הוקיץ' כתב:
פרוויס אני מסכים איתך שהאתלטיות והשלשות אלו בעיות מאוד קשות אצלנו, אבל בעיני גם מתחת לסל יש לנו בעיות לא קלות.
לא ברור לך איך פרנקו חושב שאנחנו צריכים עוד גבוה, אבל לדעתי מאוד חסר לו, מבחינת הכדורסל שהוא רוצה, שחקן מטרה בפנים. זה מתאים מאוד לסגנון הכדורסל של פרנקו וזה משהו שלא ממש קיים אצלנו.
מעבר לזה, הגנת הפנים שלנו זה משהו נורא. תומר זה לא זה, על מנקו בכלל אין מה לדבר וג'ף על כל פעולה הגנתית טובה נותן סל קל לגבוה שמולו. זה משהו שחוזר על עצמו כל משחק.
בסופו של דבר אנחנו צריכים מישהו שימלא כמה שיותר מהחורים שיש לנו בסגל מתוך הבנה שזה לא באמת יחפה על כל הבעיות.
לגבי משחק ההתקפה, אני חצי מסכים. כן, רמת הביצוע לא מספקת עד כה, אבל אני רואה דברים שלא ראיתי בהפועל מאז ארז.
יש סדר על המגרש, שחקנים יודעים מה רוצים מהם, משחקים תרגילים שמשחקים על היתרונות שלנו. אלה דברים שלא היו בשנים האחרונות.
לצערי רמת הביצוע לא מספיק גבוהה כרגע וזה מאכזב לשלב הזה, אבל אני אישית רואה פה פוטנציאל.
מבחינה הגנתית אני לחלוטין איתך. אכזבה גדולה עד כה. אובר חילופים, אובר כיווץ ושמיכה הגנתית שבאופן קבוע קצרה מדי. טיפול נוראי בפיק אנד רול, לא מספיק התאמות. אכזבה.
הוקיץ, שחקן כמו קאוולס לדוגמא היה יכול לשמור על כל אחד מה"גבוהים" של גליל למשל. והיה תורם לך בריבאונד ומייצר לך יותר ירתונות מאשר חסרונות.
תסתכל על חולון למשל. הדבר המתבקש מבחינתם היה להחליף גבוה רע בגבוה טוב יותר. הם עשו בדיוק ההיפך. הביאו שחקן שהוא יותר שחקן חוץ מאשר פנים ואפילו שמעתי את דן שמיר אומר בראיון אחרי המשחק שהיה חסר להם מאד שחקן בסגנון של ג'יימס בל שיכול להוריד כדור לרצפה, לקלוע מבחוץ ולייצר.
לא יודע לאן זה יביא אותם, אבל זה בטוח יותר אפקטיבי בליגה שלנו