תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אור סולומון
הודעהפורסם: 05 מאי 2014, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הקבוצה מן הסתם תיבנה בעונה הבא. במתכונת של חמישייה: רביב, מתן ושלושה זרים. לעשות ספקולציות בנוגע לחמישיות אחרות נראה לי קצת מנותק.
מלבד זרים צריך ישראלי גבוה לספסל (נקווה שיהונתן יישאר) ושני ישראלים לספסל.
סולומון אם הוא לא יקר יכול להיות אחלה אופציה. לדעתי גם ניב ברקוביץ יהיה יקר עבורנו.
אני הייתי מנסה, תתפלאו, לבדוק את דרור חג׳ג׳. נכון, נתן עונה מזעזעת, נכון, יש שיטענו שהוא גמר את הסוס. אני נזכר שעונה לפני הוא היה מעולה באשדוד, ושהפועל זה לא רישון. הוא יכול להיות אחלה גארד מחליף מהספסל. מנוסה, בלי אגו.
תנו לי ספסל של דרור, גארד זר טוב, יהונתן ועוד פורוורד צעיר סטייל סולומון ואני מאוד מאוד מרוצה.

אם זה כבר הופך לאשכול כזה, אז הייתי מדבר גם על צוברביץ, 5 מצוין שיכול עשות אצלנו מקפצה ב20 דקות משחק.

לגבי התקציב של שנה הבאה, אני זוכר שכשהחתימו את לימונד כתבו שהוא חתם על חוזה נמוך על סמך הבטחה שבעונה השניה,כשנעבור לאולם החדש,הוא יקבל העלאה משמעותית.
שנה הבאה מתכננים גם לשחק באירופה,עוד הוצאה כספית. תוסיפו את כיסוי הגרעון,ואם לא נביא ספונסרים גדולים חדשים,אז לא בטוח בכלל שהתקציב יגדל בסדר גודל משמעותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
איזה זר גבוה תותח בדיוק אתם חושבים שאפשר להנחית פה?
גבוהים טובים הם יקרים. מאוד.
ולכן לרוב הקבוצות באירופה אין גבוהים טובים וזה כולל מכבי שמשלמת לסופו סכום אדיר תמורת גבוה בינוני באירופה.
הפועל לא תוכל להביא גבוה יותר טוב מג'וש אוונס לדעתי. אפשר ללכת על הסוג השני שזה שחקן עם מסה ולא אתלט כמו ג'וש אבל לא יודע כמה זה יתאים למשחק של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 12:21 
גליל אשדוד נתניה נס ציונה-לכולם יש סנטר יותר טוב מאוונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
גליל אשדוד נתניה נס ציונה-לכולם יש סנטר יותר טוב מאוונס

תרומה התקפית כנראה שכן, אבל הגנתית בטוח שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 14:11 
אם אפשר להביא את ריק ג'קסון או מיטשל וואט - הייתי עושה הכל כדי להביא אותם במקום ג'וש, בלי לחשוב פעמיים. ג'קסון נתן עונה בינונית ולדעתי בעונה הבאה הוא יהיה מפלצת (כמו שהיה עם וואט בעונה הראשונה שלו בגליל, שאיכזב ואמרתי שהוא הולך להשתפר מאוד).
ארז בחיים לא יעשה את זה בגלל הפרנציפים המטופשים שלו, אבל אם בן אדם שפוי בנפשו יבנה את הקבוצה בעונה הבאה הייתי מאוד ממליץ לו לשקול את השניים האלה.

אם ארז יבנה את הקבוצה, כבר הייתי מעדיף שישאיר את אוונס. אבל ארז יעדיף להביא איזה "תגלית" כמו שהוא אוהב, עם העדפה לשחקן עם 0 ניסיון אירופאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 14:19 
מסכים לגמרי לגבי ריק ג׳קסון. לדעתי גם דשון סימס זה אחלה שחקן, כמה רמות מעל ג׳סטין הארפר וכדאי לשקול אותו.
בכלל, הייתי שמח אם ינסו להביא קודם קודם שניים-שלושה זרים ששיחקו בארץ, במקום כל מיני הרפתקאות כמו קאונסיל או הארפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 14:29 
חד וחלק. המסקנה כבר מזמן היתה צריכה להיות להביא לפחות 2 זרים ששיחקו בליגה (כבר דיברנו מספיק על איזה הבדל סימפסון וגודס היו עושים בקבוצה השנה, ויכלנו להביא אותם). הבעיה היא שארז לא מסוגל לזה והוא תמיד יעדיף את ההימור וה-"תגלית".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
ג'קסון או סימס הם אופציה מעולה, אני כבר המוןזמן חושב שסימס הוא מציאה נהדרת והוא נותן עונה שקטה ויעילה ועבר להרבה אנשים מתחת לרדאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 00:00 
אם ארז ימשיך, אין שום סיכוי שהוא יביא זר שכבר שיחק בארץ (ראו ערך גודס). אם יבוא מאמן אחר, אני מניח ששחקנים ששיחקו בארץ יהיו האופציה הראשונה שלו.

