תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 505 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז עוזב
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 13:48 
purvis short כתב:
למה הוא מתאים? כי הוא שיחק בהפועל?

לא בדיוק, כי הוא שיחק בהפועל והיה לו שיר שחקן שהיה מקפיץ את כולם ומלא באנרגיות...

עכשיו ברצינות: כמו שאמרתי, אני לא מנתח את זה ברמות המקצועיות, רק מרגיש לי שהוא מבחינת הניסיון והעלויות שלו העמיד את עצמו לפחות כמועמד ראוי ועל כן שאלתי את השאלה כדי לקרוא את דעתם של אלו שכן מחזיקים מעצמם כמבינים גדולים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 14:26 
לדעתי ליובין הוא לא מאמן שמתאים להפועל, כרגע.
בנוסף לאדישות שלו שמשדרת לכולם כאילו אין לו כוח להיות במשחק, הוא לא יצירתי או מתוחכם בניגוד לקטש, נניח.
אנחנו קבוצה של פסיכים, וצריכים מאמן שהוא הכי קרוב לפסיכי הג'ינג'י. ואם הוא לא כזה, שיביא ערך מוסף. לליובין אין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה ג'ינג'י מיוחד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
קטש אחלה מאמן,
אבל חס וחלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 14:53 
תודה ארז :ROSE:

מקווה שזה ישאיר את יונתן בקבוצה ושנוכל לשדרג את תקציב הזרים.

ננו גינזבורג לפחות מבחינת רזומה מתאים מאוד, הבן אדם אימן במשך כמה עונות בקבוצה ששיחקה ב-VTB וביורוקאפ שהם מפעלים שעולים בהרבה על הליגה שלנו והצליח מאוד. הוא סופר אנדרייטד בארץ, אני באמת מרחם עליו שלא מעריכים את ההישגים שלו. נימבורק זו קבוצה קבוצה ומה שהוא עשה שם זה הישג ענק.

אם הוא באמת אוהד הפועל שרוצה לאמן אצלנו ורוצה לחזור לארץ אני הייתי שוקל אותו מאוד מאוד ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 14:55 
שלום שלום ועל תתן לדלת בשדרות יהודית לבעוט לך בתחת לפני שאת טס לטורניר ה"הזדמנות הבאמת באמת באמת, תאמינו לנו אבל זה הסיכוי האחרון לעלות לאליפות אירופה".

בקשר למחליף; חבל שלא קפצו על ההזדמנות להביא את פרנקו בקיץ שעבר כשמר "הכי הפועל שיש" דיבר על ההצעה שיש לו מחיפה ופרנקו היה בלי קבוצה. עכשיו יהיה יותר קשה להביא אותו (מצד שני- ג'ף רוזן לך תדע). ולזה שלא התרשם ממה שפרנקו עשה- אז בנתניה הוא הגיע להישגים יותר טובים משארז הגיע אצלנו בתקציב לא יותר גבוה.

בגדול בהנחה שפרנקו לא יגיע (וגם אם דרישות השכר שלו עלו) אז אני מסכים עם זינק. תכלס שווה להביא מישהו פחות ידוע (למה מישהו פה באמת תפס/תופס מנדב זילברשטיין לפני תחילת השנה?) ולהשקיע יותר בשכר שחקנים (וזה תופס גם בקשר למשכורת של עוזר מאמן שלישי) חוץ מטעויות קולוסליות כמו דרוקר/שיבק (והם גם יקרים ככה שזה בכלל טמטום) אין ממש מה ליפול יותר מדי. עם ננו גינזבורג באמת אוהד הפועל אז נראה לי שזה באמת נראית אופציה טובה (תהיה לו אופציה להיות כמעט הכי הפועל שיש)

אני יודע שארז הוא אמנם מצד אחד "הכי הפועל שיש" ומצד שני שילוב של מסינה ופיל ג'קסון אבל בשנים האחרונות היו מאמנים שהגיעו בתקציבים נמוכים (ועם תמיכת קהל הרבה פחות רצינית) להישגים יותר גדולים.

תודה על התקופה בקבוצה ושייכשל בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 15:09 
yair כתב:
שלום שלום ועל תתן לדלת בשדרות יהודית לבעוט לך בתחת לפני שאת טס לטורניר ה"הזדמנות הבאמת באמת באמת, תאמינו לנו אבל זה הסיכוי האחרון לעלות לאליפות אירופה".

בקשר למחליף; חבל שלא קפצו על ההזדמנות להביא את פרנקו בקיץ שעבר כשמר "הכי הפועל שיש" דיבר על ההצעה שיש לו מחיפה ופרנקו היה בלי קבוצה. עכשיו יהיה יותר קשה להביא אותו (מצד שני- ג'ף רוזן לך תדע). ולזה שלא התרשם ממה שפרנקו עשה- אז בנתניה הוא הגיע להישגים יותר טובים משארז הגיע אצלנו בתקציב לא יותר גבוה.

בגדול בהנחה שפרנקו לא יגיע (וגם אם דרישות השכר שלו עלו) אז אני מסכים עם זינק. תכלס שווה להביא מישהו פחות ידוע (למה מישהו פה באמת תפס/תופס מנדב זילברשטיין לפני תחילת השנה?) ולהשקיע יותר בשכר שחקנים (וזה תופס גם בקשר למשכורת של עוזר מאמן שלישי) חוץ מטעויות קולוסליות כמו דרוקר/שיבק (והם גם יקרים ככה שזה בכלל טמטום) אין ממש מה ליפול יותר מדי. עם ננו גינזבורג באמת אוהד הפועל אז נראה לי שזה באמת נראית אופציה טובה (תהיה לו אופציה להיות כמעט הכי הפועל שיש)

אני יודע שארז הוא אמנם מצד אחד "הכי הפועל שיש" ומצד שני שילוב של מסינה ופיל ג'קסון אבל בשנים האחרונות היו מאמנים שהגיעו בתקציבים נמוכים (ועם תמיכת קהל הרבה פחות רצינית) להישגים יותר גדולים.

תודה על התקופה בקבוצה ושייכשל בנבחרת.

מסכים. גם אם איכשהו פרנקו וקטש יהיו זמינים, אם זה בשכר של ארז ומעלה זה לא שווה את זה בעיני. ובטח שלהביא כישלונות כמו דרוקר או שיבק בשכר של מאמן בכיר זה מיותר לחלוטין.
הדגש צריך להיות על בניית (וניהול) הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
שבתאי יחבס כתב:
עודד זה חלום. הלוואי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 16:52 
פוטנציאל המאמנים בשוק הישראלי

עתיקים
מולי קצורין עבר זמנו.
צביקה שרף עבר זמנו וגם בשיאו היה מאמן שמרן ומקובע.
אריק שיבק מאמן לא מספיק טוב, בנבחרת - כשלון מהדד.
אפי בירנבויים בשנתיים האחרונות כשלון, נראה כי "איבד את זה".

דור מעבר
שרון דרוקר "דרוקריזם", כשלון עם סטייל.
עדי אשכנזי, עדי אזולאי, אריאל בית הלחמי - מאמני קבוצות קטנות שמעולם לא באמת הצליחו.
ננו גינזבורג לא הצליח באף קבוצה בארץ, לא אימן בארץ הרבה שנים.

דור צעיר
ליאור לובין לא מתאים באופיו להפועל, לא הצליח בחולון בעונה האחרונה.

מאמנים בולטים
דן שמיר מאמן מצוין שכנראה גם השתדרג בצסק"א מתאים להפועל. אם חוזר לארץ (וכנראה חוזר - מסינה לא נשאר וכבר אמר שלא יהיה שוב עוזר של בלאט) לדעתי יגיע לירושלים במידה ולא הפועל היא אופציה עבורו.

דני פרנקו מאמן מצוין, חלם לאמן את הפועל, ובמידה ולא ממשיך בחיפה, מתאים להפועל.

גיא גודס מאמן שהוכיח את עצמו וכנראה השתדרג במכבי. במצב בו בלאט לא ממשיך והוא אינו הופך למאמן ראשי במכבי, יוצא לשוק, ירושלים והפועל (ואולי גם חיפה) האופציות עבורו.

עודד קטש לקח אליפות בגלבוע, סוף עונה טובה באילת. ההצלחות שלו היו רחוק מהמרכז וגם באופי נראה לא מתאים להפועל.

הימורים
אבי אשכנזי מאמן טוב שהצליח היכן שאימן, יודע לבנות קבוצות ומעורב גם בצד הניהולי (יתרון בהפועל), מתאים לקבוצה גדולה. לא אימן שנתיים ולא יודע האם רוצה לחזור.

עופר ברקוביץ הצליח באשדוד במגבלות תקציב, מאמן ותיק, יודע לבנות קבוצות ומעורב גם בצד הניהולי (יתרון בהפועל), מעולם לא אימן קבוצה גדולה, לא ידוע האם רוצה לחזור לאמן.

ננו מרקוביץ סמל גדול בהפועל, מאמן מוכח אימן ביוון ובסרביה סיים העונה במקום השישי ביוון עם K.A.O.D. הביע בעבר רצון לחזור להפועל כמאמן. יכול להיות נסיון מעניין.

הבעיה עם המאמנים הבולטים שיכולים לקבל החלטות כנראה רק בסיום העונה כלומר רק בעוד תקופה של שבועיים עד חודש. לאור זאת, לא צריך למהר לבחור מאמן אלא כדאי להמתין לכל האופציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
מילה על ארז מבחינה מקצועית לפני שממשיכים הלאה - קצת חבל שהוא לא ממשיך. מעבר לכך שהוא מאמן מצוין, לדעתי בתור מאמן נבחרת הייתה יכולה להיות לו משיכה לשחקנים, כמו נעימי למשל. והכי חשוב, החיבור המקצועי שלו עם השלד הישראלי שלנו - רביב, מתן וגם יונתן, מהם הוא הוציא את המקסימום ואפילו מעבר לכך. ממש לא בטוח שכך יהיה עם המאמן הבא, מי שהוא לא יהיה.
עם זאת ההחלטה של ההנהלה מוצדקת לחלוטין ואני סומך עליה שתבחר את מאמן הנכון. עם שילוב עם הגדלת התקציב הצפויה, אולי ירידה בעלות הצוות המקצועי והדרישות שלו ומאמן שלא מתבייש להביא זרים מוכחים ולקבל החלטות במהלך העונה, אני מקווה שסוף סוף יהיה לנו סגל חזק שלא משחק בנחיתות עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 17:22 
ItaiH6 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שבתאי יחבס כתב:
עודד זה חלום. הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
עמית האדוםם כתב:
ItaiH6 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שבתאי יחבס כתב:
עודד זה חלום. הלוואי.

מי רוצה מאמן שלא קופץ?

ועודד מאמן מבטיח אבל נראה לי שהניתוק שלו לא ממש מתאים לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 17:51 
r200 כתב:
עמית האדוםם כתב:
ItaiH6 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שבתאי יחבס כתב:
עודד זה חלום. הלוואי.

מי רוצה מאמן שלא קופץ?

שיביא תוצאות זה מה שחשוב, ועודד הרבה יותר ווינר מהרבה שועלים ותקים שאוהבים לעשות הרבה רעש

רק לא צביקה שרף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 18:17 
צביקה שרף רלוונטי פחות מקורקי שיהיה המאמן.
לא רק לוזר מטורף, גם המאמן הכי פחות חכם בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 19:20 
KingAlpaca כתב:
קטש אחלה מאמן,
אבל חס וחלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 19:24 
רק אורנה אוסטפלד

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
אורן אהרוני. לפחות יהיה לו דיבור עם המנהל המקצועי שהוא גיסו....

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
אגב ננו גינצבורג, לא יודע מי המציא שהוא אוהד הפועל.... בית"רי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 20:06 
ב103 מלכלכים על ההנהלה בקשר לפרידה מארז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
היה רכז של בית"ר ת"א. אבל אוהד הפועל ושונא מכבי (ידע אישי)

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 20:31 
http://103fm.thepost.co.il/programs/Med ... 1t4nzVQ=KH

כרגיל, מר כדורסל מזין את דובריו בתקשורת ומספר ש"מתערבים" לו. האיש שכל בעל בית אחר היה שולח אותו הביתה על חוסר יכולתו לקבל החלטות בנושא זרים, על העדפת קאונסיל על גודס, שמספר לאוהדים שלא הוא בחר את קאונסיל (מסכן, הציבו לו אולטימטום להחתים זר מבין מספר מועמדים והוא בחר בכוכב הטהור).
כמה אני שמח שנפרדו דרכינו. לא נשמע יותר את פיני גרשון מספר בשידורים ממי המאמן לא מרוצה ואת מי הוא שוקל לשחרר. יבוא מאמן שמסוגל לקבל החלטות על זרים ואפילו לא מתבייש להחתים זרים שכבר שיחקו בארץ, חזון אחרית הימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 20:42 
r200 כתב:
עמית האדוםם כתב:
ItaiH6 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שבתאי יחבס כתב:
עודד זה חלום. הלוואי.

מי רוצה מאמן שלא קופץ?

מי צריך מאמן קופץ?
שמתן יונתן ורביב יקפצו! - התפקיד שלו זה להוביל קבוצה מנצחת

חוץ מזה שמובטחת לך בדרך הזו עונה עם הרבה פחות טכניות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 21:41 
יובל כתב:
מילה על ארז מבחינה מקצועית לפני שממשיכים הלאה - קצת חבל שהוא לא ממשיך. מעבר לכך שהוא מאמן מצוין, לדעתי בתור מאמן נבחרת הייתה יכולה להיות לו משיכה לשחקנים, כמו נעימי למשל. והכי חשוב, החיבור המקצועי שלו עם השלד הישראלי שלנו - רביב, מתן וגם יונתן, מהם הוא הוציא את המקסימום ואפילו מעבר לכך. ממש לא בטוח שכך יהיה עם המאמן הבא, מי שהוא לא יהיה.
עם זאת ההחלטה של ההנהלה מוצדקת לחלוטין ואני סומך עליה שתבחר את מאמן הנכון. עם שילוב עם הגדלת התקציב הצפויה, אולי ירידה בעלות הצוות המקצועי והדרישות שלו ומאמן שלא מתבייש להביא זרים מוכחים ולקבל החלטות במהלך העונה, אני מקווה שסוף סוף יהיה לנו סגל חזק שלא משחק בנחיתות עונה שלמה.

אני לא חושב שזה חבל שהוא לא ממשיך למרות שהוא מאמן מצוין, פשוט כי לדעתי פיצוץ זה דבר שעומד באוויר והוא רק עניין של זמן, ואין לי כמעט ספק שזה היה קורה בעונה הבאה. ארז לא טיפוס שקל לעבוד איתו, אני כן נותן לו קרדיט על הרבה דברים שהוא עשה בשביל המועדון שהם לא טריוויאליים, אבל בוא נגיד ששלוש שנים עם ארז אף הנהלה אחרת לא היתה מחזיקה (אפילו לא מדבר על הג'ף רוזנים והדורסמנים של הליגה אלא גם הנהלות יחסית פסיביות) וגם ההנהלה שלנו שהיא ללא ספק הכי סבלנית בליגה לא יכלה להמשיך לעד את הרומן הזה.

לגבי הסגל הישראלי יונתן לא מסתדר עם ארז (and vice versa) ואני לא חושב שהוא הוציא ממנו את המקסימום, יונתן זה כישרון אדיר ובעונה בה שני הזרים הגבוהים כל כך חלשים התקפית הוא היה יכול לתרום יותר. מעבר לזה אני בספק כמה יונתן היה רוצה להשאר כשארז מאמן. מתן לא נתן עונה טובה העונה, ירד בתרומה מעונה שעברה וכמו יונתן בעיקר בעיה קשה של יציבות והבדלים אדירים ביכולת ממשחק למשחק. רק רביב באמת נתן עונה אדירה ועונת שיא והכל, ואין ספק שלארז יש חלק בזה, אבל כמו שכל הזמן אמרנו ארז הוא לא קוסם והוא לא מוציא יש מאין. לא ראיתי שמאריאלי או שירן הוא הוציא גדולות מנצורות, מזליקוביץ' ראינו בשתי העונות האחרונות כמה מעט ארז הוציא וכו'. רביב שחקן מצוין ונכס אדיר בין אם ארז מאמן ובין אם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:05 
Fez כתב:
יובל כתב:

אני לא חושב שזה חבל שהוא לא ממשיך למרות שהוא מאמן מצוין, פשוט כי לדעתי פיצוץ זה דבר שעומד באוויר והוא רק עניין של זמן, ואין לי כמעט ספק שזה היה קורה בעונה הבאה. ארז לא טיפוס שקל לעבוד איתו, אני כן נותן לו קרדיט על הרבה דברים שהוא עשה בשביל המועדון שהם לא טריוויאליים, אבל בוא נגיד ששלוש שנים עם ארז אף הנהלה אחרת לא היתה מחזיקה (אפילו לא מדבר על הג'ף רוזנים והדורסמנים של הליגה אלא גם הנהלות יחסית פסיביות) וגם ההנהלה שלנו שהיא ללא ספק הכי סבלנית בליגה לא יכלה להמשיך לעד את הרומן הזה.

לגבי הסגל הישראלי יונתן לא מסתדר עם ארז (and vice versa) ואני לא חושב שהוא הוציא ממנו את המקסימום, יונתן זה כישרון אדיר ובעונה בה שני הזרים הגבוהים כל כך חלשים התקפית הוא היה יכול לתרום יותר. מעבר לזה אני בספק כמה יונתן היה רוצה להשאר כשארז מאמן. מתן לא נתן עונה טובה העונה, ירד בתרומה מעונה שעברה וכמו יונתן בעיקר בעיה קשה של יציבות והבדלים אדירים ביכולת ממשחק למשחק. רק רביב באמת נתן עונה אדירה ועונת שיא והכל, ואין ספק שלארז יש חלק בזה, אבל כמו שכל הזמן אמרנו ארז הוא לא קוסם והוא לא מוציא יש מאין. לא ראיתי שמאריאלי או שירן הוא הוציא גדולות מנצורות, מזליקוביץ' ראינו בשתי העונות האחרונות כמה מעט ארז הוציא וכו'. רביב שחקן מצוין ונכס אדיר בין אם ארז מאמן ובין אם לא.

מאוד לא מסכים.
קודם כל, לדעתי אתה קצת מקטין את העבודה של ארז עם רביב. זה לא רק עונת קריירה של רביב, אלא אחת מעונות השיא של איזשהו ישראלי ב-15 השנים האחרונות.
לא מדובר פה באיזה שחקן בן 24 שמחכה לפריצה, הוא נתן בגיל 29, תחת ארז, יכולת שהוא לא התקרב אליה בשום שלב בקריירה.
לגבי מתן, הבן אדם מקבל בהפועל יד חופשית לעשות מה שהוא רוצה. אני לא חושב שבגילו ועם כל הפציעות שהוא עבר (ועדיין עובר) הוא יכול לתת יותר ממה שהוא נתן.
יונתן לא היה קיים בארץ לפני ארז. הוא הגיע להפועל בליגה שנייה לא כי הוא אוהד הפועל שרוף. תחת ארז הוא הפך לאחד הגבוהים הישראלים הטובים בליגה. אני לא רואה איך אפשר לזלזל בזה.
ונכון שיונתן הוא כישרון התקפי עצום שלא נוצל עד תום, אבל ההגנה שלו כל כך רעה שאתה פשוט לא יכול לשחק איתו יותר. אם תחת ארז ועופר הוא עדיין עושה כל כך הרבה נזק קשה לי להאמין שתחת מאמנים אחרים זה יהיה יותר טוב.
אמנם הוא לא שידרג את אריאלי או שירן (את בר טימור ועוד איך), אבל הוא גם לא הוציא מהם פחות ממה שהם שווים. אריאלי כבר שנים בליגה ולא עושה שום דבר.

ואני גם לא חושב שהיחסים עם ארז היו על סף פיצוץ וזה היה עניין של זמן או משהו כזה.
אבל את זה אף אחד מאיתנו לא יודע באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:08 
הוקיץ' כתב:
Fez כתב:
יובל כתב:

מאוד לא מסכים.
קודם כל, לדעתי אתה קצת מקטין את העבודה של ארז עם רביב. זה לא רק עונת קריירה של רביב, אלא אחת מעונות השיא של איזשהו ישראלי ב-15 השנים האחרונות.
לא מדובר פה באיזה שחקן בן 24 שמחכה לפריצה, הוא נתן בגיל 29, תחת ארז, יכולת שהוא לא התקרב אליה בשום שלב בקריירה.
לגבי מתן, הבן אדם מקבל בהפועל יד חופשית לעשות מה שהוא רוצה. אני לא חושב שבגילו ועם כל הפציעות שהוא עבר (ועדיין עובר) הוא יכול לתת יותר ממה שהוא נתן.
יונתן לא היה קיים בארץ לפני ארז. הוא הגיע להפועל בליגה שנייה לא כי הוא אוהד הפועל שרוף. תחת ארז הוא הפך לאחד הגבוהים הישראלים הטובים בליגה. אני לא רואה איך אפשר לזלזל בזה.
ונכון שיונתן הוא כישרון התקפי עצום שלא נוצל עד תום, אבל ההגנה שלו כל כך רעה שאתה פשוט לא יכול לשחק איתו יותר. אם תחת ארז ועופר הוא עדיין עושה כל כך הרבה נזק קשה לי להאמין שתחת מאמנים אחרים זה יהיה יותר טוב.
אמנם הוא לא שידרג את אריאלי או שירן (את בר טימור ועוד איך), אבל הוא גם לא הוציא מהם פחות ממה שהם שווים. אריאלי כבר שנים בליגה ולא עושה שום דבר.

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
גועל נפש מה שקורה ביציע.
לא מתאים לארז לשלוח את החבר שלו ללכלך על ההנהלה של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
באמת גועל נפש. שותים לרמי וידידיה את הדם עם קשית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:28 
עדכון למי שלא ראה?
מי זה "החבר של ארז"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2014, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 505 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: