תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הווארד+מקי
הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 22:59 
לעומת מקי הווארד זה קווין לאב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הווארד+מקי
הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
לא נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 23:25 
גפני חייב להם המון תודה, בזכות שניהם אף אחד לא מדבר על התרומה האפסית שלו במשחקים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הווארד+מקי
הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 23:37 
זה נכון.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 00:04 
בקשר לגפני, זה נכון,אבל מלכתחילה הוא היה ידוע בתור שחקן משלים, בדיוק כמו מקי והווארד, כך שאני לא מבין מה ההפתעה הגדולה.
עדיין, גפני הוא שחקן משלים שאני חי איתו בכיף. מוסיף מימד של אתלטיות לקבוצה(שגם איתו לא אתלטית בעליל,אגב), מנפק מדי פעם שלשה מבחוץ, לוקח ריבאונדים(יש ימים ויש ימים אומנם).
בגדול הוא שחקן אתלטי שיכול לעשות הכל, פשוט אף פרמטר לא ברמה גבוהה כ"כ. זה בסדר גמור. הבעיה היא השניים האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 02:15 
לדעתי הבעיה היא גדולה מלהחליף את טאי, בשבועות האחרונים אני מבין את זה.
זה מאוחר מדי, דברים לא קורים ביום אחד, הקבוצה פיתחה הרגלים ואופי מסוים שיקשה על שחקן (טוב ככל שיהיה) לבוא ולשנות את פנינו (מה גם שמצב השוק לא מראה הרבה כאלה).
כל נושא הקבוצתיות והתלכיד אצלנו נלקחו בקיצוניות רבה, אנחנו קבוצה שלא מסוגלת להישען על שחקן כי כנראה מי שבנה את הסגל לא הבין שזו לא בושה.
לא זוכר כמה פעמים העונה שחקן שלנו עבר את ה 20-22 נקודות במשחק.
אני טוען שזה גם בא לידי ביטוי בפתיחות הרעות שלנו (יש שיחלקו עליי), הרבה פעמים פתיחות משחק רעות מובילות למשחקים רעים, וכשאין שחקנים שאפשר להישען עליהם וללכת ליתרונות שלהם במצבים רגישים של המשחק, ברגעים של חוסר ביטחון אז הרבה פעמים גם ירוצו עלינו ברבע הראשון (כמו נגד הרצליה, ירושלים, מכבי בגביע, חולון בבית, אשדוד, חיפה וגליל בבית).
ג'רל הוא שחקן מצוין והוא ניצח לנו לבד 2 משחקי חוץ קשים, אבל לכל אחד יש גבול ליכולת ולמה שהוא מסוגל לעשות.

אז כן, חלוקת נקודות יפה זה נחמד, ולהיות קבוצה קבוצתית שמוסרת מלא אסיסטים זה בריא, אבל כשמקצינים את זה יש לזה גם חסרונות בטח בליגה כזו שכל קבוצת אמצע טבלה מציגה 3 זרים מצוינים שהם לבסוף מנצחים משחקים.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 02:27 
סמל אישי של המשתמש
ואתה יודע מה הפתרון לקבוצתיות יתר נטולת כוכבים?
לחתוך שניים מהקבוצתיים יתר ולהביא במקומם כוכבים.
למה לכל הקבוצות יש אנשים שמספקים בסביבות ה20 נקודות ו/או מעל 10 ריבאונדים ורק לנו לא צריך להיות?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 05:25 
ItaiH6 כתב:
למה לכל הקבוצות יש אנשים שמספקים בסביבות ה20 נקודות ו/או מעל 10 ריבאונדים ורק לנו לא צריך להיות?

בדיוק. והיה צריך לעשות את זה גג עד מחזור 5.
אבל בהפועל תל אביב למאמן יש "מעמד" אז הולכים בעיניים פקוחות לתוך הבור. כמעט כל אוהד ביציע ראה שהווארד צריך ללכת כבר בפגרה ומקי לפני חודשיים וחצי. אז ראה.
הלכו עם המאמן, הגאון מווילנה, כל הדרך להתרסקות צפויה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 05:55 
בוריס כתב:
לדעתי הבעיה היא גדולה מלהחליף את טאי, בשבועות האחרונים אני מבין את זה.
זה מאוחר מדי, דברים לא קורים ביום אחד, הקבוצה פיתחה הרגלים ואופי מסוים שיקשה על שחקן (טוב ככל שיהיה) לבוא ולשנות את פנינו (מה גם שמצב השוק לא מראה הרבה כאלה).
כל נושא הקבוצתיות והתלכיד אצלנו נלקחו בקיצוניות רבה, אנחנו קבוצה שלא מסוגלת להישען על שחקן כי כנראה מי שבנה את הסגל לא הבין שזו לא בושה.
לא זוכר כמה פעמים העונה שחקן שלנו עבר את ה 20-22 נקודות במשחק.
אני טוען שזה גם בא לידי ביטוי בפתיחות הרעות שלנו (יש שיחלקו עליי), הרבה פעמים פתיחות משחק רעות מובילות למשחקים רעים, וכשאין שחקנים שאפשר להישען עליהם וללכת ליתרונות שלהם במצבים רגישים של המשחק, ברגעים של חוסר ביטחון אז הרבה פעמים גם ירוצו עלינו ברבע הראשון (כמו נגד הרצליה, ירושלים, מכבי בגביע, חולון בבית, אשדוד, חיפה וגליל בבית).
ג'רל הוא שחקן מצוין והוא ניצח לנו לבד 2 משחקי חוץ קשים, אבל לכל אחד יש גבול ליכולת ולמה שהוא מסוגל לעשות.

אז כן, חלוקת נקודות יפה זה נחמד, ולהיות קבוצה קבוצתית שמוסרת מלא אסיסטים זה בריא, אבל כשמקצינים את זה יש לזה גם חסרונות בטח בליגה כזו שכל קבוצת אמצע טבלה מציגה 3 זרים מצוינים שהם לבסוף מנצחים משחקים.

מה שקורה עכשיו זה שמה שיובל ושות' כתבו עוד בפגרה וגג עד מחזור חמישי מתגלה כאמת לאמיתה ומתפוצץ בפנים להנהלה ולמאמן. ומה שמדהים זה שכל פעם מופתעים אצלנו מחדש. עדיין חיים בסרט הזה שמאמנים זה גאונים מדהימים שחלילה אסור להפריע להם בבניית הקבוצה. חוץ מלשים שלט מעל הראש של המאמן "גאון בפעולה" עושים בהפועל הכול.
ואז, שוב ושוב, הקבוצה מתרסקת. ההחלטות שנראו במבט ראשון מופרכות מתגלות כמופרכות, ובמקום להסיק מסקנות - מחליפים מאמן.
אה, ולגבי מקניל, גם ההאדרה שלו היא מגוחכת. מצוין, נפלא. בסדר. בינתיים ההמתנה לו הפסידה יותר משחקים משהנוכחות שלו ניצחה. בינתיים. בזמן שהפועל תל אביב הגאונה "חיכתה לשחקן המתאים" מקניל, קבוצות אחרות הביאו כבר בפגרה שחקנים לא פחות טובים והתחילו עונה כמו קבוצה נורמלית.אפשר לעבור קבוצה קבוצה לכל קבוצה בליגה יש לפחות שחקן אחד ברמה של מקניל. בניגוד להפועל תל אביב הגאונה שיש לה מקניל אחד וכל היתר זרים מביכים.
אבל זה לא יפריע להנהלת הפועל גם בעונה הבא לתת למאמן, מי שזה לא יהיה, "לחכות" עם השחקן המתאים עד לפתיחת העונה.
כי אצלנו "לא מתפשרים". חוץ מכשזה נוגע לאוהדים. עליהם תמיד מתפשרים ומעדיפים את המאמן על פניהם. הם תמיד אחרונים בסדר העדיפויות. הם צופים עונה אחרי עונה בקבוצה ביזיונית? למי אכפת. הם בסך הכול הפראיירים האלה שקונים מנויים וכרטיסים במחירים גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 06:45 
ItaiH6 כתב:

כן אבל לא רק שלא נראה שיש סיכוי ששניהם יחד יחתכו, אלא שזה לא כזה פשוט עכשיו.
דברים בכדורסל לוקחים זמן ואצלנו בפרט, אם היינו חותכים את טאי בדצמבר (מתי שהיה צריך) זה היה נהדר, אבל כדורסל זה משחק שמשלב הרבה הרגלים ולנו יותר מכל קבוצה אחרת יהיה קשה לשנות את פנינו בעזרת חיזוק.

מה גם שגם אם זה יקרה, לדעתי זה יקרה עוד כמה שבועות אם זה לא קרה עד עכשיו ואני מזכיר השוק מפוצץ במעט מאוד מציאות שמבקשים סכומים הזויים פר חודש בשלב הזה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 07:22 
בוריס כתב:
ItaiH6 כתב:

דברים בכדורסל לוקחים זמן ואצלנו בפרט, אם היינו חותכים את טאי בדצמבר (מתי שהיה צריך) זה היה נהדר, אבל כדורסל זה משחק שמשלב הרבה הרגלים ולנו יותר מכל קבוצה אחרת יהיה קשה לשנות את פנינו בעזרת חיזוק.

מה גם שגם אם זה יקרה, לדעתי זה יקרה עוד כמה שבועות אם זה לא קרה עד עכשיו ואני מזכיר השוק מפוצץ במעט מאוד מציאות שמבקשים סכומים הזויים פר חודש בשלב הזה.

דברים בכדורסל לא לוקחים זמן. אלה אגדות. גלן רייס ג'וניור נחת ואחרי משחק אחד כבר שינה את הפועל חולון. נייט רובינסון שינה את הפועל מהשניה הראשונה שלו על הפרקט. ויש עוד מלא דוגמאות. "דברים לוקחים זמן" זו קלישאה שמתאימה למועדון כמו הפועל תל אביב ששבוי בפילוסופיות כדורסל בגרוש כמו "חיבור" ו"אווירה טובה בחדר הלבשה" ו"מעמד המאמן" ו"מאט הווארד עושה את האחרים לטובים יותר".
את מקי היה צריך לחתוך בדצמבר ואת הווארד עוד בפגרה. ואנשים כתבו את זה פה בזמן אמת. וזה מה ההנהלה היתה צריכה לעשות, אם המאמן רוצה או אם הוא לא רוצה.
עכשיו זה כבר מאוחר. אתה עם שורת ביזיונות מול הרצליה וחיפה. עם הפסדים כפולים לגלבוע ואשדוד כשהעונה בדרך הבטוחה לפח. יפה באמת אם עכשיו יתעוררו. באיחור של 20 משחקים. זה בדיוק ההתנהלות של הפועל תל אביב.
וכן בשוק יש מעט מציאות. להפועל תל אביב תמיד השוק חלש. בפגרה הוא חלש. בספטמבר הוא חלש. בינואר הוא חלש. תמיד השוק חלש. ראשון לציון מחתימה את קית' לנגפורד אבל השוק חלש.
לא השוק חלש, הניהול של הפועל תל אביב חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 08:06 
מה הקשר, גלן רייס ג'וניור זה גלן רייס ג'וניור.
נייט שינה לנו את העונה בהקשרים של אנרגיות ומוטיבציה כי מקצועית קצב צבירת הניצחונות שלנו לא מי יודע מה גדל.
אלה מקרה קיצון.

ואלו לא אגדות, הם בוודאי דברים שנותנים להם יותר מדי חשיבות, אבל אני טוען שלקבוצה הנוכחית יהיה קשה לקלוט שחקן שישנה אותה משמעותית מקבוצה ממוצעת.
יהיה שיפור, אבל זה לא יהפוך אותנו לקבוצת כדורסל שממקסמת את היכולת שלה ביחס לתקציב - עדיין נהיה במאבקי פלייאוף (במקום שנהיה מקום 3) ועדיין יהיה לנו קשה ליצור יציבות (דבר שהופך קבוצה לקבוצת צמרת).
השינויים היו צריכים להעשות קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 08:09 
ופרוויס לא צריך לחזור על אותן מנטרות בכל הודעה, הבנו מה אתה טוען ואף אחד לא מתווכח עם רוב הדברים שלך שהם למעשה נכונים. (לפחות לשעה זו :SMOKE:)
ודרך אגב השוק באמת לא מוצף בשחקנים אדירים, אל תשכח שיש לנו זרים יקרים מאוד ואני לא יודע כמה כסף נשאר לחיזוק אבל אני מניח שאם לא עשו את זה עד עכשיו יש לזה משקל.
המון שחקנים טובים דורשים בשלב הזה משהו כמו 150% ממה שהם שווים באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 08:10 
בוריס כתב:
מה הקשר, גלן רייס ג'וניור זה גלן רייס ג'וניור.
נייט שינה לנו את העונה בהקשרים של אנרגיות ומוטיבציה כי מקצועית קצב צבירת הניצחונות שלנו לא מי יודע מה גדל.
אלה מקרה קיצון.

ואלו לא אגדות, הם בוודאי דברים שנותנים להם יותר מדי חשיבות, אבל אני טוען שלקבוצה הנוכחית יהיה קשה לקלוט שחקן שישנה אותה משמעותית מקבוצה ממוצעת.
יהיה שיפור, אבל זה לא יהפוך אותנו לקבוצת כדורסל שממקסמת את היכולת שלה ביחס לתקציב - עדיין נהיה במאבקי פלייאוף (במקום שנהיה מקום 3) ועדיין יהיה לנו קשה ליצור יציבות (דבר שהופך קבוצה לקבוצת צמרת).
השינויים היו צריכים להעשות קודם.

הקבוצה הזו כל כך אפורה, חסרת כישרון ובנויה רע, שכל גארד מוכשר ברמה גבוהה, שיוציא אותה מהתבנית העלובה שבה היא מתבוססת - ישפר אותה.
וזה, אגב, מה שנייט עשה. לא אנרגיה ולא בטיח. פשוט קבוצה שקו החוץ שלה היה לא קיים, קיבלה גארד סקורר והתחילה לרוץ. הבעיה שפרנקו תותח העל בנה קבוצה שגם קו החוץ שלה לא קיים וגם קו הפנים. שזו הברקה שטרם ראינו.
אגב, גם הטיים אאוט אתמול 14 שניות לסיום כשהמשחק גמור הוא הברקה. מעניין אם ההנהלה תיתן לקואץ' בראש על זה.
מה אתה אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 08:17 
כן הרבה מאמנים אוהבים לקחת טיים אוואטים לא ברורים לטעון שזה ''למשחק הבא''.
באמת לא ברור.

כן אני מסכים איתך שגארד זר ישפר אותנו ונוכל עם הרבה מזל לקבל סדרה שהיא לא בלתי אפשרית, אבל זה נכון לגבי כל קבוצה בליגה הזו שפתאום הכל יכול להתחבר.
אבל בתקציב של הפועל אני לפחות ציפיתי לקבוצה שהיא יותר טובה מלעשות עונה רעה ולקוות לטוב בפלייאוף, ולצערי כרגע חיזוק של רכז לא ישפר אותנו כמו שהוא יכל לשפר לפני 2-3 חודשים.
ורק אומר שכשנגיע למשחק הראשון בלי טאי, עם רכז אחר, וכולם יצפו שפתאום יראו קבוצה שונה אז זה לא ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 08:45 
בוריס כתב:
כן הרבה מאמנים אוהבים לקחת טיים אוואטים לא ברורים לטעון שזה ''למשחק הבא''.
באמת לא ברור.

כן אני מסכים איתך שגארד זר ישפר אותנו ונוכל עם הרבה מזל לקבל סדרה שהיא לא בלתי אפשרית, אבל זה נכון לגבי כל קבוצה בליגה הזו שפתאום הכל יכול להתחבר.
אבל בתקציב של הפועל אני לפחות ציפיתי לקבוצה שהיא יותר טובה מלעשות עונה רעה ולקוות לטוב בפלייאוף, ולצערי כרגע חיזוק של רכז לא ישפר אותנו כמו שהוא יכל לשפר לפני 2-3 חודשים.
ורק אומר שכשנגיע למשחק הראשון בלי טאי, עם רכז אחר, וכולם יצפו שפתאום יראו קבוצה שונה אז זה לא ככה.

זה אכן לא ככה. כי הקבוצה נבנתה בצורה כל כך רעה, ששינוי אחד לא יספיק. והעונה בשלב כל כך מתקדם שזה כבר כנראה לא ישנה.
וזה סיכום די ממצה של הניהול המביך של הפועל תל אביב מאז הקבוצה עלתה לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
ItaiH6 כתב:

מדהים אותי כל פעם מחדש איך אתה כותב בכזאת החלטיות על דבר שאין לך שום מושג בו.
לפחות היית מבקש מא.ד.מין להחליף שם משתמש בשביל לא להוציא שם רע למועמד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 16:09 
שוק השחקנים הקשה...
רק ראשון מחתימים את לנגפורד בשוק הקשה הזה

https://sports.walla.co.il/item/3143477

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
בוריס כתב:
ItaiH6 כתב:

מדהים אותי כל פעם מחדש איך אתה כותב בכזאת החלטיות על דבר שאין לך שום מושג בו.

כבר שנים. בכל כך הרבה נושאים.
זה עדיין מדהים אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
הם עדיין פה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 18:26 
פשוט עצוב שעובר עוד מחזור ועוד מחזור ובסוף עד שמישהו בהנהלה יחליט שהגיעו מים עד נפש ונחליף את אחד משניהם זה יהיה בשביל איזה תואם דנדי במקרה הטוב או שפשוט נישאר עם הסגל הזה עד הסוף.
כבר עכשיו (טוב בעצם כבר מזמן) ברור שגם מקי וגם הווארד חלשים במיוחד לרמת המביכים והם כנראה הVFM הכי גרוע שהיה בקבוצה מאז העלייה לליגת העל, ברור שגם זרים סבירים במקומם היו שווים לנו עוד כמה וכמה ניצחונות וברור שבפלייאוף- אם נגיע לשם- לא נהיה פקטור עם הסגל הזה
אם לאף אחד בהנהלה אין את היכולת והביצים להגיד לפרנקו שמחליפים אותם עכשיו הם מועלים בתפקיד שלהם ובאמון שלנו, אה ועל הדרך שגם יגידו לו שהגיע הזמן שהוא יתחיל להתייחס לבנקס בתור הישראלי המוביל שלנו ואם לא מתאים לו אז הוא יכול להמשיך הלאה ולזכור איזה "חופש מקצועי" נתנו לו בקבוצות הקודמות.
ובבקשה בלי בלבולי ביצים על שוק קשה, ראשון לציון הביאו את פאקינג לנגפורד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 19:41 
אגב, שמחתי לקרוא שמותחים ביקורת על מקניל. מסורת זו מסורת. ואחרי כריס אוואנס ודארל וויליאמס הגיע תורו של הזר הטוב ביותר בקבוצה העונה.
הידד האח. כל הכבוד! נמצא האשם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 19:42 
יהלום אדום כתב:
הם עדיין פה???

ממטירים אינטיליגנציית משחק על כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אגב, שמחתי לקרוא שמותחים ביקורת על מקניל. מסורת זו מסורת. ואחרי כריס אוואנס ודארל וויליאמס הגיע תורו של הזר הטוב ביותר בקבוצה העונה.
הידד האח. כל הכבוד! נמצא האשם!

ודוראנד סקוט.

בכל מקרה, צודקים,
הגיע הזמן להחליף אותו בשחקן עם אינטליגנצית משחק, שתורם לאווירה הקבוצתית ועושה דברים שלא רואים בסטטיסטיקה.
גם לא יזיק אם הוא יהיה לבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
מקי זה סיפור אחד. שחקן ששיחק פה ושיחק טוב. ולא הולך. זה לא אותו שחקן. היו צריכים להחליף אותו כבר מזמן. אבל זו נפילה שיכולה לקרות. לא נורא. הבעיה שלא טיפלו בזה בזמן והעונה כבר נזרקת לפח.
הווארד זה מדהים. זה שחקן שאין לו שום יכולות של כדורסלן זר בליגה הזאת. ועדיין הוחתם. ועוד שווק בתור "האינטיליגנט" ו"שחקן שעושה את כולם טובים יותר". ואז אתה רואה את האינטיליגנט הזה שומר את מרפי הולוואי, כשיש שניות ספורות לסיום ההתקפה, פותח להולוואי, השמאלי, את השמאל, ונותן לו סל ועבירה שהשוו את התוצאה.
ואתה רואה אותו בהתקפה קריטית עוזב את סק הנרי לשלשה חופשית לגמרי שמעלה את אשדוד לחמש.
זה פשוט עצוב. או מצחיק. או אני לא יודע מה. לא ייאמן שהשחקן הזה עדיין בהפועל. שחיכו לו כשהוא פצוע.
מדהים. דברים שיכולים לקרות רק בהפועל כנראה.

בדיוק.
וצריך להחליף את מקי. כי התרומה שלו במשך סיבוב שלם (להוציא משחק אחד) היא 0 עגול. כי ביכולת הזאת, בסגל הזה ובמצב הטבלה אנחנו נילחם על כניסה לפלייאוף. כי יש גבול.
אבל צריך לשים את הדברים על השולחן: גם אם נחליף את מקי, גם אם נפגע עם המחליף שלו ונביא שחקן מצוין - אין לנו מה למכור העונה.
יש לנו קו קדמי עלוב שנרמס אתמול על ידי לי וצ'וברביץ' (זר בינוני וישראלי חלש). 48-26 בריבאונד, 20-19 להם מתחת לסל שלנו. גפני והווארד ביחד לקחו 6 ריבאונדים ב-52 דקות משותפות. לי, צ'וברביץ' ומקאולי, שלושה שחקנים שלא הייתי נוגע בהם עם מקל, לקחו 26 ריבאונדים ב-63 דקות משותפות. יש לנו קו קדמי, עם שני זרים גבוהים, שאין בו כלום. לא סקורינג, לא ריבאונד ולא הגנה.

מאט הווארד זה שחקן שהוא בושה למועדון ובושה לענף הכדורסל. שומר פיק-אנד-רול נוראי שכל פעם שהוא יוצא מטר לעזור לוקח לו אחר כך שעה לחזור, שלא מכסה שטחים או קווי מסירה או מקשה באיזשהו אופן על הגארד היריב, לא יכול לעשות סוויץ' ולשמור בפרימטר בלי שזה ייגמר בסל ו/או עבירה (ובניסיון למנוע את הסיטואציה הזאת אנחנו חוטפים המון סלים מחיפויים עליו. למשל אנחנו אף פעם לא עושים איתו סוויץ' בסוף שעון, כמו כל קבוצה עם גבוה נורמלי), לא חוטף או חוסם או מביא איזשהו אלמנט של חיפוי הגנתי או מראה אקטיביות וניסיון להפריע ליריב, לא מנסה לחסום אף זריקה וכשהוא בצבע כל ליי-אפ שנזרק לסל שלנו הוא uncontested כאילו יש שם אוויר (הסנטר החוסם הכי גרוע שראיתי. 3 חסימות ב-331 דקות משחק העונה!), יורד בזחילה להגנה, ובסוף גם לא לוקח ריבאונד הגנה (הריבאונדים שלו זה נטו ואקום וכדורים שנופלים לו לידיים כי הוא תמיד תקוע ליד הטבעת בהתקפה ובהגנה, בכל פעם שיש מאבק על הריבאונד הוא מפסיד). מעבר לכל זה הוא שחקן עצלן וטיפש, ההפך הגמור ממה שניסו למכור אותו בתחילת העונה, שכבר הפסיד לנו משחקים עם פעולות מטומטות ברגעים קריטיים או הגנה מבישה: הריבאונדים שאדריאן לקח עליו ברבע האחרון נגד הרצליה, 4 הנקודות שלידיי עשה עליו בשתי הדקות האחרונות שניצחו לגלבוע את המשחק נגדנו, הפאול וסל על וורקמן במקום לסגור לריבאונד והתקפה אחרי זה איבוד כדור שסגרו את הסיפור נגד חיפה, הסל ועבירה המביש של הולוויי עליו. אפילו ליינסי גייטס היו 5-6 משחקים בעונה שבהם הוא הבליח עם איזושהי מוטיבציה לשמור ולקחת ריבאונד על שחקנים, וכשהוא רצה גם הייתה לו יכולת לשמור בצורה נסבלת. להווארד אין לא את זה ולא את זה.

ולידו יש את גפני שהוא סתם זר בינוני. שחקן הגנה נחמד (נותן איום חסימה אבל לא הרבה מעבר לזה), יכול לסיים מעל הטבעת פעמיים-שלוש במשחק, וזהו. היה יכול להיות זר רביעי סביר ליד עוד זר בכיר שנותן מספרים כל שבוע.

בכל העונות האחרונות היינו מרחק מהלך אחד טוב מלהיות קבוצה מאיימת, וכל פעם קיבלו את ההחלטה הלא נכונה. בעונה שעברה היו לנו זרים אדירים אבל במקום לחכות לחזרה של רביב ולאזרוח של בנקס/האוול פיטרו את אברהמי והביאו את רמי הדר שפירק את הקבוצה. עונה לפני זה אם היה לנו זר טוב במקום קונגר (או אם מלכתחילה לא היינו משחררים את אוואנס) הייתה לנו קבוצה מפחידה. עונה לפני כן עם קטש, היינו מרחק ג'וליאן רייט אחד מלהיות קבוצה מפחידה. עונה לפני כן, עם קרלון ורביב, הייתה לנו עונה שלמה להביא שחקן טוב במקום קאונסיל ולא עשינו את את זה.
העונה לעומת זאת, עם התקציב הכי גבוה אי פעם, אנחנו לא שם, ואפילו לא קרובים. באמצע מרץ, אנחנו מרחק שני זרים בכירים מלהיות קבוצה טובה. פשוט כישלון עצום בבניית הקבוצה (למעשה בבחירת הזרים, כי את רוב הישראלים פרנקו קיבל בירושה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
יהלום אדום כתב:
הם עדיין פה???

ממטירים אינטיליגנציית משחק על כולנו.

עכשיו ברור לי כאב הראש הפתאומי מהבוקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
יובל,
אתה מרביץ לסוס מת.
(כמעט תרתי משמע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 20:16 
ומה שמדהים לגבי הווארד, זה שעוד בפגרה הבעיות שלו זוהו מקילומטרים. מספיק לקרוא מה שיובל כתב רגע אחרי ההחתמה. ואם לא אחרי ההחתמה אז במהלך הפגרה. הכול ידוע, הכול היה ברור. וההנהלה הלכה אחרי המאמן. בעיניים פקוחות הישר לתוך הבור.
ומה שעוד מדהים זה שהפציעה שלו נתנה הזדמנות אדירה לכולם להיחלץ מהפארסה הזו. לקשקש משהו על זה שהווארד שחקן נפלא אבל אבוי, הפציעה, ואשכרה להביא שחקן כדורסל. במקום זה שרפו את ג'ף אלן. וחיכו לשחקן המביך הזה חודש וחצי, כשבדרך מתבזים מול מכבי חיפה וגלבוע והופכים את ג'ף אלן מגבוה יעיל לשחקן לא רלוונטי.
פשוט לא ייאמן. כשאני מדבר על הניהול המקצועי הכי גרוע בליגה - זה בדיוק זה. דבר שלא היה קורה באף קבוצה בליגת העל ויכול לקרות רק בהפועל תל אביב.
פשוט התנהלות מבישה. גם כשהייתה הזדמנות פז להיחלץ מהעניין הזה, במקום להגיד לפרנקו: אדוני, הבנו אותך. הווארד משוחרר ואנחנו מחתימים זר. לא נאה לך? הדלת פה מימין, במקום זה, "הלכו עם המאמן" כל הדרך לתהום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
Berger כתב:
בקשר לגפני, זה נכון,אבל מלכתחילה הוא היה ידוע בתור שחקן משלים, בדיוק כמו מקי והווארד, כך שאני לא מבין מה ההפתעה הגדולה.
עדיין, גפני הוא שחקן משלים שאני חי איתו בכיף. מוסיף מימד של אתלטיות לקבוצה(שגם איתו לא אתלטית בעליל,אגב), מנפק מדי פעם שלשה מבחוץ, לוקח ריבאונדים(יש ימים ויש ימים אומנם).
בגדול הוא שחקן אתלטי שיכול לעשות הכל, פשוט אף פרמטר לא ברמה גבוהה כ"כ. זה בסדר גמור. הבעיה היא השניים האחרים.

בוא נעשה סדר לגבי המושג "שחקן משלים", כי כנראה שיש מיסקונספציה לגבי הנושא.
מקי והווארד הם לא שחקנים משלימים. הם שחקנים גרועים. המושג "שחקן משלים" קשור פחות ליכולת ויותר לסגנון של השחקן ולתפקיד שלו בקבוצה. יכול להיות שחקן משלים אדיר ויכול להיות שחקן משלים גרוע, יכול להיות שחקן מוביל אדיר ויכול להיות שחקן מוביל גרוע.
מקי לא שחקן משלים. הוא אף פעם לא היה. הוא היה שחקן מוביל בקבוצות שלו, ולמען האמת גם אחד לא רע בכלל. הוא היה שחקן של סביב 14 נקודות למשחק במספר קבוצות יורוקאפ, והגיע אחרי עונה של 20 נקודות למשחק בליגה שנייה בטורקיה. היוצאת מן הכלל היא העונה שלו בירושלים, שבה הוא הובא באמצע העונה כדי לסתום חור בעמדת הרכז בקבוצה עם סופרסטארים שרצה טוב, והוא עשה את התפקיד הזה בצורה טובה, נתן שם הגנה טובה וקליעה סבירה. אבל זה לא מה שמאפיין את הקריירה שלו (למרות, שכמובן, פרנקו הביא אותו אך ורק על סמך העונה שלו בירושלים ולא על סמך שום דבר אחר). וכרגע הוא האנטי-תזה לשחקן משלים, עם קליעה מזעזעת והגנה לא קיימת.
הווארד הוא שחקן משלים בינוני אולי על הנייר, אולי לפי מה שמכרו אותו, בפועל הוא שחקן משלים מזעזע. שחקן הגנה מזעזע וריבאונדר בינוני ומטה.
גפני הוא היחיד שאכן שחקן משלים. שחקן משלים בינוני ברמתו כיום.
הבעיה העיקרית בעיניי היא לא שחוץ ממקניל אף זר לא יכול לעשות סל. זו בעיה, אבל לא הכי גדולה. הבעיה הכי גדולה שיש לנו זר טוב, זר בינוני ושני זרים גרועים. תן לי במקום מקי והווארד את וולדן וטרדוול, שני שחקנים שהם האמ-אמא של המשלימים מצד אחד (לא סקוררים ולא מייצרים כלום), אבל שחקנים אדירים מצד שני, ויש לנו קבוצה מצוינת, גם אם חוץ ממקניל וקצת רביב אף אחד לא מסוגל לייצר כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להגיד שלפי דעתי עם זרים מובילים יותר טובים לידו גם גפני יעלה את הרמה כי הוא יוכל לתרום את מה שהוא יודע ולא את מה שמצפים ממנו בהעדר שני זרים שאמורים להיות דומיננטיים.
להזכירך המשחק הראשון שלו ליד ג'ף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: