תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 06:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שיפוט
הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 02:59 
מסכים עם כל מילה של פז.

הודעה של המנהלת:
אנו במנהלת הליגה מבינים את הלהט, התשוקות והאמוציות של הקבוצות, שהשקיעו מאמצים רבים ועבדו עונה שלמה כדי להגיע למעמד השיא של הכדורסל הישראלי, הפיינל פור, אשר נמצא בפתח.
עם זאת, המנהלת לא תסבול ולא תעבור לסדר היום על התנהגות בלתי הולמת וברוטאלית שמקומה אינה במגרשי הכדורסל, של מאמנים, שחקנים, אוהדים ובעלי תפקידים, לרבות מנהלי ובעלי הקבוצות, שאמורים להוות דוגמה ולהרגיע את היצרים במקום ללבות אותם.

במקביל, פנתה מנהלת הליגה ליו"ר איגוד השופטים וביקשה לבדוק לפרטי פרטים את כל ארבעת משחקי הפלייאוף שנערכו אתמול ולבחון את החלטות השופטים שנלקחו בהם. ראשי המנהלת ייפגשו בהקדם עם ראשי איגוד השופטים וידונו איתם בדו"חות השיפוט והמסקנות מהאירועים. אנו סומכים על הנהלת איגוד השופטים שיסיקו את המסקנות, במידה ויידרשו לכך, ויביאו לכך שמשחקי הפלייאוף שהחלו אתמול בערב כדורסל מותח ומרגש, יתקיימו בצורה ספורטיבית ורגועה ככל הניתן.
המנהלת תפנה לאיגוד השופטים ותציע שמאמן אשר מרגיש שקבוצתו נפגעה מהחלטת שיפוט, יקבל את האפשרות לפנות לצוות השיפוט ולבקש ממנו להשתמש במוניטור ברגעי ההכרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 03:04 
JohnnieWalker כתב:
להתחיל להיות אלימים.
שלטי חוצות בשכונות שלהם, ליד בתי הספר של הילדים שלהם וליד מקומות העבודה שלהם.
לחכות להם מחוץ לאולם ולהבהיל אותם.

מול אלימות צריך להיות אלימים. מי שבא לדפוק אותנו צריך לדעת שמחר בצהריים הבן שלו יבכה. לא פחות.

אתה לא אוהד הפועל, אתה בושה למועדון, בושה להורים שלך ובושה למין האנושי. או לחילופין אתה בן 15 ןלכן בהגדרה אין לך מושג מהחיים.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
JohnnieWalker כתב:
להתחיל להיות אלימים.
שלטי חוצות בשכונות שלהם, ליד בתי הספר של הילדים שלהם וליד מקומות העבודה שלהם.
לחכות להם מחוץ לאולם ולהבהיל אותם.

מול אלימות צריך להיות אלימים. מי שבא לדפוק אותנו צריך לדעת שמחר בצהריים הבן שלו יבכה. לא פחות.

אתה לא אוהד הפועל, אתה בושה למועדון, בושה להורים שלך ובושה למין האנושי. או לחילופין אתה בן 15 ןלכן בהגדרה אין לך מושג מהחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 15:41 
בנתיים עוד לא פורסם שיבוץ השופטים למחר לאף משחק. הם בלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 16:10 
לפי וואן גילי כהן שובץ למשחק מחר, אבל מנסים שם באיגוד לסכל את זה ברגע האחרון בגלל אירועי נהריה.
איזו חלמאות אם הוא בסוף לא ישובץ. השופט היחיד בליגה בערך שיכול לשפוט משחק כזה כמו שצריך ולא להגרר לקרבות אגו של ילד קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שיפוט
הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק בגלל שהוא השופט היחיד שיכול, דואגים שלא ישפוט. תתכוננו לבלק ומועלמים הכלומניקים שונאי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 20:51 
על פי גלדסטון גילי כהן יוצא בסדר מהשיפוט בנהריה.

‏מדריך השופטים של פיב"א עבר על ארועי המשחק של נהריה ואילת וקבע שהשיפוט היה מצויין וללא טעויות.

תמונה

מחכה להתייחסות למשחק שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2016, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
איזה עילג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שיפוט
הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 01:02 
כפיר אדום כתב:
MoToBOy כתב:
אגב אפשר הסבר מה בדיוק הלך בשיפוט במשחק של נהריה?

מהלך אחרון של המשחק נהריה צריכה שלשה בשביל לנצח ברנדוויין עושה פייק לשלשה ואז עולה לשלשה תוך כדי שהשומר נוחת עליו עם הגוף ונותן לו מרפק בראש, השופטים מתעלמים הזריקה לא מגיעה לסל אילת על הריבאונד ומנצחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 11:41 
על פי דובי פיק מוואן:

"חשוב להדגיש כי בצפייה חוזרת של המשחק, הכריע איגוד השופטים כי קבוצתו של שרון אברהמי לא קופחה וכי העבירה של דונטה סמית' על נייט רובינסון בשניות הסיום הייתה "גבולית", עם דגש שלא לשרוק בשלב כזה של המשחק, ואילו הנגיעה של דונטה סמית' בכדור בזריקת העונשין של רוברט רות'בארט אינה רלוונטית, שכן נגיעה בכדור כאשר הוא נחשב בצילינדר חוקית ואינה מקנה שתי נקודות."

ובגלל זה ארז גוריון ועופר מנהיים לא שופטים במחזור הזה.:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
על פי דובי פיק מוואן:

"חשוב להדגיש כי בצפייה חוזרת של המשחק, הכריע איגוד השופטים כי קבוצתו של שרון אברהמי לא קופחה וכי העבירה של דונטה סמית' על נייט רובינסון בשניות הסיום הייתה "גבולית", עם דגש שלא לשרוק בשלב כזה של המשחק, ואילו הנגיעה של דונטה סמית' בכדור בזריקת העונשין של רוברט רות'בארט אינה רלוונטית, שכן נגיעה בכדור כאשר הוא נחשב בצילינדר חוקית ואינה מקנה שתי נקודות."

מה זה הקשקוש הזה על "לא לשרוק בשלב הזה של המשחק"? אני מבין שופט שחושש בזמן אמת לעשות את זה כדי לא להשפיע יותר מדי, אבל איך זה טיעון לגיטימי בניתוח לאחור של החלטה הזויה? ומה היה "גבולי" בעבירה הזאת, לעזאזל? כסת"ח מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
על פי דובי פיק מוואן:

ובתרגום: קבוצתו של אברהמי לא קופחה במקרים הללו כי קוראים לה הפועל ת"א ומכיוון שכך מדובר באי שריקות לגיטימיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
א. גם אוהדי ירושלים אני עובד עם לא מעט כאלו טוענים שהייתה עבירה ושזה 2 נקודות.
ב. הטענה שלהם היא על שיפוט נוראי מהתחלה ועל שופטים שאיבדו את המשחק (כולם מציינים את ההוצאה של רובינסון בגלל החולצה).
ג. האמירה של איגוד השופטים היא היתה טעות, אנחנו צריכים לגבות כלפי חוץ את האנשים שלנו, כלפי פנים הם נענשו ולכן הסיפור מבחינתנו גמור.

נ.ב. כמו שאצלינו יש מחלוקת לגבי ירושלים (אחות, אחות חורגת, אחות מאומצת, הבת של השכן, הפלגש של הדון וכו' זה המצב גם אצלם.
יש חלוקה בין כאלו שרואים בנו "אחות" ובין כאלו שמבחינתם אנחנו היריבה הכי מרה אחרי מכבי ואולי אף יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
א. גם אוהדי ירושלים אני עובד עם לא מעט כאלו טוענים שהייתה עבירה ושזה 2 נקודות.
ב. הטענה שלהם היא על שיפוט נוראי מהתחלה ועל שופטים שאיבדו את המשחק (כולם מציינים את ההוצאה של רובינסון בגלל החולצה).
ג. האמירה של איגוד השופטים היא היתה טעות, אנחנו צריכים לגבות כלפי חוץ את האנשים שלנו, כלפי פנים הם נענשו ולכן הסיפור מבחינתנו גמור.

נ.ב. כמו שאצלינו יש מחלוקת לגבי ירושלים (אחות, אחות חורגת, אחות מאומצת, הבת של השכן, הפלגש של הדון וכו' זה המצב גם אצלם.
יש חלוקה בין כאלו שרואים בנו "אחות" ובין כאלו שמבחינתם אנחנו היריבה הכי מרה אחרי מכבי ואולי אף יותר.

לא אחות, לא בת דודה, לא אמא, לא חורגת לא כלום.
הם במקסימום כפילה של מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 15:49 
beny כתב:
על פי דובי פיק מוואן:

יותר מרתיח מהשיפוט עצמו. איזה בושה. בדיוק בגלל זה אני אומר לשבור את הכלים. השופטים מרשים לעצמם להכניס לנו כי הם יודעים שזה ייגמר בהודעה כזאת ושאנחנו נמשיך הלאה.

להקיא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 16:34 
שתי הטענות של איגוד השופטים משוללות כל יסוד ומתאימות לארגון עם ביקורת עצמית ברמה של צפון קוריאה בערך.
מגוחך לחלוטין, 10 מ-10 שופטים אובייקטיביים יגידו לכם שהחלטות השיפוט האלה שגויות. הקשקוש הזה עם הצילינדר זו בכלל פרשנות לא נכונה של החוקה ברמה שזה מביך שדבר כזה יצא מאיגוד השופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 22:17 
כאחד שלא צופה ביותר מידי משחקי כדורסל
איך זה באירופה ? ב NBA ?
האם זה תופעה של משחק שיש כלכך הרבה טעויות שיפוט ?
או שזה משהו ישראלי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
איזה שופטים גרועים אלוהים. כמה המצאות, איזה עיוורון.
השריקה שלהם לפאול של קונגר במאבק סטנדרטי לריבאונד, אחרי שהכדור פאקינג נכנס! ושגרם להם לשים 5 רצוף ולהתחיל לצמצם, איזה שריקה ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
שיפוט איום. הם יעשו הכל בשביל שירושלים תארח את הגמר. אבל סוף סוף לחץ גדול מצד הקהל.

Sent from my D5803 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 22:21 
הרביעית של אלן הייתה המצאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
הרביעית של אלן הייתה המצאה

2 עבירות מהחמש זה נעילות רגילות שהוא וטוני גפני עשו אחד על השני ואין שום סיבה בעולם לשרוק לפאול על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
על מה אתה מדבר. חוץ מלעשות לו איפון הוא עשה עבירה בכל דרך אפשרית.

וזאת עבירה שלו כי הוא נועל והוא יוזם את המגע. החמישית בכלל הייתה שקופה אחרי ששרקו לו את הרביעית אז הוא בא לתת קטנות עם גפני. כל העולם ראה את זה וידע שהחמישית מגיעה ברגע שבהתקפה שלנו הוא רץ חצי מגרש בשביל הקטנות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
היתרון הגדול של לא להבין בכדורסל, ולראות את המשחקים רק כי זה הפועל - אין לי מושג מתי השיפוט שערורייתי ומתי הוא בסדר, ככה שאני לא מתעצבן :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שיפוט
הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
היתרון הגדול של לא להבין בכדורסל, ולראות את המשחקים רק כי זה הפועל - אין לי מושג מתי השיפוט שערורייתי ומתי הוא בסדר, ככה שאני לא מתעצבן :D

הפוך גוטה, ככה אני תמיד מתעצבן. הכל נראה לי צעדים, שום דבר לא נראה לי פאול, וכשכן נראה לי פאול לא שורקים.. שונא את הספורט הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
באתי לרשום לפני המשחק שלא יהיה משהו "יוצא דופן" חוץ מזה שהם יוציאו את ג'ף מהמשחק, בסוף לא הספקתי. היה הכי שקוף בעולם.
שתי העבירות ששרקו אלה שתי שריקות שלא קשורות למשחק ונטו בשביל להוציא אותו. העבירה השלישית זה על אחיזה שיש בכל התקפה (בטח בפלייאוף), רחוק מהסל רחוק מהכדור, ולא השפיעה על המהלך. התקפה אחרי זה טוני גפני תופס את ג'ף כמה שניות מתחת לסל ולא שורקים כלום, כשג'ף מעיף אותו בתגובה שורקים תוקף. שתי השריקות על הנייר לגיטימיות, אפשר לשרוק או לא לשרוק בכדורסל על המון דברים בסגנון הזה. לשרוק שתי עבירות כאלה לשחקן תוך חצי דקה ולהוציא אותו מהמשחק זה מכוון לחלוטין.
וכמובן שהתקפה אחר כך שרקו לרובינסון רביעית על עוד עבירה בסגנון הזה שלא השפיעה על המהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
זה ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
מה שכן הרבה פעמים שחקנים של ירושלים פשוט רמסו שחקנים שלנו בדרך לטבעת כשהם עומדים מחוץ לשטח הסטרילי מתחת לסל ללא שריקה. לפחות 5 תוקף הגיע להם על זה. וגם על דחיפות במאבק על ריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
Raul כתב:
red in blood כתב:

הפוך גוטה, ככה אני תמיד מתעצבן. הכל נראה לי צעדים, שום דבר לא נראה לי פאול, וכשכן נראה לי פאול לא שורקים.. שונא את הספורט הזה

אז זה אומר שאתה מנסה להבין. אני כבר מזמן וויתרתי. מבחינתי זה ספורט שכל קבוצה צריכה לנסות לקלוע כמה שיותר לסל, ומדי פעם שופטים שורקים באקראיות מוחלטת משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 23:34 
מועלם זה חתיכת נבלה שונא הפועל. הוא שרק שם כמה שריקות מהצד השני שאין לו מושג מה הלך שם גם אם היתה לו מצלמה,כשספי שמש מטר משם ולא שורק. בן זונה גדול במיוחד נגדנו, כבר כמה עונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 23:34 
כמה החלטות של שמש ומועלם גרמו לי להזכיר אותם בנשימה אחת עם הצוררים הגרועים ביותר ,בני זונות זבלים

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: