלית גרידא. (אני חייב להודות שלדעתי מדובר בעניין מהותי שראוי לדון בו)
3. אלי ישי דפק לנו גבוהים ישראלים ("שבט הגבוהים והארוכים" גורש לסודן)
4. שחור עשה שכונה במחלקת הילדים, מה שכמעט הביא לסגירת קבוצות. המחלקה נקנתה ממנו ומשותפו "גילי" במחיר מפולפל.
5. לא סגור היכן נשחק, אבל אין הרבה אופציות(בין חדרה לגדרה יש רק פחים וראשל"צ - שניהם עמוסים מאוד). נוקיהו לא אופציה מכמה טעמים (לא לפורום הזה). העיריה הודיעה שלא תרחיב את הדר יוסך כי התברר שהפרוייקט יקר פי 2 ממה שחשבו, והועמד לעיריה אולטימטום עד לשבוע הבא להגיש הצעה כתובה - איפה, גודלו ומתי תסתיים בניית אולם להפועל. מחר פגישה חשובה. צריך להיות מוכנים למאבק בחברי עיריה.
6. רמי אמר מספר דברים על המו"מ עם הרציקוביץ. החלק הראשון הוא שמאוד קשה למצוא תורמים שיעמדו בסטנדרטים שלנו. מצד אחד אני מסכים שאי אפשר להיות טהרנים, מצד שני עם אמירה ש"לפסול אנשים שהיו עוברים בשקט בכדורגל, זה מזיק לנו" לא מקובלת עלי. בשביל זה נהיינו בעלים.
נאמר עוד משהו בסאבטקסט, מדאיג לטעמי. לא לפורום הזה, סורי.
אני אהבתי את הבאלאגן. שקט הוא רפש.