purvis short כתב:
הוקיץ' כתב:
[quote="el dudernio"] כל הקיץ טענתם פה שבנו קבוצת הגנה לוחמת...
אני לץחייב הסבר מהמלומדים למה אנחנו קבוצת ההגנה הגרועה בליגה.
יש הרבה סיבות, אבל הבעיה העיקרית בעיני היא שפרנקו משחק הגנה עם מיליון ואחד עזרות ורוטציות ולצד זה בנה את הקבוצה הכי לא אתלטית בליגה.
ומבלי לראות את המשחק אני יודע שפרנקו מנהל את המשחק מזעזע.
מנקו האתרוג לא ירד לשניה מהפרקט ומחזיר עם 1 מ-6 מהשדה. שולמן משחק 9 דקות ומחזיר עם 0 נקודות, 0 אסיסטים ו-2 איבודים.
כמה חסר מושג אפשר להיות?
למה ששולמן לא ישחק? למה שמנקו לא ישחק? אם לא שמת לב, בחסות ההנהלה, הפועל תל אביב היא כבר לא קבוצת אוהדים. היא הקבוצה של דני פרנקו. נכון שכיף לשחק מנג'ר במחשב? הרבה יותר כיף במציאות.
אז שולמן מקבל פה משכורת. ומאט הווארד גם (האתרוג) ומנקו בחוזה כאילו הוא שחקן עם שתי אליפויות בקריירה, כי המאמן רצה. ואחמד ניבניס נחת כי המאמן רצה. ואל תדאג, כל הביזיונות האלה לא ימנעו מגאוני הניהול לתת לפרנקו להחתים גם את הזר הבא, שיהיה מן הסתם האקים ווריק, עוד פנסיונר שלא שומר, ולחכות להווארד.
למה? כי ככה. כי הוא יכול. כי אתה ואני נקנה מנויים, ופרנקו יביא את מאט הווארד, שולמן והאקים ווריק. וההנהלה תיתן לו
אבל מה אנחנו רוצים שיהיה? מי יביא את הזרים? ההנהלה? או שיביאו דמות מקצועית שתעשה את זה?
ותעשו לי טובה תפסיקו לזיין את השכל כאילו לא התחננו שפרנקו יבוא לאמן אותנו כבר שנה סבבה? לא היה פה בן אדם אחד בפורום שלא רצה אותו ואין מאמן אחר יותר טוב ממנו שיכול היה לבוא.
אז וואלה לגיטימי לבוא לתת למאמן את החופש והבחירה להרכיב קבוצה כמו שהוא חושב ואני חושב שצריך לתת לו יותר מ-2-3 משחקים רעים (מאוד רעים) זה הכל.
שוב אני לא חושב שפרנקו לא עשה טעויות אבל כולנו רצינו אותו (ובצדק הוא היה נראה כמו האופציה הכי טובה שיש) ואם ההנהלה תעשה עכשיו "זעזוע" ותעיף את פרנקו זה יראה לי כמו משהו הזוי ולא הגיוני בשום צורה, לא חושב שפרנקו מאמן גרוע באופן כללי וחושב שצריך לתת לו זמן לנסות לתקן את הטעויות עם גיבוי ולא להתחיל חרושת שמועות על מאמנים מועמדים ומעמד מעורער או דברים בסגנון כי אז בטוח שהעונה הזאת תלך לפח.