אני רוצה לתאר את הדברים כפי שראיתי אתמול ,אתם תשפטו ,יכול להיות שאכתוב דברים עם ביטוי רגשי ,אז לא נורא אם אני לא לגמרי אוביקטיבי.וכך היה : אני יושב בשורות הראשונות של שער 2 בצד ימין שצמוד ממש לשער 1 במרחק יריקה וממש ומאד קרוב לעמדת השידור אתמול.ברגע שהתחיל השידור היו איזה 2,3 צערים שהחזיקו בתמונה של גל בק וניסו ככל שיכלו לשים את התמונה מאחורי הפרשנים ,אני מדגיש מאחוריהם ולא מול פניהם.הצלם סימן בידו וביקש להזיז את התמונות,אך המשיך לצלם והשידור המשיך והפרשנים דיברו ממש ללא כל הפרעה,בשלב מסויים בא מאבטח בן זונה ,חלאה(כאן אני קצת גולש מהאוביקטיביות

) ולוקח את אחת התמונות ,תולש אותו מידו של אחד הצעירים ,מקפל אותו לכדור על סף קורע וזורק אותו לרצפה,לוקח תמונה נוספת וגם אותו על גבול קורע מקפל לכדור וזורק לרצפה.המעשה של המאבטח הדליק את הקהל הנוסף , וכאן בעצם החלו הרוחות לסעור והגבולות נחצו ,במובן שהחלו להצטרף אנשים ולהפריע לשידור,וזאת משום שמעשהו של המאבטח התפרש בכך שהוא רמס את כבודו של המנוח ,מבלי להבין והשליך אותו .אני אישית לא חושב שהיה צריך להפריע לשידור ,ובטח לא לקלל את אמסלם אם אכן הדבר נכון,אבל המרחק רב בין העליהום התקשורתי לבין המציאות .המחאה באולם הכי לגיטימית באולם ,התפאורה ,השירה נגד דון שימון והכל ,הכל לגיטימי ,ראוי וחשוב
תדמור ברגע שהשלט היפייפה נגד שמעון הוכתם בשש"ל הוא הפסיק להיות לגטימי.
אנחנו יורים לעצמנו ברגל.