דרך אדומה כתב:
אדום אופטימי כתב:
דרך אדומה יקר,
אני הבנתי שאתה לא התכוונת לאולטראס.
אני כן התכוונתי אליהם. לא יודע מי הם השלושה וזה גם לא מעניין אותי.
מאחר ואתה יודע מי הם אז אשאל אותך שאלה . אין להם קשר לאולטראס ?
במה התכוונת באמירת שהאולטראס צריך להוקיע אותם ? האם להוקיע אותם מתוכו ? האם לנזוף בהם ?
תכלס יש סיגנון שקבוצה מסויימת מובילה (ולא מדובר ב- 3 אוהדים) אם אתה חי טוב עם הסיגנון הזה על השלכותיו השליליות (בצד דברים טובים אחרים) תהנה.
האנשים המובילים של האולטראס הם נהדרים,
הלוואי שהיו לנו יותר כאלה.
הבעייה שישנם אנשים (ושוב, אני מדגיש, הקשר בינם לבין אהבת הפועל הוא כמו הקשר בין שאול והפועל),
אשר מגיעים למשחקים בשביל לעשות שטויות, ובמקום להוקיע אותם, חלק מהקהל מביא להם כבוד כי הם מגניבים.
הודעה נכונה במיליון אחוז.
19, גם אתה צודק בעיקרון ואני לא אחנך אף אחד בקהל שלנו.
אני לא הייתי אתמול במשחק. אחת הסיבות היתה מה שהיה במשחק מול ראשון לציון.
אני בעד קללות. אני בעד נאצות בעיקר לאנשים כמו רון חולדאי.
אבל מה שהיה שם היה פשוט בזיון ובעיניי אני לא אכנס לזה כאן. לצערי הרב ישנם היום כמות לא מבוטלת של אוהדים, שהפועל לא מעניינת אותם יותר מדי אלא דווקא הם עצמם.
מדובר בעיקר בחבר'ה צעירים אשר החלו לבלוט בהתנהגותם המוחצנת ושמו את עצמם מעל הכל.
אני הלכתי עם הפועל אוסישקין מאז שהוקמה. אני הייתי באוסישקין כשאותם חבר'ה למדו על האיש שעל שמו קרוי
הרחוב והאולם בכיתה ה'.
עכשיו הם נהיו גברים מגניבים שכה חשוב להם להוכיח כמה שהם משוגעים, קיצוניים וכו'.
עם התהנהגות כזאת קשה להיות אדיש. לא אומר שלא אגיע יותר למשחקים אב ההנאה שלי בהחלט נפגעה.
ולחוכמולוג שמנסה שוב להכניס לאולטראס בכל הזדמנות אומר כך- האולטרס מורכב מאנשים נהדרים שהייתי יוצא
איתם לכל מלחמה. אני מדבר על החבר'ה הותיקים יותר. הדור שהתקרב אליהם על מנת להיחשב מגניב וקיצוני
כל כך פוגע לדעתי בכל הרמות שם. אני לא מעורה במה שהולך שם יותר מדי אבל ממה שזה נראה לי מהצד, זה מה שאני מרגיש.
בסופו של דבר, כל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון. מותר להיות קיצוני, מותר להיות אנטי ואפילו רצוי כשצריך.
אבל אלה שבאים כדי להפריע לכולם ולעשות מעצמם מרכז העניינים שילכו מצידי לקיבינימאט.