תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 05:18 
מתי הפועל תחתים זר, שניים, שלושה, ארבעה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 05:19 
ולגבי אסברי. הוא שחקן נהדר, אבל בעמדה שלו יש את יותם ומתן. אין היגיון להחתים זר, ואפילו מעולה כמו בראיין, על עמדה ״ישראלית״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 06:26 
סמל אישי של המשתמש
מכבי חיפה במגעים עם בריאן רנדל

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 07:34 
גיא ברזל כתב:
מכבי חיפה במגעים עם בריאן רנדל

מאיפה ראית את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות ספורט עמ' 13 ידיעה קטנה של איתן גליקמן.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 12:07 
חולון בונים קבוצה קבוצה... כנראה הבעלות החדשה שם הזרימה הרבה כסף (דורסמן?). כי התקציב שחקנים שלהם
הוא גבוה לפחות פי 1.5 משלנו לפי ההחלמות שלהם עד כה.
השנה הזו היא שנת מעבר אני מבין מבחינתנו אך אני מקווה שבכל זאת יצליחו אסוף עוד מישהו למסע הזה
שיזרים קצת יותר כספים ממה שיש עכשיו.
כשרואים את בזבוז הכספים בכדורגל שלנו מצער לראות שאין אחד שמוכן לתת קצת יותר בשביל הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 16:08 
בראיין אסברי חתם בחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
עוד החתמה להפועל פתאל אילת. הגבוה היהודי פלין קליימן (2.06) יחזק את הקו הקדמי של הקבוצה ב-3 העונות הבאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 17:31 
הפועל תל אביב היא הקבוצה היחידה שאין לה בעיה עם החוק הרוסי כרגע. ככה זה כשאין זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2013, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
בראיין אסברי חתם בחולון.

מרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 12:48 
צור ש. כתב:
בראיין אסברי חתם בחולון.

ביחד עם גודס - וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הפועל תל אביב היא הקבוצה היחידה שאין לה בעיה עם החוק הרוסי כרגע. ככה זה כשאין זרים.

אני נהנה לקרוא את הפוסטים שלך, לא מתלהם, הגיוני, מתון וכמובן אוהב כדורסל והפועל.

עכשיו תסביר את מה שנראה כמו מסע צלב בנושא הזרים בבקשה.
אני מניח שאתה מבין ומאמין לרמי (ושאר חברי ההנהלה) ולארז שהם רוצים קבוצה טובה עם זרים תותחי על, עדיף עם נסיון בNBA.
אני גם מניח שאתה מבין את המגבלות האובייקטיביות הנובעות מהעובדה שהמדובר בעמותת אוהדים שמחזיקה קבוצה בליגת העל.
אני גם מקווה שהבנת מרמי (באסיפה או בפורום העמותה) את התוכנית לגבי קניית זרים (עיתוי ומחיר).

אני מניח את כל הנ"ל ולאור ההתנהלות הקודמת מניח עוד הנחה שהיא כנראה לא מטורפת - מתקיימים ברגעים אלו מו"מ, יקח זמן לסגור אותם ועדיף שיעשו בשקט.
חלקם יפלו על כסף, אלו שלא יוחתמו.

ומה אתה מניח?
שארז בים? משחק מטקות?
שאין כרגע אף מו"מ ? שלא היו כאלה שנפלו על דרישות כספיות כבר בקיץ הזה?

לא יודע, זה נראה שאתה רוטן בשביל לרטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 19:27 
deep red כתב:
purvis short כתב:

אני נהנה לקרוא את הפוסטים שלך, לא מתלהם, הגיוני, מתון וכמובן אוהב כדורסל והפועל.

עכשיו תסביר את מה שנראה כמו מסע צלב בנושא הזרים בבקשה.
אני מניח שאתה מבין ומאמין לרמי (ושאר חברי ההנהלה) ולארז שהם רוצים קבוצה טובה עם זרים תותחי על, עדיף עם נסיון בNBA.
אני גם מניח שאתה מבין את המגבלות האובייקטיביות הנובעות מהעובדה שהמדובר בעמותת אוהדים שמחזיקה קבוצה בליגת העל.
אני גם מקווה שהבנת מרמי (באסיפה או בפורום העמותה) את התוכנית לגבי קניית זרים (עיתוי ומחיר).

אני מניח את כל הנ"ל ולאור ההתנהלות הקודמת מניח עוד הנחה שהיא כנראה לא מטורפת - מתקיימים ברגעים אלו מו"מ, יקח זמן לסגור אותם ועדיף שיעשו בשקט.
חלקם יפלו על כסף, אלו שלא יוחתמו.

ומה אתה מניח?
שארז בים? משחק מטקות?
שאין כרגע אף מו"מ ? שלא היו כאלה שנפלו על דרישות כספיות כבר בקיץ הזה?

לא יודע, זה נראה שאתה רוטן בשביל לרטון.

1. אל תהיה כזה כבד.
2. מותר לרטון.
3. מותר גם לתהות מה הניבה הנסיעה של ארז ללאס ווגאס, אם כרגע אנחנו בלי אף זר.
4. אני מאמין שיש משאים ומתנים.
5. העובדה היא שכרגע יש קבוצה אחת בכל הליגה שלא החתימה אף זר. כלומר, בזמן שקבוצות אחרות מחתימות אנחנו מגבשים תיאוריות על מצב שוק הזרים.
6. עונת מלפפונים, מותר גם לכתוב פוסטים קצרצרים כאלה.
7. אני מקווה שהופקו הלקחים מהפארסה שהייתה בעונה שעברה. כלומר: שלאטימון הראשון יתייצבו לכל הפחות שלושה זרים. כי אחרת זה יהיה מאוד מדכדך.
8. אני מקווה ומאמין שיהיה בסדר.
9. שוב, אל תהיה כבד.
10. ועוד שוב אחד: לאור מה שקרה בעונה שעברה מותר להיות קצת מודאג. מה רע בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
purvis short, הבעיה מבחינתי שאתה גם רצית שיביאו ישראלים בכירים וגם רוצה זרים (טובים מן הסתם) ומוקדם ככל האפשר. בתקציב של הפועל אי אפשר הכל ולמעשה אפשר די מעט. אם הביאו את לימונד זה אומר שתקציב הזרים הקטן גם ככה קטן עוד יותר, מה שאומר שכנראה צריך לחכות בשביל למצוא זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 19:51 
יובל כתב:
purvis short, הבעיה מבחינתי שאתה גם רצית שיביאו ישראלים בכירים וגם רוצה זרים (טובים מן הסתם) ומוקדם ככל האפשר. בתקציב של הפועל אי אפשר הכל ולמעשה אפשר די מעט. אם הביאו את לימונד זה אומר שתקציב הזרים הקטן גם ככה קטן עוד יותר, מה שאומר שכנראה צריך לחכות בשביל למצוא זרים.

1. לא יכולת לא להביא ישראלי בחוק הרוסי. תנסה להפוך את זה כמה שתרצה - היית צריך לפחות עוד ישראלי אחד שיכול לתת דקות משמעותיות. זה שהביאו את לימונד זה טוב מאוד. יכלו להביא ישראלי יותר זול (יועד בית יוסף) אבל זה היה לקחת הימור גדול מדיי ולכן אני מאוד תומך במה שההנהלה עשתה. ומגיעות לה המון מחמאות.
2. מה שאני רוצה זה שבפתיחת האימונים יהיו לפחות שלושה זרים. אם לא יהיו שלושה זרים זה אומר שלא הפיקו לקחים ממה שהיה בעונה שעברה. ובניגוד לעונה שעברה, אין העונה את יתרון ההמשכיות. מה זה אומר? שמביאים את הכי טוב שאפשר בלוח הזמנים הנתון.
3. כרגע הפועל היא הקבוצה היחידה בליגה שלא החתימה אפילו זר אחד. קבוצות בעלות תקציב דומה - הרצליה, נתניה, נס ציונה החתימו כבר שניים לפחות. קבוצות בעלות תקציב קצת יותר גדול החתימו אפילו ארבעה. זה רק עניין של לחכות? אני חושב שזה קודם כל עניין של להחליט. מילא אם היינו מחתימים אחד, שניים ומחכים. אבל אף אחד?
4. ובכל מקרה, המבחן הוא פתיחת האימונים. אם לא יהיו אז שלושה זרים זה אומר שלא הסיקו את המסקנות מהעונה שעברה. וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
יובל כתב:

1. לא יכולת לא להביא ישראלי בחוק הרוסי. תנסה להפוך את זה כמה שתרצה - היית צריך לפחות עוד ישראלי אחד שיכול לתת דקות משמעותיות. זה שהביאו את לימונד זה טוב מאוד. יכלו להביא ישראלי יותר זול (יועד בית יוסף) אבל זה היה לקחת הימור גדול מדיי ולכן אני מאוד תומך במה שההנהלה עשתה. ומגיעות לה המון מחמאות.
2. מה שאני רוצה זה שבפתיחת האימונים יהיו לפחות שלושה זרים. אם לא יהיו שלושה זרים זה אומר שלא הפיקו לקחים ממה שהיה בעונה שעברה. ובניגוד לעונה שעברה, אין העונה את יתרון ההמשכיות. מה זה אומר? שמביאים את הכי טוב שאפשר בלוח הזמנים הנתון.
3. כרגע הפועל היא הקבוצה היחידה בליגה שלא החתימה אפילו זר אחד. קבוצות בעלות תקציב דומה - הרצליה, נתניה, נס ציונה החתימו כבר שניים לפחות. קבוצות בעלות תקציב קצת יותר גדול החתימו אפילו ארבעה. זה רק עניין של לחכות? אני חושב שזה קודם כל עניין של להחליט. מילא אם היינו מחתימים אחד, שניים ומחכים. אבל אף אחד?
4. ובכל מקרה, המבחן הוא פתיחת האימונים. אם לא יהיו אז שלושה זרים זה אומר שלא הסיקו את המסקנות מהעונה שעברה. וחבל.

זה בטח פחות הימור מאשר להביא זרים בתקציב כל כך זעום. ההפך ממה שאתה אומר הוא הנכון, בהפועל מהמרים על כך שיצליחו להביא זרים ברמה למרות תקציב הרבה הרבה יותר קטן. להשקיע בעיקר בזרים (בטח בשביל קבוצת תחתית) זו הקונבנציה וזה ללכת על בטוח.
אתה יכול לרצות זרים כמה שיותר מוקדם, חבל שאתה לא מבין שיש אילוצים ואי אפשר להביא בשלב הזה זרים בתקציב שנותר. הלקח היחיד שאולי אפשר היה להפיק הוא להשקיע יותר בזרים, בהפועל ממשיכים בגישה הזאת, אני לא בטוח שהיא טובה אבל היא לגיטימית ומה שרלוונטי שאתה חושב בדיוק אותו דבר. אני באמת לא מבין למה אתה לא מצליח להבין שבתקציב הנוכחי הפועל לא מצליחים וכנראה שלא יכולים להביא זרים בשלב הזה של הפגרה.
לנתניה ונס ציונה סגל ישראלי הרבה פחות טוב, גם להרצליה יש ישראלים פחות טובים ויש להם רק זר אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
אתה ממשיך להביא את זה שקבוצות אחרות כבר החתימו זרים כדוגמא לאיך צריך להתנהל.
איך הגעת למסקנה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 22:01 
ranjef כתב:
צור ש. כתב:
בראיין אסברי חתם בחולון.

ביחד עם גודס - וואו.

מי כמונו יודע שאלה שני שחקנים איכותיים וקלעים מצויינים, אבל הם לא משחקים לבד כידוע. יתר הסגל שלהם (8 סה"כ כרגע, מהם 4 זרים) לא כזה מרשים, ולדעתי גם לא מאוזן, כשהישראלי הגבוה היחיד הוא אייזיק רוזפלט הפושר. צריך להמתין כמובן שהסגל יושלם לפני חריצת דין סופית, אבל נראה לי שלליובין צפויה עבודה רבה.

באשר לזרים שלנו- נראה לי אופטימי לצפות שיהיו בסגל ארבעה מהם בפתיחת האימונים. מלבד שיקולי תקציב ועיתוי, בניגוד לשנה שעברה וההצלחה בהשארת סטיט וקלי, השנה לא בטוח שיוותר אפילו אחד מהזרים של העונה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 22:07 
one:

ציטוט:
הפועל תל אביב, שנפרדה במהלך הקיץ מצמד הגארדים בר טימור (אלבה ברלין) וגל איתן (מכבי אשדוד), נמצאת לקראת סיכום עם גארד נבחרת העתודה גולן גוט. גוט, (19, 1.92), בנו של שחקן העבר ועוזר מאמן נבחרת הנוער, דני גוט, שיחק בעונה החולפת בהפועל לב השרון בליגה הארצית ויצטרף לאדומים בשלוש העונות הקרובות.

במהלך הקיץ נבחן גוט ע"י צוות המאמנים של נבחרת העתודה, שרון דרוקר ומתן חרוש, והרשים מאוד ביכולת הקליעה והנחישות על המגרש ושריין לעצמו מקום בסגל לאליפות אירופה לדרג א'. את האליפות סיים גוט עם ממוצעים של 5.5 נקודות ב-32% מחוץ לקשת אליהם הוסיף 1.4 ריבאונדים ואסיסט בודד ב-19.5 דקות בשמונה הופעות. גוט יצטרף למתן נאור, רביב לימונד, יונתן שולדבראנד ויותם שירן ויהווה לשחקן הראשון מתחת לגיל 22 בסגל האדומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 22:09 
1. הפועל תל אביב לא תחתים זר רק כדי שיהיה זר. היא תחתים את השחקנים הכי טובים במגבלת התקציב ובהתאם למה שהמאמן רוצה.
2. האימונים נפתחים בעוד 3 שבועות. מאמין שעד אז המצב יהיה טוב ממה שהוא כיום.
3. להפועל תל אביב תהיה קבוצה יותר טובה מזו של העונה שעברה.
4. כמו במקרה לימונד - עוד קצת סבלנות לא תזיק.

נערך לאחרונה על ידי ראצ'ו בתאריך 10 אוגוסט 2013, 22:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
4. כמו במקרה לימונד - עוד קצת סבלנות לא תזיק.

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 22:40 
תפוז אדום כתב:
one:

ציטוט:
הפועל תל אביב, שנפרדה במהלך הקיץ מצמד הגארדים בר טימור (אלבה ברלין) וגל איתן (מכבי אשדוד), נמצאת לקראת סיכום עם גארד נבחרת העתודה גולן גוט. גוט, (19, 1.92), בנו של שחקן העבר ועוזר מאמן נבחרת הנוער, דני גוט, שיחק בעונה החולפת בהפועל לב השרון בליגה הארצית ויצטרף לאדומים בשלוש העונות הקרובות.

במהלך הקיץ נבחן גוט ע"י צוות המאמנים של נבחרת העתודה, שרון דרוקר ומתן חרוש, והרשים מאוד ביכולת הקליעה והנחישות על המגרש ושריין לעצמו מקום בסגל לאליפות אירופה לדרג א'. את האליפות סיים גוט עם ממוצעים של 5.5 נקודות ב-32% מחוץ לקשת אליהם הוסיף 1.4 ריבאונדים ואסיסט בודד ב-19.5 דקות בשמונה הופעות. גוט יצטרף למתן נאור, רביב לימונד, יונתן שולדבראנד ויותם שירן ויהווה לשחקן הראשון מתחת לגיל 22 בסגל האדומים.

שחקן מוכשר מאוד. תגלית הנבחרת הצעירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
תפוז אדום כתב:
one:

ציטוט:

אבל פרוויס רצה זר!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2013, 22:47 
אל תדאג. אמרתי לרמי שלא להחתים אותו לפני שנחתים זר. שלא יהיו תלונות :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 00:18 
דני גוט בן זונה, מקווה שהבן שלו פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 00:19 
דני גוט בן זונה בן זונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 05:22 
r200 כתב:
ראצ'ו כתב:
תפוז אדום כתב:
one:

ציטוט:

אבל פרוויס רצה זר!!

הלו הלו, שחקן מלב השרון מספק אותי כמעט כמו זר. (ברצינות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 06:06 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/221216.html

ציטוט:
בעודה ממתינה לקביעה פוסקת בעניין עתידו בקבוצה של הפורוורד האמריקאי, דונטה סמית', מכבי חיפה נמצאת במגעים ממשיים עם שחקן הפועל ת"א בעונה החולפת, בראיין רנדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 06:10 
סמל אישי של המשתמש
מה שחשוב זה כמה מס משלמים השנה על רנדל ששיחק כבר 4.5 שנים בישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2013, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
הגארד השני של נבחרת הנוער, אור קהל, חתם באשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: