הוקיץ' כתב:
תראה לי קבוצה אחת עם 4 זרים טובים מאלן. עזוב, 3 זרים טובים מאלן.
לא רק העונה, קח אפילו 3 שנים אחורה. לא קיים.
ולגבי יפתח זיו, נו בחייאת. שחקן חביב והכל אבל אנחנו מדברים על גארד שקולע 27 אחוז מחוץ לקשת. זה השחקן שאנחנו רוצים לראות ליד רביב?
אם להרצליה היה רכז טוב במקומו הם כנראה היו עושים משהו קצת יותר מעניין העונה.
הבעיה היא שבהפועל תל אביב מדיי עונה יש שלושה זרים פחות טובים מאלן. ואיכשהו העונות בליגת העל לא משרות עליי ביטחון שבעונה הבאה יהיה אחרת. כי אני לא ממש רואה שיפור בסוגייה. אם כבר אז נסיגה.
בנוגע לישראלים: עם כל הביקורת על רוטברט - ואני לא הייתי משאיר אותו בעונה הבאה כי הוא מאכזב ולא שווה את הכסף - להגיע למסקנה שאיידן טוב ממנו או יהיה תורם יותר ממנו לאורך עונה שלמה, בעקבות כמה משחקים מעוררי הערכה - זו גישה שתוביל את הפועל לעוד עונה כושלת. אתם באמת הייתם בונים קבוצה עם איידן כישראלי השני בחמישייה?
רוטברט גם בעונה חלשה ומאכזבת עדיין תרם 10-11 נקודות ו6 ריבאונדים ב-22 דקות, והוא עדיין שחקן נבחרת (ושוב, לא הייתי משאיר אותו. אבל הגישה של "רוטברט אכזב, אז בואו נבנה על מישהו שעד כה מעולם לא נתן עונה מלאה סבירה בליגת העל" היא לא רצינית בעיני. ולאור ההתנהלות של הקבוצה בסוגיית הזרים היא עלולה להיגמר בכישלון גדול. צריך עוד ישראלי. סטו דגלאס זה רעיון לא רע. אבל בכל מקרה גם צריך לראות מה קורה עם מתן.
בנוגע לזרים: איך פוגעים? ראשית - מנסים להביא זרים ששיחקו העונה בארץ. ושנית מחליפים כשצריך ולא נותנים למאמן להתחיל עונה עם וולי ג'אדג' ומתברברים עם החלפות של שחקנים חלשים כמו טיילור באטל 20 מחזורים.