לא הייתי פוסל את החזרתו של סטיט לקבוצה, אם יש בכלל סיכוי כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 02:39 
סמל אישי של המשתמש
דווקא סימס שחקן התקפי מצוין אבל שומר לא משהו וריבאונדר עוד יותר חלש מהארפר (לוקח ריבאונד אחד פחות ל-40 דקות). אם ההגנה והריבאונד של הארפר גמרו לטראומה אצל אוהדי הפועל אז סימס לא אמור להביא כזה שיפור גדול בתחום הזה. הארפר בנוסף לנזק ההגנתי שלו גם לא כיכב בהתקפה אבל אני חושב שגם אם הוא היה מפציץ 15-16 נקודות למשחק זה לא היה שווה את זה ולכן אני לא מתלהב כל כך מסימס.
ריק ג'קסון שחקן מצוין חוץ מהאחוזים המזעזעים שלו מהקו.

מרכוס דאב שחקן תותח שהייתי מת לראות בהפועל. פשוט יצא לו מזל נאחס ליפול על שתי קבוצות מסריחות כמו אשקלון של העונה שעברה ואשדוד של העונה, אחרת היו מדברים עליו כמו שמדברים על דיימון סימפסון. בשתיהן הוא היה הדבר היחיד שתפקד. הוא פשוט עושה כל מה שצריך מסנטר בצורה הכי טובה ויעיליה שיש. מצחיק שמהללים את אוונס מבחינה הגנתית כי דאב פשוט לא רואה אותו ממטר גם מהבחינה הזאת. דאב זה שחקן שנחשב בארה"ב לשחקן הגנה נטו, וחתיכת שחקן הגנה. בזמנו הוא נחשב לאחד משחקני ההגנה הכי טובים במכללות וזכה בתואר שחקן ההגנה של הקונפרנס אולי הכי חזק בארה"ב פעמיים רצוף (כשהוא שומר על שחקנים נחמדים כמו קווין דוראנט ובלייק גריפין), ואחר כך גם בתואר שחקן ההגנה של הדי-ליג. בשתי העונות שלו בישראל הוא עשה בדיוק אותו דבר. ומבחינת נקודות וריבאונד המספרים לא משקרים, בעונה שעברה 15 נקודות ו-9 ריבאונדים והעונה 14 נקודות ו-9.5 ריבאונדים (מקום ראשון בליגה). הוא לא אמור שחקן יקר במיוחד ולדעתי אם הפועל הייתה מחתימה אותו זו הייתה מציאה מטורפת (ושחקן כזה שהוא עדיין צעיר אבל כבר התפשר כבר על קריירה אירופית ושיחק בישראל והוא גם לא יקר במיוחד אפשר גם להחתים ליותר מעונה).

עוד שחקן בליגה שהייתי רוצה לראות בהפועל זה די. ג'יי. קנדי, שחקן נפלא שלא מיצה עדיין בקבוצה לא מאומנת כמו חולון חצי מהפוטנציאל שלו. שחקן שעושה הכל, קולע, מוביל כדור, מוסר, הולך המון לקו, שומר מעולה, ריבאונדר אדיר לעמדה שלו. סוגר לנו את עמדות 2-3 ויכול לשחק אפילו ב-4 בסיטואציות מסוימות.

אבל לצערי כמו שכבר אמרו פה ארז לא יחתים שחקן שכבר שיחק בארץ ולכן הכל זה חלומות באספמיה.

אני מניח שסטיט יהיה שחקן יקר בעונה הבאה אחרי עונה מוצלחת אישית וקבוצתית (14.4 נקודות למשחק ומקום שני בבלגיה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 05:25 
די ג׳יי קנדי? ראיתי אותו העונה לא מעט. אחד השחקנים הסתמיים בליגה. לא קולע מבחוץ מי יודע מה, לא ריבאונדר, סתם שחקן שתקוע בין עמדות. כבר עדיף להביא את בראיין אסברי (שגם הוא לא מרשים העונה).
בכל מקרה לדעתי הפועל חייבת לחמישייה שני גבוהים זרים, ושחקן סטייל קנדי (וגם אסברי שהוא 3-4) זה לא מה שצריך.
אמי מסכים לגבי ההגנה של סימס. אבל הוא שחקן כל כך הרבה יותר טוב מהארפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 06:38 
סמל אישי של המשתמש
הוא סתמי כמו שבעונה שעברה בגליל קני הייז היה אפס וטיפש ומיטשל וואט היה נגר תחת ליובין. אני מסתכל על ההופעות של קנדי וגם על הסטטיסטיקה, יש כמה משחקים שהוא מככב וכמה משחקים שהוא לא תורם כלום אבל לא בגלל שהוא עושה פעולות רעות אלא בגלל שהוא לא משחק או לא זורק. זה מעיד בעיניי על שחקן שפשוט לא מנוצל נכון. וזה נכון לגבי כל אחד ואחד מהזרים של חולון שלכולם יש יכולות וכולם לא מנוצלים באופן מלא. ליובין לפחות בשתי העונות לא הצליח למצות את הפוטנציאל של הזרים שלו. ואגב מאז שחסין התמנה למאמן הוא הפך אותו לשחקן חמישייה שמשחק 30 דקות למשחק יש לו ממוצע של למעלה 20 במדד יעילות. שים אותו שחקן חמישייה אצל ארז ומשחק אחרי משחק הוא ייתן את המספרים האלה. אמנם הקליעה שלו בינונית, אבל הוא שחקן אגרסיבי שהולך המון לקו ובכלל תורם בכל תחום אפשרי. להגיד שהוא לא ריבאונדר זו פשוט עובדה לא נכונה, כבר עכשיו הוא לוקח ריבאונד בקצב יותר גבוה מכל הקבוצה שלנו חוץ מאוונס והוא יכול לקחת יותר (שוב אם אני מתייחס לתקופה של חסין אז הוא לוקח כמעט 7 למשחק שלגארד זה המון). ומבחינת עמדה זה בדיוק מה שהפועל צריכה. שני גבוהים זרים ועוד זר לעמדות 2-3. לבנות רק על ישראלים בעמדה מסוימת זה מתכון לאסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 06:49 
מצטער, מה שאני ראיתי מקנדי זה שחקן לא יותר מדיי מוכשר, שעושה נקודות במבצעים אישיים, בלי קשר למשחק הקבוצתי. סתם שחקן.
לגבי העונה הבאה, לספסל צריך גארד זר שיוכל לשחק בכמה עמדות. בדיוק שחקן כמו גודס.
לחמישייה צריך ליד לימונד ומתן, שני גבוהים זרים (סימס וג׳קסון לדעתי זה אחלה רעיון. אבל יש עוד שחקנים ששיחקו בשנים האחרונות בישראל ששווה לבדוק)
לספסל תצטרך גבוה ישראלי (בתקווה שיהונתן), גארד ישראלי לא יקר (אולי חג׳ג׳?), גארד זר. ועוד שני פילרים, גולן גוט ועוד ישראלי.
אם תפגע בזרים, תהיה לך קבוצה טובה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 07:07 
סימס? דווקא אתמול פגשתי את ווילי סימס, ואפילו שיחקנו פעם כדורסל יחד. איש ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 09:46 
לדעתי פרנק האסל יהיה הכי זול מבין כל השמות שהוזכרו והוא עם יד אחת קשורה הסנטר הכי טוב בליגה.
כמובן שלא הייתי מתנגד גם לשאר השחקנים שהועלו פה למרות שמיטשל וואט וקנדי בעיני שחקנים סבירים ולא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
לפי וואלה שרף בדרך לחתום בראשל"צ לעוד עונה וחג'ג' יעזוב עקב כך. אם זה המצב באמת כדאי לשקול להביא אותו.
אני בטוח שיש לו עוד מה לתרום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול המלפפונים הרשמי ע"ש אור סולומון
הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
מבחינת value for money חג'ג' לדעתי לא ככ משתלם. הוא איכשהו נחשב לישראלי בכיר ובטח עולה לא מעט.
אם כבר להוציא הרבה כסף על ישראלי הייתי הולך על רוזפלד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
בהתחשב בגיל שלו ובעונה הגרועה שהיתה לו אני מאמין שהוא ירד מאד בדרישות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 19:22 
הוקיץ' כתב:
לדעתי פרנק האסל יהיה הכי זול מבין כל השמות שהוזכרו והוא עם יד אחת קשורה הסנטר הכי טוב בליגה.
כמובן שלא הייתי מתנגד גם לשאר השחקנים שהועלו פה למרות שמיטשל וואט וקנדי בעיני שחקנים סבירים ולא יותר.

ארז לא יביא את האסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 21:43 
רדנקו כתב:
הוקיץ' כתב:

ארז לא יביא את האסל.

וכי למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 21:46 
Keisar88 כתב:
מבחינת value for money חג'ג' לדעתי לא ככ משתלם. הוא איכשהו נחשב לישראלי בכיר ובטח עולה לא מעט.
אם כבר להוציא הרבה כסף על ישראלי הייתי הולך על רוזפלד.

רוזפלט חתום לעוד עונה בחולון.
לדעתי חג'ג' ממש לא יהיה יקר, וגם מדובר בהפועל, לדעתי הוא מאוד ירצה לבוא ובמחיר סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 21:53 
ארז לא יביא את האסל אבל הוא גם לא יביא אף שחקן ששיחק בארץ.
כולי תקווה שארז לא יהיה זה שיבנה את הקבוצה בעונה הבאה.

אגב, ג׳ראלד רובינסון של הגליל גם אחלה שחקן שהייתי מביא בכיף, אחד הגארדים היותר טובים בליגה סה״כ ובתקופה האחרונה נותן מספרים אדירים. דוקא את סימס לא הייתי מביא אבל ג׳קסון ורובינסון בהחלט.
ואני מסכים עם יובל לגבי מרכוס דאב, אחלה שחקן ואחלה value for money. הוא דוקא הרבה יותר מתאים להיות רול פלייר בקבוצה טובה מאשר כוכב בלעדי של קבוצה גרועה כמו שיצא לו בשתי העונות האחרונות. הוא יותר טוב מג׳וש והוא הוכיח את זה במפגשים ביניהם השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 22:24 
Fez כתב:
ארז לא יביא את האסל אבל הוא גם לא יביא אף שחקן ששיחק בארץ.
כולי תקווה שארז לא יהיה זה שיבנה את הקבוצה בעונה הבאה.

אגב, ג׳ראלד רובינסון של הגליל גם אחלה שחקן שהייתי מביא בכיף, אחד הגארדים היותר טובים בליגה סה״כ ובתקופה האחרונה נותן מספרים אדירים. דוקא את סימס לא הייתי מביא אבל ג׳קסון ורובינסון בהחלט.
ואני מסכים עם יובל לגבי מרכוס דאב, אחלה שחקן ואחלה value for money. הוא דוקא הרבה יותר מתאים להיות רול פלייר בקבוצה טובה מאשר כוכב בלעדי של קבוצה גרועה כמו שיצא לו בשתי העונות האחרונות. הוא יותר טוב מג׳וש והוא הוכיח את זה במפגשים ביניהם השנה

לא חושב שלשם רדנקו כיוון כי כמעט כל השמות שעלו פה הם של זרים ששיחקו בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 23:09 
מיק ג'ונס כתב:
ג'קסון או סימס הם אופציה מעולה, אני כבר המוןזמן חושב שסימס הוא מציאה נהדרת והוא נותן עונה שקטה ויעילה ועבר להרבה אנשים מתחת לרדאר.

ג'ארלד רובינסון או עמית שמחון אשמח מאוד מאוד לראות אצלנו

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 07:43 
הוקיץ׳ אין פה משהו מיוחד, אותה סיבה שארז לא הביא את האסל השנה, והיא שארז לא סובל אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:
הוקיץ' כתב:

ארז לא יביא את האסל.

וכי למה?

להערכתי כי יש לו בעיית ראש אסל זו הערכה בלבד אין לי מושג האם זה נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 09:16 
זה סתם אני או שיש כאן אשכול מלפפונים לשנה הבאה כשעוד יש לנו לפחות שני משחקים לשחק בעונה הנוכחית?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
זו כבר מסורת אין מה להתרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 11:19 
רדנקו כתב:
הוקיץ' כתב:

ארז לא יביא את האסל.

מי אמר שארז יהיה המאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 20:25 
יש עוד משחק אחד.

ומכיוון שאת הסדרה הזו לא נעבור, אפשר כבר לדבר על העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: