תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכירת כרטיסים לדרבי
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
"אין לי ספק שיש אוהדי מכבי שרצו לבוא לדרבי"
שמעון מזרחי ורמי כהן סוגרים ת'פינה לגבי הכרטיסים לדרבי התל אביבי בכדורסל, וחושפים איך הקלה מכבי על ההוצאות של הפועל

עירד צפריר 18.11.2013 12:2713הוסף תגובה

הלו? שמעון מזרחי?
מדבר.

ערב טוב, מדבר עירד מעיתון "הארץ".
כן.

רציתי בבקשה לקבל את ההסבר שלך לכך שלא הלכתם לקחת את הכרטיסים עבור האוהדים שלכם.
האוהדים שלנו לא רוצים ללכת.

יש הרבה אוהדים שכן רצו ללכת ולא יכולים עכשיו בגללכם.
לא יודע, אנחנו קודם כל... האוהדים שלנו פנו ולא רצו ללכת וזה מה שהיה.

ארגון "גייט 11", אתה מתכוון.
נכון.

אבל יש אוהדים ששייכים לארגון אחר או לא משתייכים לשום ארגון, ויש הרבה כאלה, שרוצים להגיע בכל זאת.
אני יכול להגיד לך ש"גייט 11" פנה אלינו שהוא לא מעוניין ללכת ולכן לא נלקחו הכרטיסים.

אבל למה ל"גייט 11" יש בלעדיות? יש אוהדי מכבי שפונים ורוצים להגיע למשחק.
למי הם פונים? מי שפונה יודע לאן לפנות.

מזרחי. "תקשיב, ביקשת שאלה? קיבלת תשובה?"

אבל הם לא יכולים לקנות ישירות מהפועל.
אז שיפנו למי שהם צריכים לפנות. אתה הרי לא תסדר להם את הכרטיסים, נכון?

לא. אתם הייתם אלה שאמורים לסדר להם.
אז שיפנו אלינו ויקבלו את התשובות.

אבל זהו, נגמרו הכרטיסים.
אז נגמרו.

מה יעשה למשל אילן השועל, שלא מפסיד אף משחק?
אז שאילן השועל יפסיד פעם משחק, לא יקרה לו כלום.

ואללה. אתה מבין את החששות של "גייט 11" להגיע להדר יוסף?
אני בהחלט מבין, הם עברו חוויה מאוד לא נעימה לפני חודש.

למה אתה מתכוון?
שיספרו לכם.

השבוע גם היה אירוע אלים בבלומפילד, מהתמונות זה נראה שדווקא אוהדי מכבי התקיפו במקלות את אוהדי הפועל שחיכו להסעות.
תקשיב, ביקשת שאלה? קיבלת תשובה?

כן.
תודה.

רק שאבין, בדרבי הבא אתם מתכוונים להחזיר להם ולא לתת לאוהדי הפועל כרטיסים?
עד הדרבי הבא יש עוד המון זמן. תודה.

אהלן רמי כהן, יו"ר הפועל ת"א, זה עירד מ"הארץ".
מה קורה?

רציתי שתסגור לי ת'פינה בנושא הכרטיסים.
איזו פינה? אבל חזרת ל"הארץ", אני לא מדבר עם "הארץ".

חחחח. שטויות. תגיד, אז למי פניתם במכבי בשביל שיבוא לקחת את הכרטיסים?
רגע, תעדכן אותי למתי זה. יש פה תכנית פעולה מסודרת, זה לא יכול לצאת היום.

כן, כבר ראיתי שעשיתם מתקפה תקשורתית מתוזמנת היטב בכל החזיתות.
רגע, אבל השיא שלה זה בלילה ב"חדשות הספורט". זה לא יכול לצאת לפני.

סגור לי ת'פינה ייצא רק בבוקר.
אוקי, דבר אלי.

ארגנתם פה מבצע צבאי.
כן, אבל בקרבות האלה אנחנו חתולי רחוב, אנחנו מוציאים אותם מסודר, אנחנו לא מקשקשים שבוע שלם. אנחנו יוצאים לגיחה.

טוב, אז למי פניתם במכבי שיבואו לקחת את הכרטיסים שלהם לדרבי?
פנינו כמו תמיד לאורן עטר, שאחראי אצלם על נושא הכרטיסים, ביום ראשון שעבר. הוא לא הגיב.

במייל? בטלפון?
בטלפון. הוא לא הגיב, אז שלחנו SMS. פנינו פעם שנייה ביום שלישי.

שוב SMS?
טלפון, לא ענה, אז עוברים ל-SMS.

כהן. "יש פה מהלך מתוזמן של הנהלת מכבי עם תכלית אחת בלבד והיא לא לתת כרטיסים לאוהדי הפועל בדרבי שיהיה ביד אליהו בעוד שלושה חודשים"

מה עם ווטסאפ?
לדבר אתנו זה מדבק ובווטסאפ יכול להיות שהחיידקים עוברים. בכל מקרה, ביום שלישי קיבלנו תגובה מעטר שהם עסוקים השבוע עם היורוליג והכל ויחזרו אלינו ביום ראשון. המנכ"ל שלנו, אריה מנדל, ענה לו שיום ראשון זה יום לפני משחק וזה מאוחר מדי, אז הוא ענה לו "טוב, אז תוציאו את זה למכירה למי שאתם רוצים". אמרנו לו שאי אפשר למכור למי שרוצים כי צריך לדעת מי יושב באיזה שער ושנחכה להם עד 48 שעות לפני המשחק, בהתאם לחוקי המינהלת. חיכינו לתגובה, עדכנו בכל שלב את המינהלת במה שקורה ובאותו יום יצאה הודעה של ארגון האוהדים של מכבי שהם בעצם מחרימים את המשחק. לא התייחסנו לזה כי הקשר הוא בין ההנהלות תמיד.

שמעון מזרחי אומר שהסיבה שהם לא לקחו את הכרטיסים זה ש"גייט 11" לא רצו ללכת ושהוא מבין את החששות שלהם בעקבות אירוע לא נעים שהם עברו לפני חודש.
אלה השיקולים שלהם, לא נכנס אליהם, אבל אני לא קונה את הסיבה הזו משתי סיבות. פעם אחת כי אין שום סיבה לחשוש, פעם שנייה כי שני האירועים האלימים האחרונים באו מהכיוון שלהם ואני מדבר על הדרבי בגביע ווינר שבו אוהדים שלנו הותקפו על ידי אוהדי מכבי ואני מדבר על האירוע לפני שבוע בהסעה שלנו לגן נר שבו שוב אוהדים שלנו הותקפו על ידי אוהדי מכבי, אז אני לא מבין – הם גם תוקפים וגם חוששים?

אתה לא בקיא בכל סצנת האולטראס, כנראה לפני חודש הם ספגו איזושהי מכה אסטרטגית.
אני יכול להגיד לך דבר אחד שכבר למדתי: כשקורה משהו מכבי לא מחכה ארבע שניות, ישר הם יוצאים אתו לכלי התקשורת. לא יודע על שום דבר שהיה לפני חודש, אני כן בקיא בכל מה שקורה סביב הפועל ת"א ואני אומר לך מפורשות ששני האירועים האלימים האחרונים נגרמו על ידי מכבי. מעבר לזה, יש למכבי עוד אוהדים. "גייט 11" זה לא הגוף היחיד, אין לי ספק שיש 150 אוהדים של מכבי שרצו לבוא למשחק.

בטח קיבלת פניות.
אני לא קיבלתי פניות, ההנהלה שלהם קיבלה ועדיין לא ביקשה כרטיסים, כך שבהנחה שאנחנו מקבלים את התאוריה ש"גייט 11" חששו היו אחרים שלא חששו, אז למה מכבי עדיין לא ביקשו כרטיסים? אני חושב שיש פה מהלך מתוזמן של הנהלת מכבי עם תכלית אחת בלבד והיא לא לתת כרטיסים לאוהדי הפועל בדרבי שיהיה ביד אליהו בעוד שלושה חודשים. אין פה שום דבר מעבר. ספורט הוא בשביל האוהדים וצריכה להיות להם נוכחות, אני מבין לגמרי את אוהדי מכבי שרצו לבוא ומתוסכלים.

זה נשמע הגיוני מה שאתה טוען שמכבי הולכים לעשות בדרבי הבא, אבל שיחקת לידיים שלהם: ברגע שראית שאין תגובה מצד מכבי עשיתם מחטף והוצאתם את הכרטיסים למכירה רק לחברי עמותה. הם יאמרו שהייתם צריכים לפתוח את המכירה לכלל הציבור.
מחטף זה כשמודיעים על משהו ולפני שלאנשים יש בכלל זמן לעכל כבר מבצעים אותו. אני מסביר שבלי קשר למעשים שלנו הגיוני שלמשחק גדול כמו דרבי כבר שבועיים מראש אנשים רוצים לדאוג לכרטיסים. הודענו להם שמונה ימים מראש, הודענו למינהלת.

אבל מה עם זה שלא פתחתם את המכירה לכל דורש?
ברור, כי אני לא יכול לעשות יציע מעורב. מעבר לזה שחוקי מינהלת הליגה אומרים שקבוצה שרוצה כרטיסים לאוהדיה מבקשת מהקבוצה השנייה. באותה מידה, להרצליה שלא מביאה בדרך כלל אוהדים אלינו, אני נותן אפשרות וכשהיא לא רוצה אני מוכר את הכרטיסים לאוהדים שלנו. גם אותנו כל קבוצה שואלת כמה כרטיסים אתם רוצים ומתחייבים עליהם. זה נגעתם, נסעתם. שילמתם על 200, לא אכפת לנו מה תעשו איתם.

הנושא ברור. כמה שוטרים יהיו עכשיו?
במקום 53 יהיו 32 ובמקום 65 מאבטחים זה ירד ל-40-35. זה חוסך בערך 50 אחוז, סביבות ה-25 אלף שקל.

אז אתה צריך להודות למכבי ששיפרו לכם את ההכנסה. זה לא טריוויאלי בשביל הפועל.
אין ספק שבראש מעייניה ושיקוליה של מכבי עמדו מצבה הכלכלי של הפועל, אף פעם לא פקפקתי בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
סתם נראה לי מוזר ששחקן במעמד שלו וזה יכול להיות כל שחקן כדורגל פעיל בהפועל עם ותק מסויים
לא יכול להגיע למשחק כי אין לו מקום אבל כן אני מבין את זה שזה אולם קטן מאוד אז אי אפשר להתחשב
ואני מניח שבאולם החדש יהיה לו ולמי שירצה מקבוצת הכדורגל אפשרות להגיע

אם הוא כל כך רוצה הוא היה יכול לעשות חברות בעמותה ומנוי כמו לא מעט אחרים שעשו את זה במיוחד בשביל הדרבי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:

הנושא ברור. כמה שוטרים יהיו עכשיו?
במקום 53 יהיו 32 ובמקום 65 מאבטחים זה ירד ל-40-35. זה חוסך בערך 50 אחוז, סביבות ה-25 אלף שקל.

אז אתה צריך להודות למכבי ששיפרו לכם את ההכנסה. זה לא טריוויאלי בשביל הפועל.
אין ספק שבראש מעייניה ושיקוליה של מכבי עמדו מצבה הכלכלי של הפועל, אף פעם לא פקפקתי בזה.

:HEART2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 נובמבר 2013, 18:28 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4454762,00.html

לא יודע כמה זה שכתוב וכמה זה מחשבות...הקרב הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: