תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ONE: הפועל והבקעה יעלו ביחד, הליגה תורכב מ12 קבוצות
הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
ItaiH6 כתב:
מתקפה שלנו לא מעניינת אף אחד, וזה כולל גם את רוב אלה שמגדירים את עצמם אוהדי הפועל, שזה כולל גם כמה מאות חברי עמותה להערכתי.

אין מה לעשות וקיום הקבוצה הוא שיקול.
בסופו של דבר אפילו הרומנטיקן האופטימי ביותר (עזוב לרגע את ה"מחנך" הנחות) יסכים שהתסריט ההגיוני הוא שהשנה כבר תורגש ירידה של כמה מאות במספר החברים, אם גם בשנה הבאה לא נצליח לעלות אז תהיה עוד ירידה (כנראה מתונה יותר) ותתחיל בריחת ספונסרים דבר שיקטין את התקציב (ויחד איתו את סיכויי העלייה) בצורה משמעותית יותר, וככה זה יימשך עד שנחזור ל600 החברים המקוריים שהתחילו ולליגה המקורית שבה התחלנו וגם זה עד שגם להם ימאס ונסגור הבאסטה.

אז כן, אני מודה. אם זאת הברירה שהנתונים שההנהלה תציג יעמידו בפניי, אני יכול להבין את מי שיעדיף הפועל תל אביב קיימת שעלתה ב"קומבינה" על הפועל תל אביב טהורה וזכה שרבים הסיכויים שנצטרך לומר עליה קדיש.

מצד שני כל עוד אני לא רואה את זה קורה אני לא רואה שום נימוק אחר לעלייה לליגת העל כיותר מתירוץ עלוב.

לא מסכים שאמורה להיות ירידה בחברים אם נחליט להיות הפועל ולהישאר בליגה השנייה מכיוון שכשלנו לעלות ליגה ואין דרך יפה להציג זאת...

אבל אולי אני נאיבי ...

אני לא מתכוון לשנה הזאת.
בשנה הבאה סביר להניח שנאבד את ה350 שהצטרפו רק בגלל ההגעה לחצי גמר הגביע והדרך (הנכונה) שבה מכרנו כרטיסים למשחקי הגביע, אבל הם היו בונוס בכל מקרה.
אחרי שנתיים שנבלם על המגרש אתה לא רואה דעיכה במספר החברים ויציאה של ספונסרים? יכול להיות, נצטרך לחכות לשמוע מה ההנהלה תגיד. לי קשה להאמין.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
assi כתב:
מעניין אותי... במידה והיינו בליגה הראשונה, מסיימים במקום שיורד ליגה והמנהלת החליטה להקפיא את היורדות,
האם כל מי שמתנגד לעלות היה גם דורש לרדת ליגה בכל אופן?

אותי זה לא מעניין, כי זה לא המצב. יש מצב קיים וצריך להתייחס אליו, אפשר למצוא אלף תרחישים ל"אם ככה ואם ככה" אבל זה יהיה סתם
טחינת מים.
במצב הקיים, במיוחד לאור כל הדרך שעשינו והזמן שחיכינו אין לי ספק בכלל מה צריכה להיות ההחלטה.

התשובה הזאת אגב נכונה גם לדמגוגיה בגרוש שמפריח פה אורנה בעניין דרישה לשריונים ליול"ב קאפ וכיוצ"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
מצטרף לראצ'ו ולאורנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
סבבה איתי

סליחה מכבי,מגדל וכל השאר. באמת סליחה מכל הלב. סה"כ רציתם לדאוג לקיום ולחוזק שלכם

דייייייייייייייייינג
מייייייייייייייייינג
גוווווווווווווווווונג
ווווווווווווווווווונג
גוווווווווווווווווונג
הכנעת אותי...

כשאנחנו לא נהיה תלויים במספר חברי עמותה למשיכת ספונסרים ולהעמדת תקציב כלשהו תהיה לך האפשרות להשוות את השיקולים שלנו לשיקולים של קבוצה שמקבלת את התקציב שלה מהמדינה ושל קבוצה שמקבלת את התקציב שלה ממיליארדרים משיחיים למיניהם ואחת מחברות הביטוח היותר גדולות בארץ (אם לא הכי גדולה).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
סבבה איתי

סליחה מכבי,מגדל וכל השאר. באמת סליחה מכל הלב. סה"כ רציתם לדאוג לקיום ולחוזק שלכם

ד ייייייייייייייייינג
מ ייייייייייייייייינג
ג וווווווווווווווווונג
ו וווווווווווווווווונג
ג וווווווווווווווווונג
הכנעת אותי...

כשאנחנו לא נהיה תלויים במספר חברי עמותה למשיכת ספונסרים ולהעמדת תקציב כלשהו תהיה לך האפשרות להשוות את השיקולים שלנו לשיקולים של קבוצה שמקבלת את התקציב שלה מהמדינה ושל קבוצה שמקבלת את התקציב שלה ממיליארדרים משיחיים למיניהם ואחת מחברות הביטוח היותר גדולות בארץ (אם לא הכי גדולה).

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:33 
כ"כ חבל אם ניפול למלכודת דבש הזאת של עליה לליגת העל

גם זריקה לפח של כל הערכים הספורטיביים, גם שיתוף פעולה עם כל מה שאנחנו מתנגדים לו בכדורסל ומסמלים את ההיפך ממנו, וגם לשחק ישר לידיים של מכבי
מבחינת מכבי, שמפחדת מאוד מאלטרנטיבה שתגיע לליגת העל ותנסה לשנות את החוקים שפועלים כלפי מכבי, קומבינה שלנו עם האיגוד זה כמו חלום. זה תמיד יהיה הנשק שלהם בכל וויכוח, מחצי גמר וגמר גביע באולם נייטרלי ועד שריונים ליורוליג. את אף אחד לא יעניין אם לנו זה "בשביל מינימום חברי עמותה" ובשבילם זה רק כדי לחזק את החזקים, ובצדק. ההתנהלות הזאת מגעילה בכל מקום, גם אם אתה חזק וגם אתה חלש.

תלמדו להתמודד עם כשלונות. הפסדנו ונשחק בלאומית, לא קרה כלום. תפסיקו לנבא את העתיד כאילו שנתפרק, אנחנו הפועל תל אביב. בליגה הזאת יש כל מיני פיקציות שבאות ונעלמות עם 20 אוהדים והתקציב שלהן תלוי במצב רוח של איזה ראש עיר שיש לו אלף ואחד דברים אחרים על הראש, אנחנו פאקינג הפועל תל אביב, אנחנו המועדון השני הכי גדול בארץ ועוד שנה בלאומית לא תהרוג אותנו, צאו מהסרט הזה שהקבוצה תתפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:35 
r200 כתב:
ItaiH6 כתב:
מתקפה שלנו לא מעניינת אף אחד, וזה כולל גם את רוב אלה שמגדירים את עצמם אוהדי הפועל, שזה כולל גם כמה מאות חברי עמותה להערכתי.

אין מה לעשות וקיום הקבוצה הוא שיקול.
בסופו של דבר אפילו הרומנטיקן האופטימי ביותר (עזוב לרגע את ה"מחנך" הנחות) יסכים שהתסריט ההגיוני הוא שהשנה כבר תורגש ירידה של כמה מאות במספר החברים, אם גם בשנה הבאה לא נצליח לעלות אז תהיה עוד ירידה (כנראה מתונה יותר) ותתחיל בריחת ספונסרים דבר שיקטין את התקציב (ויחד איתו את סיכויי העלייה) בצורה משמעותית יותר, וככה זה יימשך עד שנחזור ל600 החברים המקוריים שהתחילו ולליגה המקורית שבה התחלנו וגם זה עד שגם להם ימאס ונסגור הבאסטה.

אז כן, אני מודה. אם זאת הברירה שהנתונים שההנהלה תציג יעמידו בפניי, אני יכול להבין את מי שיעדיף הפועל תל אביב קיימת שעלתה ב"קומבינה" על הפועל תל אביב טהורה וזכה שרבים הסיכויים שנצטרך לומר עליה קדיש.

מצד שני כל עוד אני לא רואה את זה קורה אני לא רואה שום נימוק אחר לעלייה לליגת העל כיותר מתירוץ עלוב.

לא מסכים שאמורה להיות ירידה בחברים אם נחליט להיות הפועל ולהישאר בליגה השנייה מכיוון שכשלנו לעלות ליגה ואין דרך יפה להציג זאת...

אבל אולי אני נאיבי ...

אני חושב שאתה נאיבי מאד. אבל אני מקווה מאד שאתה צודק.

ובעקרון אני מסכים עם כל מה שאיתי כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
EISEN כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
מקווה שחברי העמותה יחשבו 3 צעדים קדימה,יידעו שכרגע עליהם לעבוד קשה עוד עונה ולגרום לפרוייקט להיות הדבר הכי טהור וספורטיבי במדינה הזאת

רק לחשוב איזה אימפקט תעשה פה כותרת כמו: הפועל ת"א סירבה לעלות לליגת העל בגלל חוסר ספורטיביות או משהו דומה

זה יביא לנו בטווח הארוך הרבה אוהדים

אני מקווה שאתה לוקח בחשבון שהתקשורת יכולה לסובב נגדנו כל החלטה שנקבל, ודעת הקהל בעקבותיה.
אנשים ימשיכו לשנוא אותנו ולבוז לנו נו מטר ווט.

איך היא יכולה לסובב נגדנו סירוב ספורטיבי שכזה?
למען ההגינות וכאחד שכל היום זועק על "התקשורת האדומה" ,עד עכשיו קיבלנו יחס די טוב בכדורסל בניגוד למה שהולך בכדורגל
אז נעים לבוא לספר סיפורים כשכ"כ להוטים לעלות ליגה אבל שיהיה עט הגיון מאחוריהם

אני לא כל כך להוט לעלות ליגה.
נכון לעכשיו אני נוטה לכיוון של להישאר עוד עונה בלאומית,
אבל תיקח בחשבון שתמיד ישנאו אותנו ויבוזו לנו, גם אם נהיה יותר הוגנים וספורטיביים מאשר כל אלה שמסביבנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:52 
EISEN כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
EISEN כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
מקווה שחברי העמותה יחשבו 3 צעדים קדימה,יידעו שכרגע עליהם לעבוד קשה עוד עונה ולגרום לפרוייקט להיות הדבר הכי טהור וספורטיבי במדינה הזאת

רק לחשוב איזה אימפקט תעשה פה כותרת כמו: הפועל ת"א סירבה לעלות לליגת העל בגלל חוסר ספורטיביות או משהו דומה

זה יביא לנו בטווח הארוך הרבה אוהדים

אני מקווה שאתה לוקח בחשבון שהתקשורת יכולה לסובב נגדנו כל החלטה שנקבל, ודעת הקהל בעקבותיה.
אנשים ימשיכו לשנוא אותנו ולבוז לנו נו מטר ווט.

איך היא יכולה לסובב נגדנו סירוב ספורטיבי שכזה?
למען ההגינות וכאחד שכל היום זועק על "התקשורת האדומה" ,עד עכשיו קיבלנו יחס די טוב בכדורסל בניגוד למה שהולך בכדורגל
אז נעים לבוא לספר סיפורים כשכ"כ להוטים לעלות ליגה אבל שיהיה עט הגיון מאחוריהם

אני לא כל כך להוט לעלות ליגה.
נכון לעכשיו אני נוטה לכיוון של להישאר עוד עונה בלאומית,
אבל תיקח בחשבון שתמיד ישנאו אותנו ויבוזו לנו, גם אם נהיה יותר הוגנים וספורטיביים מאשר כל אלה שמסביבנו.

וזה הדבר האחרון שמעניין אותי. לא רוצה שכולם יאהבו אותי, אני לא שימון מזרחי שזקוק לאהבת הכלל בשביל להרגיש טוב עם עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אסור לעלות שלא על המגרש, חד וחלק.
אני אחזור על זה מאה פעם. הפועל תל אביב שלנו היא קבוצה שונה, לפחות בעיניי, מכל מה שהכדורסל
הישראלי מייצג. אנטיתזה לשאול אייזנברג, לקופליות, למסחור, לחוסר ההתחשבות באוהדים, לקומבינות, לתחמנות,
למוסר התשלומים הירוד, לרכבות הזרים שעוברים פה כל שני וחמישי, לחוסר בחיבור לקהילה, לחוסר בשקיפות ולכל שאר הרעות
החולות של הכדורסל בישראל.
עד היום, עשינו את זה בהצלחה רבה, אפילו מדהימה ומגיע על כך צל"ש לכל אחד מאותם אנשים שהשקיע את 4 השנים האחרונות לשם כך.
בעיניי, שמירה על אותם הערכים שווה הרבה יותר מעוד עונה בליגת העל. אם נוכיח שיש לנו את הדרך שלנו ואנחנו מתמידים בה נרוויח המון בטווח הארוך.
הפועל תל אביב זה מועדון ענק, והוא ישרוד עוד עונה בליגה השניה, לא יקרה שום דבר.
מעבר להסתכלות שלנו על עצמנו, יש גם רווחים אחרים שלדעתי לא פחות חשובים. מה יגרום לספונסרים לבוא דווקא אלינו? עם מה הם ירצו להזדהות? עם עוד
קבוצה בליגת העל המגעילה שלנו? או אם משהו שונה, אחר, שמסמל את כל הדברים הטובים שהזכרתי קודם? אם נדע לשווק את זה תקשורתית נכון (ואפשר לעשות את זה)
יהיה לנו רווח גדול מאוד. חוץ מזה ששנה הבאה עדיין נהיה בלי אולם בייתי וזה לא יספיק לליגת העל, נבנה את עצמנו כמו שצריך לשנה נוספת, אנחנו עדיין אגודה
צעירה במתכונת הנוכחית ויש דברים שלוקחים זמן.

חוץ מזה שזו אחלה הזדמנות להתייחס למקורות ולצטט: "עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה, אלא שמח בה, מכיון שדרך ארוכה מובילה ליעד גדול".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
ראצ'ו כתב:
אסור לעלות שלא על המגרש, חד וחלק.
אני אחזור על זה מאה פעם. הפועל תל אביב שלנו היא קבוצה שונה, לפחות בעיניי, מכל מה שהכדורסל
הישראלי מייצג. אנטיתזה לשאול אייזנברג, לקופליות, למסחור, לחוסר ההתחשבות באוהדים, לקומבינות, לתחמנות,
למוסר התשלומים הירוד, לרכבות הזרים שעוברים פה כל שני וחמישי, לחוסר בחיבור לקהילה, לחוסר בשקיפות ולכל שאר הרעות
עד היום, עשינו את זה בהצלחה רבה, אפילו מדהימה ומגיע על כך צל"ש לכל אחד מאותם אנשים שהשקיע את 4 השנים האחרונות לשם כך.
בעיניי, שמירה על אותם הערכים שווה הרבה יותר מעוד עונה בליגת העל. אם נוכיח שיש לנו את הדרך שלנו ואנחנו מתמידים בה נרוויח המון בטווח הארוך.
הפועל תל אביב זה מועדון ענק, והוא ישרוד עוד עונה בליגה השניה, לא יקרה שום דבר.
מעבר להסתכלות שלנו על עצמנו, יש גם רווחים אחרים שלדעתי לא פחות חשובים. מה יגרום לספונסרים לבוא דווקא אלינו? עם מה הם ירצו להזדהות? עם עוד
קבוצה בליגת העל המגעילה שלנו? או אם משהו שונה, אחר, שמסמל את כל הדברים הטובים שהזכרתי קודם? אם נדע לשווק את זה תקשורתית נכון (ואפשר לעשות את זה)
יהיה לנו רווח גדול מאוד. חוץ מזה ששנה הבאה עדיין נהיה בלי אולם בייתי וזה לא יספיק לליגת העל, נבנה את עצמנו כמו שצריך לשנה נוספת, אנחנו עדיין אגודה
צעירה במתכונת הנוכחית ויש דברים שלוקחים זמן.

חוץ מזה שזו אחלה הזדמנות להתייחס למקורות ולצטט: "עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה, אלא שמח בה, מכיון שדרך ארוכה מובילה ליעד גדול".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
קראו לי היום מלא פעמים דמגוג
זה קרה בכל פעם שלא היה מה לומר,לא היתה לכם תשובה אמיתית אז צרחתם דמגוג וברחתם

אז הנה,ברור לכולנו שמכבי עם תקציב ה-20 מליון דולר שלה פשוט תיפול אם עונה אחת לא תשחק ביורוליג. עד כאן מסכימים?
והנה,איבדה אליפות פעמיים ולמרות זאת שיחקה שם.שריינו אותה וזה
צעקנו,זעקנו,בכינו
לא ספורטיבי,לא הוגן (אגב,"לזכותה",זה נקבע מראש)
שמעון עשה את זה כי ללא שריון כזה אין לה יכולת קיום נורמלית

מה ההבדל? תענו לי בבקשה בצורה נורמלית וראויה,נמקו,הסבירו. אלח תצעקו דמגוג ותברחו,זה נשק של החלשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 14:35 
מה ההבדל? סתם שתי דוגמאות שאתה מתעלם מהן:
1. כשמכבי תל אביב משוריינת ביורוליג היא עושה זאת על חשבון קבוצה ישראלית. למשל גלבוע גליל שהייתה ראויה למקום בשלב הבתים של המפעל, אבל היא שיחקה רק במוקדמות. בעוד שאם תהיה עולה שניה - הפועל השיגה בזכות את המקום השני בלאומית ולכן כרטיס העליה השני, אם יהיה, שייך לה בדין, והוא לא בא על חשבון אף קבוצה אחרת.
2. מכבי תל אביב לא שיחקה עונה אחת ביורוליג. אחרי שהפסידה את האליפות בעונת 1992-3. ולמרות זאת היא חזרה לרצף של 15 אליפויות פחות או יותר, אחרי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
מה ההבדל? סתם שתי דוגמאות שאתה מתעלם מהן:
1. כשמכבי תל אביב משוריינת ביורוליג היא עושה זאת על חשבון קבוצה ישראלית. למשל גלבוע גליל שהייתה ראויה למקום בשלב הבתים של המפעל, אבל היא שיחקה רק במוקדמות. בעוד שאם תהיה עולה שניה - הפועל השיגה בזכות את המקום השני בלאומית ולכן כרטיס העליה השני, אם יהיה, שייך לה בדין, והוא לא בא על חשבון אף קבוצה אחרת.
2. מכבי תל אביב לא שיחקה עונה אחת ביורוליג. אחרי שהפסידה את האליפות בעונת 1992-3. ולמרות זאת היא חזרה לרצף של 15 אליפויות פחות או יותר, אחרי זה.

1. אולי,מצאת איזה קמצוץ הבדל

2. אז לא היו לה את התקציבים של היום
תסכים איתי שאם אין השנה למכבי יורוליג אז אין לה מס' מנויים קרוב אפילו (גם הם אגב יהיו זולים יותר),אין לה המון כסף מהיורוליג עצמו,היא מאבדת זכויות שידור. יהיה לה תקציב הכנסות של פחות מרבע במקרה הטוב

אבל תמשיכו להצדיק שריונים ועליות ליגה והקפאות בכל מיני צורות. פעם חשבתי שיש פה משהו אחר,נקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
אם נעלה שלא על המגרש,
מן הסתם שהקבוצה לא תתפרק, ומן הסתם שאני אעשה חברות עמותה גם בעונה הבאה.

אבל בהחלט הקסם המדהים שיש בעמותה הזאת, לפחות בעיני, יפגע קשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
יש עוד הבדל, שאותו גם ניסה להסביר לך איתי:

שמע, אין פה (כמעט) אחד שלא יגיד לך שמדובר בקומבינה, ושהיה עדיף לנו לא לקחת בה חלק. על זה אין (אני חושב) עוררין.

הדיון היחיד הוא על רמת הסירחון של הקומבינה, ועד כמה שווה לנו לסתום את האף כדי להבטיח את המשך קיומה של הפועל תל אביב במתכונת הנוכחית.

מכבי, בשום שלב, מעולם לא עמדה בפני מצב כזה של ספק ממשי על המשך קיומה. מקסימום לא תיקח אליפות מס' X בשנה Y. אנחנו, לעומת זאת, עדיין נשענים על כרעי תרנגולת, ולכן צריכים להיות סופר זהירים, אקסטרה-זהירים, כשאנחנו באים לבחון את האופציות שעומדות לפנינו.

אקסטרה-זהירים. לשקול כל דבר שבע פעמים. כי כל דבר יכולות להיות לו השלכות גורליות על המשך דרכנו - תקציבית, כלכלית, ערכית, שיווקית, מניין חברי העמותה וכיוצ"ב. לשקול את כל ההשלכות הללו בקפידה ובזהירות. לא לזרוק סתם לחלל האוויר סיסמאות יפות ודמגוגיות (הנה שוב אתה מואשם).

מכבי (וגם מגדל) מעולם לא עמדו במצב קיומי שכזה. לכן קל וראוי יותר לבקר את בחירותיהן העקרוניות.

אנחנו נמצאים במצב שברירי הרבה יותר.

עריכה: אגב, כאחד שאוהב את ההשוואות הפועל/מכבי-ישראל ואומות העולם - הנה עוד השוואה. הפועל היא כמו ישראל של שנות החמישים. השנים שבהן היה דיון ציבורי קשה וסוער אם לקבל את כספי השילומים מגרמניה. שנים ספורות לאחר השואה. מעצמות כמו ארה"ב, למשל, אינן נמדדות באותם כלים ובאותם פרמטרים כמו ישראל השברירית של שנות החמישים.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 23 מאי 2011, 14:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 14:52 
אני חושב שלמען הסדר הטוב מן הראוי שרק מי שהוא חבר עמותה יחווה את דעתו בענין זה
מי שלא טרח להצטרף שלא יטיף לאלה שכן
לא לכאן ולא לכאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
שוב פרנק,אתה טועה שלא לומר אין לך מושג
מכבי,אם היא לא משחקת היום שנה אחת ביורוליג,יורדת לבור עצום.הסברתי כבר מה היא מאבדת וזו הרי רוב הכנסתה
ועדיין,נדבר שניה עלינו. אם אין לנו זכות קיום בגלל עוד עונה בלאומית אין לנו זכות קיום בכלל
מה יקרה אם שנתיים נהיה במרכז טבלה? מה יהיה אם נאבק בתחתית? מה יקרה אם נרד ליגה על המגרש שוב?

זה מסריח ברמות וטוב למכבי ולמגדל כדי שתוכלו לשים להם את זה :LAGUH!:
אם אנחנו הולכים לשחק את המשחק שלהם אין לנו זכות קיום מוסרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 14:55 
אין כאן איום על המשך הקיום של הקבוצה וכולם יודעים את זה טוב מאוד. יש כאן איום על ההשתתפות שלה בליגה הטובה ביותר.

הפועל תמשיך להתקיים גם אם היא תהיה בליגה השניה. במקרה הכי גרוע פשוט נתקע בליגה שניה כמה עונות, אבל בטח שנצליח להעמיד קבוצה, וזה הכי חשוב מבחינתי - שתהיה לנו קבוצה.

ושוב, התסריט הכי רע זה שלא נצליח לעלות ליגה שוב ושוב, אבל אין מצב שנתפרק בגלל השארות בליגה שניה. ותתפלאו, גם לקבוצות בליגה השניה יש זכות קיום. מה גם שאני בטוח שבמוקדם או במאוחר העליה תגיע בסוף. וזה יהיה פי מיליון מרגש וספורטיבי מהעליה שחלק פה מנסים לקמבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
לא לכאן ולא לכאן

אני כבר מזמן כתבתי שראוי לדיון כזה להתנהל בפורום העמותה, ולא פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
זכותו של מי שרוצה לרשום היכן שהוא רוצה
זכותו של מי שרוצה להשתתף לעשות זאת כאן או שם
שם יענו רק חברי עמותה,פה כל אוהדי הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
mkorman1 כתב:
לא לכאן ולא לכאן

אין מניעה בדיון גם כאן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
Frank Serpico כתב:
mkorman1 כתב:
לא לכאן ולא לכאן

אין מניעה בדיון גם כאן...

מסכים. מי שלא חבר עמותה יכול לבלבל את המח עד מחר- הוא לא יחליט באיזו ליגה תשחק הפועל תל אביב אלא רק חברי העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 15:28 
איכס.
רק הרעיון של לעלות לא בצדק גורם לי לחלחלה.

בשביל מה הקמנו את הקבוצה הזאת? בשביל מה כל הדרך?!
לזרוק את כל העקרונות שלנו בגלל שהפסדנו סדרה אחרת? חייבים להשאר. אנחנו נעלה בדרך ספורטיבית, דרך המגרש. שנה הבאה.

עלייה כזאת משולה לסגירה הקבוצה מבחינתי.
גועל נפש של רעיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
מכבי של היום צריכה את היורוליג אבל היא תשרוד כמו כלום עונה בלי, מה גם שבשביל שזה יקרה היא
צריכה לסיים שלישית ולא שניה, כי אז היא במוקדומות (והרי היא תעבור), מה גם שעונה בלי, בהנחה, והיא
תסיים שלישיץ תשלח אותה ליולבקאפ, ותאמינו לי שהעד הצהוב ימלא גם שם את האולם ויחגוג גביע כמו גדול,
לקראת היורוליג של שנה הבאה.

בנוסף אתה מתעלמים בדיון הזה מדבר מוד חשוב, וזה מה קורה עם מחליטים על ליגה סגורה לשלוש שנים?
כאשר מסתכלים על 12 הקבוצות הבכירות בארץ (ליגת לוטו ו2 המובילות בליגה הלאומית), כולן יעמידו את
התקציב הנדרש ואז בעצם יש לנו שאלה, האם עדיף לשחק בליגה לא מענינת שאין ממנה לאן להתקדם כי היא הליגה
הפתוחה הבכירה או שלחילופין להצטרף לליגה הסגורה?
האם גם אז אנחנו "עולים" בחוסר ספורטיביות? ולא בעצם אנחנו בכלל עולים?

דר"א ואם יחליטו שעולות 4 קבוצות, האם יהיה נכון לשחק בליגה של הוד ולב השרון או גם אז לעלות?
הרי כנראה שמליגה קיקיונית כמו שנישאר נעלה, אבל איזה דמיוי יהיה לנו? נכון העדפנו לא לעלות כי סימנו
שניים בשביל להיות "מכבי" של הליגה השניה? בקיצור לפני שאנחנו באמת מדברים על זה צריכים לדעת לאושרו של ענין
מה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 16:28 
How can I vote from USA? Is there a way to do that?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 16:35 
ראצ'ו כתב:
הפועל תל אביב שלנו היא קבוצה שונה, לפחות בעיניי, מכל מה שהכדורסל
בעיניי, שמירה על אותם הערכים שווה הרבה יותר מעוד עונה בליגת העל.

לא מסובך. אם תהיה הצבעה ורוב חברי העמותה יבחרו לעלות - זה כנראה מה שיקרה, אבל זה יאכזב אותי מאוד.
כי אז יתגלה שמאחורי כל המסכות רוב האוהדים פה מתנהגים בדיוק כמו הנהלת מכבי ואוהדיה.
מסובבים את החוק (כמובן בדיעבד,ועוד מוצאים "סיבות") מתי שבא להם ולעזאזל המושגים האלה שנקראים "ספורט","הפסד בכבוד" או "הגינות".
זה הרבה יותר בסיסי מכל העקרונות שהעמותה בחרה וחרטה על דגלה עד כה.
(היפים מאוד לכשעצמם, שהם חלק גדול ממה שהקבוצה מייצגת מאז שהוקמה מחדש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 16:46 
יש לי חדשות בשבילך (זו כמובן דעתי לאור התרשמות מכמה שנים טובות של מגעים עם האוהדים מאז תחילת המאבק על אוסישקין).

רוב אוהדי הפועל לא כותבים כאן או אפילו קוראים כאן. זה נכון גם לגבי רוב חברי העמותה.

רוב אוהדי הפועל (אם עדין לא שמת לב לזה בכדורגל) רחוקים מלהיות אידאליסטים, והדבר העיקרי (אם לא היחיד) שמענין אותם הוא ההישגים הספורטיביים של הקבוצה שהם אוהדים.

למען ההישגים האלה הם מוכנים לעצום עיניים ולסתום את האף ולהתעלם מדברים הרבה יותר גרועים מהנושא של הדיון כאן (שלטעמי הוא לא קומבינה בכלל, אבל אם כבר - הוא מתגמד לעומת הקומבינה של כניסת טביב להפועל תל אביב עם השחקנים שהביא לקבוצה שעברה בשקט מוחלט אצל האוהדים).

ולכן - לדעתי אם הנושא יועלה להצבעה בקרב החברים - הרוב המוחלט יצביע בעד עלית ליגה, גם אם זה יהיה בצורת הקומבינה הכי מכוערת שיש ולא כמו שמדובר עכשיו.

ודרך אגב - אין גבול לצביעות. אנשים שצועקים כאן חמס נגד ה"קומבינה" קוראים בפורום השכן לתת לטביב הזדמנות כשהם מעלימים בשמחה עין מהדרך שבה הוא פועל ומהקומבינה המסריחה עד השמיים שבה הגיע לקבוצה ומהעבר הפלילי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 16:49 
ואני אוסיף עוד משהו, אם כבר מדברים על צביעות - אין לי שום ספק שבעולם, שאם אנשים היו מאמינים שאנחנו יכולים לקחת אליפות ממכבי בעונה הקרובה, כולם היו מצביעים בעד העליה בלי לחשוב פעמיים.

מכיוון שזה לא יקרה ואין לזה סיכוי לקרות, אז כולם יכולים להרשות לעצמם להיות צדיקי הדור ולדבר על מוסר. הרי אין סיכוי להישגים ספורטיביים באופק.

תרשו לי להניח שאם היה מדובר על סיפור זהה בכדורגל אותם אנשים היו חושבים אחרת. לא היה עולה בדעתם למשל לוותר על הופעה למשחק גמר גביע המדינה במסגרת מלחמה על עקרונות. הרי אותם אנשים ימצאו תמיד את התירוץ להכנס למשחק ולא יהיו מסוגלים אפילו למחות מחוץ לאצטדיון ולוותר על הכניסה למשחק.

חבורה של צבועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2011, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
ואני אוסיף עוד משהו, אם כבר מדברים על צביעות - אין לי שום ספק שבעולם, שאם אנשים היו מאמינים שאנחנו יכולים לקחת אליפות ממכבי בעונה הקרובה, כולם היו מצביעים בעד העליה בלי לחשוב פעמיים.

מכיוון שזה לא יקרה ואין לזה סיכוי לקרות, אז כולם יכולים להרשות לעצמם להיות צדיקי הדור ולדבר על מוסר. הרי אין סיכוי להישגים ספורטיביים באופק.

תרשו לי להניח שאם היה מדובר על סיפור זהה בכדורגל אותם אנשים היו חושבים אחרת. לא היה עולה בדעתם למשל לוותר על הופעה למשחק גמר גביע המדינה במסגרת מלחמה על עקרונות. הרי אותם אנשים ימצאו תמיד את התירוץ להכנס למשחק ולא יהיו מסוגלים אפילו למחות מחוץ לאצטדיון ולוותר על הכניסה למשחק.

חבורה של צבועים.

בשתי ההודעות האחרונות אתה מכליל וחבל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: