תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זרים לעונה החדשה
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 17:57 
עלק טיי מקי שחקן שמשחק בשביל אחרים.
שחקן שהופך את כל הקבוצה לקבוצה שלו, מחזיק בכדור 20 שניות כל התקפה והוא חייב להיות השחקן המרכזי בה. ושוב, שחקן שלוקח מלא זריקות וקולע באחוזים נוראיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
יובל שטרסבורג ממש לא הייתה עוד קבוצת יורוקאפ. לפני שלוש שנים היא שיחקה ביורוליג ולפני שנתיים היא הגיעה לגמר המפעל. באותה עונה האוורד העמיד ממוצעים של 10+7.לצורך העניין באותה עונה ירושלים הודחה בשלב הבתים השני כשטוני גפני העמיד ממוצעים של 6+3. זה הרבה מעל הרמה של הפועל.
עכשיו נכון, הוא היה שחקן משלים וכתוצאה איים הרבה פחות על הסל והפסיק לזרוק לשלוש לגמרי. זה כנראה הולך להשתנות בהפועל. האם זה יהיה מספיק לצרכים שלנו? נחכה ונראה.

ובעונה שעברה שטרסבורג שיחקה בליגת האלופות של פיב"א והודחה בשלב הנוק-אאוט הראשון, כמו מכבי ראשל"צ. והתפקיד שלו היה בדיוק אותו תפקיד שולי. זה ממחיש בדיוק את הבלוף של הטיעון "היה בקבוצה מצליחה". מילא הוא היה שחקן משלים בקבוצה מצליחה, ושחקן בכיר בקבוצה פחות גדולה או מצליחה. אבל הוא היה שחקן שולי שם כשהם היו קבוצה מצליחה והוא נשאר שחקן שולי שם כשהם כבר לא היו קבוצה מצליחה. מילא הוא היה מוביל קבוצה לאיזו הצלחה גדולה, אבל למה לייחס הצלחה של קבוצה לשחקן משלים? כשקבוצה קטנה מביאה בתור שחקן מרכזי אחד שהיה שחקן שולי בקבוצה מצליחה, רק על סמך ההצלחה של אותה קבוצה (ועדיין לא שמעתי, מאף אחד, מה הוא יכול להביא למגרש מבחינת יכולות, מעבר לקלישאות ומונחים אבסטרקטיים כמו "ניסיון", "קשיחות", "אופי", "חוכמה", "משדרג את הקבוצה), זה מתכון לכישלון.
אגב, שטרסבורג לא רצו להמשיך איתו הקיץ גם בתור שחקן משלים, אז מה זה בדיוק אומר על התפקוד שלו בעונה האחרונה?

לגבי הזריקות משלוש, הוא לא הפסיק לזרוק כי הוא היה שחקן משלים. שחקן משלים יכול לזרוק שלשות ואף רצוי שיזרוק (גם שחקן גבוה), אם הוא רק יודע לקלוע. הוא הפסיק לזרוק כי גם כשהוא זרק הוא כבר לא קלע. בשתי העונות הראשונות בשטרסבורג הוא עשה 6/24 מ-3 ובאולם הוא עשה 6/30. אז באחוזים כאלה כבר עדיף שלא יזרוק. אין לי מושג למה אתה חושב שעכשיו הוא פתאום יחזור לזרוק שלשות ובטח לא למה הוא יקלע אותן.
וצריך כנראה שוב לציין שמשחקן של 80% מהקו הוא התדרדר באחוזי העונשין מעונה לעונה עד 65% בעונה האחרונה. זה שחקן שהיכולות ההתקפיות שלו התנוונו לגמרי במשך השנים.

בוריס כתב:
לגבי הווארד, בתור שחקן משלים יש אצלו פוטנציאל להיות שיחוק.
הוא אמנם אכן כל מה שיובל אמר אבל הוא שחקן משלים בקבוצות אירופאיות טובות (אולם, אולימפיאקוס, ושטרסבורג), היה השחקן השישי של הליגה הצרפתית ב 2016 וגם לקח איתה את הגביע שנה קודם לכן.
לעומת זאת, אם יבנו עליו בתור גבוה בכיר, זו טעות קשה.

בקיצור, איכות ההחתמה של הווארד תימדד קודם כל לפי הבחירה של הגבוה השני

קודם כל, צריך להעמיד דברים על דיוקם. באולימפיאקוס הוא לא היה שחקן משלים, אלא שחקן ששוחרר אחרי תשעה משחקים שלמים (כלומר, לא בדיוק שלמים, תשעה משחקים שבהם הוא שיחק שברירי דקות). הוא היה שחקן משלים בקבוצות כמו שטרסבורג, אולם ורואן. ההבדלים בין קבוצות כאלה הוא לא כזה גדול ולהביא משם שחקנים משלימים זה עניין של מה בכך. חולון למשל הביאו מאולם את קלייבורן אחרי שהוא היה שם השחקן המוביל שם שעשה 13+7 (ובגיל 25 עם טונות של פוטנציאל, שאותו הוא אכן מימש), באותו כסף כמו הווארד.
ומה לעשות שהוא כן הגבוה הבכיר והיקר. עכשיו צריך להביא באיזה 80 אלף גבוה אתלטי שיהיה סקורר וגם עוגן התקפי שידע לייצר, שיקלע מבחוץ, שיהיה פינישר ברמה גבוהה, שיוכל לשחק גם ב-4 וגם ב-5, שירווח את המשחק ושייתן איום חסימה, כדי שהגבוה היקר שלא עושה שום דבר מזה יוכל להיות "שחקן משלים". בהצלחה עם זה.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 01 אוגוסט 2017, 19:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
itamarrose כתב:
מה שהכי מצער אותי בהחתמה של הווארד, זה שג'ף אלן ג'ף,
השחקן שאני חולם עליו בלילות, כבר לא יגיע, כי הווארד יושב לו בול על העמדה, ולא נחתים שני
נגרים כאלה ביחד. (למרות שאלן כבר הוכיח שהוא לא נגר כמו שחושבים שהוא)
קשה לי להבין איך פרנקו שחיפש שחקן כמו גפני, לא קפץ על ג'ף.
אולי פספסתי ואלן חתם איפשהו, אבל הוא החשקן הכי אנדרייטד שהיה בהפועל ואולי בליגה בכלל.
משאבת ריבאונדים, חוטף מדהים, רץ כמו חיה למתפרצות, ושומר בחסד.
אמנם הד קייס וצובר עבירות, אבל שחקן בתקציבים של הפועל לא יכול להיות עם כל החבילה.
מהתקצירים של הווארד נראה שהוא העתק של מתן נאור, וזה לא מספיק לזר, בטח שלא לזר בכיר.

יכול להיות שמה שלא רואים בתקצירים ובנתונים זה את האופי שלו ואת ההשפעה על הקבוצה,
שזה דבר חשוב, בטח בעונה שבה החליטו לשים דגש על העניין ועל זה שנחזור להיות קבוצה
שכיף לאהוב, ושקל להזדהות איתה.
בכתבה הזאת עליו, אפשר לראות שהוא כנראה באמת חומר אנושי טוב, אבל גם אפשר לראות
שכדורסלן גדול אין פה
https://www.youtube.com/watch?v=Pk23UcjVUt0

פרנקו לא רוצה את ג'ף. או את דארל (מת לחזור) או את מרפי הולוויי.
יכולות מקצועיות ותפוקה לא נמצאים בראש סדר העדיפויות היום בהפועל. מה שחשוב עכשיו זה "אופי" ו-"אישיות".
ולדעתי לא נחתים אף שחקן ששיחק בארץ והוא לא שחקן של פרנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 19:07 
יסלחו לי על ההשוואה, אבל עושה רושם שהאוורד הוא סוג של נדב הנפלד, שחקן עם אינטליגנציית משחק יוצאת מן הכלל, שגורם לשחקנים לידו לשחק יותר טוב, ולא הכל נרשם בדפי הסטטיסטיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

:cry: :cry: :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 20:27 
לא הבנתי מה הכשלון בעונה האחרונה של שטרסבורג קשור למה שטענתי. אתה אמרת שהם לא קבוצה הרבה יותר טובה מהפועל ואני הראיתי לך שלא רק שהם היו הרבה הרבה יותר טובים מהפועל בשנים האחרונות, אלא גם שהאוורד לא היה שם שחקן כל כך שולי כמו שאתה מנסה לתאר.
וכן, ברור שעצם העובדה ששטרסבורג לא רצו להמשיך איתו אומרת משהו (יכול להיות הרבה דברים), אבל זה שהוא שיחק שם שלוש עונות ברציפות בזמן שהם היו קבוצה סופר הישגית זה לא משהו שאפשר לקחת ממנו. אותי אישית הרבה יותר מרשים שחקן שמשחק 25-20 דקות למשחק בקבוצה שמגיעה לגמר היורוקאפ ומשחקת ביורוליג מאשר אחד שדופק סטטיסטיקות ברמה נמוכה יותר.
אתה רוצה לדעת מה הוא מביא למגרש מלבד כל מיני תכונות שאתה משום מה מזלזל בהן? הוא שחקן הגנה מצוין, בטח לא פחות מג'ף שלא ברור לי על סמך מה הפכת אותו לשחקן הגנה כל כך טוב, והוא ריבאונדר טוב. אני גם חושש מלתת משכורת של שחקן בכיר לשחקן שבאופי שלו הוא לא כזה, אבל האוורד הוא שחקן שתחת שיטה מוציא מעצמו הרבה יותר ופרנקו הוא מאמן של שיטה. כמובן שזה תלוי גם בשחקנים שיהיו לידו, אבל ראינו מה זה שווה העונה כשהיו לנו מלא זרים שדופקים סטטיסטיקות בלי אף אחד שיאזן אותם.
לגבי הזריקות משלוש, זו סתם הערכה שלי על סמך היכרותי עם השחקן. האוורד הוא שחקן שעושה מה שמבקשים ממנו (מה שמכונה "שחקן של מאמן"). הוא לא יוצא אף פעם מהתפקיד שלו בקבוצה. לדעתי מאחר ובהפועל יהיה לו תפקיד יותר גדול, הוא גם יזרוק יותר, בין היתר מהשלוש. זה סתם הימור, כמובן יכול להיות שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
יובל כתב:

:cry: :cry: :cry:

כפול 100.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2017, 04:39 
סמל אישי של המשתמש
מקי סגר. עדיין אין וולקאם

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 11&lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2017, 06:49 
סמל אישי של המשתמש
מסתמנת קבוצה מוגבלת מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2017, 07:45 
באסה של החתמה בעיני אבל זה מה יש.
אני הייתי הולך עכשיו על מישהו סטייל אנתוני גודס, כלומר, מצד אחד קלעי ברמה גבוהה (שיכפר על הקליעה הרעה של מקי) ומצד שני שחקן שלא צריך את הכדור ביד כדי לתרום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2017, 08:02 
סמל אישי של המשתמש
היינו צריכים להחתים את קמרון לונג שהיה מצוין בראשל"צ וחתם באשדוד בשביל גרושים או את ג'ורדן לויד שחתם אתמול באילת אחרי שנתן עונה מעולה בדי-ליג.
קומבו-גארדים גבוהים (1.93 שניהם) ואתלטיים שיכולים לספק נקודות, לשחק בעמדה 1, לקלוע מבחוץ, ושחקני הגנה טובים שיכולים לשמור על עמדות 1-3.

אם נחתים קלעי כמו גודס זו תהיה הקבוצה הכי לא אתלטית בליגה שלא תגיע לכלום (לא ששחקן אתלטי אחד ישנה את הקבוצה מהקצה אל הקצה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2017, 08:44 
יובל כתב:
היינו צריכים להחתים את קמרון לונג שהיה מצוין בראשל"צ וחתם באשדוד בשביל גרושים או את ג'ורדן לויד שחתם אתמול באילת אחרי שנתן עונה מעולה בדי-ליג.
קומבו-גארדים גבוהים (1.93 שניהם) ואתלטיים שיכולים לספק נקודות, לשחק בעמדה 1, לקלוע מבחוץ, ושחקני הגנה טובים שיכולים לשמור על עמדות 1-3.

אם נחתים קלעי כמו גודס זו תהיה הקבוצה הכי לא אתלטית בליגה שלא תגיע לכלום (לא ששחקן אתלטי אחד ישנה את הקבוצה מהקצה אל הקצה).

מסכים עם כל מילה. שני הזרים הנוספים צריכים להיות אתלטים גדולים.
קומבו גארד גבוה שיכול לשחק ב-3 עמדות.
פורוורד מגוון, עם טווח קליעה, אתלטיות, ומשחק מעל הטבעת (רצוי גם קצת הגנתית)
נראה לי מאוד מסובך למצוא שניים כאלה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2017, 08:54 
ארבעת המופלאים כתב:
מקי סגר. עדיין אין וולקאם

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 11&lang=he

לפי וואלה חתם.
אני זוכר אותו כקילר הגנתי, יהיה מעניין לראות איך יהיה השילוב שלו עם רביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2017, 09:05 
הגיע מייל, חתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2017, 09:08 
יובל כתב:

קמרון לונג וגודס זה פחות או יותר אותו שחקן. אין לו שום יתרון אתלטי על גודס (שהוא אתלט סבבה ואחלה ספק נקודות בפני עצמו).
ובעיני הבעיה של הקליעה מבחוץ כרגע יותר קריטית מהבעיה האתלטית בקו האחורי. הבעיה האתלטית האמיתית היא בקו הקדמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2017, 09:11 
אילת הודיעה שטאקר סגר אצלם.
מוזר קצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2017, 13:56 
הוקיץ' כתב:
אני הייתי הולך עכשיו על מישהו סטייל אנתוני גודס, כלומר, מצד אחד קלעי ברמה גבוהה (שיכפר על הקליעה הרעה של מקי) ומצד שני שחקן שלא צריך את הכדור ביד כדי לתרום.

מסכים מאוד. צריך שחקן שיכול לתת דקות גם כ2 וגם כ3, הובלת כדור זה לא משהו שחייב שיהיה בלקסיקון שלו.
בנוגע לאתלטיות, אני חושב שזה אלמנט פחות חשוב מקליעה שכרגע אין לנו. כרגע מסתמנת קבוצה שתשחק על סקור נמוך, מקי יעיל יותר במשחק עומד מאשר במגרש הפתוח ולכן האלמנט של האתלטיות פחות דחוף (בעמדה הזאת) מאשר בזר הנוסף שנביא.
אלא האלמנט של הקליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2017, 14:32 
opheaaa כתב:
הוקיץ' כתב:

מסכים מאוד. צריך שחקן שיכול לתת דקות גם כ2 וגם כ3, הובלת כדור זה לא משהו שחייב שיהיה בלקסיקון שלו.
בנוגע לאתלטיות, אני חושב שזה אלמנט פחות חשוב מקליעה שכרגע אין לנו. כרגע מסתמנת קבוצה שתשחק על סקור נמוך, מקי יעיל יותר במשחק עומד מאשר במגרש הפתוח ולכן האלמנט של האתלטיות פחות דחוף (בעמדה הזאת) מאשר בזר הנוסף שנביא.
אלא האלמנט של הקליעה.

ואז תישאר עם מקי ורביב כשני השחקנים היחידים בסגל שמסוגלים להוביל כדור?
לזר הנוסף חייבת להיות הובלת כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2017, 20:52 
purvis short כתב:
opheaaa כתב:
הוקיץ' כתב:

אלא האלמנט של הקליעה.

צריך להביא עוד רכז ישראלי, רביב כל שנה מפספס חודש לפחות בגלל פציעות, ולאור מצבו הרפואי הוא סימן שאלה גדול לעונה הקרובה. בכל מקרה מנקו היה מגיע גם אם בלאט היה נשאר כלומר היינו באותו הרכב ישראלים + בלאט, כך שאין סיבה שלא יביאו עוד רכז. אפילו טישמן, שולמן או גוני כבררת מחדל. אבל לא להשאר רק עם רביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2017, 21:47 
beny כתב:
purvis short כתב:
opheaaa כתב:
הוקיץ' כתב:

אלא האלמנט של הקליעה.

צריך להביא עוד רכז ישראלי, רביב כל שנה מפספס חודש לפחות בגלל פציעות, ולאור מצבו הרפואי הוא סימן שאלה גדול לעונה הקרובה. בכל מקרה מנקו היה מגיע גם אם בלאט היה נשאר כלומר היינו באותו הרכב ישראלים + בלאט, כך שאין סיבה שלא יביאו עוד רכז. אפילו טישמן, שולמן או גוני כבררת מחדל. אבל לא להשאר רק עם רביב.
צריך אבל לא יהיה

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2017, 23:15 
המשמעות של עוד ישראלי (גם אם לא בכיר) זה ששני הזרים הבאים יהיו זולים יותר.
צריך לקחת הימור ולשים את הכסף הזה על הזרים.

יש לנו תקציב מוגבל ויש גבול לעומק של הסגל הישראלי שאפשר לבנות. רביב-צוף-בנקס-מנקו-גינת-איידן זה מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2017, 07:26 
כתבה בחלקה שטחית על איך בוחרים זרים בליגת העל. פרנקו התראיין שם
https://www.haaretz.co.il/sport/basketb ... -1.4322294

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2017, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
מצחיק שעידן אבשלום מדבר שם בתור מומחה, אחרי כל הזרים הליצנים שהנחית בהפועל בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 06&lang=HE

הווארד נחת.
מקי מגיע בחמישי והאימונים הרשמיים מתחילים ביום שלישי, בנתיים עם 2 זרים בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 22:15 
שוב מתחילים אימונים עם שני זרים? לא לומדים שום דבר?

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 22:24 
ב 3 שנים האחרונות תמיד התחלנו את האימונים שכל הזרים שלנו חתומים כבר.
למעשה למעט השנתיים עם ארז שהיית צריך לחכות הרבה בשביל למצוא מציאות בסכומים נמוכים, זו פעם ראשונה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 22:50 
זה היה ברור עוד מההתמהמהות של פרנקו בתחילת הקיץ.
ומי שחושב שזה לא משנה, לא מכיר את השוק. אין אינסוף שחקנים טובים ברמות השכר שלנו וכל שבוע שעובר נסגרת לנו אופציה.
רובם המוחלט של השחקנים שחשבתי עליהם בהקשר שלנו כבר תפוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 10:36 
אוג'יי מאיו (שהושעה לשנתיים מהNBA בגלל סמים) קיבל אישור מפיבא לשחק במסגרות שלה.
הבנתי מכמה מקורות שבין היתר הוא מחפש קבוצה בישראל.
בעיני צריך לעשות הכל כדי להביא שחקן ברמה הזאת להפועל תל אביב.להחתים חברים שלו גם אם צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
שחקן שהגיע לNBA כהבטחה גדולה. לאירופה הוא שחקן גדול. קשה לי להאמין שיסתפק ברמות השכר שלנו.

אם להיות כן, אני גם לא בטוח שהוא מתאים לקבוצה הלוחמת והנושכת שאנחנו בונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 13:47 
אם הוא באמת לא היה מתאים והיה אפשרא להביא אותו אז היה צריך להתאים אליו את השאר.
אבל הוא שחקן שידוע כשחקן מאוד נמרץ שאוהב לרוץ את המגרש ולייצר מומנטום. היכולות שלו לייצר
מומנטום התקפי ונקודות מכלום גרמו לו לזוז מהחמישייה ולהיות סוג של 6TH player והוא עשה את זה בצורה מדהימה
בשנים האחרונות שלו בליגה. אתלט, קילר, קלאץ', לב גדול... שחקן שאני אישית מאד מאד מעריך והוא מאד חסר לי
בליגה. אם הוא מתעניין בארץ צריך לפחות לבדוק מה מי מו. הרי הוא הושעה שם בגלל סמים אז יש סיכוי גבוה שבגלל
זה הוא רוצה לבוא לפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: