purvis short כתב:
אל דוד. אני מבטיח לך שאם הפועל הייתה משחקת פיק אנד רולים בסיסיים של סטיט וקלי, סטיט ושולדברנד וכו', כשיש את קורי ומתן לידם, הזרים היו נראים הרבה יותר טוב.
קלי לא שחקן גרוע. ממש לא. מי שנותן לו להיאבק על מיקום מתחת לסל, דבר שהוא לא יודע לעשות, במקום לשחק איתו פיק אנד רול - גורם לו להיראות גרוע. מי שכופה על סטיט כל הזמן למסר ולמסור, במקום לשחק פיק אנד רולים וללכת לסל גורם לו להיראות ככה. זה הכול.
דווקא פה אני מסכים איתך לגמרי.
יש בעיות בסגל (בבנייה, לא באיכות), אבל לא בעיות שימנעו מאיתנו לעלות.
מה שכן ימנע מאיתנו לעלות זה צורת המשחק הלא חכמה שלנו בלשון המעטה.
איכשהו נתקענו בלי רכז ובלי סנטר. הדבר המתבקש הוא לשחק פיק אנד רול כדי לכסות במעט על חוסר היכולת של קלי להתמקם ושל סטיט להריץ תרגילים נורמלים.
קלי קולע באחוזים גבוהים מאוד וכמעט תמיד כשהוא מקבל את הכדור בפנים זה נגמר בסל או עבירה. לא יכול להיות שהוא זורק רק 7-8 פעמים במשחק. וזאת תוצאה ישירה של סגנון המשחק שלנו.
אותו הדבר נכון גם לגבי סטיט. לא מעט פעמים הוא קולע נקודות כל כך בקלות, אבל אף פעם אנחנו לא רואים אותו מאוד דומיננטי.
מה גם שאנחנו לא קולעים. אולי זה כי אין לנו קלעים, אולי הבעיה היא חוסר בטחון ואולי הבעיה היא בכלל בחירת הזריקות (לטעמי כל השלוש), אבל הנקודה היא שאנחנו לא קולעים.
אם יש דבר אחד שנובע מסגנון המשחק שלנו זה הרבה זריקות מחוץ לקשת, ככה שאני בכלל לא מבין את מה שארז מנסה לעשות פה.