תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 452 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אברהמי
הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 19:22 
למה אנחנו הבחירה השנייה אחרי ירושלים?

אגב, נגיד תסריט דמיוני שהעונה הזאת עוד מסתיימת בפיינל פור? גם במקרה כזה יהיה לנו נזק תדמיתי אם נחליף מאמן שבסופו של דבר כביכול ״הצליח״.

זה כמובן הכל ספקולציות כרגע, בשלב זה באמת שאין מה לעשות חילופים בעמדה הזאת, רק אם נבטיח את ההשארות, נאבד סיכוי לפלייאוף והמאמן שנביא יהיה באמת מי שנרצה לשנה הבאה אני יכול להבין את זה במטרה להתחיל את הבנייה לעונה הבאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
למה אנחנו הבחירה השנייה אחרי ירושלים? תקציב שהפך לאחד הגבוהים בליגה, הנהלה שנותנת למאמן את החופש המקצועי הכי גדול בליגה, הקהל הכי תומך בליגה ביי פאר (ע"ע סקר המאמנים שפרסמה המנהלת), אור הזרקורים של התקשורת, תל אביב. אחרי מכבי (שלא מסתכלת על אותם מאמנים כמונו) וירושלים, משרת המאמן בהפועל היא בלי ספק הכי נחשקת בארץ. לא מבין איך אפשר לערער על הקביעה הזאת.

וכמובן שלא יהיה שום נזק תדמיתי אם נחליף את אברהמי גם אם נגיע לפיינל פור. אם לא שמת לב, אברהמי הוא די הבדיחה של הליגה. בקרב אוהדי כדורסל, אצל פרשנים, כתבים. אף אחד לא ירים גבה אם נזרוק אותו, להפך, ירימו גבה אם הוא ימשיך.

המשפט האחרון בכלל תמוה. למה שנמנה מאמן שלושה מחזורים לסוף העונה בגארבג' טיים? זה הרעיון הכי ביזארי שאפשר להעלות על הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
למה אנחנו הבחירה השנייה אחרי ירושלים? תקציב שהפך לאחד הגבוהים בליגה, הנהלה שנותנת למאמן את החופש המקצועי הכי גדול בליגה, הקהל הכי תומך בליגה ביי פאר (ע"ע סקר המאמנים שפרסמה המנהלת), אור הזרקורים של התקשורת, תל אביב. אחרי מכבי (שלא מסתכלת על אותם מאמנים כמונו) וירושלים, משרת המאמן בהפועל היא בלי ספק הכי נחשקת בארץ. לא מבין איך אפשר לערער על הקביעה הזאת.

וכמובן שלא יהיה שום נזק תדמיתי אם נחליף את אברהמי גם אם נגיע לפיינל פור. אם לא שמת לב, אברהמי הוא די הבדיחה של הליגה. בקרב אוהדי כדורסל, אצל פרשנים, כתבים. אף אחד לא ירים גבה אם נזרוק אותו, להפך, ירימו גבה אם הוא ימשיך.

המשפט האחרון בכלל תמוה. למה שנמנה מאמן שלושה מחזורים לסוף העונה בגארבג' טיים? זה הרעיון הכי ביזארי שאפשר להעלות על הדעת.

נראה לי שהוא התכוון למה אנחנו אחרי ירושלים בהעדפות המאמנים וגם התשובה לזה ברורה.

וברור שאתם צודקים אבל הטענה על המשך ההעסקה שלו היא מהרבה לפני המחזור האחרון והיא מתחזקת עכשיו כשיש סגל עם הרבה כשרון ורמת הכדורסל רק נהיית אפילו יותר גרועה מעבר למהלכים אישיים גם אם אין בזה ריאליות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אפריל 2016, 21:49 
צריך לחשוב לטווח ארוך, ובדיוק בזמן הסתיימו הבחירות לוועד המנהל. לעניות דעתי, עוד לפני מאמן לשנה הבאה הMUST שצריך לעשות זה למנות את מתן למנהל מקצועי ומשם להמשיך למאמן שיידע לעבוד עם מתן גם כן לטווח של יותר מעונה: פרנקו, ננו גינזבורג

סוגייה שנייה וחשובה מאוד היא החתמת הזרים: בעניין הזה הייתי מחתים את FEZ כסקאוט ואני רציני לגמרי
בדיעבד רוב הניתוחים שלו לגבי שחקנים התבררו כמדוייקים עד כאב - קבוצות ליגת העל ישבו על הרשימה שלו ופשוט דגו את השחקנים המובילים משם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2016, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
מי החליט שמתן נאור רוצה להיות מנהל מקצועי בקבוצת כדורסל?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2016, 08:18 
יובל כתב:

אם אנחנו יודעים מי אנחנו רוצים שיהיה המאמן שנה הבאה, והוא כבר פנוי , ולא תיהיה לזה שום השלכה על העונה הנוכחית, לטעמי אין מניעה שיתחיל לעבוד בהקדם... שום דבר ממה שכתבתי כאן לא סביר שיקרה אז זה לא משנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2016, 20:57 
ItaiH6 כתב:
מי החליט שמתן נאור רוצה להיות מנהל מקצועי בקבוצת כדורסל?

מי החליט שמתן נאור מתאים להיות מנהל מקצועי בקבוצת כדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2016, 08:23 
הוא יכול להיות סוג של מנהל קבוצה שנותן טיפים לשחקנים ולמאמן. כמו קוז׳יקרו בחיפה רק עם יותר סמכויות כי הוא בהפועל מהארצית ועוד לפני כן.
לא צריך תפקיד של מנהל מקצועי בהגדרת מנג׳ר. זה בזבוז כסף וסטירה למאמן, מה גם שמאמן רציני לא יסכים לזה, וזה גם מעולם לא עבד בארץ. צריך מאמן רציני ויסודי. רמי הדר למשל

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 20:29 
אם היה לו גרם של כבוד למקצוע הוא היה אמור להתפטר כבר לפני 10 מחזורים.
אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 20:30 
מי מפטר מאמן שבעה מחזורים לסוף? מי שמנהל קבוצה בליגת העל, כמו שצריך לנהל קבוצה בליגת העל. ולא כמו המתנ"ס המביש שנקרא הפועל תל אביב.
מי מפטר מאמן שבעה מחזורים לסוף? מי שרואה איך הקבוצה הזו נראית - בושה וחרפה ואנטי כדורסל - ומבין שעכשיו צריך לפטר את אברהמי.
מי מפטר מאמן שבעה מחזורים לסוף? מי שלא רוצה להיות שלושה מחזורים לסיום במקום האחרון כשלפניו שלושה משחקים שאין לו שום סיכוי לנצח.
מי מפטר מאמן שבעה מחזורים לסוף? לא ההנהלה של הפועל תל אביב - כי ההנהלה של הפועל תל אביב לא קשורה לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
למה שיתפטר? כשהוא מפסיק לאמן פה התפקיד הבא שלו הוא בעשירית שכר ובליגה הלאומית. הוא יסחט את זה עד הסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
רוצים להישאר ליגה?
זה הזמן לזעזוע
לפטר אותו עוד היום בלילה
להחתים מחר על הבוקר מאמן
ולהתחיל חדש
אין זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 20:34 
פרימו לוי כתב:
למה שיתפטר? כשהוא מפסיק לאמן פה התפקיד הבא שלו הוא בעשירית שכר ובליגה הלאומית. הוא יסחט את זה עד הסוף

זאת בדיוק ההגדרה של חוסר כבוד למקצוע, וזה כל כך מאפיין את הספורט פה שזה מרתיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
אתה מתבייש בהגנה? וואלה.
הוא נשמע כמו מאמן בקייטנה
דיי כבר תשחרר אותנו אברהמי. אין דבר יותר מבאס מלשנוא ככה את מאמן הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
סמל אישי של המשתמש
שאלה אמיתית.
מי יכול לבוא עכשיו במקומו?
או מעליו כי הרי הוא הגיע כעוזר מאמן.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
לא עכשיו, לפני עשרה מחזורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 20:43 
Noam כתב:
פרימו לוי כתב:

זאת בדיוק ההגדרה של חוסר כבוד למקצוע, וזה כל כך מאפיין את הספורט פה שזה מרתיח.

למה? אברהמי צודק במאה אחוז.
מי שאחראי לחרפה הזו זו רק ההנהלה.
רק ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
אזורית!!!!!!!!!111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2016, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
אגב,
אתם יודעים מה אולי הכי מזעזע?

אני די בטוח שהפועל של שרון מהלאומית, מנצחת את הפועל הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
ניהול משחק סביר פלוס. הגיב יפה לניסיונות של אשדוד לחזור למשחק, למרות שזה נראה כאילו השחקנים של אשדוד כבר על חוף הים (הם אשכרה לא מסוגלים להסתיר כמה הם שונאים את שרף). גם בראיון דיבר יפה ולעניין.

נערך לאחרונה על ידי Karl Marx בתאריך 15 אפריל 2016, 15:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
בהחלט לא הזיק היום (לא שחוכמה מול מכבי "חבלה" אשדוד).
ידע לזרוק את סימונס לספסל כשהוא התחיל להגזים וגם הויתור על רותברט לטובת איידן עומד לזכותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
אני לא סובל אותו והיום זה לא מדד לכלום. אשדוד מתחת לכל ביקורת
וההשתוללות שלו ב20 הפרש 5 דקות לסוף על איזה שריקה שולית, שנראה לי ילון שם היה מילימטר מלדפוק לו סטירה.. מה אתה מטומטם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
ראיון מאוד כן בסיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אפריל 2016, 20:24 
עוד 5 משחקים לפרידה המיוחלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 11:37 
לא חוכמה כי אשדוד בשביתה איטלקית. הפועל כל-כך לא מאומנת וסימונס ונייט עושים שכונה ברמות שלא חושב שנראו בארץ

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
כמה זמן החוזה איתו?

Sent from my D5803 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2016, 20:58 
עד לסיום העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 10:38 
אז כשמנצחים "זה לא חכמה" (גם אם זה משחק חוץ סופר חשוב שהיינו בו בעליונות מוחלטת), וכשמפסידים הכל עליו. סבבה.
אני עוד זוכר איך במשחק מול נהריה על השיתוף של איידן לשתי דקות שלחו אותו פה אנשים הביתה, ועל השילוב המצוין של איידן מול אשדוד אותם אנשים שומרים על זכות השתיקה. נו שוין.
סה"כ עוד שיח פה שיצא מפרופורציות.

אבל אותי בעיקר מדהים כמה צביקה שרף מקבל הגנה מהחונטה בתקשורת (אדלשטיין-גרשון-האוזמן) שמפחדים להגיד עליו רבע מילה רעה למרות שהקבוצה שלו הכי פחות מאומנת בליגה ביי פאר, לעומת כמה קל להם להכנס באברהמי. כמות הביקורת שאברהמי זוכה לה לעומת שרף (למרות ששרף הרבה יותר אחראי ממנו כי הוא גם בנה את הקבוצה עם מנדט מלא מההנהלה) היא ההוכחה החותכת לאינטרסנטיות המגעילה שפושה פה בכל הענף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 10:49 
כל מילה.
ובנוסף גם הניהול המקצועי הגאוני של אשדוד שהחליף את גלאדנס בהומאן ויחד עם טיפול גאוני בסוואן גמר להם את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אז כשמנצחים "זה לא חכמה" (גם אם זה משחק חוץ סופר חשוב שהיינו בו בעליונות מוחלטת), וכשמפסידים הכל עליו. סבבה.
אני עוד זוכר איך במשחק מול נהריה על השיתוף של איידן לשתי דקות שלחו אותו פה אנשים הביתה, ועל השילוב המצוין של איידן מול אשדוד אותם אנשים שומרים על זכות השתיקה. נו שוין.
סה"כ עוד שיח פה שיצא מפרופורציות.

אבל אותי בעיקר מדהים כמה צביקה שרף מקבל הגנה מהחונטה בתקשורת (אדלשטיין-גרשון-האוזמן) שמפחדים להגיד עליו רבע מילה רעה למרות שהקבוצה שלו הכי פחות מאומנת בליגה ביי פאר, לעומת כמה קל להם להכנס באברהמי. כמות הביקורת שאברהמי זוכה לה לעומת שרף (למרות ששרף הרבה יותר אחראי ממנו כי הוא גם בנה את הקבוצה עם מנדט מלא מההנהלה) היא ההוכחה החותכת לאינטרסנטיות המגעילה שפושה פה בכל הענף הזה.

דווקא במהלך השידור היתה ביקורת מרומזת, דיברו על השמירה הנוראית של אשדוד ורמזו שאולי יש סבוטאז'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 452 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: