Fez כתב:
אני בטוח שאותם אנשים שהיום רוצים לתת למתן כל סכום, זה אנשים שיבקרו את ההנהלה או סתם לא יקנו מנויים/כרטיסים אם הקבוצה תהיה חלשה בעקבות בנייה מקצועית לא נכונה שכרוכה בזה. בלשון המעטה, לא נהוג ששחקנים בני 36 אחרי תקופה לא טובה ברובה (למעט החודשיים-שלושה האחרונים) מבקשים העלאה משמעותית בשכר ואם זה מה שקורה עם מתן (אחרת אני מניח שזה היה נסגר תוך 5 דקות) אז זו בעיה. גם ניהול מו"מ דרך התקשורת, איומים בפרישה וניסיון לנצל את הקהל (שאנשים משתתפים בו בלי להבין מה הם עושים) אלו בעיות. סה"כ יש שוק ויש ערך שוק ואם לבן אדם אין אף הצעה ממקום אחר שאפילו קרובה לדרישות שהוא מבקש, אז אני מצפה ממנו להגינות בסיסית בדרישות ובהתנהלות גם אם יש לו מעמד מיוחד במועדון (ולמתן יש מעמד כזה).
אני באמת מקווה שמתן ישאר אבל אסור שזה יהיה בכל מחיר.
אף אחד לא מוכן לתת למתן "כל סכום", וההבאה הזו של דברים לקיצוניות באה להגכיח את הטענות של אלה שלא חושבים כמוך.
כן יש אוהדים שחושבים שנכון לתת למתן משמעותית יותר ממה שהוא "שווה מיקצועית" מאחר שכשיושבים למו"מ עם מתן מביאים בחשבון דברים שהם לא מקצועיים נטו. כמו מה שהוא היה שווה לנו בארצית ובלאומית: אוהדים, תקשורת, שחקנים, תדמית.
כמו מה שהוא נתן בפסקי הזמן במשחק העלייה, ולא רק על המגרש.
מתן לא עשה חישובים של "ערך שוק" כשהוא בא אלינו, ואולי כדאי גם שאנחנו לא נעשה. ברור שהוא לא בא אז בחינם, כמו שברור שאנחנו לא "ניתן עכשיו הכל".
ומה זה "לא נהוג"? הפועל ת"א כדורסל החדשה עשתה ועושה הרבה דברים לא כנהוג. בגלל זה אנחנו אוהבים אותה.
ואני מבטיח לך שגם בעונות פחות טובות, תודה לאל לא היו לנו עונות ממש מחורבנות, אני והחברים שלי (שחושבים כמוני) לא ביקרנו אף אחד קשות ולא חלמנו לבטל את האדום לכל החיים/פועל צעיר של הילדים/מנויים. לא צעקנו בוז, ולא באנו בטענות להנהלה.
אנחנו גם לא נמחה נמרצות, לא משנה מה יקרה עם מתן, למרות שנהיה סופר מאוכזבים.