תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל V עפולה - צו 8
הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 15:45 
אוהד ותיק כתב:
מן הראוי להפיץ את הראיון הזה עד לכל קצות הארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 16:47 
purvis short כתב:
ריאיון נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אוהד ותיק כתב:
מן הראוי להפיץ את הראיון הזה עד לכל קצות הארץ.

כל מי שיכול שיפיץ את הסרטון בפייסבוק ע"י לחיצה על SHARE

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 17:07 
רדנקו כתב:
purvis short כתב:
ריאיון נהדר.

והרבה רספקט למראיינים.בשום מקום לא נותנים לבן אדם רצף כזה של דיבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 17:08 
הם היו בהלם מוחלט וארז התפתל על הכסא ובטח קיווה שהאדמה תבלע אותו באותו הרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
היה שווה לחכות 4 שנים בשביל זה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
זה אמנם מרגיז שהבקעה לא רוצים לעלות, אבל בהתעלם מהרגש שלנו זו גישה לגיטימית ואין סיבה להענישם כמו שרמי טען.
יש תקציב מינימום גבוה מדי בליגת העל, ומי שלא מסוגל להעמיד אותו אין בעיה עם שאיפה שלו להיות אלוף הלאומית כל שנה בלי לעלות.
תקציב המינימום הזה בכלל דבילי, מה אכפת להם שקבוצה תשחק רק עם שחקני נוער אם היא מסוגלת לנצח מספיק משחקים? תקציב מקסימום הגיוני לתחרותיות ואת זה אין להם, תקציב מינימום הוא אנטי תחרותי אז דווקא את זה הם יישמו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 19:08 
רק זה דבילי ?
והתקנון לא דבילי?
וזה שהתקנון מפורש לפי זהות המתדיין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 19:19 
its-sick כתב:
זה אמנם מרגיז שהבקעה לא רוצים לעלות, אבל בהתעלם מהרגש שלנו זו גישה לגיטימית ואין סיבה להענישם כמו שרמי טען.
יש תקציב מינימום גבוה מדי בליגת העל, ומי שלא מסוגל להעמיד אותו אין בעיה עם שאיפה שלו להיות אלוף הלאומית כל שנה בלי לעלות.
תקציב המינימום הזה בכלל דבילי, מה אכפת להם שקבוצה תשחק רק עם שחקני נוער אם היא מסוגלת לנצח מספיק משחקים? תקציב מקסימום הגיוני לתחרותיות ואת זה אין להם, תקציב מינימום הוא אנטי תחרותי אז דווקא את זה הם יישמו.

איציק - זה פשוט קשקוש. לא גישה לגיטימית ולא בטיח.

הבקעה העמידו תקציב ענק שאילץ קבוצות אחרות להוציא הוצאות גדולות כדי שיוכלו להתמודד מולם על העליה.

אני כבר לא מדבר על המקרה האחר, שבו קבוצות שלא יכולות להתמודד עם תקציבים כאלה החליטו לוותר על העליה כשאולי אם הבקעה לא היתה עושה את זה הן יכלו להתמודד ולעלות.

ברגע שהם מוותרים על העליה הם למעשה גרמו לקבוצות אחרות הוצאות ענק ללא שום סיבה ועל זה הם צריכים להיענש.

כמו שאמרתי בעבר - העונש צריך להיות לטעמי אחד משניים (או שניהם יחד) - או שהם לא יוכלו לעלות לליגת העל לעונה אחת או יותר, או שלא יוכלו להעמיד תקציב שעולה על סכום מסוים (זה יכול להיות למשל לא יותר מאשר 50% מעל תקציב המינימום).

אתה לא רוצה לעלות? תודיע מראש ואל תגרום נזק לקבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
its-sick כתב:

איציק - זה פשוט קשקוש. לא גישה לגיטימית ולא בטיח.

הבקעה העמידו תקציב ענק שאילץ קבוצות אחרות להוציא הוצאות גדולות כדי שיוכלו להתמודד מולם על העליה.

אני כבר לא מדבר על המקרה האחר, שבו קבוצות שלא יכולות להתמודד עם תקציבים כאלה החליטו לוותר על העליה כשאולי אם הבקעה לא היתה עושה את זה הן יכלו להתמודד ולעלות.

ברגע שהם מוותרים על העליה הם למעשה גרמו לקבוצות אחרות הוצאות ענק ללא שום סיבה ועל זה הם צריכים להיענש.

כמו שאמרתי בעבר - העונש צריך להיות לטעמי אחד משניים (או שניהם יחד) - או שהם לא יוכלו לעלות לליגת העל לעונה אחת או יותר, או שלא יוכלו להעמיד תקציב שעולה על סכום מסוים (זה יכול להיות למשל לא יותר מאשר 50% מעל תקציב המינימום).

אתה לא רוצה לעלות? תודיע מראש ואל תגרום נזק לקבוצות אחרות.
אתה מציע מנגנון עקום שההגיון מאחוריו לא ברור.
זכותה של קבוצה לרצות להיות במקום הראשון בליגה שלה, זה הכי ספורטיבי בעולם.
זכותה שלא להסכים להעמיד תקציב מינימום בליגת העל, שזו הבעייה הלא ספורטיבית, ואם אי ההסכמה הזו גוררת אי-עליה אז לא אותה צריך להעניש.
אתה באמת חושב שכל קבוצות הלאומית צריכות להסכים מראש לתקציב העצום של ליגת העל? מה ההגיון בזה? מספיק שהגבלת את ליגת העל, עכשיו זה צריך להגביל גם את הלאומית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 19:29 
כן הן צריכות להסכים מראש כי הדבר ידוע להן מראש.

אין שום בעיה שתרצה להיות מקום ראשון. אבל אם היא לא מתכוונת לעלות לליגת העל או שתודיע על כך מראש או שתיענש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
כן הן צריכות להסכים מראש כי הדבר ידוע להן מראש.

אין שום בעיה שתרצה להיות מקום ראשון. אבל אם היא לא מתכוונת לעלות לליגת העל או שתודיע על כך מראש או שתיענש.
למה?
איך יכול אדם לדעת מראש אם הוא יכול להעמיד תקציב או לא? ואם יש לו ספונסרים פוטנציאלים שמתלבטים?
בכדי שתחליט שאתה מוכן לעלות אתה צריך לדעת שיהיה לך תקציב. אתה רוצה שכל קבוצות הלאומית תארגנה תקציב לליגת העל מראש? זה מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
בכלל, תקציב מינימום זה דבר מוזר מאד, אני לא מצליח להבין אותו.
נאמר שיש לי קבוצה נהדרת שיכולה להצליח בליגת העל, לכל השחקנים יש כבר חוזים לעונה הבאה, אבל עכשיו הצלחתי לעלות ואני חייב להגדיל תקציב.
אני חייב להביא עוד זר במיליון דולר סתם בשביל שהמנהלת תאשר אותי? או שאני חייב להעלות שכר לכולם?

תוספת עריכה: גם עלינו זה איום גדול, למה אנחנו חייבים לבזבז הרבה כסף שאין לנו? שיתנו לנו הזדמנות לשחק בליגת העל עם סגל בתקציב שאנחנו נבחר. גם בזה צריך להילחם באיגוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 19:58 
סליחה איציק, אבל למה זה מגוחך לדרוש תכנון מראש?

יותר הגיוני להציע לקבוצה אחרת שלא תכננה את זה מראש לארגן תקציב כזה חודש לפני תחילת העונה כשהקבוצה שהיתה אמורה לעלות מודיעה שלא תוכל לעמוד בתקציב?

אני יודע שפה אצלנו מחשבה קדימה זו מילה מגונה, אבל אני לא חושב שזה דבר פסול. מה לעשות, כזה אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 20:02 
its-sick כתב:
בכלל, תקציב מינימום זה דבר מוזר מאד, אני לא מצליח להבין אותו.
נאמר שיש לי קבוצה נהדרת שיכולה להצליח בליגת העל, לכל השחקנים יש כבר חוזים לעונה הבאה, אבל עכשיו הצלחתי לעלות ואני חייב להגדיל תקציב.
אני חייב להביא עוד זר במיליון דולר סתם בשביל שהמנהלת תאשר אותי? או שאני חייב להעלות שכר לכולם?

תוספת עריכה: גם עלינו זה איום גדול, למה אנחנו חייבים לבזבז הרבה כסף שאין לנו? שיתנו לנו הזדמנות לשחק בליגת העל עם סגל בתקציב שאנחנו נבחר. גם בזה צריך להילחם באיגוד.

דיון תיאורטי. את התקציב שחסר לאמסלם ושאר זוללות הכספים העירוניות שיעלו או לא ממילא משלימות ההכנסות מליגת העל שקרובות ל-2 מיליון שקל לקבוצה, שזה מה שבערך חסר לקבוצות האלה בשביל להשלים למינימום. קבוצות אחרות שאין להן תקציב עירוני כזה ועלו בטעות כמו מגידו גם היו יכולות לעשות מאמץ מינימלי בשביל להגיע לתקציב מינימום, אבל לאיזה הכנסות אפשר לצפות מקבוצה שאני בספק אם בכלל מוכרת מנויים. בגלל זה אף אחד לא בא אליהן בטענות כי הם לא מפריעות למי שבאמת רוצה לעלות לעשות זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

יותר הגיוני להציע לקבוצה אחרת שלא תכננה את זה מראש לארגן תקציב כזה חודש לפני תחילת העונה כשהקבוצה שהיתה אמורה לעלות מודיעה שלא תוכל לעמוד בתקציב?

אני יודע שפה אצלנו מחשבה קדימה זו מילה מגונה, אבל אני לא חושב שזה דבר פסול. מה לעשות, כזה אני.
מה זה תכנון? יהיה חוזה מחייב לספונסרים למקרה עליה כבר בתחילת הפלייאוף? ברור שלא.
ואם הספונסר הלא חתום מתחרט כשאכן יש עליה (רצה למצוא חן בחינם בעיני ראש העיר למשל) הקבוצה תיענש? דבילי ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 21:50 
its-sick כתב:
רדנקו כתב:

מה זה תכנון? יהיה חוזה מחייב לספונסרים למקרה עליה כבר בתחילת הפלייאוף? ברור שלא.
ואם הספונסר הלא חתום מתחרט כשאכן יש עליה (רצה למצוא חן בחינם בעיני ראש העיר למשל) הקבוצה תיענש? דבילי ביותר.

תגיד, אתה לא מצליח להבין שכמו שהדברים מתנהלים בשנים האחרונות, אין שום קשר בין הליגה הלאומית לליגה מעליה? משחקים עונה שלמה ופלייאוף על כלום... אין שום קשר בין העולות לפי התקנון לבין אלה שעולות בפועל. אם לנו לא היה יושר ספורטיבי והיינו חושבים רק מבחינה כלכלית אז היה עדיף פשוט לדלג על הליגה הזאת ולשחק כבר העונה בליגת העל. היינו חוסכים הרבה כסף והרבה עבודה. זה נראה לך הגיוני?

ולהערותיך בנושא הספונסרים, למה אתה חושב שאפשר לחתום חוזה עם ספונסר רק לעונה אחת? גם אצלנו לחלק מהספונסרים יש חוזים לשנה הבאה ולחלק לא. אבל כבר היום אפשר לומר שנוכל לעמוד בתקציב המינימום לליגת העל. זה לא כזה קשה לתכנן קדימה וזה בהחלט אפשרי.
ואם קיבלת את תנאי ההתחלה של הליגה הזאת, אז או שתודיע מראש שאתה לא מתכוון לעלות או שתענש אם אתה מוותר על העליה.
גם תקציב המינימום זה דבר שידוע מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2011, 22:45 
its-sick כתב:

לדאוג לספונסר שכן חתום יכול להיות רעיון טוב. זר למקומותינו, אני יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
פטר נאומוסקי כתב:
its-sick כתב:

לדאוג לספונסר שכן חתום יכול להיות רעיון טוב. זר למקומותינו, אני יודע.
אני לא הייתי חותם על חוזה שהסיכוי למימושו נמוך. חותמים כשידוע שהקבוצה תהיה בליגת העל, לא כשיש לה סיכוי של רבע להצליח בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
its-sick כתב:
רדנקו כתב:

תגיד, אתה לא מצליח להבין שכמו שהדברים מתנהלים בשנים האחרונות, אין שום קשר בין הליגה הלאומית לליגה מעליה? משחקים עונה שלמה ופלייאוף על כלום... אין שום קשר בין העולות לפי התקנון לבין אלה שעולות בפועל. אם לנו לא היה יושר ספורטיבי והיינו חושבים רק מבחינה כלכלית אז היה עדיף פשוט לדלג על הליגה הזאת ולשחק כבר העונה בליגת העל. היינו חוסכים הרבה כסף והרבה עבודה. זה נראה לך הגיוני?

ולהערותיך בנושא הספונסרים, למה אתה חושב שאפשר לחתום חוזה עם ספונסר רק לעונה אחת? גם אצלנו לחלק מהספונסרים יש חוזים לשנה הבאה ולחלק לא. אבל כבר היום אפשר לומר שנוכל לעמוד בתקציב המינימום לליגת העל. זה לא כזה קשה לתכנן קדימה וזה בהחלט אפשרי.
ואם קיבלת את תנאי ההתחלה של הליגה הזאת, אז או שתודיע מראש שאתה לא מתכוון לעלות או שתענש אם אתה מוותר על העליה.
הבנתי טוב מאד את חוסר הספורטיביות בשנים האחרונות, והגורם העיקרי הוא תקציב המינימום. זה שהוא ידוע לא עוזר לאף אחד, אי אפשר שכל קבוצות הלאומית תתכננה מראש הכנסות והוצאות למקרה עליה כשרק אחת עולה. זאת שתעלה תעשה את מה שצריך אם היא יכולה, והיא תדע אם היא יכולה רק אז.
אתה יודע שתעמוד בתקציב המינימום בשנה הבאה? אתה לא יודע באיזה אולם תשחק בכלל, ובינתים יש לך גרעון כבר השנה. יופי להיות אופטימי, אבל רק אם נעלה אז לקראת העונה הבאה נדע אם אכן אפשר לעמוד בתקציב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 09:47 
תגידו אתם לא קולטים למה צריך תקציב מינימום?
זה הדבר היחיד ששומר על הרמה של הליגה.
אתה מחייב קבוצות שאם הם הולכות לשחק בליגת העל התקציב שלהם חייב להיות בגובה מספיק גבוה כדי לא לשחק עם זרים חלשים וישראלים עלובים.
וקבוצה שלא ברמה האת לא צריכה לשחק.
זה רעיון גאוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
תגידו אתם לא קולטים למה צריך תקציב מינימום?
זה הדבר היחיד ששומר על הרמה של הליגה.
אתה מחייב קבוצות שאם הם הולכות לשחק בליגת העל התקציב שלהם חייב להיות בגובה מספיק גבוה כדי לא לשחק עם זרים חלשים וישראלים עלובים.
וקבוצה שלא ברמה האת לא צריכה לשחק.
זה רעיון גאוני.
מעבר לזה שהרעיון לא ספורטיבי, יש בו גם חוסר יעילות משווע- מחוייבים לשלם הרבה ואין טעם להתמקח או לחפש שחקנים במיוחד לתפקיד מסוים.
אם ממילא משלמים הרבה, אז מחפשים רק שחקנים יקרים שיכולים לשחק בכמה עמדות, שזה לרוב זרים.
הכל הופך פחות חכם- הסקאוטינג, התרגילים וניהול המשחק.
קבוצות לא יורדות ליגה כי אף אחת אחרת לא רוצה לעלות, וכיון שגם האלופה ידועה מראש (כי אין תקציב מקסימום, ובאינסוף יש רק קבוצה אחת), אין בליגת העל שום ענין ואין מטרות אמיתיות לאף קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 10:13 
איציק צודק
ובכלל כל ליגת העל הזו היא מיותרת
ליגה שהזוכה בה היא קבועה ושהיורדות אינן
יורדות אינה ליגה בכלל
החלום שלי הוא ליגה ללא מכבי
ממילא הם רואים בהשתתפותם כבמטרד
והופעתם ביורוליג מובטחת לנצח
ליגת על ללא מכבי תהיה תחרותית ומענינת
ותמשוך קהל הרבה יותר מאשר כיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 10:54 
its-sick כתב:
red pepper כתב:
its-sick כתב:
רדנקו כתב:

הבנתי טוב מאד את חוסר הספורטיביות בשנים האחרונות, והגורם העיקרי הוא תקציב המינימום. זה שהוא ידוע לא עוזר לאף אחד, אי אפשר שכל קבוצות הלאומית תתכננה מראש הכנסות והוצאות למקרה עליה כשרק אחת עולה. זאת שתעלה תעשה את מה שצריך אם היא יכולה, והיא תדע אם היא יכולה רק אז.
אתה יודע שתעמוד בתקציב המינימום בשנה הבאה? אתה לא יודע באיזה אולם תשחק בכלל, ובינתים יש לך גרעון כבר השנה. יופי להיות אופטימי, אבל רק אם נעלה אז לקראת העונה הבאה נדע אם אכן אפשר לעמוד בתקציב הזה.

אתה יודע שאפשר לחתום חוזה עם ספונסר עם סכום מסוים לשנה הבאה במקרה שמשחקים בליגה לאומית וסכום אחר במקרה שמשחקים בליגת העל... זה לא כזה מסובך.
מעבר לזה, ברור שכל הכדורסל הישראלי די במצב גרוע והסיבות ידועות. אני ממש לא חושב שתקציב המינימום היא אחת הסיבות לכך.
חוץ מזה, אני יודע בדיוק באיזה אולם אנחנו משחקים בעונה הבאה, ולגבי תקציב, ברור שאפשר רק להעריך, אף קבוצה לא יכולה לעשות יותר מזה. אבל אם אתה מחליט מראש שלא תוכל לעמוד בתקציב המינימום אז תודיע מראש ואל תנסה לעלות.
לא יכול להיות מצב שהליגה הלאומית מנותקת מליגת העל. ואם כן, אז זה משהו שצריך להיות מוחלט מראש. אם קבעו עולה אחת ויורדת אחת אז זה מה שצריך להיות ובטח לא להשתנות באמצע העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
אתה יודע שאפשר לחתום חוזה עם ספונסר עם סכום מסוים לשנה הבאה במקרה שמשחקים בליגה לאומית וסכום אחר במקרה שמשחקים בליגת העל... זה לא כזה מסובך.
מעבר לזה, ברור שכל הכדורסל הישראלי די במצב גרוע והסיבות ידועות. אני ממש לא חושב שתקציב המינימום היא אחת הסיבות לכך.
חוץ מזה, אני יודע בדיוק באיזה אולם אנחנו משחקים בעונה הבאה, ולגבי תקציב, ברור שאפשר רק להעריך, אף קבוצה לא יכולה לעשות יותר מזה. אבל אם אתה מחליט מראש שלא תוכל לעמוד בתקציב המינימום אז תודיע מראש ואל תנסה לעלות.
לא יכול להיות מצב שהליגה הלאומית מנותקת מליגת העל. ואם כן, אז זה משהו שצריך להיות מוחלט מראש. אם קבעו עולה אחת ויורדת אחת אז זה מה שצריך להיות ובטח לא להשתנות באמצע העונה.
המילה "אפשר" היא מילה נפלאה, ממש כמו "אולי". מילה שלא אומרת כלום אבל השומע חושב שהיא אמרה לו כל כך הרבה. השאלה היא רמת הסבירות, ובמקרה הזה גם רמת הכדאיות לך ולנותן החסות.
לחסות בליגה הלאומית ולחסות בליגת העל יש מטרות שונות לגמרי ותנאים שונים לגמרי.
דוגמא: אם תחתום עם חברה שרוצה רק ליגת העל תקבל סכום גדול בהרבה, רק שאם אתה כבר חתום הפסדת כסף.
גם להיפך: חברה שלא יכולה להרשות לעצמה את ליגת העל אבל מוכנה לשלם יותר במקרה של ליגה לאומית מאשר החברה עם המנכ"ל חולה ההימורים.

אין לך מושג היכן תשחק בעונה הבאה אם תעלה לליגת העל, המנהלת שכופה תקציב מינימום שלא נוח לך גם תכפה עליך אולם כרצונה, והיא כבר הצהירה על זה.
אם קבוצה התחייבה שתעלה ופתאום התברר לה שהיא לא מצליחה לגייס את התקציב ההכרחי, מה אז? אני חושב שצריך שיתנו לה לשחק גם בתקציב יותר נמוך, שזה חוזר למה שאמרתי קודם.
אתם חושבים שהיא חייבת להיענש פעמיים על כך שכספים שהובטחו לה התאדו (מה זה תיענש? לרדת לליגה א?).
לדעתי הסגל הנוכחי שלנו (כולל יוטר) ישרוד בליגת העל ואף יותר מכך עם זר נוסף אחד, שזה תקציב הרבה יותר נמוך מהמינימום. למה להכריח אותנו לשחרר שחקנים ולהחליף ביקרים יותר או סתם לשלם לאותם השחקנים יותר, אין לי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 14:39 
איציק, קשה לי להתווכח איתך כשכנראה רמת הידע שלנו בנושא לא שווה.

כשאתה אומר שהסגל הנוכחי שלנו + זר זה מספיק, אתה חושב שבזה לא נגיע לתקציב המינימום?
אתה בכלל יודע מה התקציב שלנו השנה?
אתה חושב שאותם שחקנים ירוויחו אותה משכורת בלאומית ובליגת העל? אתה חושב שההוצאות השוטפות בשתי הליגות הן זהות? רק לדוגמא: אגרת שיפוט למשחק בליגת העל עולה כפול מאשר משחק בלאומית.

כבר היום התקציב שלנו + הקצבת המנהלת בליגת העל עוברים את תקציב המינימום. ולבקעה יש תקציב גבוה משלנו. כלומר אם הם רוצים, אין להם בעיה להעמיד תקציב מינימום.

בקיצור חבר, אתה פשוט טועה בעובדות שאתה מציג..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
סביר מאד שאני לא יודע מספיק, אבל אני חייב הסבר.
אם הבקעה לא רוצה לעלות, אז חייבת להיות לזה סיבת כדאיות. אנא הסבר לי מדוע קבוצה תוותר מדי שנה על עליה אם כלכלית זה יותר כדאי.
לפי מה שאמרת יותר כדאי להם כלכלית לעלות, אז יש סיבה אחרת. אשמח לשמוע אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא אמר שכדאי להם כלכלית לעלות. הוא אמר שהם יכולים מבחינה כלכלית לעלות.
השאלה מה כדאי או לא כדאי לבקעה קשורה אך ורק לטובתו האישית של מוטי אמסלם.
למוטי אמסלם עדיף כנראה לסחוט תקציבים מכובדים לליגה השניה, ולא לסחוט תקציב מינימום לליגה הראשונה, מסיבותיו שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
לבקעה אין מגרש לשחק בו, גם אם יעלו. גבעת שמואל הפסיקו את התמיכה. כמה זמן קרית אונו וגני תקווה + הרציקוביץ יחזיקו מעמד, אני לא יודע, אבל אין להם מספיק לליגת העל

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הוא לא אמר שכדאי להם כלכלית לעלות. הוא אמר שהם יכולים מבחינה כלכלית לעלות.
השאלה מה כדאי או לא כדאי לבקעה קשורה אך ורק לטובתו האישית של מוטי אמסלם.
למוטי אמסלם עדיף כנראה לסחוט תקציבים מכובדים לליגה השניה, ולא לסחוט תקציב מינימום לליגה הראשונה, מסיבותיו שלו.
הוא אמר את זה:
ציטוט:
כבר היום התקציב שלנו + הקצבת המנהלת בליגת העל עוברים את תקציב המינימום. ולבקעה יש תקציב גבוה משלנו. כלומר אם הם רוצים, אין להם בעיה להעמיד תקציב מינימום.
להבנתי חלק מהקצבת המנהלת לליגת העל יהיה רווח כלכלי אם הם נשארים עם אותו הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: